Dodaj do ulubionych

Problem ze znalezieniem płytek

01.01.25, 14:27
Znacie może jakiś sklep online z płytkami, który ma albo bardzo duży wybór, albo jakąś bardziej nietypową ofertę?
Obecnie najmodniejsze są płytki w odcieniach szarości i beżu, do tego matowe lub satynowe. Wymiary to albo od 60 x 120 cm w górę, albo malutkie typu mozaika.
Ja natomiast potrzebuję płytek brązowych (taki w miarę nasycony, raczej ciemny brąz) z pełnym połyskiem i w wymiarze 30 x 60 cm. Szukam i szukam, ale nigdzie nie mogę znaleźć :( Jak już jakieś się trafią, to ten brąz jest w połączeniu z szarością albo jakiś blady ew. strasznie pstrokaty... Nie wiem już, gdzie szukać. Byłam w kilku sklepach stacjonarnych, przejrzałam kilka sklepów online, ale bez efektu :(
W ostateczności mogą też być bordowe lub połączenie brązu z czernią albo zielenią (byle nie z szarym)
Obserwuj wątek
    • amelia.majowa Re: Problem ze znalezieniem płytek 02.01.25, 06:25
      no nie wierzę, że w internecie nie ma takich płytek.. kwestia dostawy bo przy dużej ilości to koszt transportu ze sklepu online bywa wysoki, na pewno znajdziesz bez kłopotu, zacznij od wyszukiwarki grafik :)
      • katikakatik Re: Problem ze znalezieniem płytek 02.01.25, 11:42
        Tak już szukałam, ale skoro jesteś lepsza w szukaniu, to mi znajdź, będę wdzięczna. Jedyne jakie znalazłam, to oferty już niedostępne albo takie, które mi nie pasowały, bo były zbyt blade, zbyt jasne albo zbyt pstrokate, a ja potrzebuję stonowanych, w dość nasyconym, średnim, a najlepiej ciemnym brązie. Jak już są odpowiednie kolorystycznie, to niestety matowe albo półmatowe. Szukam takich na wysoki połysk, szkliwionych jak tradycyjne płytki
        • kaga9 Re: Problem ze znalezieniem płytek 02.01.25, 23:32
          Nie jest lepsza, to spamerka, pisuje także jako kinga.gliwice i konrad.malczak, a spamerskie posty przeplata zwykłymi, żeby sprawić wrażenie normalnego użytkownika. Na bank nie wbiła nawet szukanego przedmiotu w wyszukiwarkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka