niewierna3 10.11.06, 12:17 Mam niedyskretne pytanie.Gdzie mogę kupić dobrą gatunkowo bieliznę?Błagam pomóżcie!Niedługo czeka mnie noc poślubna i bardzo chciałabym zaskoczyć swego ukochanego.Tylko proszę nie mówcie,że w Głuchowie albo u Ptaka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lopezmiki Re: Niedyskretne pytanie 10.11.06, 13:09 Zainteresuj sie wyrobami firm Scala,Roxsana czy Renate Buccone maja naprawde ciekawe rzeczy i gwarantuje ci ze zaskoczysz nimi partnera,a dostepne sa chociazby w seks shopach.Wybierz sie tam z ukochanym lub z kolezanka i napewno cos wystrzalowego sobie kupisz na ta noc i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Niedyskretne pytanie 10.11.06, 13:13 Kotku zajrzyj na stronę www.sklep.corin.pl-myślę,że niezłe ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborcapiotrkowski Re: Niedyskretne pytanie 10.11.06, 13:22 Głuchów i Ptaka stanowczo odradzam. Natomiast polecałbym Tuszyn. Mają tam naprawdę extra bieliznę. Można przymierzyć na miejscu:) Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Niedyskretne pytanie 10.11.06, 13:27 Jeszcze jeden sklep internetowy-www.biust.pl Pozdrawiam- miłych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
politykierek Re: Niedyskretne pytanie 10.11.06, 17:02 niewierna3 napisała: > Mam niedyskretne pytanie.Gdzie mogę kupić dobrą gatunkowo bieliznę?Błagam > pomóżcie!Niedługo czeka mnie noc poślubna i bardzo chciałabym zaskoczyć swego > ukochanego.Tylko proszę nie mówcie,że w Głuchowie albo u Ptaka! Róg Kostromskiej i Słowackiego w pawilonie na I piętrze. Tam masz trzy w jednym. Starocie: gdzie kupisz staroświeckie łoże małżeńskie, odzież używaną w idealnym stanie: gdzie nabędziesz tiulową seksowną koszulkę nocną i sex shop: gdzie są różne ciekawostki mogące być również przydatne w noc poślubną.. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Niedyskretne pytanie 10.11.06, 18:26 Współczuje pana żonie(jeśli oczywiście ją posiadasz?).Bo jeśli w ten sposób ją rozpieszczasz,że kobieta śpi na antyku(czyt.stare wyro)w przechodzonej lumpeksowskiej koszulinie(rzekomo seksownej),to ja jej radzę-uciekaj kobitko gdzie pieprz rośnie,czyli jak najdalej od pana:) Odpowiedz Link Zgłoś
politykierek Re: Niedyskretne pytanie 10.11.06, 19:31 Bo to była propozycja dla niewiernej! Odpowiedz Link Zgłoś