jasiek53 Re: KS WARTA TO JEST POTĘGA!!!!!!!!!!!! 04.04.06, 01:38 czyli kibice tu są? -------------------------------------------------------- KS- specjalny wątek utworzyłem bez słowa WARTA aby uniknąć rasizmu ze strony zduny itp. a zobaczymy teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: KS WARTA TO JEST POTĘGA!!!!!!!!!!!! 04.04.06, 23:40 Nie ma;)) Podrzędna drużyna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 przyczynek do sieradzkiego zadupia! 05.04.06, 19:24 W Sieradzu jest prawie 50 tyś. mieszkańców a ilu kibiców Warty ? Dlaczego? Bo to miasto jest "przyjezdne" i nikogo tutaj nic nie interesuje Nie interesuje sport(a to jest zainteresowanie raczej naturalne i nie trzeba do tego żadnych szkół -poza identyfikowaniem się z własnym miastem) Nie interesuje historia miasta (poza nielicznymi bywalcami tego forum i paru innymi)A spytajcie się przeciętnego Sieradzanina o cokolwiek z historii!? hehe Nie interesuje współczesność miasta( poza j.w)bo co mnie to? -powiedzą a rada miasta się cieszy.a na weekend do mamy na wieś... A bywają inne miasta eh... No cóż ..dlatego wytrwałości sieradzak życzę!! i jestem za a nawet ....? itp..itd Ach ta Wielkopolska,Galicja..... Panie doktorze od pół roku nie trawię kaczek! co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia! 05.04.06, 21:04 Do sportu to wcale nie trzeba się z miastem identyfikować;))) Ale fakt, masz rację-jeśli do mnie to było- mnie tu nic nie interesuje, bom "przyjezdna", tzn. nawet nie jestem formalnie mieszkańcem chyba. Ale bez przesady, że wszyscy są przyjezdni, miasto z taką historią ma chyba mnóstwo ludzi z dziada-pradziada sieradzkich;) Przyjezdny to jest Gdańsk, Wrocław, bardziej chyba?? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia! 06.04.06, 03:15 do czegoś trzeba a to nie chodzi o nas ------------- sporo ludzi ma to miasto gdzieś i dlatego nic się tu nie dzieje(*teatr, kina nia ma pusty bo nauczyciele wolą zawieżć dzieci do łodzi a sami iśc na zakupy) co tu dłużej gadać - o to mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia-cd 06.04.06, 03:41 A w Pozaniu na meczach kibice uszyli wielką flagę z napisem..."pyrlandia" czyli coś ich łączy. Możecie się ze mną nie zgadzać-i wasze święte prawo- ale tak sobie myślę że Sieradz można kochać i identyfikować się z NIM na różne sposoby. Dla jednego to będzie muzeum,historia,polityka dla innych kultura,moje radio itp. a jeszcze dla innych sport(tylko nic tu nie ma poza KS- ach tej siatki szkoda i kajaków i.. ) a poza KS nic! Mam znajomych w wielu miastach regionu i im zazdroszczę! Kiedy było radio w Wieluniu a kiedy w Sieradzu powstało Jak się miewają finansowo teatry,domu kultury,itp..itd... w innych powiatach a jak w naszym-kartoflano-buraczanym-grodzie staystyka o sporcie dla niedowiarków -Lech Poznań i sport (45446) link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=249----------------------------- Dlatego cieszę się ,że wreszcie znalazłem takie miejsce i ludzi ,których to miasto obchodzi i chcą coś zmienić! i jak tu neta nie kochać!? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia-cd 06.04.06, 15:41 jasiek53 napisał: > A w Pozaniu na meczach kibice uszyli wielką flagę z napisem..."pyrlandia" > czyli coś ich łączy. chcesz, moge Ci uszyc flage z wielkim napisem warta sieradz :P niech Cie cos polaczy:P Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia-cd 06.04.06, 17:38 czyli nic nie zrozumiałaś-spodziewałem się tam na mecze chodzi po 30 tysięcy i chodziło tyle jak byli w II lidze a teraz napiszesz że Sieradz mały .......... wiadomo hehe -------------- A właśnie uszyj taką 70m. na 30 m. wystarczy zielono-biało-zielona z napisem w środku (na białym) królowie ziemi sieradzkiej! ------ Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia-cd 06.04.06, 17:50 Jaki wynik był wczoraj z Bałuczem? Odpowiedz Link Zgłoś
esie 0 : 0 06.04.06, 18:55 pełna relacja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=39039553&a=39813290 Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia-cd 06.04.06, 23:02 jasiek53 napisał: > czyli nic nie zrozumiałaś-spodziewałem się ales Ty domyslny, cholera :P Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia-cd 07.04.06, 14:45 a flagę uszyjesz? nerwusie Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia-cd 07.04.06, 14:51 alez ja nie jestem nerwus. hihehiehiehie Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia! 09.04.06, 23:05 jasiek53 napisał: > W Sieradzu jest prawie 50 tyś. mieszkańców a ilu kibiców Warty ? > > Dlaczego? > Bo to miasto jest "przyjezdne" i nikogo tutaj nic nie interesuje > Nie interesuje sport(a to jest zainteresowanie raczej naturalne i nie trzeba do > > tego żadnych szkół -poza identyfikowaniem się z własnym miastem) > Nie interesuje historia miasta (poza nielicznymi bywalcami tego forum i paru > innymi)A spytajcie się przeciętnego Sieradzanina o cokolwiek z historii!? > hehe > Nie interesuje współczesność miasta( poza j.w)bo co mnie to? -powiedzą > a rada miasta się cieszy.a na weekend do mamy na wieś... > A bywają inne miasta eh... > No cóż ..dlatego wytrwałości sieradzak życzę!! > i jestem za a nawet ....? > > itp..itd > Ach ta Wielkopolska,Galicja..... > > Panie doktorze od pół roku nie trawię kaczek! > co robić ? Twoja troska w kontekście twoich działań na forum Piotrkowa jest zdumiewająca, Twój bezkrytycyzm powala ! A teraz na temat, który tak Ciebie frapuje. 1. Aby miec kibiców, klub, zespół drużyna musi sobie zasłużyc, jeśli Warta nie ma kibiców więc pewnie sobie nie zasłużyła. KS Warta, to nie nowy wynalazek, ale działa od wieków więc zwalanie winy tylko na mieszkańców Sieradza jest lekkim naciąganiem. Dlaczego skoko narciarskie mają teraz taką publikę ? Dlaczego siatkówka staje się coraz bardzej popularna ? Wspominasz inne kluby, inne miasta i inne zespoły i masz rację, tylko tam zespoły były kiedyś na topie i wierni kibice wierzą w nich. W Sieradzu od ostatnich sukcesów Warty, chyba wszyscy już wymarli. Są to też czasem zespoły młode i "małe", ale które potrafią nawiązac dialog i współpracę z mieszkańcami. 2. Mam nadzieję, że w Sieradzu jest więcej ludzi zafascynowanych i zainteresowanych historią miasta - przynajmniej ja spotykam ich coraz częściej. 3. Przeciętny Warszawiak pewnie też nie jest najlepiej obkuty z historii Warszawy podobnie jak nie każdy Krakowianin. Dzięki za słowa otuchy i żtczenia wytrwałości, ale Twoje poczynania, niczemu nie służą i jakoś nie trzymają się "kupy". Więc proponuje zajmij się KS Warta, tu już niwiele można zepsuc, daj spokój historii Sieradza i nie próbuj byc adwokatem Sieradza na zewnątrz, bo raczej w tej roli wypada Ciebie nazwac nie adwokatem, ale KATEM. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 w piątek o 16.30 mecz z WoY Opoczno 10.04.06, 13:43 ciekawe kto będzię tym razem "drukował" dla Opoczna? Piotrków pewnie nie bo już z Bałuczem sędziowali. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia! 10.04.06, 13:46 była siatkówka w Sieradzu i też prawie nikt się tym nie interesował- to wywędrowała do Zduńskiej i to tam mają 2 ligę --------------------------------------------------- kurczę bladę ale ciebie sieradzak wczoraj wkurzyłem z tym Piotkowem! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia! 10.04.06, 13:58 sieradzak napisał: 2. Mam nadzieję, że w Sieradzu jest więcej ludzi zafascynowanych i zainteresowanych historią miasta - przynajmniej ja spotykam ich coraz częściej --------- 1.ponieważ nie podejmujesz tematu Warty z napotkanymi 2.punkt widzenia zależy od punktu siedzena (rodzaju pracy,znajomych,okolicy,miejsc gdzie można się spotkać i o historii z kimś poważnie porozmawiać) 3.ja coraz częściej spotykam sympatyków Warty(szczególnie po tej wygranej zWidzewem w PP się ich namnożyło) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: przyczynek do sieradzkiego zadupia! 10.04.06, 17:28 jasiek53 napisał: > sieradzak napisał: > 2. Mam nadzieję, że w Sieradzu jest więcej ludzi zafascynowanych i > zainteresowanych historią miasta - przynajmniej ja spotykam ich coraz częściej > --------- > 1.ponieważ nie podejmujesz tematu Warty z napotkanymi Jakoś nie mam inklinacji do bycia zagożałym kibicem i zapewne nie gadam o Warcie ze znajomymi, ale to ty piszesz, że nie ma kibiców itd. > 2.punkt widzenia zależy od punktu siedzena (rodzaju > pracy,znajomych,okolicy,miejsc gdzie można się spotkać i o historii z kimś > poważnie porozmawiać) To nie wiem do czego ? Jednak jeśli dobrze wyczuwam, to może niech władze KS Warta, stworzą jakieś podstawy do spotkań kibiców, czy coś takiego ? Mają miejsce, jakieś fundusze ... więc to na nich spoczywa "obowiązek" dbania o takie sprawy ?! > 3.ja coraz częściej spotykam sympatyków Warty(szczególnie po tej wygranej > zWidzewem w PP się ich namnożyło) No to już Stowarzyszenie jakieś zwołać i powołać ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 KS WARTA 0- 0 Pabianice 09.04.06, 17:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=39039553&a=40016906 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 teraz z opocznem -zemsta! 09.04.06, 17:16 a następny mecz z Opocznem! Każdy prawdziwy Sieradzak powinien się karnie stawić na stadionie po tym jak nas sędziowie z Piotrkowa potraktowali tam jesienią. Oj są rachunki do wyrównania ktoś może wie o czym mówię ? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit To juz przesada... 09.04.06, 17:17 Ej no...to juz jest kpina - wypierdzielic przynajmniej jeden z tych wątkow bo nawet posty są powielane...( chociaz ja za kare wypierdzielilbym obydwa - dla nauczki ). Bo zeby byly 2 takie same wątki...tu obok siebie praktycznie i z identycznymi postami...no to poprostu jest kpina...Ja nie bede mowil kto tu kpi z merytorycznosci forum... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: To juz przesada... 09.04.06, 17:36 Na życzenie farbena przekopiowałem wszystkie wpisy tutaj KS jasiek53 23.03.06, 12:49 + odpowiedz • Re: KS jasiek53 23.03.06, 12:50 + odpowiedz Idzie ktoś na mecz KS WARTA 29.03? • Re: KS sieradzak 23.03.06, 13:01 + odpowiedz jasiek53 napisał: > Idzie ktoś na mecz KS WARTA 29.03? uuu - to zdecydowanie nie moja branża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Farbenheit gdzie jest napisane? 09.04.06, 17:54 Farbenheit gdzie jest napisane ,że nie można podejmować wątków które akurat ciebie nie interesują! Sport masz gdzieś -twoja sprawa -nie wnikam! WARTA SIERADZ też jest wpisana w historię tego miasta!!!(Czy ci się to podoba czy nie!) Nigdy fanatykiem Warty nie byłem i nie będę ale dlaczego wszyscy kibice sportowi w Sieradzu muszą kibicować Widzewowi,łks-owi czy Lechowi itp. mamy swą drużynę(jaka jest taka jest)ale jest ! i tak miała największe sukcesy z drużyn w naszym byłym wojwództwie. Chadzam na mecze no i co ? Chadzam też do bilblioteki,interesuje mnie historia miasta,lubie doorsów,poezję ,uwielbiam góry ,odkrywanie mało znanych miejsc(patrz Ukraina)i wiele innych spraw fajnych. Ale lubię też sport. A dlaczego nie chodzić na mecze Warty może mi odpowiesz,co ci tak przeszkadza? Tam naprawdę nie gryzą! i nie biją! Dlatego nie wypowiadaj się na tematy których nie kumasz!a najlepiej załóż sobie prywatne konto! PS. a już sie powtrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Farbenheit gdzie jest napisane? 09.04.06, 18:14 Idz wez zimny prysznic a jak wrocisz to zacznij czytac ze zrozumieniem - chodzi mi o wątki KS i KS Warta - są identyczne. Zauwaznono? To teraz napisz mi laskawie GDZIE sie przyczepilem do Warty Sieradz. Zreszta - ktos Ci juz wytknal tworzenie dwoch identycznych watkow prawda? Ale identycznych postow jeszcze nie bylo - do dzis. Czy ja Ci napisalem ze masz nie gadac o Warcie Sieradz? Nie. Ale musisz to robic w dwoch identycznych watkach? Tworzonych w ciagu kilku dni? Pomysl troche zanim napiszesz cos w stylu powyzszego postu...nie byl zbyt madry. A przede wszystkim zacznij czytac ze zrozumieniem...bo to kuleje u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Farbenheit gdzie jest napisane? 09.04.06, 18:19 eeej jasiek, nie skopiowales wszystkich postow!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Farbenheit gdzie jest napisane? 09.04.06, 22:13 już nie ma dwóch wątków -pasuje farbenheit? jest tylko jeden jesyny i tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Farbenheit gdzie jest napisane? 09.04.06, 22:48 Pasuje w polowie - dwoch watkow nie ma ale Twoj sposob myslenia zostal nienaruszony :/ Odpowiedz Link Zgłoś
xeofreestyle Re: KS WARTA 10.04.06, 16:39 ej Jasiek Ty siedzisz w młynie warty?jak tak to pewnie sie znamy:) Eh tak ogolnie to robimy skladke na sektorowke zielono-biało-zielona o szerokosci 5metrow długosci 10metrow. Jak ktoś chetny sie dorzucic to niech pisze do mnie: 4135325. kazdy grosz sie liczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: KS WARTA 11.04.06, 13:34 no nie; na młyn to już za stary jestem ok a na gg pogadamy . Ariva Ariva Sieradzka Warta się kiwa! ps.co się martwisz ebusia się zdeklarowała przecież że tę flagę nam uszyje za darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Widzę, że będzie klub kibica na forum ;) 10.04.06, 17:04 i bardzo dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xeofreestyle Re: Widzę, że będzie klub kibica na forum ;) 10.04.06, 22:46 eh ja tam pamietam jak sie kiedys chodzilo na mecze:)pamietam jak na pierwszy mecz Warty poszedlem:)eh mialem wtedy z 12lat:)a teraz mam 20:)a zeby tak na mecze chodzic i stac w młynie z chlopakami to zaczalem jak mialem jakies 14 lat:)wtedy bylo fajnie mielismy duzo flag przychodzilo duzo osob na niektore mecze..a teraz?stare flagi gdzies zagineły tylko jedna pozostala z tamtych: (przychodze na mecz a tam z 15 osob tylko...trudno co zrobic..jak narazie wiem ze do zdunskiej woli na derby sie porzadna ekipa szykuje:)mamy nadzieje ze sektorowke skoncze szyc do 28 maja:)i ze do zdw juz ja wezniemy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Widzę, że będzie klub kibica na forum ;) 10.04.06, 22:55 Powodzenia ;) Zwycięstwa ;) Miłej zabawy ;) Udanego szycia ;) A co to KS Warta nie ma swoich flag ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xeofreestyle Re: Widzę, że będzie klub kibica na forum ;) 10.04.06, 23:06 Eh dzieki:-) Ma flagi. 12 flag na kijach 3 na plot ale tylko jedna z napisem:) kiedys wszystkie miały napisy:)mielismy nawet flagi jesli dobrze pamietam startu brzeziny:>bo pamietam ze kumple poszli i skroili im:) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: prywatna strona www KS Warta Sieradz 11.04.06, 11:33 coś dla Ciebie - Jasiek i dla innych kibicow: wartasieradz.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: prywatna strona www KS Warta Sieradz 11.04.06, 11:39 members.lycos.co.uk/rosko/Klub/Klub.htm maja nawet pre4zesa d/s brydża!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 paenka a to dla ciebie 11.04.06, 13:40 może sie zapiszesz i będziesz piłkarką albo piłkarzycą :P www.mwsieradz.za.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: paenka a to dla ciebie 11.04.06, 14:56 heheheheheh ja nie umiem w pilke grac :D hrhrhrhr raz zagralam i sie o wlasne sznurowki przewracalam, pomijajac kompromitacje z mojej strony na oczach calego liceum :p ale bylo smiesznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: prywatna strona www KS Warta Sieradz 11.04.06, 13:39 znam tę stronkę już dawno a niedługo będzie nowa strona o Warteczce -konkurencyjna bo ta oficjalna to kicha www.wartasieradz.nasze.pl/ mają dane z września 2005r- kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: prywatna strona www KS Warta Sieradz 11.04.06, 16:49 o już jest www.um.ciechanow.pl/index.php?um=view&img=7&r=3&n=miasto Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: prywatna strona www KS Warta Sieradz 11.04.06, 16:50 www.wartasieradz.vipzone.biz/news.php to miało być Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: prywatna strona www KS Warta Sieradz 11.04.06, 21:36 TAKIE NUMERY TO SE MOŻECIE ROBIĆ NA WSIACH! a nie ze mną starym wyjadaczem! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
sbi ????????? 11.04.06, 22:21 > TAKIE NUMERY TO SE MOŻECIE ROBIĆ NA WSIACH! a nie ze mną starym wyjadaczem! Ale o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: prywatna strona www KS Warta Sieradz 14.04.06, 19:21 do kogo miało dotrzeć dotarło! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 brawo Warta !!!! za wytrwałość! 14.04.06, 19:43 wygrana z Woyem Opoczno 2-1 nareszcie kibice Warteczki mają powody do zadowolenia. Po dobrym meczu Warta wygrała z Opocznem 2-1 i to mimo tego że od 10 minuty grała w "dziesiątkę" po czerwonej kartce dla Mitka.(moim zdaniem faulu tam nie było,najpierw Łukasz dotknął piłki!) W pierwszej połowie "optyczną przewagę" miała Warta.Nie przekładało się to jednak na jakieś klarowne sytuacje bramkowe(może z powodu tego iż po gradobiciu boisko było bardzo śliskie i piłka dostawała "speeda")Godny odnotowania jest tylko jeden strzał w światło bramki pod koniec 1 połowy .W II połowie obraz gry nie zmieniał się zbytnio do około 70 minuty kiedy po zamieszaniu w polu karnym Woya piłkę wyłuskał M.Kobierski i strzałem z za pola karnego nie dał szans bramkarzowi Opoczna. W 4 minuty póżniej klasę pokazał Bakowicz ratująć Wartę przed utratą gola.(sytuacja sam na sam po koszmarnym błędzie obrony)Daniel bardzo dobrze spisał się jeszcze w kilku groźnych sytuacjach.Około 84 minuty umiejętności klasowego napastnika pokazał ponownie Kobierski dając się sprytnie sfaulować w polu karnym.Sędzia wreszcie pokazał że "ma oczy" i odgwizzdał jedenastkę którą pewnie wykorzystał Graczykowski. Jednak Warta nie byłaby Wartą gdyby nie straciła gola w doliczonym czasie gry (taka tradycja).Piłka po strzale obronionym "na poprzeczkę" spadła na głowę Opocznianina który z 2 metrów nie dał szans Danielowi. Zaraz potem mecz się skończył! --------------------------------------------------- Bilans dwu meczu z Opocznem w tym sezonie na remis 2-2 i sześć czerwonych kartek dla Warty........................ Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 kibice 14.04.06, 19:47 kibice też dali czadu jak trzeba(szczególnie młodzi) i dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: kibice? 15.04.06, 17:54 co tu dużo gadać-ZIOMY MYŚŁEĆ WIĘCEJ A PIERDZIELIĆ O MECZU BEZ ZASTANOWIENIA! WSZĘDZIE BYŁA PODANA TA MINUTA 55 I CO ? LIPA JAK DIABLI NIE? wartasieradz.blog.onet.pl/1416473,86080586,1,200,200,29747894,86316935,1399321,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: kibice? 16.04.06, 02:22 niby każdy ziom i ziomal na meczu był tylko dlaczego spisujecie bzdury odnośnie meczu jeden od drugiego xero? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 z Omegą 21.04.06, 14:53 23 w Kleszczowe o 11 -tej Jak by ktoś chciał jechać to sobie przy okazji kopalnie zobaczy i najbogatszą gminę w Polsce! a potem w ciągu 3 dni dwa mecze wSieradzu huraaaa Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Widzę, że będzie klub kibica na forum ;) 11.04.06, 13:37 nie zapominać o bębnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka czyżby transfer? 21.04.06, 14:55 ostatnio dowiedzialam się że Tomasz Sośnicki nie gra juz w KS Warta ale w Charłupii. Kupili go? Ktos wie za ile? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: czyżby transfer? 21.04.06, 17:45 ajakta po co się odzywasz jak nie wiesz o kogo chodzi co? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: czyżby transfer? 21.04.06, 17:47 no właśnie gdzieś wybył ostatnio,cóz muszę owy temat zgłębić jak na meczu w Sieradzu w środę byde > :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: czyżby transfer? 21.04.06, 17:53 nie wiem czy wiesz Jasiu ale 1 bramka w Charlup jest wyzsza od 2.Poza ty gwiazda zniego wielka nie byla Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: czyżby transfer? 21.04.06, 18:09 nawet na tym nowym boisku za remizją? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: czyżby transfer? 21.04.06, 22:32 hmmm no w sumie nie dali mu pogrywac za duzo, ale jak go wpuszczali to wkopywał brame :D rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: czyżby transfer? 22.04.06, 02:13 już sie porozumiałem z ziomalami dowiemy się! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 0-1 do tyłu 23.04.06, 13:30 przegrana z Omegą www.wartasieradz.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 jutro o 17 tej 25.04.06, 17:49 z rezerwami ŁKS-u gramy naprawdę niepowtarzalna szansa obejżenia zwycięstwa Warty> gramy ze ślimakami z samego końca tabeli no już teraz to chiba wygrają ------------------------------------------------ w długą i przyjdźta ,ciepełko,fajna atmosfera, ruszyć się nic was to nie kosztuje! nawet z piesem można sobie po wale pospacerować i obejżeć! ---------------------- bilet 5 zł.,kobiety i dziołchy nie płacą! zobaczycie sobie wiosnę na łęgach i nową trybunę ------------------- Ariva ariiiva .............. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: jutro o 17 tej 25.04.06, 17:54 stronki www.90minut.pl/skarb.php?id_klub=1770&id_sezon=67 www.90minut.pl/liga.php?id=2010 www.wartasieradz.vipzone.biz/news.php wartasieradz.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 wygrana 2-0 zLKS Łódź 26.04.06, 20:03 2-0 wygrała Warteczka z rezerwami Łks-u W I połowie mecz toczony w "wiosennej" atmosferze .Dwie dobre sytuacje dla łks- u w 22 i 25 minucie(brawo Daniel)ŁKS miał wyraźną przewagę na początku spotkania ale po trzech zmianach w Warcie do 30 minuty(sic!)(za Wróbla- Stolarski za Matysiaka (chyba kontuzja)-Artsen Lipę i za Skalskiego -Fabiano) mecz wyrównał się a doskonałą okazję miał Stolarski w 34 min,piłka po jego strzale odbiła się od poprzeczki a Kobierski Marcin nie zdążył z dobitką. W drugiej połowie dużo lepsza była Warta-Kilka sytuacji bramkowych-. Dopiero w 72 minucie po dośrodkowaniu Graczyka z rożnego bramkę głową strzelił "młody" Kobierski.Chwilę potem świetną sytuację miał jego starszy brat. Potem sędzia nie zauważył ewidentnej ręki w polu karnym Łks-u(powinien być karny dla Warty!)i "uroił" sobie rzut rożny dla łodzian. Całe szczęście że "wysiłki" sędziego dziś spełzły na niczym1(nie jak ostatnio w Kleszczowie). Drugiego gola strzelił w doliczonym czasie gry Stolarski znów po podaniu Graczyka (w krótki róg,bramkarz bez szans!)i było po meczu. Zapomniałem że w II poł. ledwo "dychającego" Mitka zmienił Kokosz. -------------------------------------------------------------------- PS- Ciekawostka-sędzia boczny był kobietą!Więc paenki i ebusie nic straconego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 ebusia na sędziego! 27.04.06, 00:51 ogólnie to juz jest !;))) to może jak ma taki analityczny i męski zmysł nada się na piłkarskiego -albo jakś mieszanka fajna z tego wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: czyżby transfer? 26.04.06, 20:04 tak to prawda paenka Sośnicki gra w Charłupi Małej(z tego co wiem sam odszedł) a drugi Graczykowski w Chojnym Odpowiedz Link Zgłoś
tmsieradz Re: KS WARTA 27.04.06, 21:12 byłem wczoraj na meczu i powiem tak - zęby bolą jak się patrzy na taką grę. Poziom taki że dalej powinni grac na drugiej płycie. Ja wiem że to są amatorzy, że pracują ale woli walki można od nich wymagać, Jeden Fabiano walczył dopóki miał siły, ale co jest zadziwiające wszedł z ławki. Taki zawodnik powinien grać od pierwszej minuty. Zapowiedzi przed sezonem były szumne a prawda jest naga. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: KS WARTA 28.04.06, 17:15 a mi się zdawało że sieradzak był na meczu i nawet na paradzionkę poszedł się rozglądac w przerwie a teraz sciemnia! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: KS WARTA 28.04.06, 17:34 ej Ty, miales mnie na mecz zabrac! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 2-0 z "ptakami" do przodu! 03.05.06, 17:51 reszta na wartasieradz.blog.onet.pl/ na meczu był mój osiobisty wysłannik jak Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 na dzisiejszym z Gieksą 03.05.06, 17:52 pozdro wpisy póżniej ps-ale to jakieś takie dziwaczne że gramy 3 mecz z kolei z rezerwami jakiś drużyn! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 0-3 z GKS Bełchatów 04.05.06, 01:46 pecha mieliśmy z termniem pewnie wystawili skład z I ligi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 przyczynek do Sieradzkiego zadupia- cz2 05.05.06, 18:28 Łódzki Związek PN ma na swej stronie dane o wszyskim tylko nie o OZPN SIeradz który wirtualnie nie istnieje:( czyli cała Polska może dowiedzieć sie o wszystkich meczach nawet na pozionie klasy a i b a o nas sza! :( i nie pomoże tu nawet www.90minut.pl tam są wszystkie b-klasy z całej POlski tylko nie nasza Sieradzka -------------------------------------------- Ja wiem sieradzak czy farben że mnie wyśmiejesz , powiesz żę cię to nie interesi itpitd ale masz tu żywy przykład jedynego byłego miasta wojewódzkiego ( Okręgowego ZPN Sieradz) które niedbanawet o takie proste rzeczy jak chociaż informacja o tym że w coś tu grają ! -------------------------- już pal licho Sieradz ale przez to nie ma nic o całym prawie byłym województwie! ------------------------------------ www.lzpn.org/kluby.php?k=385&send=Zatwierd%BC Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 z Rosją 19 maja w Sieradzu :) 05.05.06, 18:33 jeśli nic się nie zmieni a 2 dni wcześniej w Piotrkowie :( Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: z Rosją 19 maja w Sieradzu :)-BKS 05.05.06, 18:37 dla waszej widomości TO PIERWSZY OFICJALNY MECZ MIĘDZYPAŃSTWOWY W SIERADZU W HISTORII !!!!!!!!! (nie szkodzi że U-18 ;za 2-3 lata to oni będą siłA:) polskiej piłki)\ --------------------------------- a co na to nasze bractwo ? epokowy historyczny fakt a wy pewnie to zlejecie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 BKS -do dzieła! 05.05.06, 18:39 zrobić zdjęcia itp....... aby to wydarzenie nie zagineło dla potomnych w mrokach dziejów :) i BYĆ OBECNYM!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 2-0 ze Stalą Niewiadów 06.05.06, 19:56 mecz z kolosalną przewagą Warty a gole tylko dwa w II połowie -Markiewicz-nogą (sic!) i Marcin Kobierski ładnym strzałem . Sytuacji bez liku dla Warty że miejsca by brakło do opisu każdej.Najlepszą zmarnował Matysiak w 43 min.(sam na sam na 4 metrze!) Dopiero pod koniec II połowy Stal miała kilka sytuacji (znów brawo Daniel-tym bardziej ,że grał ze spuchniętym nadgarstkiem) ogólnie ok! -------- Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów 06.05.06, 20:11 bylam z mężem na spacerze na wzgorzu i slyszelismy Cie jasku :) ajkata tez byl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów 06.05.06, 20:15 niestety wybył gdzieś! a wiesz że od 2-połowy wstęp każdą bramą wolny nawet dla samców? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów 06.05.06, 20:18 ale ten samiec sie tym nie interesuje.. a czy samice tez moga wejsc? ;) bo ja piłę lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów 06.05.06, 20:20 samice mają zawsze darmo od początku meczu wchodzą za free! a bilet dla samców kosztuje 5 PLN! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów 06.05.06, 20:21 super! do zobaczenia na nastepnym meczu :P Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów 06.05.06, 20:38 za 2 tygodnie dopiero w sieradzu z wartą działoszyn :( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów 06.05.06, 20:49 jak sie wyrobie w miare wczesnie to przyjde ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów 06.05.06, 21:50 Przykro mi - niestety jestes zajeta w sobote o 15 moja droga :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów 06.05.06, 21:53 moj drogi, napisalam przeciez, ze jak sie wyrobie to pojde ;) o 15 moge byc zajeta, ale moze uda mi sie zwiac wczesniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów :) 07.05.06, 02:28 małżeństwo nie zakumało!? :) za dwa tygodnie ---czyli 20-tego maja! mecz z Wartą ........-Działoszyn Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów :) 07.05.06, 02:45 jasiu nie zakumal? 15 to jest godzina a nie dzien Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów :) 07.05.06, 02:49 ale mecz będzie póżniej o jakieś 17-18 --------- Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów :) 07.05.06, 02:50 ale wlasnie o to chodzi ze nawet do tej 18 moge byc zajeta, dlatego napisalam ze jak mi sie uda to przyjde :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów :) 07.05.06, 02:51 byliście dziś tak blisko ............ szkoda ze na II połowę nie zajrzeliście akurat wtedy padły gole! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów :) 07.05.06, 03:12 tzn ja mowie o emocjach, ze bylo je slychac:) i racja, nie bylo widac:P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów :) 07.05.06, 03:12 no ale coz, jakos to przezyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów :) 07.05.06, 03:20 a co tam słychac na wzgórzu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 2-0 ze Stalą Niewiadów :) 07.05.06, 03:22 po ostatnich deszczach zielsko poszlo w gore normalnie, tak zielono i fajno i bunkry ktos odkopuje ;) i w ogole wiac zaczelo i galezie zaczely latac i nic wiecej nie slychac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: BKS -do dzieła! 17.05.06, 02:45 jasiek53 napisał: > zrobić zdjęcia itp....... aby to wydarzenie nie zagineło dla potomnych w > mrokach dziejów :) i BYĆ OBECNYM!!!!!!!!!!!!! > Zapewne będą z 7 dni itd, więc jaka rola BKS ? Kroniki piłkarskiej nie prowadzimy ;) Jak chcesz w ramach BKS prowadzić sprawy związane z historią sportu na Ziemi Sieradzkiej - to nie ma sprawy, zapraszam ;) Ciekawy temat, ale nie ma aktualnie wolnych ludzi do realizacji tego zapewne szczytnego działa ;( Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: z Rosją 19 maja w Sieradzu :)-BKS 07.05.06, 12:08 jasiek53 napisał: > dla waszej widomości > TO PIERWSZY OFICJALNY MECZ MIĘDZYPAŃSTWOWY W SIERADZU W HISTORII !!!!!!!!! > (nie szkodzi że U-18 ;za 2-3 lata to oni będą siłA:) polskiej piłki)\ > --------------------------------- Jasiu, nie U-18, tylko zaledwie U-16! Zejdź na ziemię, przecież to ma sie odbyć w Sieradzu! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: z Rosją 19 maja w Sieradzu :)-BKS 07.05.06, 18:21 napisałem: > > (nie szkodzi że U-18 ;za 2-3 lata to oni będą siłA:) polskiej piłki)\ no chodziło mi o szestastolatków a napisałem jak napisałem link na temat : www.pzpn.pl/jun_1990C.php?inf=8635 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: z Rosją 19 maja w Sieradzu :)-BKS 07.05.06, 18:26 co do daty to uwaga .... bo już 3 wersję czytam na tej stronie:) miało być 19 w Sieradzu potem napisali że 18 go teraz jest 17tego no może wreszcie trafnie :) ano pzpn. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 ale baty :( 17.05.06, 01:06 nadrabiam zaległości : w sobotę dostaliśmy łomot od PIOTRKOWA 0-3 www.wartasieradz.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: ale baty :( 17.05.06, 01:08 jutro w godzinach meczu pol-rus na wyjeżdzie gramy z olamami ze Startu Łódź to może się odegramy za Piotrków:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 1-0 ze Startem w Łodzi 20.05.06, 15:20 w czasie meczu z Rosją wygraliśmy na wyjeździe tej wiosny KS WARTA górą ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 dziś z Wartą Działoszyn 20.05.06, 15:20 jest szansa wielgachna na wygraną znów !:)zobaczymy ! Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak z Rosją 19 maja w Sieradzu :)-BKS (do kroniki ;) ) 17.05.06, 02:29 jasiek53 napisał: > dla waszej widomości > TO PIERWSZY OFICJALNY MECZ MIĘDZYPAŃSTWOWY W SIERADZU W HISTORII !!!!!!!!! > (nie szkodzi że U-18 ;za 2-3 lata to oni będą siłA:) polskiej piłki)\ > --------------------------------- > a co na to nasze bractwo > ? > epokowy historyczny fakt a wy pewnie to zlejecie ? > :) No patrz ;) teraz sobie zajrzałem w ten wątek i jakieś trzy tajemnicze literki są BKS ;) No to czytam i odpowiadam ;) Trzymam kciuki za naszych ;) Jak ten mecz stanie się historią to wtedy proszę mieszać w to BKS ;) Tak mamy w statucie ;) historia dzieje się co dzień i trudno stwierdzić, co dziś będzie ważne dla historii ;) Zapewne przyjdzie czas, że BKS upamiętni ten historyczny fakt ;) Jednak tym czasem jest tyle ważniejszych już historycznych spraw o zdecydowanie większej wadze, że wybacz iż nie zwołam alertu BKS w tej sprawie ;) Podobnie zresztą jak na historyczne otwarcie placu bezradnych i odsłonięcie dwieście któregoś pomnika JPII w tym kraju ;) Myślę, że takie akcje i apele nie do BKS, a do KS Warta Sieradz ;) i może trzymajmy się tej lini programowej ? A jeśli to Ci nie wystarcz to może zarejestruj stowarzyszenie Klub Kibica czy coś takiego ? I nie mieszaj do tego BKS, bo to dwie zupełnie różne bajki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: z Rosją 19 maja w Sieradzu :)-BKS (do kroniki 17.05.06, 02:40 szkoda myślałem że BKS obejmuje ogół zagadnien związanych z Sieradzem to się pomyliłem:(niestety;( ) --------------------- a cos co kiedyś było wygłupem(bitwy bez powodu,turnieje)ziomali ówczesnych- to się czymś różni od sportu :)zastanówcie się woje po co się walczyło kiedyś rycerstwo a po co dzisiaj o to samo prawda---------:) honor,białogłowy,zwycięsto hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Jasiu tu masz namiary na bardziej kompetentnych ;) 17.05.06, 04:26 jasiek53 napisał: > szkoda myślałem że BKS obejmuje ogół zagadnien związanych z Sieradzem > to się pomyliłem:(niestety;( ) Od ogółu nie jest BKS, ale UM Sieradz ;) więc pomyłka spora ;) Żałuję, że jesteś zawidziony, ale jestem też zdziwiony, że miałeś takie założenie, że BKS jest (będzie od wszystkiego). Nie uciekamy od teraźniejszości i przyszłosci, ale to musi, powinno mieć związek z faktyczną historią i przeszłością ;) W tych kategoriach jeśli chciałbyś zorganizować np. mecz w strojach przedwojennych - to pewnie byłoby do pogadania ;) > --------------------- > a cos co kiedyś było wygłupem(bitwy bez powodu,turnieje)ziomali ówczesnych- to > się czymś różni od sportu :)zastanówcie się woje po co się walczyło kiedyś > rycerstwo a po co dzisiaj > o to samo prawda---------:) > honor,białogłowy,zwycięsto hehhe No tak ;) Widzę, że próbujesz na siłę wcisnąć teraźniejszość w przeszłość ;) Zdaję sobie sprawę z tych analogii, że sport po części stał się substytutem potrzeby walki i rywalizacji ;) Ale wychodząc z podbnych porównań, wszystko ma swoją historię ;) I ma podobnych przesłankach możnaby rządać od BKS-u, żeby walczył o kanalizację w Sieradzu, bo kiedyś były rynsztoki, o normalne drogi, bo kiedyś były kocie łby i pewnie milion innych spraw ;) Jasiu - myślę, że dość jasno napisałem, że KS Warta, to sprawa KS Warta, a nie BKS ;) Zmuszać ludzi nie będę do kibicowania, bo to przyznasz byłoby już co najmniej śmieszne ;) I zapewnim Ciebie, że w Sieradzu są ważniejsze i pilniejsze sprawy dla nas niż krzewienie kultury fizycznej w takim wydaniu jak postulujesz ;) Mamy też swoje wewnętrzna sprawy, problemy, pomysły i zadania, że już mnie od nich czacha boli ;) i na jakiego grzyba mamy jeszcze angażować się w KS Warta ? Zresztą tu masz bardziej kompetentne organizacje pozarządowe: 2. Klub Sportowy „UNIA” Sieradz – Męka ul. Torowa 1 Prezes Wiktor Żakowicz 3. Klub Sportowy „WARTA” Sieradz ul. Sportowa 1 Prezes Sławomir Balcerzak 4. Klub Sportowy „ŻEGLINA” ul. Sportowa 1 Prezes Janusz Fengler Kierownik Włodzimierz Błoński 6. Ludowy Klub Sportowy „PIAST” ul. Polna 26 Prezes Maciej Sulgan 7. Miejski Szkolny Związek Sportowy ul. Sportowa 1 Prezes Jacek Goc 8. Międzyszkolny Uczniowski Klub Sportowy Międzyszkolnego Ośrodka Sportowego ul. Polna 26 Dyrektor Zbigniew Podsiadły 22. Sieradzki Klub Tenisowy ul. Sportowa 1 Prezes Marek Pest 23. Sieradzki Szkolny Związek Sportowy ul. Polna 26 Prezes Maciej Spławski 24. Sieradzki Klub Kyokushinkai ul. Żeromskiego 9 Prezes Marek Urbański 25. Sieradzki Klub Muay Thai „SKORPION” ul. Armii Krajowej 6/8 Prezes Mariusz Kwiatkowski 42. Uczniowski Klub Sportowy „JEDYNKA” przy Szkole Podst. Nr 1, Sieradz ul. Kościuszki 14 43. Uczniowski Klub Sportowy „CZWÓRKA” przy Szkole Podst. Nr 4, Sieradz ul. 23-go Stycznia 18 Prezes Zbigniew Rosiak 44. Uczniowski Klub Sportowy „TRÓJKA” ul. Polna 26 Prezes Łukasz Szczypiorski 45. Uczniowski Klub Sportowy DAN ul. Sienkiewicza 4 Prezes Paweł Gładkowski 46. Uczniowski Klub Sportowy „DZIESIĄTKA” przy Szkole Podstawowej Nr 10 al. Grunwaldzka 10 Prezes Jerzy Wróbel 47. Uczniowski Klub Sportowy „ŻEROMSKI” przy II LO ul. Żeromskiego 8 Prezes Aleksandra Rusiecka No patrz stary kilkanaście organizacji sportowych w Sieradzu ;) A Ty marudzisz i marudzisz ;) Przy tej ilości to trybuny powinny pekać w szwach ?! A Sieradz powinien być potęgą ;( Pozostaje pytanie jak te organizacje działają ? Ale nie mnie to oceniać ! Jedno jest pewne nie chcemy aby BKS podzielił ich los. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: z Rosją 19 maja w Sieradzu :)-BKS (do kroniki 17.05.06, 13:29 A wcale ze nie u-18 jasiek tylko u-16 Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: przyczynek do Sieradzkiego zadupia- cz2 17.05.06, 02:42 jasiek53 napisał: > Łódzki Związek PN ma na swej stronie dane o wszyskim tylko nie o OZPN SIeradz > który wirtualnie nie istnieje:( > czyli cała Polska może dowiedzieć sie o wszystkich meczach nawet na pozionie > klasy a i b a o nas sza! :( > i nie pomoże tu nawet www.90minut.pl > tam są wszystkie b-klasy z całej POlski tylko nie nasza Sieradzka > -------------------------------------------- > Ja wiem sieradzak czy farben że mnie wyśmiejesz , > powiesz żę cię to nie interesi itpitd > ale masz tu żywy przykład jedynego byłego miasta wojewódzkiego ( Okręgowego ZPN > > Sieradz) które niedbanawet o takie proste rzeczy jak chociaż informacja o tym ż > e > w coś tu grają ! > -------------------------- Jasiu odpisałem ci tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=39707362&a=41941660 Człowieku coś ty się tak czepił tego BKS ;) jeśli by to była liga strzelania z łuku historycznego, to spokow wchodzimy w to i walczymy ;) Takie żale kieruj do zarządu KS Warta Sieradz, to oni biorą na to i za to pieniądze !!! Pomyśl rozsądnie ;) Bractwo Księstwa Sieradzkiego z jasno określonym statutem i celami pisze i kombinuje coś przy jakiś zagadnieniach związnych z kopaną. Przecież to śmieszne ;) Na tym powinno zależeć władzom miasta (w nazwie jest Sieradz) i właśnie samemu klubowi i jego zarządowi. Jeśli tym "instytucją" na takich podstawowych i elementarnych sprawach nie zależy, to nie dziw się że cały klub jest w tym miejscu, w którym jest i że ma tak wielu kibiców ;( Rozumiem Twoje rozczarowanie, ale wybierasz złego adresata tych żalów ;( Jeśli zarejestrowałbyś stowarzyszenie i przyszedł do BKS z konkretną propozycję współdziałania to pewnie możnaby pogadać, ale zapewniam Ciebie, że tym czasem ani KS Warta, tym bardziej władze miasta nie zwracały się do nas z jakąkolwiek propozycją w tym zakresie ;) Jeśli nawet wśród ponad 20 osób które są związne z BKS byliby kibice, to zapewne BKS jako stowarzyszenie nie angażowałby się w takie sprawy. Mamy dość swoich problemów i bolączek, żeby jeszcze brać sobie na głowę aktualne problemy Warty Sieradz ;( Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: 2-0 z "ptakami" do przodu! 04.05.06, 01:44 NA MECZU NIE BYŁEM -SPOSTRZEŻENIA MEGO KUMPLA -BIEDNEGO DESZCZOWCA:) lało jak z cebra bez przerwy mecz z przewagą Warty od początku w I połowie poza golem młodego Kobierskiego po rzucie wolnym pośrednim z 4 metrów (po głupim podaniu do bramkarza obrońcy Pelikana) podobno mistrzowsko sprytnym (BRAVO BIS) trochę sytuacji fabiano (strzał i akcje samolubne) nic za bardzo sie nie działo! W II przygniatająca przewaga Warty ale samolubna i beznadziejan gra naszych napastników(Fabiano weż się facet do myślenia samolubie) trochę młodzierzy na boisku i goL w doliczonym czasie owego młodzieńca Kubiaka CO szedł w 75 minucie (a Perski zapomniał poinformować kto wchodzi!-hehe-padało i nie chaciało mu się wyleżć z drewutni i się spytać)po ładnej akcji całego zespołu ---------------------- ps-podobno najgorsze zagrożenie bramki Warty stanowił Kokosz (tragedia i cyrk na stojąco) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Oj coś nam się relacja opóźnia ? ;) 19.05.06, 04:33 Jasiu, że nasi dostali to wiem ;( Ale jak było i jak te nasze orły młode wypadły ? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Oj coś nam się relacja opóźnia ? ;) z ROSJĄ 19.05.06, 04:34 sieradzak napisał: > Jasiu, że nasi dostali to wiem ;( > > Ale jak było i jak te nasze orły młode wypadły ? > No oczywiście zapomniałem uszczegółowić, że o spotkanie z Rosją chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Oj coś nam się relacja opóźnia ? ;) z ROSJĄ 20.05.06, 15:17 no wcale niezle wypadły pomimo porażki. Poziom wyższy niz na KS Warta .Ludzi od groma (prawie cały stadion) szczególnie full młodzieży,pogoda niezła,ładny doping ,hymny na początku itp. Tylko ta nasza tłumacz na rosyjski jakaś taka nieprzytomna:)(pewnie jakaś nauczycielka ruskiego) Ten młody z 10 -ka Allan naprawdę niezły .A na bramce syn Maćka Szczęsnego. i itp.itd. była fajnie jednym słowem :) była niezła zabawa. Aaaaaaaaaaaaa - 2 gole z karnych Odpowiedz Link Zgłoś
tmsieradz Re: Oj coś nam się relacja opóźnia ? ;) z ROSJĄ 20.05.06, 15:31 tłumaczka to pewna pani z Naszego Radia. Ż.M. A tłumaczenie rzeczywiście żenujące. Gdyby to była nauczycielka jezyka rosyjskiego to by jakoś wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Oj coś nam się relacja opóźnia ? ;) z ROSJĄ 20.05.06, 15:38 też mi głos znajomy był :( patrz że uwagi nie zwróciłem kurdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Oj coś nam się relacja opóźnia ? ;) z ROSJĄ 20.05.06, 17:51 jasiek53 napisał: > no wcale niezle wypadły pomimo porażki. Poziom wyższy niz na KS Warta .Ludzi od > > groma (prawie cały stadion) szczególnie full młodzieży,pogoda niezła,ładny > doping ,hymny na początku itp. > Tylko ta nasza tłumacz na rosyjski jakaś taka nieprzytomna:)(pewnie jakaś > nauczycielka ruskiego) > Ten młody z 10 -ka Allan naprawdę niezły .A na bramce syn Maćka Szczęsnego. > i itp.itd. > była fajnie jednym słowem :) > była niezła zabawa. Aaaaaaaaaaaaa - 2 gole z karnych No to bardzo mnie to cieszy, tzn. że imprezę oceniasz jako udaną, a nie że nasi przegrali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 4-1 z Działoszynem 20.05.06, 20:13 mecz pod dyktando Warty Początek z przygniatającą przewagą uwieńczoną golem Mitka w 15 minucie(dobitka po strzale Wróbla).Potem od 30 minuty słabo i głupio stracony gol po błędzie Skalskiego(faul a potem co ?).W drugiej połowie już było lepiej.Solowa akcja i gol Matysiaka w 58,samobój Działoszynian w 62 po dośrodkowaniu Marcina Kobierskiego! i było 3-1. Na 6 minut przed końcem ładny strzał Skalskiego a minutę potem naszych uratował Kokosz (MK)wybijając z linii bramkowej>. Potem było QWA MAŁPA JA CIĘ ZABIJE (gościu miał przechlapane do końca:)))) i gol na koniec dla Warty na 4-1. Trzej muszkieterowie to oni nie są i nie bedą :) odpady polityczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: 4-1 z Działoszynem 20.05.06, 21:02 slyszelismy z mezem (jak bylismy na wzgorzu) jakis aplauz, poszlismy na stadion ale nikogo juz nie bylo, pan zwijal choragiewki warty juz:) czy my sie kiedys na jakis mecz nie spoxnimy? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Oj coś nam się relacja opóźnia ? ;) z ROSJĄ 20.05.06, 20:17 ale co ma do tego sieradzak że juniorki przegrali :) było naprawdę sympatycznie i miło ...... troszku było czuć wielką piłkę :) i szkoda że was nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Oj coś nam się relacja opóźnia ? ;) z ROSJĄ 20.05.06, 21:54 jasiek53 napisał: > ale co ma do tego sieradzak że juniorki przegrali :) > było naprawdę sympatycznie i miło ...... > troszku było czuć wielką piłkę :) > i szkoda że was nie było! Noż jasiek, ja szczerze się cieszę, że się impreza udała, bez sarkazmu czy czegoś tam w domyśle ;) Cieszę się po prostu i już ;) Że nas nie było ... no ale świat się nie zawalił ;) A naprawdę mnie to średnio interesuje ja wiesz ;) Więc po co mam się meczyć przez 2 godziny ;) Czy jak Ci "zmuszam" do pójścia na koncert nie wiem ... "Ich Troje" czy innego którego nie lubisz ? Tak samo jest z meczem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Oj coś nam się relacja opóźnia ? ;) z ROSJĄ 20.05.06, 23:01 sieradzak na ich troje chadza :) wiersze o jaśku pisze? cuda się dzieją:) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Oj coś nam się relacja opóźnia ? ;) z ROSJĄ 20.05.06, 23:14 jasiek53 napisał: > sieradzak na ich troje chadza :) > wiersze o jaśku pisze? > cuda się dzieją:) Oj jasiu, jasiu ;) Uwielbiam wybiórcze podawanie faktów ;) Ale niech Ci będzie z okazji 20 000 mam nad zwyczaj dobry humor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 jedzie któs lać webrów ?;) 23.05.06, 13:39 28 maja o 17 tej na stadionie wieśniaków Pogoni-Wkologa Zduńska Wola- Wojsławice odbędzie się mecz derbowy z Wartą Sieradz ! ---- jadę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: jedzie któs lać webrów ?;) 27.05.06, 15:35 jutro 0 15 -tej zbiórka na PKP i o 15.30 wyjazd grupowy do webrów na mecz lać ich ------------------------------------ oby tylko warta zagrała na poziomie ! Solar myśl intensywnie ..................... :) Odpowiedz Link Zgłoś
piogro76 Re: jedzie któs lać webrów ?;) 27.05.06, 20:56 A niedawno podobno się jednali dla Papieża!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piogro76 Re: jedzie któs lać webrów ?;) 27.05.06, 20:58 Ja pojade żeby oglądać mecz Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: jedzie któs lać webrów ?;) 29.05.06, 12:57 piogro76 napisał: > A niedawno podobno się jednali dla Papieża!!! ----------------------------------------------------- jak byś czytał ze zrozumieniem gościu to byś nie plótł pierdół! :( lać ich-znaczy wygrać :) a po drugie : co kibice już mają nie jeździć na mecze bo papież przyjechał ? Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Nawoływanie do przestępstwa!!! 28.05.06, 09:27 jasiek53 napisał: > 28 maja o 17 tej na stadionie wieśniaków Pogoni-Wkologa Zduńska Wola- > Wojsławice odbędzie się mecz derbowy z Wartą Sieradz ! > ---- > jadę! :) > Chciałbym zwrócić uwagę szanownym administratorom niniejszego forum na, cytowaną wyżej, wypowiedź forumowicza o nicku jasiek53 - wypowiedź ta jest klasycznym przykładem nawoływania, namawiania do popełnienia przestępstwa a wręcz sama w sobie jest już przestępstwem. Należałoby się zastanowić czy forum interenetowe udostępnione internautom na tak znanym i szanowanym portalu powinno w ogóle służyć do przekazywania szowinistycznych kibolskich treści? Jakim trzeba być człowiekiem(?) aby w ogóle w dniach niezwykle ważnych dla całej Polski, dniach wizyty papieskiej, dniach powszechnej zadumy i spokoju, zamieścić post o tak faszystowskiej treści? W tej sprawie jedna rzecz jest pocieszająca. Jeśli dojdzie do rozróby i bijatyki w Zduńskiej Woli, policja już w tej chwili ma jednego podżegacza i sprawcę tych zajść! Jaśku53 - czyżby ci groził 'zakaz stadionowy'? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Nawoływanie do przestępstwa!!! 28.05.06, 10:57 sorry, ale co ma do sprawy papiez i jego wizyta? dlka mnie to nic nie znaczy. przyjechal se czlowiek, a wladzunie padaja mu do stop. dla mnie to smieszne. wszyscy sie podniecaja ze sobie stary niemiec wycieczke do polski zrobil a Ty jeszcze uzywasz tego jako argumentu. to jest dopiero smieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: Nawoływanie do przestępstwa!!! 28.05.06, 11:54 W sumie nie chodzi o papieża, tylko o to, co w tych dniach dzieje się w kraju. Pamiętamy przecież jak nie tak dawno kibole przyrzekali pojednanie, a tu znów mamy do czynienia z publicznym nawoływaniem do popełnienia ohydnego przestępstwa. Może to i dla ciebie jest śmieszne, tak w zasadzie to nie dziwię się... i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: Nawoływanie do przestępstwa!!! 28.05.06, 11:55 W tej sprawie jedna rzecz jest pocieszająca. Jeśli dojdzie do rozróby i bijatyki w Zduńskiej Woli, policja już w tej chwili ma jednego podżegacza i sprawcę tych zajść! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Nawoływanie do przestępstwa!!! 28.05.06, 12:49 wpm, w tym przypadku jest to smieszne, bo skoro piszesz, ze kibole nie powinni sie lac, bo jest papiez to co, papiez pojedzie i moga znowu sie bic? o to mi chodzilo tak to zabrzmialo.. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Nawoływanie do przestępstwa!!! 29.05.06, 12:53 wpm1 napisał: > jasiek53 napisał: > > > 28 maja o 17 tej na stadionie wieśniaków Pogoni-Wkologa Zduńska Wola- > > Wojsławice odbędzie się mecz derbowy z Wartą Sieradz ! > > ---- > > jadę! :) > > > Chciałbym zwrócić uwagę szanownym administratorom niniejszego forum na, > cytowaną wyżej, wypowiedź forumowicza o nicku jasiek53 - wypowiedź ta jest > klasycznym przykładem nawoływania, namawiania do popełnienia przestępstwa a > wręcz sama w sobie jest już przestępstwem. > > Należałoby się zastanowić czy forum interenetowe udostępnione internautom na > tak znanym i szanowanym portalu powinno w ogóle służyć do przekazywania > szowinistycznych kibolskich treści? > > Jakim trzeba być człowiekiem(?) aby w ogóle w dniach niezwykle ważnych dla > całej Polski, dniach wizyty papieskiej, dniach powszechnej zadumy i spokoju, > zamieścić post o tak faszystowskiej treści? > > W tej sprawie jedna rzecz jest pocieszająca. Jeśli dojdzie do rozróby i > bijatyki w Zduńskiej Woli, policja już w tej chwili ma jednego podżegacza i > sprawcę tych zajść! > > Jaśku53 - czyżby ci groził 'zakaz stadionowy'? ------------------------------------ Jeśli ty tutaj widzisz jakieś nawoływanie do przestępstwa i faszystowskie treści to jesteś bratku zdrowo rąbnięty! I nie znasz się zupełnie na realiach piłki w naszym regionie! Słowo -wieśniaki- które tak mocno cię oburza(wieśniaku)jest w tym wypadku jak najbardziej adekwatne do sytuacji i na miejscu.Albowiem klub KSP Pogoń-Ekolog Zd-Wola jest de facto klubem o nazwie Ekolog Wosławice(wieś to jest).:) Po bankructwie , rozwiązaniu i wycofaniu z rozgrywek KSP Pogoń Zd-Wola 2 lata temu druzyna (firma) z Wojsławic przejeła po prostu nazwę i prawo gry na stadionie w tym mieście . :D Stąd dzisiejsza nazwa klubu :KSP Pogoń-Ekolog Zduńska-Wola ! :) ------------------------------------------- A po drugie mieszkaniec wsi to kto miastowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: Nawoływanie do przestępstwa!!! 30.05.06, 16:48 A co mnie obchodzą jakieś wieśniaki. Wcale nie chodzi mi o to słowo i o to czy używając go kogoś obrażasz. Co mnie to obchodzi. Jeżeli odważyłeś się tak kogoś nazwać to świadczy to tylko i wyłącznie o twojej kulturze i wychowaniu, a właściwie o tym, że nie masz ani jednego ani drugiego. Naruszasz ewidentnie prawo i nawet nie wiesz w którym miejscu i w jaki sposób! I to niestety jest przerażające! Jest to też kolejnym przyczynkiem, który utwierdza mnie w przekonaniu, że moja noga nigdy nie powinna stanąć na żadnym stadionie w czasie jakiegokolwiek meczu piłkarskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Nawoływanie do przestępstwa!!! 30.05.06, 17:09 wpm1 napisał: > A co mnie obchodzą jakieś wieśniaki. Wcale nie chodzi mi o to słowo i o to czy > używając go kogoś obrażasz. Co mnie to obchodzi. Jeżeli odważyłeś się tak kogoś > nazwać to świadczy to tylko i wyłącznie o twojej kulturze i wychowaniu, a właś > ciwie o tym, że nie masz ani jednego ani drugiego. > > Naruszasz ewidentnie prawo i nawet nie wiesz w którym miejscu i w jaki sposób! > I to niestety jest przerażające! Jest to też kolejnym przyczynkiem, który utwie > rdza mnie w przekonaniu, że moja noga nigdy nie powinna stanąć na żadnym stadio > nie w czasie jakiegokolwiek meczu piłkarskiego! ------------------------------------------------------------ gościu ma coś z główką! Tak naruszam prawo mówiąc że każdy mieszkaniec wsi jest wieśniakiem ,miasta-miastowym,ameryki-amerykaninem! zważ facet że nie użyłem tutaj bardziej adekwatnych słów jak:burak,wsiok,chachar,itp! a zresztą mamy IV RP ! widomości i sejmu i debat politycznych też w takim razie oglądać nie możesz ------------------------------ kuku ! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Nawoływanie do przestępstwa!!! 30.05.06, 17:22 > jak:burak,wsiok,chachar,itp! Co to jest chachar?? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 ciekawostka-uwaga ! 23.05.06, 14:15 pamiątkowy bilet z meczu POLSKA-ROSJA s52.photobucket.com/albums/g19/jasiek53/warta/ Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: ciekawostka-uwaga ! 23.05.06, 14:17 NIe można obejrzeć, bo trzeba się logować:/ Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ciekawostka-uwaga ! 23.05.06, 16:00 nie trzeba ;) jaśku ja slyszalam ze wczoraj byla jakas super ustawk, hmmm nie pamietam gdzie...cos w okolicach Złoczewa? Naprawde panowie w waszym wieku nie maja co ze soba zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ciekawostka-uwaga ! 23.05.06, 17:23 ja tak stawiam kolo 30, ale z bledem szacunkowym 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 takie pytanka to! 23.05.06, 17:43 takie pytania to w wątku o Jaśku a nie O WARCIE SIERADZ tam odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
xeofreestyle Re: KS WARTA 28.05.06, 20:44 Derby Dla Warty!:) 1-0 bramke strzelil Markiewicz w 15min:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: KS WARTA-PANY 29.05.06, 13:00 Warta pany : mecz pod dyktando Warty szczególnie w drugiej połowie! gol Markiewicza jak zwykle główką!,potem kontuzja(znowu) Matysa i próba wymuszenia karnego przez Pogoń. W II poł. sytuacji było sporo dla Warty.Najlepsze zmarnowali Mitek i M. Kobierski pod koniec meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 środa 31 maja 0 17.30 29.05.06, 13:55 mecz z Sokołem Aleksandrów Łódzki Szósta drużyna zagra z siódmą! przedostatni mecz w Sieradzu tego sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 0-2 przegraliśmy! :( 31.05.06, 19:56 szkoda bo mecz w deszczu na remis!(bardzo wyrównany)-zabrakło szczęścia! W I poł. po dwie dobre sytuacje z główki dla kazdej z drużyn!(M.Kobierski nie wykorzystał -raz out(8),raz w bramkarza(21))a niejaki Pieprzyk tak w 28 min. i było 0-1. W II połowie z początku przewaga Warty (sporo sytuacji ale nie wykorzystanych) a gol dla Aleksandrowa pod koniec meczu po 2 błedach obrony(Marcin och Marcin :( -).Z rzutu pośredniego w polu karnym ! szkoda bo z przebiegu gry nie zasłużylismy na porażkę ale taka jest właśnie piłka nożna-liczą sie gole! ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata2000 Re: 0-2 przegraliśmy! :( 01.06.06, 08:51 Jasiu a ty placisz za wstep,bo za moich czasow wchodzilo sie przez dziury w plocie!A ostatnio jak bylem na meczu(chyba z rok temu)z kumplem,a bylismy po "dwoch piwkach"to kasier wposcil nas za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: 0-2 przegraliśmy! :( 01.06.06, 10:20 to jest patriotyzm! Tak dalej, nazywajcie sie kibicami "wspierajcie" swoj klub to porgaja jeszcze dluuuugo (czyt.krotko) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re:2-3 przegraliśmy! :( 04.06.06, 19:30 szkoda bo wbiliśmy im 2 gole jak te rodzynki w tej rundzie! a do przerwy było 1-0 a potem jak się traci dwa gole w 2 minuty no to trudno oczekiwać innego wyniku i co! klan nie pomógł choć dwa gole walnął (Marcin i Piotr Kobierscy) ------------------------ szkoda właśnie całego sezonu przez te głupie bramki i idiotyczne błędy bo Warta gdyby miała więcej sprytności i doświadczenia byłaby w III lidze lekko! Odpowiedz Link Zgłoś
pepe1123 Re:2-3 przegraliśmy! :( 04.06.06, 21:14 no taki jest futbol, poza tym nie mozna miec od razu wszystkiego. przyjdzie czas i na trzecia lige:))) pozdro dla fabiano valente!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 ostatni mecz w tym sezonie! 08.06.06, 18:04 11.06 o 16.00 gramy z KKS Koluszki może ktoś przyjdzie mimo MŚ w Niemczech odreagować wspólnie mecz z Ekwadorem przy okazji! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ostatni mecz w tym sezonie! 08.06.06, 18:09 jasiek53 napisał: > 11.06 o 16.00 gramy z KKS Koluszki > może ktoś przyjdzie mimo MŚ w Niemczech > odreagować wspólnie mecz z Ekwadorem przy okazji! zabrzmiało jakbyś nie dawał naszej reprezentacji zbytnich szans na wygraną? co z toba jasiek? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: ostatni mecz w tym sezonie! 08.06.06, 18:13 nie ma wątku o Mundialu bo nie można podobno (nikt nie zakłada to chyba prawda że sbi zakazał- a inne skasował)to co ja mam w tym temacie się wyśilać Piłka jest po waszej(jego) stronie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ostatni mecz w tym sezonie! 08.06.06, 18:22 KTo ci zakazal i gdzie??!! Jasiek ty bredzisz!!!! Buahahaha sbi ci na bank niczgeo nie pokasowal. i Przestan miączeć ciągle. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: ostatni mecz w tym sezonie! 08.06.06, 18:27 hehehhe a ja tak mam że zawsze szukam dziury ................ :) ale w całym PS:a tak na marginesie ---- Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 ostatni mecz 3-2 zwycięstwo 13.06.06, 13:52 z KKS Koluszki byłem na drugiej połowie tylko :) i dobrze bo w I poł. przegrywaliśmy 0-1 a potem obejrzałem 3 gole Warteczki Mogło być lepiej ale i gorzej(na Koniec Koluszki miały dużą przewagę mimo iz grali w 10 po czerwonej kartce dla bramkarza) wartasieradz.blog.onet.pl/ Zajeliśmy na koniec 7miejsce w tabeli (czyli przyzwoicie) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 lista meczy sparingowych dla zainteresowanych 04.07.06, 14:10 wartasieradz.blog.onet.pl/2,ID110835250,index.html Sześć sylab ,trzy proste słowa ......... Futbol ,pilot i browar :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 ale nas załatwili prawda? 14.07.06, 13:40 DO 20 DRUŻYN powiekszono IV lige w łódzkim Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: ale nas załatwili prawda? 14.07.06, 14:12 czym wiecej meczy tym lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: ale nas załatwili prawda? 14.07.06, 17:29 kto to powiedział co w twej stopce? Giertych czy Kaczyńki czy Radio Ma-ryja? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 8-3 do przodu z Mabudo! 26.07.06, 20:32 fajnie było słoneczko i piweczko i od 0-1 do 8-1 a po wprowadzeniu młodych 8-3 kto co strzelił to nie wiem heheehehehehehe :) oko jedno się przymkneło Biedny Miś Jogibabba Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 12-0 z Dzigorzewem! 28.07.06, 00:56 ale z was osły! 21 goli przy piwku na spacerze z pieskiem a siedzcie sobie pod betonem Sieradak i inni :) ----------------------- i narzekacie na cały świat! Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: chociaż po przeczytaniu ? /nt 14.07.06, 18:26 to przeczytaj sobie jeszcze to true.50webs.com/shamir/prince.html Odpowiedz Link Zgłoś
xeofreestyle Re: Strona Warty 02.08.06, 01:01 Hm zarzad klubu sie wzial chyba w garsc i zlecil komus wykonanie oficjalnej strony klubu. www.wartasieradz.nasze.pl :-)w koncu nie bedzie juz szpecic tak jak to wczesniej robila...stara strona byla okropna:-)juz Moja strona jest lepsza:PPP www.wartasieradz.vipzone.biz/news.php ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xeofreestyle Sezon 2006/07 11.08.06, 13:29 W Sobote rusza liga:> pierwszy mecz na wyjezdzie z MKP Zgierz o 16.00. hm wiecej info u mnie na stronie www.wartasieradz.prv.pl terminarz itp:)i jakby komus sie nudzilo to moze sie zarejestrowac;P Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Warta liderem! 12.09.06, 12:00 takie dziwy się dzieją w sieradzkiej Warcie jakich nie było od niepamiętnych czasów a tu cisza na forum jak makiem zasiał! Osły jesteście i tyle a nie sieradzcy patrioci z BKS-u :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Warta liderem! 12.09.06, 12:27 jasiek! jak ja Cie dawno nei widzialam:D sam jestes osioł :) Odpowiedz Link Zgłoś
wpm1 Re: Warta liderem! 12.09.06, 18:11 A pewnie, że osioł z niego i to patentowany, bo tylko osioł może uwierzyć w awans Warty. Nie jestem zbyt pilnym obserwatorem rozgrywek polskiej piłki kopanej (tylko tak nazywam polską tzw. piłkę nożną, a to z powodu totalnego chamstwa, złodziejstwa i korupcji), ale wystarczy przypomnieć sobie kilka poprzednich sezonów Warty - jesienią idzie jak burza, wiosną klapa... a to wszystko z bardzo prozaicznego powodu... braku właściwego sponsora na naszym terenie. Bez strategicznego sponsora awans Warty do III ligi to bankructwo dla klubu. Tego klubu po prostu nie stać na występy na wyższym szczeblu, a na szczęście nikt tak łatwo nie da już kopaczom piłki publicznych pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: Warta liderem! 12.09.06, 21:57 Sam jestes osiol panie Wam1 Sieradzki Terpol tez nie awansowal do 2 ligi,tylko dlatego ze sprzedawali mecze 1-5 z Pelikanem jest najlepszym dowodem,jak rowniez mecze z Gornikiem Konin jesli juz podejmujesz dyskuskie to,przynajmiej konkretuj sie"oslie" Odpowiedz Link Zgłoś
piksol Re: BYŁ SOBIE LIDER n/t 11.04.07, 00:28 może początek był słaby lecz pewnie bedzie lepiej :) w sobote wygraliśmy 4:) z górnikiem lęczyca:) Odpowiedz Link Zgłoś