sareczka255 24.05.08, 12:42 Witam ludziska!!! Czy ktos ma z was program do projektowania wnątrz? chodzi mi o taki pogram łatwy zebym mogla sama ulozyć swoje mebelki i sofy u siebie w pokoju :) z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1katarynka Re: Bezpłatny program... 16.06.08, 11:27 ja używam sobie ten www.meble.vox.pl/zaprojektuj-pokoj/ mi bardzo odpowiada bo nie tylko wstawia się meble ale i artykuły dekoracyjne, więc taki projekt nie wygląda jałowo, można przestawiać lampy, kwiaty czyli wszystko co jest w pokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
kati.1 Re: Bezpłatny program... 18.06.08, 03:07 Ja też korzystałam z tego programu, bardzo łatwy i funkcjonalny, można tworzyć różne kombinacje, naprawdę pomocny Odpowiedz Link Zgłoś
mjamrozik Re: Bezpłatny program... 19.06.08, 14:13 Komplet takich programików jest na dobreprogramy.pl w odpowiedniej zakładce: programy/dom/aranzacja wnetrz i ogrodow. Odpowiedz Link Zgłoś
thelink ciewake miejsce online... 24.06.08, 10:14 ciekawe beble znajdziesz na furniture Odpowiedz Link Zgłoś