lusii.aa 02.03.21, 13:50 Szykuje mi się metamorfoza salonu. Chciałabym zmienić kolor ścian i wymienić meble. Kompletnie się na tym nie znam. Skąd bierzecie pomysły na remont mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janda10 Re: Szukam inspiracji 03.03.21, 13:57 Nie będę oryginalna, jeśli napiszę, że z internetu. Przy ostatnim remoncie przejrzałam tysiące zdjęć i przeczytałam dziesiątki porad. Udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
lenamagda11 Re: Szukam inspiracji 01.07.21, 13:13 Ja bardzo lubię aplikację Pinterest Odpowiedz Link Zgłoś
aplip Re: Szukam inspiracji 09.09.21, 14:42 Masz konto na Pintereście? Najlepiej poprzeglądać tam jakieś obrazy, dodać sobie do tablicy, a potem przejrzeć jeszcze raz i wybrać coś konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasniecki Re: Szukam inspiracji 10.09.21, 15:04 Na Pintereście można bardzo dużo fajnych inspiracji wyszukać. Każdy znajdzie coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hadron-plus Re: Szukam inspiracji 18.09.21, 09:08 Też polecam magazyny (jeśli masz dostęp to najlepiej zagraniczne) i internet. Wrzuć sobie dany styl lub pomysł w wyszukiwarkę i pokaże ci całą masę zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
olilolonowi Re: Szukam inspiracji 18.11.21, 12:39 pinterest, strony wnętrzarskie, strony na fb... jest tego masa... Odpowiedz Link Zgłoś