Dodaj do ulubionych

Oddam fretkę!

IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.13, 19:28
Oddam w dobre ręce fretkę- samiczka, wysterylizowana, albinoska. Dodaję dużą klatkę i zapas żwirku do kuwety.Fretka jest udomowiona i przyjazna dla ludzi. Jest zadbanym zwierzakiem . Osoby zainteresowane proszę o kontakt e-mailowy : oskf1@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kb Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 15:27
      ogłoszenie w dalszym ciągu aktualne
    • Gość: kb Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 15:37
      [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/2022/05790cc31484a071med.jpg[/IMG][/URL]
    • Gość: kb Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 15:38
      images46.fotosik.pl/2022/05790cc31484a071med.jpg
      • Gość: ona Re: Oddam fretkę! IP: *.cnow.pl 12.04.13, 18:10
        fajna. szkoda że nie mam własnego mieszkania tylko wynajmuję bo bym może wizęła:)
      • Gość: zyx Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 16:34
        a jaka przyczyna oddania? duży robi bałagan (w ogólnej dużej skali bałaganienia fretek)? jaka dzielnica?
      • Gość: miks Re: Oddam fretkę! IP: *.static.chello.pl 24.01.14, 02:07
        Faktycznie, brzydka ta fretka z tego linku. Jakby ktos u mnie w domu takie cos mial miec to dawno bym przerobiła na gulasz. Śmierdzące pseudozwierzecie.
        • Gość: 781401178 Re: Przyjmę fretkę pod opiekę IP: *.city.net.pl 11.08.14, 20:24
          witam uwielbiam te zwierzęta i z chęcią się zaopiekuje nimi sam jestem z rzeszowa mieszkam w domu z ogrodem
    • Gość: ech Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 22:10
      Niezbyt urodziwa ta fretka i pewnie temperamentna..
      • Gość: gość Re: Oddam fretkę! IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.13, 19:18
        www.youtube.com/watch?v=ly946iZREnI
        jeśli to taka to całkiem ładna :)
        • Gość: ech Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 22:42
          Czy w ogóle fretki bywają spokojne?
          Miałam kiedyś fretkę.Nie dosyć,że wydostawała się przez klatkę nie wiadomo jak,
          to jeszcze robiła z mieszkania cyrk.Do tej pory mam przed oczami rozprowadzony po mieszkaniu woreczek ziemi:/
          Ja swego czasu chciałam swoją fretkę oddać nawet z dopłatą;)
          • Gość: zyx Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 22:44
            worek z ziemią to nic wielkiego :) galeria fretkowych trąb powietrznych: forum.fretki.org.pl/viewtopic.php?f=17&t=273
            u mnie jedyną przeszkodą do wzięcia ogonka jest argument "ona śmierdzi" - naprawdę aż tak bardzo? myślałam, że po sterylizacji już nie. jeśli nie, to uda mi się rodzinę przekonać.
            • Gość: ech Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 22:58
              Masz rację,mieszkanie właśnie tak wyglądało:)I ten powalający zapach nawet po sterylizacji:/
              Ale ogólnie fretki są rozkoszne-najbardziej kiedy śpią.
              • Gość: hyhy Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 23:33
                To ja mam jakiś wyjątkowy okaz tej fretki nie dość , że nie bałagani, a praktycznie chodzi luzem to jeszcze nie drapie i nie gryzie ludzi, chyba miałem farta ;) tak jakby co to nie ja to ogłoszenie dałem, mówię o swojej własnej kochanej fretce ;D
                • Gość: hyhy Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 23:35
                  I właśnie, czemu Pan/Pani chce oddać to zwierzątko? ;)
                • Gość: zyx Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 18:32
                  Ale świetnie, nie wiedziałam, że w Ciechu ktoś w ogóle fretkę ma ;) Zazdroszczę takiej oazy spokoju - jak dzisiaj pokazałam zdjęcia z linku który tam wyżej podałam, to się przestraszyli. Jakby ten freciak był taki, jak Twój hyhy, to bym chętnie przygarnęła :)
    • Gość: mb Re: Oddam fretkę! IP: 195.117.122.* 15.04.13, 11:27
      Wszystko zależy od wychowania, ułożenia fretki oraz jej temperamentu. Nasza fretka nie jest jakimś demonem zniszczenia :) Chcemy oddać ją dlatego ,że niedługo w naszym domu pojawi się maleństwo i nie będziemy mieli czasu ,żeby zajmować się fretką , która również potrzebuje dużo uwagi . Poza tym nie wychowywała się ona z dziećmi więc nie wiemy jak zareaguje , a nie chcemy tego sprawdzać.
      • Gość: zyx Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 12:07
        W mailu źle dobrałam słowa i wyszło, że uważam ją za "demona zniszczenia" - za co bardzo przepraszam, bo oczywiście tak nie myślę. A pytałam o to dlatego, bo przeglądałam fretkowe forum i widziałam, do czego temperamentne zwierzątko jest zdolne, a jednak wolałabym mieć ściany we względnej całości :) Przy kontakcie z małymi dziećmi może wystąpić skaza białkowa w wyniku alergii, więc to zrozumiałe postanowienie. Na maila odpiszę, jak tylko skonsultuję się z moimi rodzicami :)
        • Gość: kuna Re: Oddam fretkę! IP: *.centertel.pl 16.04.13, 14:27
          małe dziecko nie przeszkadza, skazę białkową może mieć od każdego zwierzęcia nawet tego napotkanego na spacerze jeżeli ma alergię. ja myślę że trochę rozrabia i tyle, normalnie w tym zwierzaku można się zakochać ale trzeba mieć duże poczucie humoru i cierpliwość. dziecko jest usprawiedliwieniem samego siebie żeby oddać fretkę bez wyrzutów sumienia
          • Gość: hg Re: Oddam fretkę! IP: *.play-internet.pl 16.04.13, 18:11
            w tv był program o dziewczynie, której fredka zjadła pół twarzy gdy była dzieckiem w czasie snu. Po kilkunastu operacjach plastycznych ledwo co przypomina człowieka, powodzenia życzę w hodowaniu takich zwierząt w domu.
      • Gość: jola k. Re: Oddam fretkę! IP: *.bemowonet.pl 05.05.14, 19:55
        Bardzo proszę o odpowiedz czy ogłoszenie jest aktualne, czy to chłopiec czy dziewczynka ,jakiej maści, kiedy urodzona,czy mieszka tylko w klatce, daje się brać na ręce .
    • Gość: KB Re: Oddam fretkę! IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.13, 14:55
    • Gość: KB Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.13, 14:36
      • Gość: kb Re: Oddam fretkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 10:46
        fretka wciąż szuka nowego domu !
    • Gość: kb Re: Oddam fretkę! IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.14, 21:37
      ogłoszenie aktualne
      • Gość: Kasia Re: Oddam fretkę! IP: *.static.chello.pl 24.01.14, 02:09
        Widać, jakie debilne to musi być zwierze, skoro jeszcze ogłoszenie wisi. Pewnie z domu robi pobojowisko. Zamknąć w kartonie i do piwnicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka