pinkle.rose 24.02.04, 18:03 Dodałem 3 nowe gumy do galerii. Wszystkie sa jednowarstwowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumista Re: Widoki z Bydgoszczy 24.02.04, 18:43 Są dwie gumy (trzecie nie weszła pewnie bo za duża). Jak widac sa one coraz bardziej sensowne tzn są coraz bardziej gumowate. Jednakże kolego z regionu widać, że papier nie był przeklejony, a jesli był to bardzo słabo. Pamiętaj o tym co Ci mówilismy po wystawie, że trzeba dobrze przygotować papier. Ale jak pisałem gumy zaczynaja byc coraz bardziej sensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
fotto Re: Widoki z Bydgoszczy 24.02.04, 18:58 To juz zaczeło przypominać gumę. Co do przeklejania papieru to jeszcze przy jednej warstwie nie miałem kłopotów z wypłukaniem pigmentu na papierze nieprzeklejonym, więc przy jednej wrastwie nie powinienes mies z tym kłopotu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkle.rose Re: Widoki z Bydgoszczy 24.02.04, 20:28 Nie wspomnialem ani jednego slowa o przeklejeniu papieru, a dostrzegliscie ze przeklejony niebyl. Jednak co fachowcy to fachowcy! :) Juz wrzucam 3 gume. Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Widoki z Bydgoszczy 24.02.04, 20:36 He, he, he-przeciez to od razu widac, że papier nie jest przeklejony. hi hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: Widoki z Bydgoszczy 25.02.04, 01:33 (do siebie) Następny, co mu czas jest drogi i nie będzie przeklejał... (głośno) Ależ proszę nie przeklejać! Pan sie nie krępuje! Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Widoki z Bydgoszczy 24.02.04, 20:40 Ta ostania fota którą wrzuciłes do galerii to chyba opera w Bydgoszczy - czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkle.rose Re: Widoki z Bydgoszczy 24.02.04, 21:55 zgadza sie! jest jeszcze biblioteka miejska i bank a dawniej cos innego sie tam miescilo ale nie pamietam co :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Widoki z Bydgoszczy 25.02.04, 19:47 Bydgoszcz generalnie to zabytków dużo nie ma. Kilka znajdziesz, a po resztę trzeba jechac do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkle.rose Re: Widoki z Bydgoszczy 26.02.04, 22:02 gumista napisał: > Bydgoszcz generalnie to zabytków dużo nie ma. Kilka znajdziesz, a po resztę > trzeba jechac do Torunia. W Bydgoszczy jest duzo zabytkowych miejsc. Nie sa one tylko tak promowane jak zabytki w Toruniu. Mamy wspaniale kamienice secesyjne, koscioly i wiele innych. Poprostu miasto nie potrafi ich zareklamowac i Bydgoszczanie maja o to zal. Warto przyjechac i zobaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Widoki z Bydgoszczy 27.02.04, 18:05 Sorki pinkle rose - jednak ja mam na myuśli zabytki np klasy zerowej. To zasadnicza różnica. Bywam w Bydgoszczy i wiem co jest godne polecenia. Nie chodzi tutaj w mojej wypowiedzi o żadne zatargi na gruncie Bydgoszcz-Toruń, bo ani tu, ani tu nie mieszkam (czyli jestem bezstronny). Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Widoki z Bydgoszczy 28.02.04, 10:24 pinkle.rose w galerii opublikował swoją nową pracę (tez nie jest klejona) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkle.rose Re: Widoki z Bydgoszczy 29.02.04, 15:42 gumista napisał: > pinkle.rose w galerii opublikował swoją nową pracę (tez nie jest klejona) Razem z dwiema wczesniejszymi, tylko niewiem czemu tak pozno sie pokazala? Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Widoki z Bydgoszczy 29.02.04, 17:55 Równiez nie potrafie odpowiedzieć na to pytanie. Po prostu się pokazał skan więc moderowałem go. Odpowiedz Link Zgłoś