chiara76 19.01.04, 22:42 Magdo, chciałam zobaczyć zdjęcia i te najnowsze nie chcą się powiększać. Można coś z tym zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciun Re: o zdjęciach do Magdy - do Chiary 19.01.04, 22:46 U mnie wszystko działa jak należy - powiększanie też. Odpowiedz Link Zgłoś
magda176 Re: o zdjęciach do Magdy 19.01.04, 22:49 chiara76 napisała: > Magdo, chciałam zobaczyć zdjęcia i te najnowsze nie chcą się powiększać. > Można coś z tym zrobić?? Już teraz powinno wszystko być OK. Akurat umieszczaliśmy je na stronie. magda Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: o zdjęciach do Magdy 19.01.04, 22:52 OK, ufff, bo bardzo mnie zainteresowały:) Dzięki za szybki odzew, pozdrawiam Was!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: o zdjęciach do Magdy 19.01.04, 22:54 A teraz w ogóle mi znikły, niestety:( Może muszę poczekać, aż je wstawicie. Bo na razie ciągle ostatnie są te Twoje z kolorami, a już miałam najnowsze Dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
magda176 Re: o zdjęciach do Magdy 19.01.04, 22:56 chiara76 napisała: > A teraz w ogóle mi znikły, niestety:( Może muszę poczekać, aż je wstawicie. Bo > na razie ciągle ostatnie są te Twoje z kolorami, a już miałam najnowsze > Dziewczyn. "Przeładuj" stronę, powinno pomóc. Pozdr. magda Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_345 Re: znowu blokada strony 20.01.04, 09:27 magda176 napisała: > "Przeładuj" stronę, powinno pomóc. Chyba znowu coś nie gra. I przeładowanie też nie pomaga. Domyślam się, że zakorkowała się nasza strona. Tak to jest z Onetem, mają jakieś dziwne ograniczenia. Ruch na stronie nie był ostatnio mały :-). Pozdr. kasia Odpowiedz Link Zgłoś