Gość: Jozef
IP: *.ssp.dialog.net.pl
01.02.11, 20:24
Dobry zespół muzyczny na weselu to połowa sukcesu - niektórzy twierdzą, że nawet więcej.
Dlatego jesteśmy zespołem który potrafi wyczuć chwilę, nastrój , klimat. Jesteśmy elastyczni, pozwala nam to z jednej strony dopasować się do aktualnej sytuacji, a z drugiej - twórczo, z inwencją i kunsztem ją kształtować. Jesteśmy zespołem który stara się być integralną częścią całości imprezy.
Staramy się być z jednej strony subtelnym tłem, dyskretnym towarzyszem rozwoju zabawy, a z drugiej mocnym światłem, prowodyrem, wodzirejem, który porywa i inspiruje.
Jesteśmy elastyczni, posiadamy bardzo szeroki repertuarem utworów i zabaw, zawsze jesteśmy otwarci na potrzeby i propozycje uczestników imprezy. Staramy się uczynić wesele drugim - tuż po ceremonii ślubu - istotnym krokiem w życie we dwoje.
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom klienta, oferujemy doświadczenie i niezapomniane wspomnienia z każdej imprezy . Bawiąc się z nami do białego rana każdy znajdzie coś dla siebie. Z przyjemnością zagramy również na Waszej uroczystości.
Zapraszamy na spotkanie gdzie będziecie mogli zapoznać się z naszą ofertą oraz poczynić wszelkie ustalenia dotyczące waszej imprezy.
Posiadamy profesjonalne nagłośnienie, oświetlenie oraz własny transport.
Usługi świadczymy na terenie województwa dolnośląskiego i ościenne.
Kontakt: Tel.603 363 959
e-mail:zespolacustic@poczta.onet.eu