Gość: KaTa IP: *.domainunused.net 07.01.09, 19:41 Witam, proszę o poradę :gdzie można zlecić wykonanie mebli kuchennych po przystępnej cenie?Ma ktoś jakieś doświadczenia i może polecić? A może jakieś namiary na sklep z gotowymi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasika Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 20:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=653&w=79945317&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=653&w=78685354&v=2&s=0 wystarczy że wpiszesz Katowice i już masz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaTa Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. IP: *.domainunused.net 07.01.09, 21:55 Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. 11.01.09, 22:31 a moze za targu na wirku? ja wlasnie tam zamowilam.cena 650 zl za metr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:59 też czekam na wycenę mebli w tym studiu. Ciekawe jaka cena wyszła Wam. Byłam jeszcze w studiu obok - Fridar, wycenili kuchnię na 18.000 bez sprzetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 20:12 > też czekam na wycenę mebli w tym studiu. Ciekawe jaka cena wyszła > Wam. Byłam jeszcze w studiu obok - Fridar, wycenili kuchnię na > 18.000 bez sprzetu. Ale może napisz co wchodzi w tą wycenę? Jaki metraż, szafki, jakie zawiasy, z czego fronty i blat, no i czy montaż też jest w cenie, czy osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 09:54 W wycenę wchodziły meble z mdf-u lakierowanego, drewniany blat, 5 szuflad z cichym domykaniem, bez oświetlenia, bez systemów wewnętrznych w szafkach. Jak na razie to była ogólna wycena, bez dokładnych pomiarów. Kuchnia ma ok 7m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 09:55 co do montażu to wstyd się rzyznać, ale nie zapytałam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prince Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. IP: 79.191.240.* 13.01.09, 20:58 A ja zaniosłam 3 miesiące temu rzut mojej kuchni do studia Nobilia (niemieckie meble)>Do dziś nie otrzymałam odpowiedzi, w między czasie byłam tam kilkakrotnie-widać efektów nie ma.Nie polecam!! Chodziło mi jedynie o wstępną , orientacyjną wycenę.Studio mieści się w Agacie w Katowicach-vis a vis 4 Kątów Odpowiedz Link Zgłoś
iza-wu Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. 20.01.09, 12:59 A więc pytałaś 'atgwiazda' jak poszła wstępna kalkulacja. W sumie jak dla mnie przystęnie, mniej więcej tego się spodziewałam jak za tą jakość. Wyszło 32 500 zł. Meble w dwóch materiałach: częśc szafek mdf lakierowany na wysoki połysk, a część fornir (ale jak powiedziała pani te materiały są mniej więcej podobne cenowo), blaty granitowe. Piękny jest ten czarny granit, który oni mają na ekspozycji jak ktoś widział może i to właśnie ten miałam wyceniany. W cenie z tego co jeszcze kojarze miałam kosz narożny, cargo takie pod blatem, 2 szafki z szufladami z hamulcami, oświetlenie pod szafkami górnymi i fragment granitu na ścianie jako zabezpieczenie. Powiedziano mi, że cena jest z transportem i montażem. Oczywiście to wstępna wycena, bez projektu. Dlatego co do szafek to ogólnie była niska zabudowa w kształcie L i szafa z lodówką, piekarnikiem i mikofalówką. Napiszcie jak tam Wasze wyceny??? Odpowiedz Link Zgłoś
atgwiazda Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. 20.01.09, 18:57 Iza-wu bardzo dziekuję za informacje, napisz jeszcze proszę ile masz metrów bieżacych do zabudowy. Ja wybieram się na wstępną wycenę na początku lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 09:36 u mnie wstępna wycena w 4kątach zakończyła się na 16 tys. - bez blatów i sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-wu Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. 02.02.09, 14:36 A więc mam przewidziane ok 5,5 metrów bieżących zabudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble kuchenne - Śląsk IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.09, 16:06 Za małe pieniądze, można kupić meble na giełdzie,albo targu i bardzo je polecam,bo po dwóch najwyżej latach, świetnie się nimi pali w piecu. Kupujcie porządne meble w dobrych studiach kuchennych,nie z masowej produkcji,bo jesteśmy za biedni,żeby kupować byle co.Co jest tanie,to jest drogie.Poza tym,z małym producentem łatwiej się dogadać i nie trzeba się dopraszać miesiącami w razie reklamacji.Najlepiej jednak wybrać z polecenia.Najpewniej.Zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
joka122 Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. 15.09.16, 23:17 Witam, nie polecam mebli od niby firmy MEBLE GOLIŃSCY, oferują bardzo niskie ceny, a w rzeczywistości czeka się tygodniami na ukończenie mebli, które i tak są źle wykonane i na końce uważają się za fachowej rodziny stolarzy, jeszcze na dodatek chce 70 % zaliczki. Uważajcie na ta firmę Odpowiedz Link Zgłoś
kacha123123 Re: Katowice,Chorzów,Świętochłowice. 21.02.18, 10:35 Absolutnie omijać meblefilek.pl Anna Filek !! Jakość wykonania słaba, fronty niedomalowane i z zaciekami w lakierze, widoczne obtarcia półek, uszkodzenie blatu zamalowane pisakiem. Ponadto uszkodzenie tapety w przedpokoju, zadrapanie sufitu. Dwukrotnie przekroczony czas realizacji z 2 miesięcy zrobiły się 4,5. Meble Filek ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś