b_a_c_h_a 30.04.02, 18:09 uciekam trzymaj za mnie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_a_c_h_a Re: teraz na serio 30.04.02, 18:10 jak Cie przyapdkiem spotkam na ulicy i zoabczy, ze nie masz zloznych w piesci kciukow to sie policze z Toba po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: teraz na serio 30.04.02, 18:15 b_a_c_h_a napisał(a): > jak Cie przyapdkiem spotkam na ulicy i zoabczy, ze nie masz zloznych w piesci > kciukow to sie policze z Toba po powrocie jak to? hieh Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: teraz na serio 30.04.02, 18:17 b_a_c_h_a napisał(a): > co jak to? przeciez ja jestem wirtualny Kuki-4, a w rzeczywistosci tylki Kuki. Znasz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: teraz na serio 30.04.02, 18:20 (wybierz bardziej apsujaca Ci odpowiedz) 1. i tym optymistycznym akcentem .... 2. i w tej niepewnosci .... koncze dzisiejsza dzialalnosc na zyrardowskim forum Zycze zdrowka moz espotkamy sie na balandze z okazji dni Zyrardowa :) papa Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: teraz na serio 30.04.02, 18:21 apsujaca - pasujaca sory - juz sie z tego tlumaczylam wierze, ze wybaczysz Odpowiedz Link Zgłoś