agnieszka.83 06.05.05, 21:44 mam pytanko... gdzie w piotrkowie mozna kupic zaproszenia slubne??? gdzie najwiekszy wybór? poszukuje tez tablic rejestracyjnych :) z gory dzikei za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zjawiskowa Wychodzisz za mąż po to, żeby się rozwieść? 06.05.05, 22:00 Zaproszenia ślubne, tablice rejestracyjne. Wychodzisz za mąż, żeby potem się rozwodzić? Też będziesz wtedy szukała zaproszeń na sprawę rozwodową i odpowiednich tablic rejestracyjnych? A ogóle, to dobrze ci radzę, ty się lepiej zastanów, bo już po tych kilku szczegółach mam wątpliwości, czy to odpowiedni facet dla ciebie. To nie on, ale ty masz się zajmowac takimi sprawami??? P.S. Jeżeli już się zdecydujesz na ten cały cyrk, to napisz koniecznie, na ile osób to wesele i co zaplanowałaś w menu weselnym. No i w jakiej wysokości mamusia z tatusiem biorą kredyt, żeby to wesele sfinansować... Koniecznie napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.83 Re: Wychodzisz za mąż po to, żeby się rozwieść? 06.05.05, 22:19 musze ci koniecznie napisac ze strasznie mi przykro z powodu twojej zgorzknialosci... widac ze ludzie sa zawistni ... czy taka juz bylas czy to nieszczesliwa milosc tak cie zmienila? jesli nie potrafisz pomoc to chociaz nie krytykuj... a jesli krytykujesz to moze mniej agresywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
olivka5 ale glupoty! 06.05.05, 23:46 Wejdz na www.wesele.mojpiotrkow.pl My zamawialismy zaproszenia wlasnie w rodosie. I tablice rejestracyjne tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: Wychodzisz za mąż po to, żeby się rozwieść? 06.05.05, 23:48 Tablice rejestracyjne my kupilismy w sklepie wulkan - chyba na sienkiewicza - taki pelen balonow :) A zaproszenia wydrukowalismy sami, kupilismy tylko odpowiedni, twardy papier do drukarki. i fakt, ze ta zjawiskowa bardzo niesympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: Wychodzisz za mąż po to, żeby się rozwieść? 06.05.05, 23:50 Nie zaproszenia tylko wizytowki na stoliki drukowalismy, pomylka :) Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: Wychodzisz za mąż po to, żeby się rozwieść? 06.05.05, 23:51 A moze zaproszenia tez...? cos mam z mozgiem chyba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cartin Re: Wychodzisz za mąż po to, żeby się rozwieść? 07.05.05, 00:01 szch69 napisał: > A moze zaproszenia tez...? cos mam z mozgiem chyba... ;) O, o, o, to, to, to! Nareszcie, zauważyłeś, gratulacje. Wreszcie skonstatowałeś, że masz coś z mózgiem chyba. Podziw dla samokrytycyzmu. Tylko co masz z mózgiem? Z mózgiem to najlepiej smakuje na talerzu jajecznica. No bo ja o tym mówię przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
cartin Re: Wychodzisz za mąż po to, żeby się rozwieść? 06.05.05, 23:57 Nie,no szch69, jesteś nie wyjęty! A jakie porady dla przyszłej panny młodej! I to całkiem serio. Balony, wulkan (fajerwerki były?)drukarka, zaproszenia, nie, nie - pomyłka, wizytówki na stoliki. Tablice rejestracyjne, też na stolik czy na tyłek? Wy macie z tymi weselami w głowach narobione, z całym szacunkiem. P.S. Toś ty też żonkoś. Liczbę w swoim nicku 69 wziąłeś od pozycji "69"? No, przynajmniej jedno coś w miarę normalnego w tym dzisiejszym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: Wychodzisz za mąż po to, żeby się rozwieść? 07.05.05, 02:31 Jesli ci sie watek nie podoba to po prostu go nie czytaj. agnieszka83 pytala gdzie kupic tablice rejestracyjne wiec jej odpowiedzialem. a jesli chodzi o moje 3 posty pod rzad to zdarza sie cos takiego gdy czlowiek pisze spontanicznie. niektore fora maja opcje edycji postow. to nie ma. choc nie wiem po co sie tlumacze. Odpowiedz Link Zgłoś
vinci2 Zgorzkniałe półmózgi skazane są na samotność!!!!!! 07.05.05, 15:12 Cartin Twoje wypowiedzi uświadamiają mnie nad słusznością używania prezerwatyw przez ludzi, którym później urodzi się (nie daj boże) taki prymitywny i zgorzkniały półmózg. Co jest dziwnego w zaproszeniach, tablicach i całą oprawą weselną??? Pewnie dla Ciebie czymś nienormalnym jest też zaproszenie żony na kolację do restauracji, albo zrobienie romantycznej kolacji w domu. Jesteś typem Ala Bundego: piwko, telewizor i ręka w spodniach. Wyśmiałeś szch69, który próbował pomóc osobie, która niedługo będzie się cieszyć ślubem z osobą, którą kocha i żaden zgorzkniały "orangutan" nie popsuje jej tego dnia swoimi wypocinami. Jak widzę takich zgryźliwych tetryków jak Ty, to utwierdzam się w przekonaniu, że Polacy to naród wiecznie niezadowolonych malkontentów. Żal patrzeć!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cartin Widać wszystko przed tobą jeszcze! 07.05.05, 15:23 Z treści tego naiwniackiego wpisu wnioskuję, że wszystkie śluby, wesela, poprawiny, sprawy rozwodowe (i pogrzeby, to oczywista), są jeszcze przed tobą. Gratulacje! P.S. Widzę, że nie dasz się zarazić sarkazmem. Żałuj. Telewizor czasami tak. Piwo nie. Łapa w spodniach, o nie, panie kochanku! To ty też miałeś te tablice? Właściwie, to gdzie je się przybija? Na łbie? Odpowiedz Link Zgłoś
vinci2 Czyżby nieudane małżeństwo????? 07.05.05, 15:28 Na tablice jest specjalne miejsce w samochodzie, z ereguły na zderzaku lub nad nim także nie trzeba przybijać "na łbie". Mam nadzieję, że zrozumiałeś chociaż po Twojej wypowiedzi powątpiewam w to skoro nie wiesz co się robi z tablicami rej. Mam nadzieję, że wiesz chociaż co się robi z nożem i widelcem (o ile z nich korzystasz) i nie używasz ich jako szczoteczki do zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
cartin dalej w sprawie tych tablic 07.05.05, 16:14 Ja, vinci2 widziałem, że na tablice jest specjalne miejsce w samochodzie, z reguły na zderzaku lub nad nim, więc ty mi takich oczywistości nie tłumacz. Słusznie powątpiewasz, czy teraz to zrozumiem. No nie rozumiem. Przecież każde auto zarejestrowane, które jeździ, posiada tablice rejestracyjne, to już ustaliśmy, do diaska, że ma, a nawet w którym miejscu! No więc skoro ma, to po kiego diabła ta mała szuka tablic, a ty ją jeszcze wspierasz w tym poszukiwaniu??? Nawiasem mówiąc, nie odpisała, choć ją proszono, czy nosi ten brzuch pod nosem czy nie, skoro jej tak pilno do tej przedwczesnej żeniaczki. Ty weź się garść vinci2 i wytłumacz mi, co jest grane z tymi tablicami raz jeszcze, tylko wolniej, żebym pojął. Słusznie masz nadzieję, że wiem chociaż co się robi z nożem i widelcem. Jedno i drugie można wbić w plery takimm partnerom z forum jak ty. Nie ukrywam, że drugie danie często zjadam łyżką od żupy, bo mi wtedy nie spada, jak w widelca. Często też lubię jeść łapami: a to schabowy, a to placki kartoflane, a to naleśniki. No w życiu bym się tak nie najadł tymi sztućcyma, jak ręcyma. Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: dalej w sprawie tych tablic 07.05.05, 17:33 "cartin napisała:" widze, ze masz problemy z identyfikacja wlasnej plci > No nie rozumiem. Przecież każde > auto zarejestrowane, które jeździ, posiada tablice rejestracyjne, to już > ustaliśmy, do diaska, że ma, a nawet w którym miejscu! No więc skoro ma, to po > kiego diabła ta mała szuka tablic, a ty ją jeszcze wspierasz w tym > poszukiwaniu??? idz sobie ktoregos sobotniego popoludnia pod kosciol i popatrz sie samochodowi to sie dowiesz, bo widze ze masz problemy z percepcja. > Nawiasem mówiąc, nie odpisała, choć ją proszono, czy nosi ten > brzuch pod nosem czy nie, skoro jej tak pilno do tej przedwczesnej żeniaczki. a co cie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
vinci2 Współczuję szczerze.... 07.05.05, 17:43 Ponownie proszę, przestudiuj chociaż pobieżnie słownik poprawnej polszczyzny bo jak napiszesz post, to tak jak bym czytał Kalego. Co do brzucha to nawet tego nie skomentuję bo Twoja prymitywność i chamstwo jest STRASZNE!!! To, że Ty zawarłeś związek z przymusu to nie znaczy że każdy tak robi. Niektórzy się po prostu KOCHAJĄ i chcą być MAŁŻEŃSTWEM!!!! Z drugiej strony to nawet Ci współczuję bo jesteś pewnie samotnym, zakompleksionym, odrzuconym przez znajomych i rodzinę człowiekiem jeśli wypisujesz takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
cartin Re: Wychodzisz za mąż po to, żeby się rozwieść? 06.05.05, 23:48 Daj spokój, na żartach się nie znasz? Jeśli jesteś jeszcze taka niedojrzała, to na zamążpójście może za wcześnie? No, chyba, że masz brzuch pod nosem... Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: Wszystkiego najlepszego agnieszko 07.05.05, 08:13 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, miło słyszeć że ludzie w PT potrafią kochać. Mam nadzieje ze zycie wam się ułozy i dozyjecie starosci z stadem nowym małych wnuków. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2bylec Re: Wszystkiego najlepszego agnieszko 07.05.05, 17:37 Akademia Świętokrzyska ma wydawnictwo i również tam mozna zamówić sobie zaproszenia. Telefon 732 70 43. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
panipiekna Re: Wszystkiego najlepszego, Agnieszko! 07.05.05, 21:19 W czas tak radosny - gdy stan się zmienia, pragnę serdeczne złożyć życzenia. Życzę więc słońca, uśmiechów wielu, życia w radości oraz weselu! Odpowiedz Link Zgłoś
panbrzydki Re: Wszystkiego najlepszego, Panipiekna 07.05.05, 21:28 panipiekna napisała: > W czas tak radosny - gdy stan się zmienia, > pragnę serdeczne złożyć życzenia. > Życzę więc słońca, uśmiechów wielu, > życia w radości oraz weselu! W czas taki smutny - gdy głupieje głowa, pragnę dla Cię nekrolog ozdobić w słowa. Ubolewam nad twą prostą rymowanką, taką zwykłą, częstochowską rypanką. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekk23 Re: Wszystkiego najlepszego, Panipiekna 08.05.05, 00:12 Ej!Odczep się od Panipięknej!nie wart jesteś stanąć koło niej! Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Vinci2 i Kregi! Chłopaki! 07.05.05, 19:01 Chłopaki, gostek ładuje was jak stare armaty, a wy się dajecie, zbastujcie trochę, bo tym wiekszą ma radochę, jak widzi irytację. Uważacie, że ktoś serio pisze "sztućcyma jak ręcyma" czy w tym stylu? Swoją drogą, to ja wiem o co chodzi z tymi tablicami, ale on albo nie wie, albo znów robi z was balona, bo na dobrą sprawę, to nie dostał odpowiedzi, po co kobitka poszukuje tablic rejestracyjnych dla auta, skoro auto ma tablice rejestracyjne. A nie wiem, czy pod kościół będzie leciał. Życzę miłej zabawy, wyjeżdzam do poniedziałku, to odsapniecie trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: Vinci2 i Kregi! Chłopaki! 07.05.05, 20:43 przesadzasz, nie można myśleć ze wszyscy w naszym kraju to kretacze. Ja jestem jednak optymistą. Zycze bezpiecznej podróży i szybkiego powrotu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vinci2 Cartin vel Grzegorz vel Zjawiskowa vel . - małpko. 08.05.05, 04:34 Zjawiskowa nie uważam żeby człekokształtny półmózg potrafił kogoś "zrobić w balona" oprócz świnki morskiej lub chomika ;) Napisałem w jednym z postów: "Grzegorz vel Cartin vel niewiadomo kto już się biedaku w nickach pogubiłeś ;) Podpowiem, pisząc posta u góry masz autora. To tak na przyszłość żebyś z siebie więcej durnia nie robił." Teraz chciałbym zedytować ten post i dopisać: "Grzegorz vel Cartin vel Zjawiskowa vel niewiadomo kto............. Tak się zastanawiam jakim trzeba być półgłówkiem aby tworzyć kilka kont aby potwierdzać nimi, niby swoje zdanie i wazelinować samemu sobie. To już zakrawa na schizofrenię paranoidalną i należałoby udać się do odpowiedniej poradni, bo jesli myślisz biedna istoto, uświadczona w przekonaniu że jesteś osobą myślącą, iż ktoś nie powiąże Twojego stylu wypowiedzi, a raczej prymitywnych inwektyw powiązanych z jednoczesnym usprawiedliwaniem się, to jesteś w błędzie bo niektórzy ludzie są (tu trudne słowo jak w jednej z reklam) INTELIGENTNI!!!!!!! To że jesteś Sam potwierdzają Twoje wypowiedzi, które świadczą o Twoim braku UCZUĆ WYŻSZYCH (o ile wiesz małpko co to znaczy ;) Życzę Miłego zmieniania nicków i pisania wypocin samemu do siebie, które bedziesz czytał z radością bo przecież ktoś POTWIERDZA Twoje zdanie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Re: Cartin vel Grzegorz vel Zjawiskowa vel . - ma 09.05.05, 08:46 vinci2 napisał: > Zjawiskowa nie uważam żeby człekokształtny półmózg potrafił kogoś "zrobić w > balona" oprócz świnki morskiej lub chomika ;) > Napisałem w jednym z postów: > "Grzegorz vel Cartin vel niewiadomo kto już się biedaku w nickach pogubiłeś ;) > Podpowiem, pisząc posta u góry masz autora. > To tak na przyszłość żebyś z siebie więcej durnia nie robił." > > Teraz chciałbym zedytować ten post i dopisać: > "Grzegorz vel Cartin vel Zjawiskowa vel niewiadomo kto............. > > Tak się zastanawiam jakim trzeba być półgłówkiem aby tworzyć kilka kont aby > potwierdzać nimi, niby swoje zdanie i wazelinować samemu sobie. > To już zakrawa na schizofrenię paranoidalną i należałoby udać się do > odpowiedniej poradni, bo jesli myślisz biedna istoto, uświadczona w przekonaniu > że jesteś osobą myślącą, iż ktoś nie powiąże Twojego stylu wypowiedzi, a raczej > prymitywnych inwektyw powiązanych z jednoczesnym usprawiedliwaniem się, to > jesteś w błędzie bo niektórzy ludzie są (tu trudne słowo jak w jednej z reklam) > INTELIGENTNI!!!!!!! > > To że jesteś Sam potwierdzają Twoje wypowiedzi, które świadczą o Twoim braku > UCZUĆ WYŻSZYCH (o ile wiesz małpko co to znaczy ;) > > Życzę Miłego zmieniania nicków i pisania wypocin samemu do siebie, które > bedziesz czytał z radością bo przecież ktoś POTWIERDZA Twoje zdanie ;D E, szkoda słów. Tu akurat pudło. Zjawiskowa jestem, czyli.... ciepło, ciepło, zimno, zimno. Pęknij, kto, ale z pewnością nie Cartiny i Grzegorze. Jestem jaka jestem, ot co. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
palecsprawiedliwy Re: Cartin vel Grzegorz vel Zjawiskowa vel . - ma 09.05.05, 11:19 vinci2 napisał: > Zjawiskowa nie uważam żeby człekokształtny półmózg potrafił kogoś "zrobić w > balona" oprócz świnki morskiej lub chomika ;) > Napisałem w jednym z postów: > "Grzegorz vel Cartin vel niewiadomo kto już się biedaku w nickach pogubiłeś ;) > Podpowiem, pisząc posta u góry masz autora. > To tak na przyszłość żebyś z siebie więcej durnia nie robił." > > Teraz chciałbym zedytować ten post i dopisać: > "Grzegorz vel Cartin vel Zjawiskowa vel niewiadomo kto............. > > Tak się zastanawiam jakim trzeba być półgłówkiem aby tworzyć kilka kont aby > potwierdzać nimi, niby swoje zdanie i wazelinować samemu sobie. > To już zakrawa na schizofrenię paranoidalną i należałoby udać się do > odpowiedniej poradni, bo jesli myślisz biedna istoto, uświadczona w przekonaniu > że jesteś osobą myślącą, iż ktoś nie powiąże Twojego stylu wypowiedzi, a raczej > prymitywnych inwektyw powiązanych z jednoczesnym usprawiedliwaniem się, to > jesteś w błędzie bo niektórzy ludzie są (tu trudne słowo jak w jednej z reklam) > INTELIGENTNI!!!!!!! > > To że jesteś Sam potwierdzają Twoje wypowiedzi, które świadczą o Twoim braku > UCZUĆ WYŻSZYCH (o ile wiesz małpko co to znaczy ;) > > Życzę Miłego zmieniania nicków i pisania wypocin samemu do siebie, które > bedziesz czytał z radością bo przecież ktoś POTWIERDZA Twoje zdanie ;D Z nad Chmur i Ziemskiego Padołu Smutku poddaję pod rozwagę Tobie: Zgoda, nie wszystkie komentarze muszą Ci się podobać. Ba, nawet możesz do nich nie zaglądać, jak sądzisz? Natomiast proponuję Ci co innego. Przeczytaj swoje wypowiedzi i zastanów się, w czym one są lepsze? Bo według Palcasprawiedliwego zieją nienawiścią do drugiego. Nie potrafisz sobie odpuścić nieco? Palecsprawiedliwy nie chciałby Cię spotkać na ulicy. Bo ty, zawadzony przeze mnie łokciem, może nawet nieprzypadkowo, gotowy byłbyś wyciągnąć zaraz nóż. Łask wszelakich życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: Cartin vel Grzegorz vel Zjawiskowa vel . - ma 09.05.05, 12:05 Vinci zjawiskowa chyba cię lubi :-)). Nie dziw się vinciemu tyle w dzisiejszych czasach miriamenów chodzi po ulicach. Może się spotkacie vinci sprawdzi że nie jestes grzegorzem i bedzie po sprawie. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Kregi, całkiem sensownie gadasz 09.05.05, 13:59 Wiesz, to już byłoby coś! Odpowiedz Link Zgłoś
vinci2 Biedny człowiek..... 09.05.05, 18:24 Kregi Zjawiskowa jest tą samą osobą, któa kryje się pod nickami Grzegorza, Cartina, Tygrysa (tego nicka ostatnio nie używa bo chyba już się w hasłach pogubił ;D ) i innymi o których nie wiemy. Wystarczy porównać wypowiedzi oraz obecność na forum aby stwierdzić że to jakiś biedny frustrat, który stworzył kilka "postaci" aby samemu sobie przyznawać rację. Jednym z nicków obraża aby innym być "inteligentnym". Tylko że bidula się już pogubił, który to grzeczny, a który nie ;) Przykład Cartina, który najpierw wyzwał i wyszydził dziewczynę, a teraz próbuje być miłym gościem wysyłając jej info na pocztę. Żałosne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: Biedny człowiek..... 09.05.05, 19:11 Może masz racje nie wiem, nie analizowałem tak dokładnie, dla mnie grzegorz i cartin to ta sama osoba, bo tak jak mówisz sam sobie przyznaje czasami racje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.83 Re: Vinci2 i Kregi! Chłopaki! 08.05.05, 12:50 Swoją drogą, to ja wiem o co chodzi z tymi tablicami, ale on albo nie wie, albo > > znów robi z was balona, bo na dobrą sprawę, to nie dostał odpowiedzi, po co > kobitka poszukuje tablic rejestracyjnych dla auta, skoro auto ma tablice > rejestracyjne. po to kobitka poszukuje tablic bo nie chce miec zwykłych bialych z czarnymi literkami i cyframi lub na odwrot jeszcze starych z czarnym tlam i bialymi napisami... to slub wiec chce miec mloda para czy tam nowozency.... niby proste pytanie zadalam... oczekujac prostej odpowiedzi... a tu co? ludzie opanujcie sie konkretnym i pomocnym dziekuje za normalne posty :) I DZIEKUJE ZA WIERSZYK Z RYMAMI CZESTOCHOWSKIMI :) Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Re: Zaproszenia 09.05.05, 11:51 agnieszka.83 napisała: > mam pytanko... gdzie w piotrkowie mozna kupic zaproszenia slubne??? gdzie > najwiekszy wybór? poszukuje tez tablic rejestracyjnych :) z gory dzikei za > pomoc Podobno vinci2 ma w szafie kilka kompletów blach, bo zapomniał zwrócić do wydziału komunikacji, może coś wybierzesz sobie, jakąś odpowiednią rejestracyjkę na rejestrację swojego związku? No bo jak ma ślub być nieważny, to vinci2 cię poratuje z pewnością. Zakręć do niego, powinien teraz być w chacie, nudzi się, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
cartin Re: Zaproszenia 09.05.05, 14:55 agnieszka.83 napisała: > mam pytanko... gdzie w piotrkowie mozna kupic zaproszenia slubne??? gdzie > najwiekszy wybór? poszukuje tez tablic rejestracyjnych :) z gory dzikei za > pomoc Wysłałem ci na skrzynke mailową stosowne zdjęcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: Zaproszenia 09.05.05, 22:48 My zamawialiśmy w ABC na Wojska Polskiego, w podwórku gdzie jest rock and roll. Mają tam mnóstwo fajnych wzorów, można wybrać coś oryginalnego. Co do tablic to nie mam pojęcia. Jakoś nam nie zależało, nawet chyba nie pomyśleliśmy o tym. Pozdrawiam!Życzę udanej imprezy weselnej i wszystkiego naj na nowej drodze życia! Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: Zaproszenia 09.05.05, 22:48 My zamawialiśmy w ABC na Wojska Polskiego, w podwórku gdzie jest rock and roll. Mają tam mnóstwo fajnych wzorów, można wybrać coś oryginalnego. Co do tablic to nie mam pojęcia. Jakoś nam nie zależało, nawet chyba nie pomyśleliśmy o tym. Pozdrawiam!Życzę udanej imprezy weselnej i wszystkiego naj na nowej drodze życia! Odpowiedz Link Zgłoś
bigos_kk Re: Zaproszenia 10.05.05, 08:29 Tablice rejestracyjne robi m.in. firma WIKU na ul. Kostromskiej przy Wiklinowej (odcinek między Wojska Polskiego a Łódzką). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś