melioprojekt 19.05.01, 07:14 Sieradzanie! Dlaczego śpicie? Czemu nie promujecie swojego miasta? Coś w tym jest, że nazywają Was "KOŁTUNY"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okalina Re: Sieradz 19.05.01, 11:42 Ta nazwa pasuje nie tylko do sieradzan-nieprawdaż ? W Sieradzu nie ma pracy,kina,kawiarni........,ale jest spokojnie,bezpiecznie ,tanio(mieszkania i tereny pod budowę ),no i pięknie-zapraszamy,więc emerytów i rentierów. Tu spokojnie,bezpiecznie możecie odpocząć. Młodych nie zapraszam !Ewentualnie z dużą kasą i pomysłem. Czy dobrze promuję swoje miasto ? Kalina Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Re: Sieradz 21.05.01, 16:04 okalina napisał(a): > Ta nazwa pasuje nie tylko do sieradzan-nieprawdaż ? > W Sieradzu nie ma pracy,kina,kawiarni........,ale jest spokojnie,bezpiecznie > ,tanio(mieszkania i tereny pod budowę ),no i pięknie-zapraszamy,więc emerytów i > > rentierów. O rany, Sieradz polską Florydą:P? > Tu spokojnie,bezpiecznie możecie odpocząć. Od czasu do czasu trafi sie jakis desperat djaący w gebę, ale to nic, ja wszędzie. > Młodych nie zapraszam !Ewentualnie z dużą kasą i pomysłem. Bezczelność. Co ma zrobic młody, który już tu jest? > Czy dobrze promuję swoje miasto ? > Kalina Wspaniale. aw@z.pl P.S. Zapraszam na spotkania małego sieradzkiego DKF'u:), którego niechcący jestem animatorem. W piątki o godz. 19... Papa Odpowiedz Link Zgłoś