flins 21.09.17, 23:17 ale nie pizzerie i bary typu wietnamskiego tylko solidne i sprawdzone posiłki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ranira Re: Gdzie w Pruszkowie obiady z dostawą 22.09.17, 16:28 Rodart catering www.cateringpruszkow.pl/index.html Polecam jest bardzo smacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: Gdzie w Pruszkowie obiady z dostawą 27.09.17, 06:45 ja korzystałam z tego miejsca,obiady bardzo smaczne i niedrogie ,szczególnie w piątki ten mintaj atlantycki (pycha!) Obiady domowe Frelian Danuta tel.669-674-332, 609-785-907. Tylko szkoda,że wola większe zamówienia... Odpowiedz Link Zgłoś
a_qq Re: Gdzie w Pruszkowie obiady z dostawą 04.10.17, 20:35 może tu? www.maraga.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
minow343 Re: Gdzie w Pruszkowie obiady z dostawą 27.06.18, 18:09 restauracja Pizza24 na Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
radoslav75 Re: Gdzie w Pruszkowie obiady z dostawą 23.08.18, 16:16 Karczemka jest super!!! ul.Niecała tel. 510 964 828 Odpowiedz Link Zgłoś
azzinoth85 Re: Gdzie w Pruszkowie obiady z dostawą 01.07.25, 23:25 Jeśli ktoś szuka dobrego lunchu w Pruszkowie z dowozem, to warto sprawdzić Farina Lunch – to marka znanej restauracji Farina Pizza & Pasta z ul. Działkowej 90 🍽️🍕 Codziennie w menu: zupa + danie główne (np. schabowy, kurczak w sosie, pierogi, makarony), zestawy dnia lub pojedyncze dania. Porcje duże, składniki świeże, smaki jak domowe – a ceny bardzo rozsądne (zupa 13 zł, danie 23 zł, zestaw 31–34 zł). Dowożą do Pruszkowa, Piastowa, Brwinowa, Otrębus, Nowej Wsi i okolic – od 5 zł. Zamówienia można składać online na stronie 👉 https://www.farinalunch.pl Sprawdzone, smaczne i wygodne – idealne na obiad do pracy albo do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mati1999 Re: Gdzie w Pruszkowie obiady z dostawą 06.07.25, 13:04 A jeśli chodzi o lunch, to mogę polecić jeszcze Farina Lunch – to druga marka od Farina Pizza & Pasta, ale skupiona typowo na obiadach. Mają lunche od poniedziałku do piątku, codziennie coś innego: zupy, dania główne, a do tego zawsze można wybrać makaron lunchowy albo mini pizzę, co moim zdaniem jest super opcją – zwłaszcza jak ktoś nie ma ochoty na klasyczne drugie danie. Zamawiamy czasem do domu, czasem do pracy – działa sprawnie, a jedzenie domowe i porządne. Można sprawdzić ich ofertę tu: 👉 www.farinalunch.pl Odpowiedz Link Zgłoś