Dodaj do ulubionych

Architekt Wnętrz Warszawa

15.07.11, 17:42
Poszukuję architekta w rozsądnej cenie do zaprojektowania wnętrz domu jednorodzinnego (Warszawa - Bielany).
Przewidywana powierzchnia do zaaranżowania wynosi ok. 100 m2.
Temat stosunkowo pilny - budowa jest na etapie układania dachu (ale przed instalacjami).
Wszystkich zainteresowanych proszę o przesłanie linku bądź bezpośrednio zdjęć wizualizacji na adres: bizounce7@gmail.com
Obserwuj wątek
    • zadowolony1223 Re: Architekt Wnętrz Warszawa 21.04.12, 15:11
      Mirek Gronowski zaprojektował mi i mężowi cudownie mieszkanie, jest bardzo fachowym projektantem wnętrz, robił wnętrza mi oraz mojej rodzinie, razem trzy mieszkania, posiada firmę remontową z która wpołpracuje. Ma duże wyczucie przestrzeni i smaku, pomysły są niesamowite, i te wizualizacje super. Polecam jak będę robiła kolejne mieszkanie zatrudnię go kolejny raz. Generalnie polecam firmę Mirek Gronowski Projekt MG
      • wrobiony_waw Re: Architekt Wnętrz Warszawa 24.07.13, 09:28
        Więcej o działalności Mirek G. tutaj:

wrobiony.wordpress.com/
    • nadjeziorny Re: Architekt Wnętrz Warszawa 26.04.12, 22:44
      Witam.

Może zainteresuje Państwa otwarta, ciepła Pani architekt, ze sporym doświadczeniem - polecam: www.emiliaindelak.pl

pozdrawiam Wszystkich
      • nadjeziorny Re: Architekt Wnętrz Warszawa 26.04.12, 22:51
        przepraszam, wkleiłem link tak, że nie działa, www.emiliaindelak.pl/

jeszcze raz pozdrawaim
    • decoroom_eu Re: Architekt Wnętrz Warszawa 14.05.12, 20:04
      Zerknij sobie na wykonane projekty i aranżację na stronę www.decoroom.eu
      • kpanek78 Re: Architekt Wnętrz Warszawa 23.05.12, 12:24
        Polecam aranżację przy Pokornej i mieszkania pokazowego w Pruszkowie. Piękne :)
        • decoroom_eu Re: Architekt Wnętrz Warszawa 29.05.12, 20:15
          Ja polecam jeszcze realizację przy Włościańskiej :) Chwalona i jedna z najbardziej chwalonych przez naszych klientów realizacja.
    • twoje-wnetrza Re: Architekt Wnętrz Warszawa 21.05.12, 19:57
      Nowoczesne, tradycyjne i nowatorskie projekty wnętrz. Możliwa również współpraca przez internet za to w atrakcyjnej cenie. Potrzebujesz architekta wnętrz z dyplomem i z doświadczeniem, chcesz mieć pewność, że otrzymasz rewelacyjny projekt i taki jakiego nie ma nikt, masz już określony budżet - prześlij nam swoje mieszkanie/ wnętrze/ opisz je i podaj cenę a na pewno odpowiemy i zaprojektujemy tak abyś czuł się jak najlepiej w swoim mieszkaniu.
      Zapraszamy twoje-wnetrza@o2.pl
    • sto-marek Re: Architekt Wnętrz Warszawa 06.06.13, 17:30
      Polecma architekta Monikę Olejnik www.mo-studio.pl. Zrobiła mi mieszkanie, a teraz u znajomych robi projekt domu (planuje też instalacje, więc poczekajcie z tym na nią, bo to trzeba do konkretnego ustawienia mebli zrobić).
      Omijajcie dekoratorów po kursie - inni znajomi mają od takiej pani mieszkanko i chyba zmienią eble w kuchni, żeby się nie wkurzać.
    • joanna_pro Re: Architekt Wnętrz Warszawa 24.07.13, 14:50
      Zobacz na e-umeblowani.pl aranżacje wnętrz e-umeblowani.pl/2013/07/aranzacje-wnetrz/
    • zaprojektujemy Re: Architekt Wnętrz Warszawa 26.07.13, 17:41
      Oferta kompleksowa to jest teraz w cenie i poszukiwane przez klientów najczęściej (projekt, aranżacja, zakup materiałów, transport, wykończenie mieszkania, nadzór nad pracami itd.).
    • perfectus.warszawa.pl Re: Architekt Wnętrz Warszawa 30.07.13, 13:05
      Witam. Zapraszamy do skorzystania z usług naszej firmy. Od kilku ładnych lat zajmujemy się profesjonalnymi aranżacjami wnętrz mieszkań, domów, hoteli czy restauracji. Działamy na terenie woj. mazowieckiego. Zapraszam serdecznie: lukasz@perfectus.warszawa.pl
    • bor-der Re: Architekt Wnętrz Warszawa 19.08.13, 13:05
      Polecam firmę ekskluzywnewnetrze, bardzo fajne projekty i dobre podejście do klienta - tutaj przykład jednego z projektu www.ekskluzywnewnetrze.pl/pl/dom-w-katowicach-170m2
      • 0panpawlik Re: Architekt Wnętrz Warszawa 20.08.13, 12:16
        Proszę bardzo, prawie 100 firm z Warszawy i pobliskich miejscowości: www.favore.pl/uslugi/architekt+wn%C4%99trz,Warszawa.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka