Dodaj do ulubionych

Adwokat kościelny

IP: 195.205.169.* 15.05.12, 14:15
Witam,
szukam adwokata kościelnego, który mógłby pomóc w uzyskaniu nieważności małżeństwa. Czy możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Arletta Bolesta Re: Adwokat kościelny IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 15:00
      Witam,
      polecam art. nt. kościelnego procesu o stwierdzenie nieważności małżeństwa, pisane m.in. przeze mnie:
      artykuly.com.pl/szukaj?authorid=2261Pozdrawiam
      dr Arletta Bolesta
      adwokat kościelny
      a.bolesta@op.pl
      • Gość: Arletta Bolesta Re: Adwokat kościelny IP: *.play-internet.pl 28.04.13, 09:43
        Witam,
        polecam też swoje artykuły nt. kościelnego procesu o stwierdzenie nieważności małżeństwa, opublikowane na jednym z for: wieszjak.pl
        Pozdrawiam
        dr Arletta Bolesta
        adwokat kościelny
        a.bolesta@op.pl
    • prognoza79 Re: Adwokat kościelny 13.08.12, 22:43
      jasne, tylko mecenas konrad pogoda z katowic, ma doświadczenie super! trudno o dobrego adwokata od kościelnych rozwodów, mnie go polecił kolega co ma księdza w rodzinie, i się udało!dzwoń do niego ! telefon 668 33 88 34. POWODZENIA
    • Gość: Tomasz Re: Adwokat kościelny IP: *.152.148.113.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.12.13, 23:35
      Najlepiej iść do sądu biskupiego i tam zapytać, wydaje mi się, że najlepiej jak jest to ktoś z miejsca, w którym się będzie taka sprawa toczyć albo gdzie się mieszka, wtedy jest lepszy kontakt. Moja siostra miała sprawę we Wrocławiu, a adwokata z Warszawy bo był polecony, miała koszmar z ustalaniem spotkań.
    • Gość: miron2000 Re: Adwokat kościelny IP: 46.250.168.* 09.06.15, 22:48
      Ja przed swoim rozwodem obejrzałam wywiad w tvn z Panem adwokatem Michałem Pełką. Zdecydowanie mogę polecić :) Tym bardziej że ceny nie są wygórowane. poradniasalomon.pl/adwokat-koscielny-warszawa/
      • Gość: informujący Re: Adwokat kościelny IP: *.play-internet.pl 11.06.15, 07:36
        a ja polecam blog pani adwokat arletty bolesty
      • bozenakop87 Re: Adwokat kościelny 14.09.17, 10:55
        Jakie są koszty? Z góry dziękuję za odpowiedz
    • Gość: konio Re: Adwokat kościelny IP: *.traktonet.pl 15.01.16, 12:01
      tylko nie iść do sądu kościelnego - przecież później chcą stwierdzić ważność małżeństwa księża, czyli ide do kogoś po poradę a później go pozywam.....
      • Gość: roman Re: Adwokat kościelny IP: *.centertel.pl 18.11.16, 14:22
        można iść i do sądu i do adwokata
    • Gość: anua1984 Re: Adwokat kościelny IP: *.icpnet.pl 03.02.16, 15:12
      Witam,
      Kiedy starała się o rozwód, nie wiedziałam do kogo mam się zwrócić. Ksiądz polecił mi Pana Kamila, współpracownika jednej z poznańskich kancelarii. Pełna dyskrecja, szybkość działania.... no i najważniejsze, dobre wsparcie psychiczne...no i niskie ceny.. Nie mam niestety numeru, jedynie mail.
      kamilkozlowski142@wp.pl
      • Gość: Adam Re: Adwokat kościelny IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.16, 17:38
        Polecam Kancelarię Prawną Willsen - www.willsen.pl
        Jest tam cały zespół doświadczonych adwokatów kościelnych.
    • Gość: Adam Re: Adwokat kościelny IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.16, 17:39
      Polecam Kancelarię Prawną Willsen - www.willsen.pl
      Jest tam cały zespół doświadczonych adwokatów kościelnych.
    • Gość: roman Re: Adwokat kościelny IP: *.centertel.pl 18.11.16, 14:23
      można iść i do sądu i do adwokata kościelnego
    • bozenakop87 Re: Adwokat kościelny 14.09.17, 10:53
      Również szukam adwokata kościelnego ale w Krakowie. Czy ktoś z Państwa tu obecnych miał do czynienia z kancelaria w której pracuje pan Michał Pełka? Jakich kosztów mogę się spodziewać po tej kancelarii? Dopiero badam temat i nie wiem czy w ogole mnie bedzie stać na stwierdzenie nieważności małżeństwa, mimo ze powód mam raczej konkretny (odmowa posiadania dzieci przez męża).
    • arlettabolesta Re: Adwokat kościelny 01.03.18, 02:34
      Z uwagi na zamykanie blogów na Onecie zmienił się również link do moich blogów, na których poruszam kwestię kościelnego procesu o nieważność małżeństwa
      dr Arletta Bolesta
      adwokat kościelny
      • teofil1122 Re: Adwokat kościelny 04.03.18, 09:05
        witam proszę o porade w 1979 r slub kościelny, w 1991 r rozwod cywilny , bez orzekania o winie , 1998 slub cywilny 2001 rok zona zmarla , jaki jest mój stan czy mogę wziasc slub kościelny bo cywilny tak
        • arlettabolesta Re: Adwokat kościelny 07.04.18, 08:54
          Gdy jest Pan Wdowcem (gdyż Żona, z którą zawarł Pan związek kościelny, zmarła), może Pan wziąć ślub kościelny.
          dr Arletta Bolesta
          adwokat kościelny
      • arlettabolesta Re: Adwokat kościelny 27.04.18, 02:57
        Z uwagi na zamknięcie blogów na Onecie podaję nowy link, pod którym znajduje się mój blog dot. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa: uniewaznieniemalzenstwakoscielnego.blox.pl
        dr Arletta Bolesta (adwokat kościelny)
    • arlettabolesta Re: Adwokat kościelny 02.03.19, 09:02
      Z uwagi na zamknięcie kolejnej platformy blogów podaję nowy link, pod którym znajduje się mój blog dot. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa: rozwody-koscielne.eu
      dr Arletta Bolesta (adwokat kościelny)
    • Gość: kan18 Re: Adwokat kościelny IP: *.korbank.pl 20.09.21, 17:34
      darmowe porady z prawa kanonicznego i prawa : www.kancelariaprawna-kornat.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka