26.11.04, 21:22
... czy ktoś z Was czytał "kongres futurologiczny" - czy nie kojarzy się Wam
z matriksem - dla mnie to niemal plagiat - rozwinięcie ... "ubranie" w
bardziej widowiskowe - filmowe idei przedstawionej w "kongresie.."...

...właśnieleci Matrix w tv ...
Obserwuj wątek
    • columbia Re: kongres 26.11.04, 21:25
      ja nie czytałam...ale słyszałam od wielu osób, że matrix jest powieleniem wielu
      fabuł różnych ksiazek....
      film - pierwsza część podobała mi się i wiadziałam ja ze trzy razy....ale juz
      kolejne części mi sie nie podobały....
      • broton Re: kongres 26.11.04, 21:31
        ...ja kolejnych chyba nawet nie oglądałem - cóż można by dodać nowego ..po za
        scenami walki ... w ogóle sceptyczne jestem nastawiony do filmów ( w nadmiarze )
        jak i literatury - jest taka teoria , iż zaśmiecają umysły , "odciągają od
        rzeczywistości , że ...
        • columbia Re: kongres 26.11.04, 21:34
          a ja lubie....czasem oderwać sie od rzeczywistości...
          • broton Re: kongres 26.11.04, 21:38
            .. byleby fikcja literacka nie zamydliła Ci oczu ...
            • columbia Re: kongres 26.11.04, 21:40
              potrafie oddzielić fikcje od zycia...wciaz jeszcze przychodzi mi to z
              łatwoscia...
              • broton Re: kongres 26.11.04, 21:42
                ... jesteś pewna ..?. to jest tak jak z matrixem ... człowiek nie wie ...
                • columbia Re: kongres 26.11.04, 21:45
                  w takim kontekście niczego nie mozna być pewnym....
                  • broton Re: kongres 26.11.04, 21:47
                    ...no właśnie ..
                    • columbia Re: kongres 26.11.04, 21:48
                      ...czy mój kot jest moim kotem...a moze to ja jestem kotem?...sama juz nie
                      wiem...
                      • broton Re: kongres 26.11.04, 21:50
                        ... no właśnie ....
                        • columbia Re: kongres 26.11.04, 21:51
                          ...."no właśnie"...tylko tyle?...
                          • broton Re: kongres 26.11.04, 22:35
                            ... to matrix ..?..
                            • columbia Re: kongres 26.11.04, 22:37
                              ..gdzie matrix?..
                              • broton Re: kongres 26.11.04, 22:46
                                ... no jak - sama mówisz czy to kot , czy ja jestem kotem ...
                                • columbia Re: kongres 26.11.04, 22:47
                                  ...ale to dawno było...teraz kot poszedł.....a ja chyba jednak kotem nie
                                  jestem....chociaż ocieram sie czasem....i mruczę....
                                  • broton Re: kongres 26.11.04, 22:48
                                    ... ja nie doświadczyłem , więcmożeś Ty matrix ..
                                    • columbia Re: kongres 26.11.04, 22:51
                                      może ja matrix...a może Ty matrix? dla mnie....
                                      • broton Re: kongres 26.11.04, 22:57
                                        ...jest jednak coś iracjonalnego , tajemniczego , niedopowiedzianego , w
                                        kontaktach międzyludzkich a właszcza męsko -damskich ... więcmoże to matrix ...
                                        • columbia Re: kongres 26.11.04, 22:59
                                          hmmmm...moze....nie wiem, co powiedziec....
                                          • broton Re: kongres 26.11.04, 23:01
                                            ...więc co powiesz ...
                                            • columbia Re: kongres 26.11.04, 23:02
                                              kontakty miedzyludzkie nie sa łatwe...bez watpienia.....ale dość interesujace
                                              jest zgłębianie mechanizmów porozumiewania sie ludzi...werbalnych i
                                              pozawerbalnych...
                                              • broton Re: kongres 26.11.04, 23:03
                                                ...rany ale walnęłaś - kontynuj ...
                                                • columbia Re: kongres 26.11.04, 23:04
                                                  ...no nic...ja tak po prostu o gapieniu sie mówie..... ; )))
                                                  • broton Re: kongres 26.11.04, 23:10
                                                    ... no kontynuj ...
                                                  • columbia Re: kongres 26.11.04, 23:14
                                                    a moze Ty cos powiesz.....ja gadam bez przerwy...a Ty tylko "kontynuuj.."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka