servent 14.12.02, 21:04 Jesteś? Czy też tylko czytasz ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servent Re: Mirelka 15.12.02, 21:49 Myślisz że odpoczniesz dopiero w Święata? Chyba nic bardziej złudniego. Czy zastaniawiałaś się jaką wartość mają takie spotkania w necie? Czy mają jakąkolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka Re: Servent ;) 16.12.02, 01:16 servent napisał: > Myślisz że odpoczniesz dopiero w Święata? > Chyba nic bardziej złudniego. > Czy zastaniawiałaś się jaką wartość mają takie spotkania w necie? > Czy mają jakąkolwiek? Nie potrzebuję specjalnego odpoczynku, bo tryb mojego życia jest niezbyt wyczerpujący:) Jeśli chodzi o wartość spotkań w necie - trudno mi powiedzieć, zbyt krótka jest z nim moja przygoda. Dla mnie są ważne. Wydaje mi się, że znalazłam poprzez net przyjaciół, z którymi kontakty z całą pewnością przejdą w real - a co z tego wyniknie - kto wie? Pozdrawiam, Mirelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Servent ;) IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 12:03 dla mnie powli tracą już znaczenie, nawet bytność na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servent Re: Servent ;) IP: 213.186.88.* 17.12.02, 10:19 79 przestań chrzanić. Napisz prosze, że maja znaczenie i to wielkie. Przecież jestes główna postacia tego forum. Mielismy sie spotkać ( nawet w pół drogi mój drogi ) kiedyś to zrobimy co? a teraz klep w klawiature az paluchu spuchną. ( spóhnom ) servent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Servent ;) IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 14:51 Oki doki. Sorki, ale wczoraj miałem tak zasrany czas, że aż mnie skręcało i zły byłem na cały świat. Dziś już jest inaczej, więcej optymizmy i wogle. Odpowiedz Link Zgłoś