biniu58 11.08.06, 20:57 Widzew do 44 min prowadził 2:0. Fatalny błąd obrony widzewiaków w ostatniej minucie przed przerwą i ŁKS strzelając bramkę zmniejszył rozmiary porażki do 2:1. Widzewiacy grają b. dobrze. Jest nadzieja na zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biniu58 Nasz Widzew górą ! 11.08.06, 21:57 Po przerwie było gorzej ale jest zwycięstwo. Widzew górą ! Utrzywał wynik do końca meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: Nasz Widzew górą ! 11.08.06, 22:12 CAłA POLSKA DZISIAJ śPIEWA DERBY łODZI DLA WIDZEWA!!!!!!!!!!!!!!!! YES,YES,YES Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: Nasz Widzew górą ! 18.08.06, 17:43 dziś nasz widzewek gra o 20 w zabrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
biniu58 Re: Nasz Widzew górą ! 19.08.06, 19:34 Widzew zremisował 0:0, a więc 1 pkt. do przodu. Mogło być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: WIDZEW 27.08.06, 13:22 Dzień dobry wszystkim.Wczoraj nasz Widzewek rozegrał kolejny mecz ligowy.Niestety tylko zremisował z Arką 1-1.Co gorsze był to szczęśliwy remis.Arka przez cały mecz miała przewage i tylko nieskuteczności jej zawodników możemy zawdzięczać zdobycie punktu.Był to najsłabszy mecz Widzewa od dłuższego czasu.Jak zwykle kibice byli na najwyższym poziomie.Doping przez cały mecz,zero wyzywania Arki której kibice siedzieli z Widzewiakami na sektorze C i obok krytej.Miejmy nadzieje,że w następnym meczu(w Płocku)nasi piłkarze dorównają formą do kibiców.Pozdrowienia dla wszystkich Widzewiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: WIDZEW 07.09.06, 16:45 Cześć po raz kolejny wszystkim "żychlińskim" formułowiczom.Jutro nasz Widzewek gra w Płocku.Chciałbym tam być,ale niestety nie będe.Mam nadzieję,że przywiozą wreście 3 punkty z wyjazdu.Mam nadzieje,że Wy będziecie i na forum opiszecie jak było.Z góry dzięki."Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Widzewek gra". Pozdro dla Zainteresowany 761. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 07.09.06, 20:47 dzięki bardzo! ja też nie jadę,bo nie mogę,ale wygramy 2:1!jestem pewny! wiem,że z żychlina wybiera się parę osób. jesteśmy zawsze tam gdzie nasz widzewek gra.......jutro tylko myślami i sercem! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 08.09.06, 20:06 widzewek prowadzi do przerwy 1:0! bartek grzelak strzelcem bramki w 45 min.! tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
niegoscinny Re: WIDZEW 09.09.06, 00:29 widzew się poukładał od tzw. zera. młodzi w składzie, swieżak trener. idzie im po prostu nad wyraz dobrze. muszą i tu nie ma mowy że nie, musza zapłacić frycowe. niech zbijaja kapitał a już niedługo! klekajcie przed Widzewem! szkoda że nie układa się tak jak każdy z nas (tych co po prostu widzew kochają) sobie wymarzył, że same zwyciestwa i grad goli, ale bądźmy realistami. SKOPCIE PARE TYLKóW CHłOPAKI! Odpowiedz Link Zgłoś
jolka905 Re: WIDZEW 09.09.06, 06:46 No i co Widzewio-fani,dlaczego nie chwalicie się wynikiem wczorajszego meczu?Przecież 1:1 to chyba nie najgorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 09.09.06, 08:36 jolka905 wczoraj w płocku było 2:2! ja widzewo-fan jestem zadowolony,ale nie w 100 % ponieważ uważam,że można było tam wygrać,ale cóż mamy młody i perspektywiczny zespół i zwycięstwa przyjdą,jestem o tym przekonany. naprzód widzew! Odpowiedz Link Zgłoś
art724 Re: WIDZEW 09.09.06, 10:12 Kolego Zainteresowany!Byłem na meczu i wczoraj w Plocku Widzew tego mwczu nie mógł wygrać, gdyż był drużyną zdecydowanie słabszą o zdecydowanie mniejszej "mądrośći piłkarskiej".Szczęśliwy remis widzewiacy zawdzięczają słabej skutecznośći płocczan,bo mogło się skończyć tragicznie jakieś 5:2.Jedynym pozytywem jakim dysponuje Widzew to młoda drużyna i wola walki.Ale na jak długo starczy tego zacięcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 09.09.06, 13:30 fajnie,że byłeś na meczu w płocku,ciekawy jestem czy jesteś kibicem widzewa czy płockiej wisły? ja nie byłem,a szkoda. słuchałem meczu w radiu WIDZEW i wybacz,ale miałem wrażenie,że to właśnie widzew miał więcej sytuacji do zdobycia bramki! po meczu czytałem opis meczu minuta po minucie na stronie widzewa i stamtąd też wynika,że widzew miał więcej z gry,szczególnie utkwiła mi w pamięci sytuacja z ostatniej minuty bartka koniecznego,którego strzał obronił plecami... napastnik widzewa sokalski! wisła miała swoje 20 minut na początku drugiej połowy,kiedy to zdobyła swoje dwie bramki,chwała widzewowi,że się nie załamał i zdołał wyrównać!!! pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców WIDZEWA z żychlina! NAPRZóD WIDZEW! Odpowiedz Link Zgłoś
art724 Re: WIDZEW 09.09.06, 22:31 Nic nie zastąpi odbioru widowiska sportowego na żywca kiedy siadasz na trybunach,napięcie,adrenalina,specyficzna atmosfera przedmeczowa to jest właśnie to.Nawet transmisja telewizyjna nie oddaje do końca klimatu stadionu,obrazu gry.A co do przekazu radjowego ten sam mecz będzie inaczej komentowany np. w Radju ŁÓDŻ a inaczej w KRP z Płocka.Polecam lekturę Przeglądu sportowego oraz sprawozdanie zamieszczone w "GW".W bardzo dużym stopniu do wypaczenia wyniku meczu przyczynił się sędzia z Białegostoku,który nie podyktował 2 karnych dla Wisły a za faul na Geworgianie golkiper łodzian powinien otrzymać nie żółtą a czerwoną kartkę,ofsajdy z kapelusza,gra łodzian na czas tego wszystkiego sędzia nie chciął widzieć.Druga bramka dla Widzewa to czysty przypadek i gapiostwo płockiej defensywy.Tak więc trochę przypadku,odrobina szczęścia no i sędzia od fryzjera uratowaly Widzewowi jeden punkt.Ale spoko jeszcze sezon może dwa i w Łodzi może być ciekawa drużyna.A komu kibicuję oczywiśćie,że Wiśle jestem na każdym meczu.A to się zaczelo w latach 80-tych,kiedy to w barwach Wisly występowali żychliniacy Polańczyk i Janicki ojciec zabierał mnie na mecze do Płocka.Jeśli chodzi o kibiców Wisły Płock w Żychlinie to ich trochę jest,często spotykam znajome twarze z Żychlina na meczach w Płocku.W latach 80-tych dość często rozgrywane były sparingi pomiędzy naszy Emitem a Wislą Płock a sędzia Mikolajewski "starszy" często sędziował w Żychlinie.Pozdrawiam wszystkich kibiców pilkarskich i zachęcam do odwiedzania stadionów i przeżywania wielu sportowych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
bieniu58 Co z WIDZEWEM ? 20.10.06, 11:07 Czy dziś Widzew pokona Lecha Poznań którego trenerem jest król Widzewa Franek Smuda ? Odpowiedz Link Zgłoś
art724 Re: Co z WIDZEWEM ? 20.10.06, 11:37 Jeśli tylko dali ofiarę na porannej mszy??? To może? Odpowiedz Link Zgłoś
gaboo83 Re: Co z WIDZEWEM ? 20.10.06, 14:34 Miejmy nadzieje, że tak!!! Nie muszą dawać ofiary żeby wygrywać!!! Sercem i duszą z ukochanym Widzewem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bieniu58 Re: Co z WIDZEWEM ? 20.10.06, 22:43 Zwyciestwo ! 3:2 dla Widzewa. Do przerwy było 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
gaboo83 Re: Co z WIDZEWEM ? 21.10.06, 06:03 Brawo Widzewek!!! Za tydzień padnie Legia na kolana!!! WIDZEW ŁÓDŻ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: Co z WIDZEWEM ? 21.10.06, 07:03 czekamy na relację z meczu rado1970! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
art724 Re: Co z WIDZEWEM ? 21.10.06, 20:46 Oni nie byli na mszy ale na kolanach w Czstochowie! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: Co z WIDZEWEM ? 21.10.06, 20:59 to nie jest temat dla takich ja ty!to jest temat dla widzewiaków,a więc odpalaj wrotki i out!!!!!!!! jebać,jebać,jebać pzpn! Odpowiedz Link Zgłoś
art724 Re: Co z WIDZEWEM ? 21.10.06, 21:57 Zainteresowany jaki jest temat dla mnie to ja najlepiej wiem.A tobie kolego ktoś powinien udzielić lekcji dobrych manier.Twoje wypowiedzi są chamskie a mięsem to możesz rzucać swojej kobicie w domu a nie na publicznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bieniu58 Re: Co z WIDZEWEM ? 21.10.06, 22:19 O co biega ? Zainteresowany ma rację. Ma być spokój ! Widzew wygrał i to jest fakt. Teraz czekamy na następną wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: Co z WIDZEWEM ? 22.10.06, 06:28 to jest moje zdanie na temat pzpn-u,a takie "chamskie" zdanie jak ja ma cała polska działaczu mazowieckiego pzpn-u! Odpowiedz Link Zgłoś
art724 Re: Co z WIDZEWEM ? 22.10.06, 10:15 Słuchaj Zainteresowany jak się nie zna osobiśćie ludzi (może mnie znasz tylko z widzenia)to się ich nie ocenia a wrzucanie wszystkich do jednego worka to jest spłycanie i wielki absurd.Nadal działam społecznie i mam z tego dużo satysfakcji.A z tego co piszesz wnioskuję,że każde działanie społeczne,oddolne budzi w tobie wscieklość i całą masę podejrzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: Co z WIDZEWEM ? 24.10.06, 17:50 Dzień dobry. Nie było mnie kilka dni na forum, ale już piszę moje odczucia na temat meczu z Lechem. W pierwszej połowie powinniśmy prowadzić z 4-0. Oprócz bramek był jeszcze m.in. słupek Grzelaka i setka Sokalskiego. Początek drugiej nie zapowiadał póżniejszego horroru. Najpierw słupek po wolnym i niecelna dobitka Sokalskiego. Póżniej zaczął dochodzić do głosu Lech(poprzeczka Wasileskiego i dwie bramki Lechitów). Naszczęście końcówka znowu nasza i bramka Sokala. Na trybunach doping i oprawa godna (poraz kolejny zresztą)ligi mistrzów. Po meczu cała Niciarniana autokarów z kibicami Lecha.Żadnych wyzwisk,przybijamy z nimi "piątki" i dziękujemy nawzajem za stworzenie widowiska na trybunach.Lechici zapraszają nas na rewanż do Poznania. Za tydzień miejmy na pokonanie Legii.Pozdrowienia dla wszystkich Widzewiaków,zwłaszcza dla Zaintrresowanego 761. Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: Co z WIDZEWEM ? 27.10.06, 15:02 Cześć.Dziś wreście po dwóch latach powraca polski piłkarski klasyk Widzew- legła.Mam nadzieję,że kolejny raz nasz Widzewek wzniesie się na wyżyny i pokona odwiecznego rywala.Wszyscy,więc dziś do Łodzi na czerwono i dopingujmy Widzew.Pamiętajmy,że "Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Widzewek gra" i "W góre serca zwycięży Widzew Łódź".Do zobaczenia na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
bieniu58 Re: Co z WIDZEWEM ? 27.10.06, 16:18 Będzie ciężko. Ale jeżeli cały zespół zagra super to WIDZEW wygra. Nie będę na meczu ale będę od 20.00 słuchał Radio Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: Co z WIDZEWEM ? 29.10.06, 10:37 No cóż tym razem nie udało się pokonać ległej.Może następnym razem będzie lepiej.Teraz parę słów o meczu.Typowe spotkanie na remis.Obydwie ekipy oddały po jednym celnym strzale(Widzew po główce Nowaka a Legia z karnego).Mecz na słabym poziomie(kilka razy słabszy niż ubiegło tygodniowa potyczka Widzewiaków z Lechem).Doping tradycyjnie bardzo dobry i przez cały mecz(oczywiście nie brakowało wulgaryzmów,przecież graliśmy z odwiecznym przeciwnikiem).Po meczu podziękowania dla piłkarzy za ambicje i gre.Pozdrawiam całą widzewską brać,zwłaszcza wszystkich uczestników piątkowego wyjazdu na mecz. PS. "Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię ,bo najlepszy w Polsce jest łódzki Widzew RTS". Odpowiedz Link Zgłoś
fx13 Re: Co z WIDZEWEM ? 29.10.06, 10:43 To nie legła wygrała z Widzewem,ale sędzia Mikulski! Pozdrowienia dla Rado1970. Odpowiedz Link Zgłoś
gumis110 Re: WIDZEW 29.10.06, 19:13 Widzew jest the best kto odpisze z nami jest Odpowiedz Link Zgłoś
bieniu58 Re: WIDZEW 30.10.06, 08:14 gumis110 napisała: > Widzew jest the best kto odpisze z nami jest No chyba, że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: WIDZEW 30.10.06, 15:45 Wiadomo,że Widzew najlepszy jest(przynajmniej dla nas Widzewiaków).Kto się z tym nie zgadza "Ten z galery hej,hej".Pozdrowienia dla gumis110, fx13 i wszystkich Widzewiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
gumis110 Re: WIDZEW 30.10.06, 19:43 Biniu ja na mecze karnet mam,chyba się spotkamy tam,po raz wtóry pojedziemy za zwycięstwo wypijemy.Do zobaczenia na meczu.Jesteś chyba facet z jajami .Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
gumis110 Re: WIDZEW 30.10.06, 19:51 Pozdro dla najfajniejszego kibica Widzewa Rado.Jego wypowiedzi są super.Widać,że faceta kręci .Jestem z wami Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: WIDZEW 03.11.06, 18:03 Cześć wszysykim.Jutro nasz Widzewek gra mecz w Wodzisławiu i w związku z tym mam pytanie.Jak sądzicie czy po raz pierwszy wywiezie trzy punkty z boiska Odry czy tradycji stanie się zadość.Ja osobiście uważam jak nie teraz to kiedy? Pozdro dla Gumis110, Zainteresowany761, Fx13 i wszyscy Widzewiacy. Odpowiedz Link Zgłoś
gumis110 Re: WIDZEW 03.11.06, 19:52 Rado,chyba nie masz wątpliwości co do tych [3 pkt] Widzewa.Byliśmy,jesteśmy,będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
art724 Re: WIDZEW 04.11.06, 19:51 Ten Wasz Widzew jak trzeba wygrać to przepierdzielają 3:0 i to z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: WIDZEW 16.12.06, 15:30 Dzień dobry.Mam pytanie do Widzewiaków z naszego miasta.Co sądzicie o przejściu Grzelaka do ległej?Ja osobiście jestem zniesmaczony.Ktoś kto mówi,że napewno nie pójdzie do wa-wy nagle pała miłością do tego śmiesznego klubiku i twierdzi,że nie chodzi o pieniądze dla mnie jest śmieszny.Wiem,że wiele mu zawdzięczamy ale prawdziwy Widzewiak nigdy nie przejdzie do ległej ani do "braci starszej wiary".Ja Bartka zapamiętam z bramek zdobywanych dla naszego Widzewka ale również z braku Widzewskiego charakteru.Jak sądzicie czy to jest kolejny przykład z bochatera do zera.Pozdrawiam wszystkich prawdziwych Widzewiaków i czekam na Wasze komentarze na temat tego transweru.PS.TYLKO WIDZEW RTS. CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ, BO NAJLEPSZY W POLSCE JEST ŁÓDZKI WIDZEW RTS. PS.2.Przy okazji najserdeczniejsze życzenia Zdrowych, Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2007 dla wszystkich Widzewiaków oraz formułowiczów i mieszkańców naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 21.12.06, 11:18 Dziś Grzelak powiedział,że gra w ległej jest dla niego zaszczytem! Dla mnie od dnia dzisiejszego Grzelak to śmieć,gościu,króry nie był godzien nosić koszulki widzewskiej! Od bohatera do mniej niż zera!!!!! I dlatego pies go srał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
art724 Re: WIDZEW 22.12.06, 12:27 Witam!Zgadzam się z Zainteresowanym w 100%.To nie jest zawodowiec,tylko zwykły dupek Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 27.02.07, 06:22 Wzanawiam nasz wątek kibice łódzkiego widzewa! Pokażmy temu kolesiowi,który pisze na forum o ległej,że nas jest więcej! NAPRZóD WIDZEW! Odpowiedz Link Zgłoś
mordor81 Re: WIDZEW 27.02.07, 07:45 jako że kocham łódź - ŁÓDŹ GÓRĄ!!!:) dodam, że kibicem nie jestem... bo nie cierpie piłki nożnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: WIDZEW 27.02.07, 16:26 Cześć wszystkim.Wiadomo,że w naszym Żychlinie liczy się przede wszystkim Widzew.Wiadomo, że są kibice innych klubów ale ,chyba tylko my Widzewiacy, jeździmy na każdy mecz do Łodzi i na wyjazdy.I napewno bardzo długo tak zostanie bo kto poznał Widzewa smak ten zostanie przy nim aż "po życia kres".Pozdrawiam całą widzewską brać a przede wszystkim Zainteresowanego 761 i Nową 777. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: WIDZEW 28.02.07, 12:58 tu o Łodzi czytam i o miłości (nawet Mordor zabrał głos)i o takich tam. Hmmm. Ja jak chodzę na mecze w Łodzi (jestem na każdym), to śpiewamy sobie m.in. "JEDNO MIASTO ŁÓDŹ - JEDEN W ŁODZI KLUB..." i nikt chyba nie ma na myśli tego klubu z Piłsudskiego. I dodam jeszcze, że zakładamy na mecz piękne koszulki w ślicznym, śnieżnobiałym kolorze:):):) Fajnie, że tak się jednoczycie na forum (i nie tylko). Pozdrawiam Was i powodzenia wiosną. Oby zdrowa rywalizacja nie została przysłonięta innymi sprawami - mniej sportowymi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 28.02.07, 13:15 Daj spokój acid33 - śliczny, śnieżnobiały kolor ha,ha,ha My zakładamy o wiele śliczniejsze,piękniejsze czerwoniutkie koszulki i wiesz jak śpiewamy: Na alei Unii 2 WIDZEW swoją ku...we ma, a tą ku....wą właśnie jest ten żydowski łKS!!! Je...ać,je..ać łKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur2007 NASZ WIDZEW ! 07.03.07, 12:59 Kiedy na Widzewie będziemy ogladać takie mecze ? dailymotion.com/video/x1dtpb_lyon-roma-02 Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: NASZ WIDZEW ! 07.03.07, 17:01 Już niedługo dinozaur2007! Nasz Widzewek to klub ze wspaniałą przeszłością,ale i ze wspaniałą przyszłością! Musimy w to wierzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: NASZ WIDZEW ! 08.03.07, 13:44 wiesz co? A na Al. Unii też śpiewa się wiele piosenek z bluzgami i wyzwiskami. I z reguły są to te same piosenki, tylko zmienia się litery w skrócie nazwy klubu. A ja, jak zuważyłeś, nie mam zamiaru nikogo z was obrażać i celowo ne najeżdżam na wasz klub. Prośba więc do Ciebie, nie najeżdżaj na Nasz, ok? a z tymi Żydami to juz przesada. Jedni na drugich drą się, że Żydzi i to mają być wyzwiska. Jak coś najgorszego.Pomyś l, że np. kibice jakichś rywalizujących ze sobą klubów w Belgii wyzywają się od Polaków. Beznadzieja, co? Życzę obydwu klubom szczęścia w lidze, bo tylko na to mogą liczyć. Polityka w obu klubach jest beznadziejna a polityka transferowa to już wogóle koszmar. Boniek ma w d... sentymenty i tylko kasa się liczy. Nie ma pojęcia o tym jak się tworzy i prowadzi KLUB piłkarski. z reszta zawsze są tacy, co tylko chcą nachapać się grosza i dać nogę. Tak będzie i z bońkiem, chociaż on zrobi z tego afere i jeszcze się obrazi. Zabierze kase i da dupę w troki. Tak będzie!!! Na al. Unii jest jeszcze gorzej. Klub mimo dobrej pozycji po jesiennej rundzie niestety idzie na dno. Stado baranów i złodziei w Zarządzie spółki siedzi - moim i wielu kibiców zdaniem. Syf i bród zewsząd wyłazi. Koszmar. Pozostaje tylko na kibiców liczyć zarówno jednej jak i drugiej drużyny. Tylko te nibywojny głupie - BZDURA!!! Pozdrawiam pozostałe łódzkie kluby (Start, Metalowiec, Orzeł, Elta, Kolejarz, CHKS, itd.) Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: NASZ WIDZEW ! 09.03.07, 07:07 ej mara261 kibice ległej mają swój wątek,więc wypierniczaj stąd! i powiem ci tak,jeszcze przez ten żydzew będziecie płakać i rwać włosy z głów! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur2007 Re: NASZ WIDZEW ! 09.03.07, 08:52 mara261 napisał: > jaki ŻYDZEW tylko LEGIA WARSZAWA !!! Jesteś kibicem Legii nikt ci tego nie broni, ciesz się z jej sukcesów czego ci życzę bo to jest nasz polski zasłużony klub, który i ja też szanuję. Ale facet zachowuj się przyzwoicie i nie obrażaj nas kibiców Widzewa. Twoje zachowanie jest nieeleganckie ! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur2007 Czy WIDZEW pokona GKS 10.03.07, 15:40 Niedziela godz. 16.00 , wielkie łódzkie derby, Widzew podejmuje u siebie GLS Bełchatów. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: Czy WIDZEW pokona GKS 11.03.07, 07:48 pokonamy bełchatów! rado1970 kibicuj mocno,a po przyjeździe prosimy o obszerną relację. pozdrawaiam. JESTEśMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WIDZEWEK GRA AAAAAAAAAEEEEEEEEEJJJJJJJJJAAAOOOOOO RTS GOL!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: Czy WIDZEW pokona GKS 11.03.07, 16:58 widzew przegrywa do przerwy z bełchatowem 0-2 Odpowiedz Link Zgłoś
ezychlin Re: Czy WIDZEW pokona GKS 11.03.07, 18:40 hihi żydzew do spadku 2 liga !!! :) tylko legia w-wa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur2007 Re: Czy WIDZEW pokona GKS 12.03.07, 12:40 ezychlin napisał: > hihi żydzew do spadku 2 liga !!! :) tylko legia w-wa !!! Twój hihi świadczy o tobie. Powiem ci nie po to aby ci dopiep.... ale tak dla przypomnienia, że kiedys mówiło się tak " czego się tak hihoczesz jak głupek". A co do Legii to ze smutkiem przyjąłem jej przegraną z Groclinem w przeciwieństwie do ciebie. Legii życzę jak najlepszych wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Czy WIDZEW pokona GKS 13.03.07, 09:24 nie przejmujcie się chłopaki!!! ŁKSa wygrała. Skromnie bo skromnie ale trzy punkty więcej. Tak trzymać. Oby i w piatek było podobnie a juz tak koło 22.00 chciałbym wychodzic zadowolony ze stadionu. słuchajcie kibice Widzewa. Podobno dla Was jest tylko około 400 biletów, więc pewnie część z Was będzie chciała wejść na Trybunę i pod przebraniem kibica ŁKSy obejrzeć mecz. Ostrzegam, bo już nasi szykują się na takich, tak więc proszę ostrożnie. W zeszłym roku kilku Widzewiaków z Żychlina widziałem na Trybunie więc myslę, że i tym razem będzie podobnie. Uważajcie, bo szkoda zdrowia. Pozdrawiam i życzę udanego widowiska. Ale interesuje mnie tylko +3 punkty. Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: Czy WIDZEW pokona GKS 13.03.07, 09:42 będziemy,będziemy i chyba nie przyjdzie ci do głowy,żeby nas sprzedać,a zresztą morda nie szklanka! łks jest faworytem,czy wygra okaże się. JESTEśMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WIDZEWEK GRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: W SERCU łóDZKI WIDZEW 13.03.07, 09:50 pod przebraniem kibica łks-u,nie żartuj! w zeszłym roku siedzieliśmy na trybunie na przeciwko galery ubrani normie,nie w białe koszulki,jak grzelak strzelił bramkę na 1-0 w pierwszej minucie do cholera do góry wyskoczyłem! i zobacz żyję do dziś! co z tego,że na obcym stadionie,wśród kibiców łks-u jak W SERCU TYLKO łóDZKI WIDZEW! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: W SERCU łóDZKI WIDZEW 16.03.07, 10:51 dziś o 20 derby łodzi. to już są 56 derby,chciałbym przypomnieć,że łks nie wygrał z widzewem od 10 lat! czy dziś tak będzie,czy widzew znów okaże się lepszy,bardzo bym chciał.derbowe spotkania nie mają faworytów,derby rządzą się swoimi prawami. dla widzewa będzie to bardzo ważny mecz i oby był zwycięski!!! CAłA POLSKA DZISIAJ śPIEWA DERBY łODZI DLA WIDZEWA!!! JESTEśMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WIDZEWEK GRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: W SERCU łóDZKI WIDZEW 16.03.07, 11:04 bileciki kupiłem i tylko czekam na atrakcję wieczoru. Dawka alkoholu na rozgrzewkę i pośpiewamy trochę. W POLO podobno są tanio chusteczki do nosa. Kupcie sobie spory zapas, bo pewnie się przydadzą po meczu:):):) W MOIM SERCU TYYYYYYYYYYYYYYY - JEDNA, JEDYNA, NIEPOKONANA; ŁKSa KOCHANA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: W SERCU łóDZKI WIDZEW 16.03.07, 12:11 W MOIM SERCU TYYYYYYYYYYYYYYY - JEDNA, JEDYNA, NIEPOKONANA; ŁKSa KOCHANA!!! buuuuuuuuuuuhhhhhhahaaahahahahahhahahhaaaaa co to jest ku..wa jest i po jakiemu to? po żydowsku chyba? a chusteczki.........to ty weź cały transport z polo,będziesz miał dla siebie i dla tych żałosnych srajtków z tej waszej galery!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: W SERCU łóDZKI WIDZEW 16.03.07, 12:15 aha zapomniałem. pilnujcie dobrze swoich flag i rac na oprawę,żeby ktoś ich wam nie ukradł.....znowu będziecie płakać!!!!! fajnie wtedy było,oj fajnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: W SERCU łóDZKI WIDZEW 16.03.07, 14:32 to co nazywasz fajne, to było dziadoskie. Jak was nie stać na własne, to powiedzcie. Zrobi się zrzutkę. Ale chyba raczej ja z tobą nie pogadam, bo nadajesz na innych falach. Jakoś tak dociera do mnie, że w twoim mniemaniu lepszy to ten, kto głośniej krzyczy, ma bardziej chamskie teksty lub da mocniej w mordę. Dziecinada. Baw się tak dalej. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: W SERCU łóDZKI WIDZEW 16.03.07, 19:44 Acid dziadowska to była kradzież naszej "Robotniczej.." jak się suszyła po meczu z Piastem. Wasze flagi i oprawa były skrojone z waszego sektora i przy biernej postawie Twoich pobratyńców.Pozdrawiam i życzę powodzenia w następnym meczu z ległą bo dziś Widzew zwycięży.Derby dla Widzewa.Co ja widzę co się dzieje dziś łks nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: ŁKS - WIDZEW 17.03.07, 00:01 CALA POLSKA DZISIAJ śPIEWA DERBY łODZI DLA WIDZEWA!!! i kolejne derby bez waszego zwycięstwa,i co ty na to ?! a te chusteczki to dla ciebie,wytrzyj sobie nosa , dupe i nie szlochaj!!!!!!!!!!! A DZIADOSTWO TO WY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: ŁKS - WIDZEW 17.03.07, 10:53 a za Kozin flagę zapłacicie... łODZIANIE WITAJą DZIADOSTWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: ŁKS - WIDZEW 17.03.07, 20:00 śmieszny jesteś gościu,śmieszny jest ten twój łks,a kto jest dziadostwo to wczoraj pokazaliście! nic dodać nic ująć! oj wy biedni jesteście,znów wam flagę(czyt.szmatę) skroili!? na nic lepszego was nie stać,tylko na te wypociny na prześcieradłach,ot to cali kibice żydowskiego łks-u!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: ŁKS - WIDZEW 18.03.07, 09:43 Acid nie wydaje się Tobie,że dziadostwo to wy robicie. Bić się między sobą to już naprawde szczyt dziadostwa. Co do "zapłaty" za szmate kozin to już wszyscy Widzewiacy się boją.Jacy wy biedni jesteście. Zbędny balast Łodzi. Biała szmata pas czerwony to łks ... Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: ŁKS - WIDZEW 19.03.07, 11:09 cześć kibice! Hej ci co na meczu byli i widzieli ten smutek. Poziom był naprawdę tragiczny. smutek i żal a nie I liga i to niestety obie druzyny stworzyły to pseudowidowisko. Jak wiecie to nie tylko moja opinia ale wielu obserwatorów oraz i uczestników ("czynnych") tego meczu. Na trybunach nie było najgorzej, ale bywały ciekawsze spotkania. A w sprawie dziadostwa to odniosłem się do transparentu na Galerze i owszem wypowiedź miała mieć charakter z lekka złosliwy. A co do zapłacenia za flagę to był żart. Po prostu żart. Flaga była i juz jej nie ma i nie ma co rozpaczać. Opiniowaniem tych co ją palili niech zajmą się inni. Już za stary jestem na przepychanki słowne i szarpanie w tekstach kto jest kim i co reprezentuje. Dawne czasy. A teraz słowo do zainteresowanego: jeśli starasz się mnie obrazić swoimi tekstami, to zapewniam cię, że mnie nie obrazisz, poniewasz nie traktuje poważnie tego co mówisz i przede wszystkim nie wiem kim jesteś i jakie wartości sobą reprezentujesz. Może być i tak, że sie znamy i wódkę piliśmy czasem też. ale tego na razie nie wiem. ale! Jeśli bardzo chcesz mi przekazać jakieś uwagi złosliwe i spowodować, bym się wkurzył, to nie ma sprawy. Jesli stać cię na odrobine odwagi, to proponuje bezpośrednie spotkanie. wtedy będziesz mógł mi powtórzyć te słowa. Myślę o tych złośliwych i powszechnie uznawanych za obraźliwe a nie dotyczących ŁKSu. Na klub sobie gadaj - mnie to zwisa. Natomiast licz sie z moja reakcją na słowa kierowane do mnie. Nie będę się biernie przysłuchiwał. Więc jeśli masz ochotę coś mi powiedzieć - czekam na podanie miejsca i czasu. Lecz jeśli chcesz ograniczyć sie do polemiki na forum, to rownież to przyjmuję - tylko nie wrzucaj głupich tekstów pod moim adresem. Pzdr acid Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: ŁKS - WIDZEW 19.03.07, 11:51 Nie denerwuj się acid33,może się znamy,a może nie.Ja do ciebie nic nie mam,nie lubię łks-u i moje posty z tego wynikają,po prostu. Bezpośrednie spotkanie mówisz,to może w sobotę na reprezentacji w warszawie? Co ty na to? Pozdrawiam.zainteresowany761 Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: ŁKS - WIDZEW 21.03.07, 17:58 Acid i jak tam moja propozycja? Może spotkamy się w żychlinie,tylko niewiem kogo mam szukać? Może wypijemy piwko w kasztelanie? Daj znać na forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: ŁKS - WIDZEW 22.03.07, 15:17 mówisz, że w sobotę w warszwie? nie planowałem, bilet nie kupiony, czas nie pozwala. ale pozwoli, by tam być 1 kwietnia, bo wtedy ŁKSa z Legią gra. no i oczywiście jutro, tj. piątek geamy z Legia u siebie. Puchar polski - rewanż. Może pójdę, jeśli pogoda pozwoli, bo marznąć w deszczu nie chce mi się. Cieszę się, że już nie atakujesz mnie i głupich wstawek sie pozbyłeś. Od razu tak po ludzku sie gada. co do piwka w kasztelanie - też na razie nie planowałem, ale może i trzeba podskoczyć. Bo ja generalnie to nie piję, wiesz;) Dam znać. Pozdrawiam widzewską brać! Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: ŁKS - WIDZEW 22.03.07, 16:01 witam acid. co do ełksów to ja zdania nigdy nie zmienię,zawsze dla mnie to będzie dziadostwo(było,jest i będzie) mam ku temu powody,uwierz mi. widzewiakiem jestem od zawsze i zawsze będę! jeżeli chodzi o ciebie to może w niektórych momentach przesadziłem. może się kiedyś spotkamy. nie pozdrawiam ełksów! ciebie acid pozdrawiam i do zobaczyska. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: ŁKS - WIDZEW 22.03.07, 16:25 ta... No to piwko w przyszłości zaklepane. a Radek Panek jeszcze jeździ z wami na mecze? Pytam, bo on przecieź już w wieku emerytalnym i tyle spotkań oglądał, że mogą mu się mieszać z wiekiem:):):):) Poza tym te wypite wina z Waldkiem, tez swoje robią:) Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: ŁKS - WIDZEW 22.03.07, 17:19 na początku to chciałbym cię wyprowadzić z błędu,otóż odkąd znam Radka Panka, a znam go już kilkanaście lat to nie widziałem by pił wino,a wódki i piwa to myśmy już ocean atlantycki wypili!!! a na mecze jeździ oczywiście,od kilku sezonów jest na każdym w łodzi,a i na kilku wyjazdowych był! to jest prawdziwy kibic,u was wśród tych srajtków z galery nie ma takiego!!! tu od nas z żychlina jeździ wielu o wiele starszych od Radka,a zresztą co ma wiek do tego? jeżeli znasz Radka i Waldka to mnie też znasz napewno! pozdro.piwko zaklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: ŁKS - WIDZEW 22.03.07, 17:30 pozdrowienia dla radka i wszystkich kibiców łódzkiego widzewa z żychlina i okolic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: ŁKS - WIDZEW 23.03.07, 14:33 Dzięki Acid za pozdrowienia dla Widzewiaków.Niestety, dla Ciebie, po raz kolejny pokazałeś jaki jesteś zorientowany. z tego co cała Polska wie to łks z pucharu Polski odpad już na jesieni z 3-cio!!!!! ligowym Radomiakiem. Dziś gracie z ległą w pucharze ligi lub jak ktoś woli ekstraklasy. Co do Radka,pozdrowienia dla niego, to znam go również jak Zainteresowany kilkanaście lat i z winem go nie widziałem(pewnie w przeciwieństwie co do ulubionych Twoich trunków vel. nick acid). Na mecze ,jeśli Ciebie to interesuje, jeżdzi dalej.Pozdro dla Ciebie, Zainteresowany, Nowa i wszyscy Widzewiacy. Ps. Nie ważne ilu Nas wchodzi, ważne kto rządzi w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1987 Re: WIDZEW 22.03.07, 16:26 Jako kibic Widzewa wpisuję się do tego wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa777 Re: WIDZEW 23.03.07, 18:26 acid szkoda ,że nie spotkamy się na meczu w sobotę.Po twoich wypowiedziach trochę mi ciebie żal.Do zobaczenia po meczu w Kasztelanie.Postawię Ci piwo ,może wzrośnie twoje iQ Odpowiedz Link Zgłoś
nowa777 Re: WIDZEW 24.03.07, 11:25 przepraszam nie mogę jechać na mecz.Nie mam z kim zostawić córki.Ma 1 rok. Ale jestem z wami postawicie po wygranej (albo przegranej)Będę oglądała w telewizorze Wiem ,że siedzcie w sektorze L: POLSKA-AZERBEJDŻAN 3;0.Pozdrowienia dla kibiców,którzy jadą Odpowiedz Link Zgłoś
nowa777 Re: WIDZEW 24.03.07, 11:33 pozdrowienia dla wszystkich kibiców.Pomachajcie nam zgromadzonym przed telewizorami.Ja jestem z wami duchem.Szkoda ,że nie ciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 31.03.07, 20:02 dziś nasz WIDZEWEK pokonał górnika zabrze 2-1. czekamy na opis meczu obecnego na meczu rado. oczywiście pozdrowionka dla wszystkich kibiców łódzkiego widzewa! Odpowiedz Link Zgłoś
wewiurka77 Re: WIDZEW 31.03.07, 20:20 nasz Żydzewek czym ty sie srasz bronią sie przed spadkiem i nic nigdy soba nie reprezentowali . tylko legia warszawa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 31.03.07, 21:29 sram to ja na legie! a z ciebie kibic legii jak z koziej dupy trąba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 04.04.07, 17:15 Pawelec chciał ściągnąć Mirka Szymkowiaka do łks-u,a co Mirek na to: "Cieszy, że mój były prezes nadal ceni mnie jako piłkarza i chce wiązać z moją osobą przyszłość" - powiedział Mirosław Szymkowiak. "Ale na pewno nie zostanę zawodnikiem ŁKS. Podjąłem już decyzję o zakończeniu kariery, której nie zamierzam zmieniać. Nawet gdybym faktycznie chciał jeszcze pograć w jakimś klubie, to za żadne pieniądze nie mógłby to być ŁKS. Przez lata grałem dla Widzewa. Tam spędziłem wspaniałe chwile mojej kariery i czuję się nadal związany uczuciowo z klubem z al. Piłsudskiego. To sprawa szacunku do samego siebie i pewnych wartości, które wyznaję" - powiedział były reprezentant Polski. To jest klasa sama w sobie.To jest piłkarz z charakterem,prawdziwy Widzewiak!!! Pozdrawiam rado1970 i wszystkich kibiców łódzkiego widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
zychu1 Re: WIDZEW 04.04.07, 20:34 Szymek to jest gość. Wysoka klasa a przede wszystkim wielka kultura osobista. Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: WIDZEW 05.04.07, 15:54 Dobrze to napisałeś zainteresowany. Szymek to klasa, prawdziwy Widzewiak. Dzięki za pozdrowienia. Również pozdrawiam Ciebie jak i wszystkich kibiców Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: WIDZEW 18.04.07, 19:44 co tak cicho? Na alei Unii Cracovia padła!!! Jak miło. w Kielcach też gospodarze górą. Nie ma co płakać:); nic nie szkodzi. Do następnego razu!!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: WIDZEW 30.04.07, 09:17 Dzień dobry. Czyż życie nie jest piękne acid? W piątek legła poraz kolejny poległa w Krakowie, my wygraliśmy w Szczecinie a łks przegrał z bełchatowem. Tylko tak dalej. Pozdrawiam. PS. Pozdrowienia dla Widzewskiej braci, w szczególności dla nowej, dudusa 39 i zainteresowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
zychu1 Re: WIDZEW 31.07.07, 15:51 No i zaczęło się ! www.onet.tv/28986,3029,8,2531018,1,1,0,0,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 05.10.07, 12:38 Dziś o 20 derby łodzi i co : CAłA POLSKA DZISIAJ śPIEWA DERBY łODZI DLA WIDZEWA!!!!!!!! JESTEśMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ WIDZEWEK GRA !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: WIDZEW 05.10.07, 16:09 Dobrze napisałeś Zainteresowany 761. Cała Polska dzisiaj śpiewa derby Łodzi dla Widzewa. Szkoda ,że dziś nie będzie Ciebie z nami. Derby łodzi dla Widzewa !!!!!. Pozdro dla Ciebie i Marcelinki vel Skubi. Odpowiedz Link Zgłoś
rado1970 Re: WIDZEW 05.10.07, 17:08 Zainteresowany gdzie kolwiek będziesz to kibicuj z nami. Muszę kończyć bo za chwilę jedziemy. Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Widzewek gra. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: WIDZEW 05.10.07, 17:58 a ja i tak dziś ładniutki szalik założę z białymi końcówkami. ale rozsądek mówi, że albo 0:0 albo 1 lub 2 w plecy. Niedawno pisałem o tym jak dwa łódzkie kluby będą sie na dno kierować. Że będzie źle, bo dobrze w tych klubach długo nie będzie. Niestety sprawdziło się: ogony ciągną i Nasi i Wasi. ŁKSa sprzedaje mecze. to wiem na 100%. Zawodnicy mimo zakazów graja w Zakładach Bukmacherskich i wyniki obstawiają. Nie ma się co dziwić, że wygrane mecze przegrywaja jak na zawołanie. Lipa straszna. może dziś choc odrobina sportowej walki będzie. do zobaczenia po! (nie mylic z PO - bo tu nie o polityce) Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: WIDZEW 19.07.15, 11:17 no i się zesrało, tak jak przewidywałem. Łódzki syf, łódzkie sportowe bagno. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: WIDZEW 05.10.07, 23:02 z dużej chmury mały deszcz. smutek i żal, że to I liga. 0:0 informuję i donoszę. nie było na co popatrzeć. krzątanina i nic poza tym. Już historia! cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: WIDZEW 22.10.07, 11:25 ale równo chłopaki jadą, co? Pna sie w górę, że ho, ho! Oby tylko plotki o planowanym spadku okazały sie tylko plotkami. nie byłoby ładnie tak w 100 lecie klubu zamknąć drzwi z pokojem zwanym Ekstraklasa. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: WIDZEW 22.10.07, 11:25 ja oczywiście o klubie tym z Łodzi, nie tym spod Łodzi:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
gosczmiasta Re: WIDZEW 28.10.07, 19:36 W Łodzi tylko Łódzki Klub Sportowy!!! Klubem Łodzi jest ŁKS!!!! fidzef co? jabole na wsi taniejom!!! buahaha fidzefskie wsioki spod Łodzi za poł roku 4 liga za długi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama.6 Re: WIDZEW 28.10.07, 21:49 lodziak pod Zychlina.Nawet nie byles na meczy LKS i niewiesz gdzie sie stadion znajduje.Nie jestes wstanie wymienic 5 zawodnikow LKS. Odpowiedz Link Zgłoś
gosczmiasta Re: WIDZEW 29.10.07, 02:13 Czytać ze zrozumieniem to uczyli cie w szkole podstawowej, ale pewnie wtedy wykopki były i do szkoły nie było czasu chodzic. Jesli ty jestes takim znawcą zawodnikow swojego fidzefa to wymien kilku grajkow ktorzy są wychowankami twojego klubiku i grają. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: WIDZEW 29.10.07, 13:15 hej Panowie, spokojnie. A kolega ŁKSiak - daj przykład kultury godnej kibica z Łodzi. Daj sie wykrzyczeć, tym co tego potrzebują. a tak swoją drogą to coraz trudniej spoglądac chłodnym okiem na to co się dzieje. Niby: "czy jest dobrze, czy źle, ja i tak.....", ale niestey jakieś wałki się kręcą i nie wiadomo zo z tego będzie. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: WIDZEW 06.11.07, 07:50 wedle rozkazu szlachcica z łodzi wielce panującego w temacie łks łódź pana gosciazmiasta przeniosłem się do siebie i o dziwo jakoś tu milej,nie czuć tego swędu i smrodu jaki w tamtym temacie bardzo mi doskwierał!!! chciałbym tez zakomunikowac,ze bazarowi tez moga tu zagladac,najwyzej od czasu do czasu sie wywietrzy!!! do heila1488 my na widzew jezdzimy juz kilkanascie lat kolego i nie zamierzamy przestac! pozdrawiam prawdziwych kibicow pilkarskich w szczegolnosci kibicow lodzkiego widzewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś