Gość: Matiusz23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 13:36 Jak ta firma wykonała dla was usługi ? Zna ktoś ją z was ? Szukam fachowców,pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolka Re: Kaddecor IP: *.eltronik.net.pl 24.12.12, 08:52 Firma kompleksowo wykonała wykończenie mojego nowego domu. Przede wszystkim elewację i posadzki, sufity podwieszane i kominek. Super efekt.Profesjonalny wykonawca,terminowy i rzetelny.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: Kaddecor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 08:38 U mnie zajmowali się podwieszeniem sufitu, jestem dumna z ich pracy, bo wszystko zrobili tak jak ustalaliśmy i ciesze się ze liczyli sie z moim zdaniem. Pełny szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Kaddecor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 13:39 a mi ocieplali dobudowane pomieszczenie do domku na działce. nie powiem, wyszło elegancko. dość szybko się wywiązali z zadania. realizacja założeń 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kaddecor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 14:54 Widzę są tu same pozytywne opinie. Można prosić o kontakt do tej firmy? Może mają stronkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika6756 Re: Kaddecor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 11:20 Jest kontakt na stronce i adres do stronki brzmi następująco www.kaddecor.pl Odpowiedz Link Zgłoś