Dodaj do ulubionych

FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI

• calleh Re: Łódź, łódzkie 28.11.12, 19:12
      polecam łódzką firmę, zajmującą pracami remontowymi, strona: www.color.of.pl
      • poszukiwacz_007 Re: Łódź, łódzkie 08.02.13, 09:23
        Kumpel dał mi adres sprawdzonej firmy, bo nie kojarzył nazwy, wyszukałem w tej bazie docel.pl/q/co/Budowlane_us%C5%82ugi_wyko%C5%84czeniowe/miasto/%C5%81%C3%B3d%C5%BA dobra stronka, przydatna
    • marcelinakaczmarek2807 Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 11.12.12, 13:03
      Kompleksowymi realizacjami zajmuje się firma Ejsmont z Warszawy. Oprócz tego, że można jej zlecić do wykonania projekt domu bądź mieszkania, tworzący ją fachowcy mogą go jeszcze wcielić w życie. Firma ta zajmuje się m.in. zamawianiem i transportem materiałów, ich magazynowaniem, wykonuje wszelkie prace budowlane, a także elementy na zamówienie: meble, elementy szklane i tapicerowane. Zapraszamy do zapoznania się ze stroną internetową firmy.

Marcelina Kaczmarek
    • parafka82 Re: Remont + Projekt Gratis! Łódź 04.01.13, 11:16
      Polecam zespół Remont+Projekt Gratis. To ekipa budowlana wraz z architektem. Szybko, sprawnie robią wszystko, nawet drobne prace domowe:) Pani architekt na miejscu rozwiązała problem z zaworami wody - tak sprytnie je ukryła. A projekt dostaliśmy od niej gratis. tel. 602-193-384
      • romex_bud Re: Remont + Projekt Gratis! Łódź 06.02.13, 08:22
        adres www.remontplusprojektgratis.pl lub www.krysinska.com.pl
    • tomekperfekt Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 08.01.13, 20:38
      Wykończenia wnętrz i remonty Wrocław
      Szukasz firmy do remontu lub wykończenia domu, mieszkania? Pomożemy Ci! Świadczymy profesjonalne usługi remontowo-wykończeniowe.
      Posiadamy bogate doświadczenie w branży budowlanej.
      Jeśli szukasz rzetelnej i solidnej firmy, której chcesz zlecić remont lub wykończenie - skorzystaj z naszych usług.kliknij <a href="www.perfekt.wroc.pl">TUTAJ</a>
      <a href="www.firmaperfekt.pl">TUTAJ</a>
    • veldecor Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 09.01.13, 10:54
      www.veldecor.pl/
    • parafka82 Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = Łódź 06.02.13, 09:06
      Polecam Remont + Projekt Gratis www.remontplusprojektgratis.pl lub www.krysinska.com.pl
      architekt jest dostępny dla każdego, nie tylko dla bogaczy!
    • ilona356 Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 06.02.13, 22:00
      Witam polecam do remont mieszkania warszawa firmę www.remontystolica.pl
    • ludek87 Kominki 07.02.13, 11:01
      Ja ze swojej strony mogę polecić firmę Waligóra, która zajmuje się kominkami! Link do ich strony www.kominkiwaligora.pl.

Zamówiłem u nich projekt kominka z płaszczem wodnym. Realizacja robi na prawdę ogromne wrażenie. Wszyscy goście, którzy odwiedzają mój nowy dom są wręcz oszołomieni jego wyglądem :))
    • aleksander43 Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 20.04.13, 16:50
      Jeśli szukacie kogoś, kto odmieni wasz dom w sposób nietuzinkowy, nada wnętrzom ekskluzywny wygląd i nie tylko, zdecydowanie polecam www.s-art.net.pl/
      p.s. poleca - zadowolony klient
    • lonkap FIRMA REMONTOWa Warszawa 02.05.13, 15:37
      Remonty i wykończenia wnętrz. Specjalizacja w glazurnictwie oraz zabudowach rigips. Można zobaczyć na www.interior4u.pl, tel. +48514055700
      Polecam!
    • reiyel Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 31.05.13, 15:21
      mphydraulika.pl/
      polecam Pana Mariusza robił w naszym nowym domu całą instalacje sanitarną oraz kotłownie(ekogroszek) i ogrzewanie.Zrobił nam wycenę materiału oraz robocizny i w porównaniu do innych wypadł baaaaaardzo korzystnie Very Happy My namiary na niego dostaliśmy od naszych budowlańców
    • qdc Re: www.warszawa-hydraulik.net 18.06.13, 14:29
      wawa-hydraulik.pl - osoba z rodziny. Serdecznie polecam, bo ma naprawdę ogromne doświadczenie w swoim fachu.
    • samples4 Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 17.07.13, 16:08
      Ja osobiście mogę polecić firmę donatex. Ostatnio wymieniałem wszystkie okna w swoim biurze i skorzystałem z donatexu. Wpadło kilku chłopaków w wieku od 25-35 lat i uwinęli się w jeden dzień z 20 oknami. Dodatkowo otrzymałem od nich rolety w moim gabinecie w gratisie :) więc z czystym sercem polecam ich jako firmę remontową w Warszawie. Oby im się kręciło jak najlepiej :)
    • perfectus.warszawa.pl Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 30.07.13, 12:45
      Witam. Jesteśmy firmą budowlaną, która działa na terenie woj. mazowieckiego już od ponad 10-ciu lat. Mamy referencje, a dla użytkowników tego forum zniżki. Zapraszam serdecznie: lukasz@perfectus.warszawa.pl
    • cyt-at Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 26.08.13, 23:58
      renowation.pl - Poznań , firma która robiła remont mojego mieszkania i biura. Solidnie i fachowo potraktowali temat. W ramach rewanżu polecam.
      • marjola666 Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 14.10.13, 16:23
        Wiele dobrego słyszałam o Renowation. Są solidni i bardzo, bardzo zaangażowani w remont. Dobre usługi muszą trochę kosztować, a zatrudnienie fachowców sprawi, że nie będzie się trzeba martwić o to, że przysłowiowy pan Heniek czy Ziutek nie pojawi się, bo dzień wcześniej poimprezował...
    • zaprojektujemy Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 17.11.13, 18:42
      Remonty, wykończenia, a przy okazji projektu i aranżacja w pakiecie. Chcielibyście zrobić remont, ale nie wiecie, na który pakiet się zdecydować? Zapraszamy na spotkanie z naszymi projektantami! Na początku współpracy staramy się poznać oczekiwania i potrzeby klienta oraz dobrać optymalne dla niego rozwiązania. Przedstawimy też wstępne pomysły na poprawę funkcjonalności mieszkania i ustalimy priorytety naszego inwestora. Chcecie dowiedzieć się więcej na temat współpracy z nami? Zapraszamy na naszą stronę www: www.decoroom.eu/oferta
    • kryskas Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 21.01.14, 11:32
      Witam :) Jestem świeżo upieczoną właścicielką nowej kuchni dzięki firmie Kuchnie Wielkopolskie :) Postanowiłam podzielić się z innymi namiarem na nich - kuchniewielkopolskie.pl/, ponieważ uważam, że trzeba w Polsce promować i szerzyć wici o rzetelnych firmach i uczciwych ludziach! W czasach, kiedy robole przez cały ranek piją a remonty wydłużają się z miesciaca do pół roku, uważam, że Pan Sławomir to ewenement zasługujący na rozgłos - zaprojektował i wykonał mi przecudne meble (projekt i pomiar miałam za darmo!) i odnowił kuchnie tak, że znowu mam ochotę gotować :) Wszystkim Poznaniakom i osobom z okolic gorąco polecam! Ja absolutnie nie żałuję wyboru!
    • zaprojektujemy Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 26.01.14, 22:05
      Skorzystaliście już z noworocznych promocji i wyprzedaży? My też coś dla Was przygotowaliśmy! Nasze pakiety mają teraz bardzo atrakcyjne ceny! Poza tym, możemy Wam zaproponować sprzęt AGD z dużymi rabatami. Szczegóły na naszej stronie: www.decoroom.eu/aktualnosci/40.html
      *Oferta ważna do końca stycznia!
    • myk-ola Re: Kominiarz Warszawa; pomiary tlenku węgla 05.02.14, 15:11
      Przeglądy okresowe przewodów kominowych; pomoc w projektowaniu rozwiązań technicznych, pomiary na obecność czadu
      kominiarz.warszawa.pl/
    • domtrendy Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 19.03.14, 18:29
      Wykończenie mieszkania w Warszawie. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Oferta na remonty-wnetrza.warszawa.pl/
    • wiol_anka Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 27.03.14, 12:50
      buderus-inserw.pl/uslugi-hydrauliczne Inserw oferuje na terenie lubelszczyzny montaż instalacji grzewczych, instalacji sanitarnych, ogrzewania podłogowego, systemów solarnych, kotłowni. Prace wykonywane są solidnie i terminowo.
    • mega_nnn Taras 30.03.14, 20:56
      Importer desek tarasowych, a zarazem wykonawca tarasów i podłóg drewnianych :)
      www.deskiegzotyczne.eu
      • zremba123 Re: Taras 26.05.15, 16:11
        www.komplexmarket.pl - bezpośredni importer wysokiej jakości desek tarasowych, możliwość zakupu online, dostarcza w całej Polsce!
    • pandorcia0806 Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 31.03.14, 09:27
      1. No to ja mam jednak trochę odmienne zdanie, bo dla mnie dom to jak najbardziej inwestycja. Wiadomo, że żeby miec ładny dom to najpierw trzeba trochę wydać, ale generalnie dom ma być przecież miejscem dla nas wygodnym, miłym, takim małym azylem. Ja na przykład ostatnio zainwestowałam w fototapetę do wszystkich pokoi w moim domu z dekeapl. Wybrałam sobie sama naklejki na meble w pokojach i w kuchni a oni mi zaprojektowali wszystko pod względem graficznym. Opłacało się, bo przynajmniej przyjemniej mi teraz siedzieć w domu a moje meble nabrały świeżego wyglądu.
    • kosmov Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 03.04.14, 16:31
      www.topline-design.com.pl/ z Warszawy, polecam!
    • urzadzanie Re: FIRMY REMONTOWO-BUDOWLANE = LINKI 26.05.14, 12:50
      Jeśli kupiłeś mieszkanie w Warszawie i zastanawiasz się od czego zacząć, aby je wykończyć, do kogo się zwrócić po pomoc i czy wystarczy ci pieniędzy, zapraszamy serdecznie do skorzystania z naszych usług: planowanie i doradztwo w procesie wykończenia mieszkania. Dobór materiałów, przygotowanie kosztorysu, nadzorowanie ekipy montażowej w trakcie prac wykończeniowych, zamawianie towaru i dostarczanie do domu klienta. Nasze usługi to więcej niż projektowanie i aranżacje wnętrz, po prostu załatwiamy wszelkie sprawy, na które klient nie ma czasu, a to w cenie, na którą na pewno cię stać. Cena: od 50zł/m2. Zapraszamy serdecznie do współpracy, więcej informacji na: urzadzaniewnetrz.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka