Dodaj do ulubionych

NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):)

• karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 07:28
      zamknięty
      Dziewczyny właśnie się dowiedziałam ,że dzisiaj jest Dzień Kota smile

https://www.obrazki-i-gify.yoyo.pl/galeria/9402252032nd1dilfdnw.gif

Wszystkim kociakom długiego szczęśliwego żywota życzę smile
      • beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 08:42
        zamknięty
        Witam Syrenki. kiss
        Karmo kiss kiss Znowu nie mogłaś dzisiaj spać bidulko. sad
        Aga dzięki za rymowane podziękowania. kiss Widzę, że wena twórcza Cię nie opuszcza i tak trzymać. smile
        Dziewczyny jak tam po tłustym czwartku. Ja jem pączki tylko w tłusty czwartek, wczoraj tak się objadłam, że na cały rok wystarczy.
        Zapraszam na poranną kawkę. Życzę Wam cudownego dnia. Jutro weekend. big_grin

https://creoflick.net/images/ozdboba-kawa-6059.jpg
        • eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 09:51
          zamknięty
          Witam i wszystkich serdecznie pozdrawiam kiss
          Jak dzień kota to trzeba wyciągnąć kocie przysmaki i sierściucha uraczyć. Musi mieć dziś labę wink
          https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqwZrvzB1nDHSBbkwJ6ssWEGiI4M_P--MdXwEy43SdC37YfRja
          U mnie ciągle coś się plecie i plecie...Już teraz życzę udanego weekendu, ponieważ jutro spodziewam się gości i nie będę mogła tu zajrzeć. Buziaczki
        • mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 09:57
          zamknięty
          Witajcie syrenki smile Całą nockę snily mi się jakies takie hocki klocki . Póżniej wcale nie spałam . Oczy mam śine ,że hej sad Ale teraz pije z Wami dddddddddddobrą kawkę smile
          • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:33
            zamknięty
            Dzień dobry Kobietki smile
            Mmajka ja właśnie też dołączam się do Was z kawką wink
            Bea jak ja się cieszę z tego wolnego weekendu big_grin szkoda ,że mam na popołudnie uncertain
            Eli uściski kochanie i miłego weekendu kisskiss
            Karmusiu żeby tak można było podarować Ci spokojny sen...odstąpiłabym Ci go
            na parę nocek kiss
          • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:33
            zamknięty
            Witam Was Bulbinko, Karmo, Bea, Eli i Majeczko kisskisskissi też z przyjemnościa dołączę sie do kawy. Za oknem u mnie śnieg sypie, wiaterek hula, a ja czekam na pogodę żeby w końcu umyć okna.
            • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:36
              zamknięty
              Ja Majeczko ostatnio to wogóle dziwne sny miewam, czsami budzę się zalana łzami czasem przerażona brrrrr, a dziś to śniło mi się, że mam małe dziecko, choć to niemozżiwe a i sen o dziecku podobno też dobrze nie wróży.
          • a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:46
            zamknięty
            Mam dziś święto???????? to zapraszam wszystkich na moją imprezkę

https://www.e-tapetki.pl/tapetki/duze/67964_kot-bialy-irysy.jpg

Sam zajadm wątróbeczkę. Pycha, tego Wam nie dam, ale resztą sie podzielę

P.s....... to nie Ania pisała, tylko ja - jej wspaniały kot smile
            • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:58
              zamknięty
              Aneczko buziolekiss
              Iola mnie się dziś śniło ,że w pracy dali mi laptopa i powiedzieli ,że w przerwach mogę
              pisać sobie z Wami big_grinbig_grinbig_grin Czyż to nie jest uzależnienie ???
              Posiadaczki Kotów wszystkiego dobrego dla Waszych pupili smile

https://obrazki.joe.pl/sub_images/dwie-tanczace-myszy.gif
            • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:04
              zamknięty
              Wszystkim kotkom i kocurkom w dniu ich święta dużo miłości od właścicieli życzę
              https://reklama.biolog.pl/img/i365/swiatowy,dzien,kota.jpg
              • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:08
                zamknięty
                Muszę uciekać do pracy ,do wieczoraka kiss
                Pozdrowienia dla wszystkich

https://moje.glitery.pl/obrazki/25/108/3-Miego-dnia-SyrenkiBul-0-6624.jpg
            • a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:06
              zamknięty
              nie pytajcie nawet gdzie moja pani.............
              Łazi gdzieś z moim durnym psemsmile po śniegu tongue_out

Oboje są stunięci - taż tam zimno jest tongue_out.
              Teraz ja siedzę na kompie moje kochane Panie i nikt mnie stąd nie ruszy!!

https://1.bp.blogspot.com/_kD-YiG1WL8c/TO6spSylwGI/AAAAAAAABCk/SYppR5BQUQc/s400/DSC00066.JPG

A moja właścicielka zajrzy tu w poniedziałek, o ile się na to zgodzę tongue_out.

Buziaki kiss
              podpis: Czaki, kot Ani tongue_out
              • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:18
                zamknięty
                Jeszcze wpadłam, żeby Wam podrzucić wywiad z Zorką smile Tekst linka
                • a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:46
                  zamknięty
                  No dobra Olik kiss ale czy te Twoje koty muszą się tak drzec w moje święto??

Wywiad z Zorką juz pooglądałem, Adze dziękuję za wierszyk o mojej pani, Bulbinkę kazała ucałować za całokształt i w ogóle, wszystkie Was kazała ściskać i przytulać.Dla kota Eli i Łezki odpalam troszkę wątrobki z dobrego serca. i dla Ore chociaż..... ona lubi tylko czarne koty tongue_out

A teraz idę szaleć https://tapety.wmorde.pl/thumbs/3582.jpg
                  • a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:50
                    zamknięty
                    mmajka kiss kciuki trzymam baaardzo mocno.

https://i2.pinger.pl/pgr479/8945ca61002295c74e5564db/kciuk.jpg
                    • mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:56
                      zamknięty
                      Wyniki mi przywiezie koleżanka ,która mieszka w Białogardzie ( Tam miałam operacje ) Miała być w tych godzinach 11-13
                      • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 12:08
                        zamknięty
                        Majuśka, to wspólnie zaczekamy aż do skutku kiss
                        • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 12:31
                          zamknięty
                          Czekam razem z Toba Majeczko, nie zapomnij się podzielić wiadomością
                          • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 12:49
                            zamknięty
                            https://76.74.156.72/images/607/6074d1e2bf6ad070146f9326fcc1347f1f704d8f.png

Mmaju ja też ściskam palce za dobre wieści kiss

Chciałam jeszcze coś napisać ,ale tak ogłupiałam po przeczytaniu posta od M w innym wątku,że zapomniałam...Sorki ...
                            • jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:09
                              zamknięty
                              MMajeczko tez czekam z Toba i zaciskam kciukikiss
                              • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:31
                                zamknięty
                                Dziewczyny, to w oczekiwaniu na wyniki moze kawkę wypijemy wspólnie?

https://imperiumtapet.pl/site_media/wallpaper/28049/image/b7473b9238c4f3980ad1.jpg

Zapraszam smile
                                • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:32
                                  zamknięty
                                  uuuups - przepraszam - przesadzilam z tą kawą... Przyduża jest....
                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:37
                                    zamknięty
                                    Layla, przynajmniej starczy dla wszystkichsmile. Ja chętnie skorzystam, choć z doskoku bo obiadek kończę, ale zaglądam co tam i czy są wyniki.
                                    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:40
                                      zamknięty
                                      Hahaha...Layla im więcej tym lepiej,bo nas tu sporo,a jak się zrobi pospolite ruszenie,to będzie jak znalazł wink Dzięki smile
                                      • beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:51
                                        zamknięty
                                        Ja również skorzystam.Laylo jak widzisz jest nas duzo więc się nie zmarnuje. wink
                                        • jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:58
                                          zamknięty
                                          Ja tez sie chetnie kawy napijesmile
                                          Majeczka juz wyniki ma, pisala w swoim watku, ale nie umi ich odczytac, ja niestety nie potrafie jej pomocuncertain
                                          • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:02
                                            zamknięty
                                            Juleczko dostała linka...pewnie teraz sobie czytasmile
                                            • jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:09
                                              zamknięty
                                              Karmus juz doczytalam, ze pobieglas Majce pomocsmile
                                              • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:21
                                                zamknięty
                                                akurat na linii frontu byłam wink
                                                • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:22
                                                  zamknięty
                                                  Or-e buziaki kiss
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:23
                                                    zamknięty
                                                    Mmajeczko no teraz tylko się cieszyć kiss
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:24
                                                    zamknięty
                                                    Mmaju chyba byłaby adnotacja,że należy jak najszybciej zgłosić się do lekarza...
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:26
                                                    zamknięty
                                                    Nic się nie kołuj wink tylko spokojnie...,bo tam nic złego nie ma...poczekaj na wizytę u lekarza kiss
                                              • mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:21
                                                zamknięty
                                                Chyba wyniki są dobre smile Jest opisane to co było pobrane
                                                • mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:22
                                                  zamknięty
                                                  Jak myślicie jak by było zle to by cos więcej by bylo opisane ??
                                                  • mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:24
                                                    zamknięty
                                                    skołowana jestem!!!!
                                                • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:42
                                                  zamknięty
                                                  Majeczko spokojnie, ale powinno być napisane konkretnie, ze np. coś tam coś tam bez zmian jakichśtam...
                                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 15:01
                                                    zamknięty
                                                    Majka, jestem pewna że jest ok, bo z tego co wiem to od razu każą sie natychmiast kontaktowac z doktorkiem. Jula dzięki za pyszny obiadek , zabieram troche dla mojego głodomorawinki uciekam skoro złe zażegnane.
                                                • or-e Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 15:47
                                                  zamknięty
                                                  Mmajka jeżeli wyniki są nieprawidłowe, to szpital sam dzwoni do pacjenta, aby ten się jak najszybciej skontaktował z lekarzem. Wpisz sobie Twój wynik w Google i wyskoczy Ci jakieś tłumaczenie.
                                                  U mnie była taka sytuacja, kiedy przed operacją marker CA 125 wyszedł przekroczony, zaraz w tym samym dniu dzwonili po mnie z przychodni .

Karma buziaczki https://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zima/zima9_(www.e-gify.pl).gif

Oliku teraz kopałam w necie kiedy można składać wniosek do sanatorium i nie ma żadnego przepisu kiedy należy składać wniosek. Jest natomiast przepis, który mówi , że nie możemy korzystać z leczenia uzdrowiskowego częściej niż raz na 18 miesięcy, wyłączając z tego szpital uzdrowiskowy. Licząc czas oczekiwania na rozpatrzenie wniosku 12-18 miesięcy, moim zdaniem składanie wniosku pół roku po przyjeździe z leczenia uzdrowiskowego jest zasadne. Co o tym sądzisz? https://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zima/zima9_(www.e-gify.pl).gif
                                              • jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:25
                                                zamknięty
                                                Zapraszam na obiadek
                                                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fh/fh/uler/BfjSXsTVeJD3C7bm6X.jpg
                                                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fh/fh/uler/hLZZaH44jvIZCfPhQX.jpg
                                                • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:27
                                                  zamknięty
                                                  Jaki apetyczny...Dzięki Juluś kiss
                                                  • jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:32
                                                    zamknięty
                                                    Majka ja tez mysle, ze jakby bylo cos nie tak, to by Ci dali znac, ze musisz jak najszybciej skonsultowas sie ze swim lekarzem. Napewno jest wszystko ok. Nie martw sie kochanakiss
                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:54
                    zamknięty
                    A jednak nie mogę Was zostawić wink
                    Mmajeczko czekam razem z Tobą kiss
                    Laylo spodziewałam się, że Twoje spóźnione nieco życzenia będą niezwykłe smile
                    Dobrze, że jesteś kiss
                    Kocie Ani, czyżbyś wiedział o czymś czego nie wiem ? Nie słyszłam, żeby Łezka miała kota ??? wink No chyba, że to Twoja sprawka wink A niby dlaczego nie podobają Ci moja koty śpiewające ??? suspicious
                • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 16:07
                  zamknięty
                  Zorkooooo - wielkie wielkie gratulacje smile Hmmm tylko dlaczego nie dziwi mnie Twa wygrana? wink Ja po prostu wiedziałam, ze zasługujesz na tryumf - BRAWOOOOOOO!!!!
                  • mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 16:33
                    zamknięty
                    DZIĘKUJE WAM MOJE DROGIE !!! Mam nadzieje ,że będzie ok !!!Zadzwoniłam do gabinetu mam wizytę 27 lutego
                    • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 16:42
                      zamknięty
                      A ja przekonana, ze na pewno będzie dobrzesmile
                      • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 16:47
                        zamknięty
                        Nie wiem jak to robicie, ale ja ciągle muszę tu zaglądać, i tak latam jak oszołomka pomiędzy garnkami, deska do prasowania i kompemsmile
                        https://dooktor.pl/image_atta/art/af4CE4Y800xQZR87j59830SfIY0qjl.jpg
                        • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 16:52
                          zamknięty
                          Iolu normalka big_grin
                          Maju będzie OKI kiss
                          • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 18:00
                            zamknięty

Musze znikać, miłego weekendu życzę, i coś dla kocurków też po imprezkach dnia dzisiejszego
                            https://i2.pinger.pl/pgr222/3dbe4812000ff6cf4f0600d6
                          • alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 18:03
                            zamknięty
                            Witajcie kochane.
                            Dopiero teraz mogłam wejść na kompa. czekałam aż mój mąż wróci,, bo mi mój komputerek nie chce działać, tzn. działa ale tak wolno, że nie miałam siły czytać, zawiesza się i nie wiem dlaczego. Pół godziny siedzenia i nie mogę przejść na inną stronę nic nie mogę poczytać!!!
                            Teraz udało mi sie wejść mam nadzieje, że to się zapisze sad
                            Muszę oddać go w ręce męża może go mi naprawi. Jak mu się uda to zaraz tu wejdę sad
                            Narazie, Pa wszystkim ( nawet nie mogłam odczytać dzisiejszego dnia co u Was bo mi sie nie przesuwa)
                            • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 18:58
                              zamknięty
                              Hej dziewczyny smile
                              Widzę, że dziś ostro wspierałyście Mmajeczkę oczekującą na wyniki i M którą zbywa szpital i lekarz nie dając dalszego zwolnienia ... w dodatku skrajnie inne mają zdanie na temat tego, czy można krwawić po łyżeczkowaniu czy nie, i czy CYCLONAMINE pomaga zatrzymać krwawienie czy nie sad
                              Ręce opadają kiedy słyszy się takie rzeczy suspicious
                              Mmajeczko i M życzę Wam dobrych wyników i dobrych lekarzy kiss

Iola ja też nie wiem jak one to robią, ale i ja muszę tu zaglądać co i rusz wink
                              Obiadki za Bulbinkę serwujesz prima sort kiss

Bulbinko i jak Twoje nóżki po tygodniowym typtaniu do pracy ? Mam nadzieję że już sie przyzwyczaiły smile Miło, że masz dla nas czas kiss

Or-e wiem z własnego doświadczenia, że trzeba odczekać rok.
                              Jesienią poszłam z prośbą o wniosek, na co pani doktor ( nie moja , bo tej nie było od kilku miesięcy ) uświadomiła mnie, że nie wolno im przed upływem roku sporządzać wniosku. No moje pytanie dlaczego, przecież i tak jeszcze ze dwa lata przyjdzie mi czekać odrzekła: do sanatorium kieruje się w celu poprawienia stanu zdrowia pacjenta. Jeżeli po kilku miesiącach tenże wraca po wniosek to znaczy, że leczenie nie przyniosło rezultatu, więc nie ma sensu wysyłać go na ponowne leczenie. Podobno takie mają zalecenie z NFZ. Nie mam pojęcia czy wytyczne mają na papierze, czy tylko na gębę uncertain Dopytam mojej pani doktor, która już wróciła i w marcu w tym celu do niej się pofatyguję.

Alicjo co to za złośliwy bunt komputera uncertain mam nadzieję, że mąż go odczaruje wink

A Tessni i Zicke nadal nie widać sad

Karmo masz tego ptaka złodzieja dla Agi ? Ja już go znalazłam, ale to Twoja ptica, więc będę się nią rozporządzać wink

Laylo nic nie mówisz co u Ciebie ... jak się poukładało w pracy ?

Elu miłego weekendu z bliskimi kiss

Luleczko a co Ciebie ? Jak Zuzi zdróweczko ? Widziałam dziś jej słodką kocią buzinkę smile
                              To mama tak ładnie ją ustroiła ? smile
                              Nasz wnuś od poniedziałku znowu zaczął przygodę z przedszkolem i odpukać, tydzień minął bez choroby smile

Prośba do Czaki - czy możesz nie łazić po laptopie Twojej Pani ? Już raz przez ciebie miała zepsutą klawiaturę suspicious jak w poniedziałek nie będzie Ani, to dostaniesz w ucho suspicious

Miłego wieczoru Kobietki kiss
                              • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 19:05
                                zamknięty
                                Ale narobiłam literówek sad wybaczcie, ostatnio zdarza mi się to coraz częściej, ale co na to poradzę, jak widzę je dopiero wtedy jak już są na forum sad Sprawdzałam wcześniej i nie widziałam - zawsze tak mam sad
                                Karmo miało być oczywiście, że "nie będę się nią rozporządzać " ... znaczy pticą wink
                                • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 19:29
                                  zamknięty
                                  https://www.familylobby.com/common/tt8223309fltt.gif
                                  Późno dziś do Was zawitałam, ale jakoś tak mi w tym tygodniu nic nie idziesad
                                  Komputer a raczej modem strajkujesad i załącza się kiedy chce-nowy leży od wczoraj ale nie ma komu mi zmienić i zainstalować.
                                  Brzuszek mnie pobolewa , bo przez ten śnieg musiałam się dziś https://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory roku/Zima/067.gif łopatować w dzień , bo moje dziecko nie dotarło by do domku.
                                  I jeszcze jakby mało tego było wczoraj, spacerując miedzy sklepami i robiąc zakupy zmarzłam
                                  https://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory roku/Zima/047.gif i dziś pobolewa mnie gardziołko.
                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 19:42
                                    zamknięty
                                    Witaj Kasieńko kiss
                                    Ten niedobry tydzień własnie się kończy, więc ufam, że nowy już będzie zdecydowanie lepszy i tego Ci życzę z całego serca kiss
                                    To odśnieżanie raczej nie było wskazane sad zdecydowanie za wcześnie na taką gimnastykę uncertain
                                    Poczytałaś jak Aga się urządziła ... a jest już rok po operacji ....
                                    Powinnaś się wystrzegać takich zajęć, a do tego masz bolące gardziołko sad
                                    Może przez weekend ktoś się znajdzie, żeby zrobić porządek z modemem, więc trzeba wierzyć, że będzie lepiej i ze zdrówkiem i z internetem kiss
                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 19:42
                                    zamknięty
                                    Widzę , że teraz tak cichutko się zrobiło w forumkowie. Pewnie kolacje dla swoich rodzin szykujecie. Ja też się oddale i przygotuje kolacje dla swoich chłopaków.
                                    • mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:06
                                      zamknięty
                                      Dzisiaj mamy na kolacje twarożek i cieplutkim kakao smile mniam
                                      • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:09
                                        zamknięty
                                        Smacznego Mmajeczko kiss
                                        • jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:39
                                          zamknięty
                                          Dziekuje Oliczku Zuzia zdrowa, juz od zeszlej srody chodzi do przedszkola, kotka na jej buzi wymalowalam wlasnorecznie, wczoraj byl w przedszkolu bal przebierancowsmile

Zlecial mi ten tydzien okropnie szybko, a ten weekend zapowiada sie u mnie wyjatkowo pracowicie i tak jak zawsze mialam werbe do tej pracy tak teraz mi sie nie chceuncertain Tak wiec moje Drogie Syrenki pozegnam sie juz z Wami zyczac wspanialego weekendu, przeciez to ostatkowy weekend, bawcie sie dobrzekiss

https://moje.glitery.pl/text/2/119/2-Milych-Snow-Syrenki-1629.gif
                                          • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:52
                                            zamknięty
                                            Karmo w taki razie jak Aga wpadnie i się upomni o pticę to ją przyprowadzę wink
                                            Śpij dobrze kiss

Juleczko cieszę się , że Zuzia nadal zdrowa i że ma tak zdolną mamę smile
                                            Nasz wnuś na balu był rycerzem smile Może też wrzucę fotkę wink
                                            Życzę Ci zadowolenia z weekendowej pracy kiss

Witaj Bulbinko , miło że jesteś kiss
                                            • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:58
                                              zamknięty
                                              Hej Oliczku smile
                                              Nogi dokuczają nadal ,moczę smaruję itp .
                                              A od dziś jeszcze doszło nam zastępstwo ,bo koleżanka na L-4 sad
                                              Cóż trzeba sobie jakoś radzić .Jestem szczęśliwa,że mam 2 dni wolnego big_grin
                                              • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 21:02
                                                zamknięty
                                                No to wypoczywaj przez weekend smile Nie musisz stać w kuchni , bo masz zapasy w zamrażarce, więc poleż z nóżkami do góry i relaksik kiss
                                                • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 21:16
                                                  zamknięty
                                                  Oliczku no nie wiem czy mi się uda takie wypoczywaniewink

Kolorowych snów Kobietki kiss
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 21:23
                                                    zamknięty
                                                    Dobrej nocki Bulbinko, śpij słodko kiss
                                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 22:19
                                                    zamknięty
                                                    https://www.stronka-agusi.pl/hosting/images/0hsj22pdz84bzurd4jt.gif
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 22:23
                                                    zamknięty
                                                    I Kasia już przytuliła się do podusi, więc pora też na olikkka smile
                                                    Życzę Wam wszystkim spokojnej nocki kiss

https://moje.glitery.pl/text/47/118/2-Dobranoc--7875.gif
                                                  • beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 23:16
                                                    zamknięty
                                                    Hej dziewczyny.Pewnie jak zwykle już wszystkie w łóżeczkach. Ja też jestem dzisiaj zmęczona, a jutro mam w planie sprzątanie, pieczenie faworków i róż karnawałowych, więc chyba też już udam się na spoczynek. Życzę Wam spokojnej i przespanej (Karmo) nocy. Miłego weekendu. kiss

https://c.wrzuta.pl/wi9974/33323afd000a2ff74ba3d1d2/dobranoc
                                                  • eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 00:01
                                                    zamknięty
                                                    Ale się dziś narobiłam... Laylo jesteś kolejną niedoścignioną forumową poetką winkkwiat.
                                                    Wszystkim życzę przespanej (Karmo), spokojnej nocy. Anka bombowe było Twoje dzisiejsze wejście wink. Pozdrowienia od Szarusia dla Czaki https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDD89K1HaeJs_BXfJhhNtAvzoTirD95aej-Z18jSgfN0UYLwI-Xg Dobranoc i miłych snów.
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 08:30
                                                    zamknięty
                                                    https://76.74.156.72/images/d4e/d4e06fb11d777d1881bfb67d73d74709caa8ac9d.png

Dziękuję kochane Dziewczyny za życzenia przespanej nocy kiss No więc...eee...nie będę ściemniać...godzinę spałam z pewnością smile
                                                    Aga oczywiście się nie pojawiła,a ptica chciała koniecznie na wolność się wyrwać,no to ją wypuściłam wink

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment?ui=2&ik=c1e0d2666a&view=att&th=13589dd559edc8e7&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gyqstalj0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-S45hT4-x_nObB7IoNhlAO&sadet=1329550153844&sads=kW3mfvWjtJy9NV8hWZbLkOtViGo&sadssc=1

Życzę Wszystkim Superowego Ostatkowego Weekendu kiss
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 08:36
                                                    zamknięty
                                                    Syrenki...jako ,że sobota ostatkowa ,to trzeba... tany tany big_grin

https://www.obrazki-i-gify.yoyo.pl/galeria/1611352040dance1.gif
                                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:25
                                                    zamknięty
                                                    Oj tak dziewczęta przywdziejmy nasze piórka i w rytmie samby bawmy się
                                                    https://www.losdelsol.com/carla_danst_samba.gif
                                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:29
                                                    zamknięty
                                                    Ale przed tańcami wygibańcami trzeba coś zjeść więc na śniadanko moje drogie zwołuję
                                                    https://x.garnek.pl/ga7887/4f330542d30565a8200911a3/niedzielne_sniadanie.jpg
                                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:43
                                                    zamknięty
                                                    No ale zabawa zabawą ale najpierw obowiązki, muszę gdzieś na zakupy wyskoczyć .
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:55
                                                    zamknięty
                                                    https://moje.glitery.pl/text/48/105/2-Witam-Kobietki--163.gif
                                                    Widzę, że nie marnujecie ostatniej soboty karnawału smile
                                                    Jasne, trzeba wykorzystać okazję smile
                                                    A skoro dziś na wesoło, to podrzucę Wam coś, co dostałam od pewnej syrenki smile

https://moje.glitery.pl/obrazki/48/105/2-Zmartwienie-nietoperka--0-4976.jpg
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 10:02
                                                    zamknięty
                                                    Cmokam wszystkie i bardzo się cieszę Laylo, że poradziłaś sobie z pracowymi kłopotami big_grin
                                                    Córci życzę udanego występu, mamie wielu wzruszeń i miłego rodzinnego weekendu kiss
                                                    Tego ostatniego życzę wszystkim naszym Syrenkom i kandydatkom smile
                                                    Karmo Twoja ptica nie chce mi się pokazać uncertain
                                                    Czy tylko ja jej nie widzę ?
                                                    Może spróbuję ją też wstawić ?

• layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:49
                                                    zamknięty
                                                    Witam Syrenki weekendowo smile
                                                    Najpierw dziękuję Wam za miłe słowa i spieszę powiedzieć, że pracowe kłopoty były duuuze, chyba poradziłam sobie z nimi skutecznie, bo akurat w tym przypadku brak wiadomości to dobra wiadomość smile No w każdym razie jakoś tam wychodzę na prostą chyba.
                                                    W kwestii spraw życiowych, hmmmm same wiecie pewnie jak to jest - troszkę z górki i zaraz pod górkę i tak w kółko... Ale jakoś daję radę - lepiej - gorzej, różnie...
                                                    W tłusty Czwartek udało mi się popełnić pączki i przyznam się, że Rodzina uznała, że jadalne i, że poproszą o węcej smile Dzisiaj oprócz tradycyjnego odgruzowania chatki będzie dla mnie bardzo przyjemne wydarzenie, ponieważ moja dziewczynka wystąpi na konkursie wokalnym i niezależnie od tego czy zajmie wysoką lokatę czy też nie - to będzie znów dla mnie święto po prostu i pewnie pochlipię wzruszona gdy ją zobaczę i usłyszę na scenie.... już nogami przebieram i nie mogę się doczekać normalnie... i spać nie mogłam z tego wszystkiego... Tak wiem, że jestem zwariowana okropniście ale co poradzić...

Jutro dzień domowo się zapowiada, co lubię bardzo bardzo bardzo smile

A Wam życzę udanego weekendu i oddalę się do kuchni smile

Buziakikisskisskisskiss
                                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:52
                                                    zamknięty
                                                    Witaj Layla kiss trzymam kciuki za występy.
                                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:58
                                                    zamknięty
                                                    Hura, wlaśnie moi mężczyźni zaoferowali się, że zrobią zakupy więc mi pozostaje sprzątanie, ale przynajmniej bedę sama to szybciej zrobię, nie lubię jak mi się ktoś kręci pod nogami.
                                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:59
                                                    zamknięty
                                                    Hi hi dobre Oliczku
                                                  • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:59
                                                    zamknięty
                                                    Dziękiiiiii iolu kisskisskiss
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 12:03
                                                    zamknięty
                                                    Olik nietoperze są super big_grin
                                                    Layla miłego rodzinnego weekendu kiss
                                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 12:34
                                                    zamknięty
                                                    Dziewczyny tak w nawiązaniu do nietoperzy własnie mialam w domu super historię, hi hi mnie i chłopaków rozbawiła do łez. A więc wrócili z zakupów i jak już sie rozsiedli to zorientowali się, że jeszcze jakis tam drobny pakunek został no i pytanie kto pójdzie? ja niewiele myśląc mówię :ja nie mam macicy i nie moge się przemęczać, oni popatrzyli na siebie i chórem na to my też nie mamy , zaczeliśmy się śmiać i wychodzi na to że trzeba by zatrudnić zdrową gosposię. Może to tak tu nie brzmi śmiesznie ale sytuacyjnie naprawdę wyszło super.
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 12:45
                                                    zamknięty
                                                    Iola big_grin big_grin big_grin To Cię chłopcy skontrowali hi hi
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 12:57
                                                    zamknięty
                                                    Iola mnie rozbawił do łez big_grin mają chłopaki poczucie humoru wink
                                                    Witam kolejne Syrenki kiss
                                                    Zakupy zrobione, zupka gotowa, zostało to czego nie lubię najbardziej - odkurzacz i mop suspicious
                                                    Idę się nimi troszkę zaprzyjaźnić wink
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:03
                                                    zamknięty
                                                    Oliczku zrobię to za Ciebie wink ale ,,,odstąpię Ci moje prasowanie big_grin
                                                    Co do moich nieszczęsnych nóg ,to zamiast u góry to są cały czas po biurkiemwink
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:06
                                                    zamknięty
                                                    Bulbinko, bardzo chętnie zamienię się z Tobą, zdecydowanie bardziej wolę prasować wink
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:07
                                                    zamknięty
                                                    Hej Bulbinko kiss
                                                    hehe fajnie wyszło wink
                                                    Olikkku Ty jesteś normalnie napędzana jakąś dodatkową energią( z kosmosu?wink ).,a może ,to ja jakaś niemrawa nad niemrawymi?Jeny ,u mnie wszystko odłogiem leży ,a ja czekam aż samo się posprząta...
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:08
                                                    zamknięty
                                                    to hehe...,to do Ioli...
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:17
                                                    zamknięty
                                                    Karmusiu kiss
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:22
                                                    zamknięty
                                                    Karmo nie jestem niestety nakręcona uncertain przeciwnie, ale samo się nie posprząta ... dziś w domu obsada jednoosobowa, nie mam więc złudzeń, dlatego już zmykam wink
                                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:31
                                                    zamknięty
                                                    https://r16.cooltext.com/d.php?renderid=646916907&extension=png
                                                    Wskoczyłam na chwilkę, żeby się przywitać z Wamihttps://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif.Później jak ogarnę to co zaczęłam to wskoczę do Was na smaczna kawkę.
                                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:53
                                                    zamknięty
                                                    Miałam tylko przywitać się i znikać, no ale oczywiście tak tylko"na szybko" musiałam przejrzeć co się dziś działo w forumkowie bo by mnie skręciło , a i tak mam zaległościhttps://emoty.blox.pl/resource/sorry.gif
                                                    Layla trzymam paluchy za występ. Na pewno będzie bardzo udanyhttps://emoty.blox.pl/resource/th_0girlchant.gif.https://emoty.blox.pl/resource/clapping.gifhttps://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gif
                                                    Olikk super te Twoje nietoperki i jak idealnie do Nas pasująhttps://emoty.blox.pl/resource/oczko.gif
                                                    Iola po przeczytaniu Twojej opowieści z chłopakami stwierdzam, że u nas w domu również trzeba zatrudnić gosposię, bo żaden z domowników nie ma macicyhttps://emoty.blox.pl/resource/oczko.gif
                                                    A teraz to już naprawdę daję nogę https://emoty.blox.pl/resource/runaway.gifdo obowiązków, bo mnie zlinczująhttps://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif jak obiadku nie dostaną.
                                                  • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 14:07
                                                    zamknięty
                                                    Dzień dobry Syrenki. Słoneczko zawitało. smile Może na spacerek?
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:32
                                                    zamknięty
                                                    Hehehe, czyli wyszło ,że ja niemrawa nad niemrawymi wink
                                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:36
                                                    zamknięty
                                                    No tak Was coraz wiecej, coraz tu weselej a ja muszę się chyba pożegnać, bo moje chłopaki chcą ,zebym z nimi siedziała. Totez kisskiss i znikam
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:41
                                                    zamknięty
                                                    https://moje.glitery.pl/obrazki/48/109/4-Obiadek--0-4456.jpg

https://moje.glitery.pl/obrazki/48/109/4-glitery_pl-bulbinka536-0-2454.jpg
                                                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:45
                                                    zamknięty
                                                    Na to czekałam i było warto, Bulbinko jesteś nieoceniona mniam, teraz mogę odejść.
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 14:14
                                                    zamknięty
                                                    Hej kolejna turo Syrenek...KLAWIATURA MI ZWARIOWALA!!!
                                                    LEZKO HEHE...RACJA LEPIEJ NA SWIEZE POWIETRZE WYJSC...A NIE SIEDZIEC NA TYLKU I GLUPOTY PISAC...BUZIAKI...
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 15:02
                                                    zamknięty
                                                    Hej , witam południową zmianę kiss
                                                    Człowiekowi to jednak można wszystko wmówić big_grin
                                                    Karmo jak powiedziałaś że jestem napędzana jakąś dodatkową energią, to dostałam takiej energii, że w trimiga umyłam połowę okien w domu, firanki już kończą się prać , a wcale nie miałam takich planów, więc sama jestem w szoku i mów mi tak dalej wink

Łezko spacerek krótki miałam po zakupy, ale niestety taka chlapa, że samochody chciały mnie zalać obrzydliwym brudem, a spodnie utytłane w błocie sad Słoneczko więc wykorzystałam do umycia okien smile
                                                    Jak się czujesz po brutalnym powrocie do pracy ? Mam nadzieję, że nie odebrali Ci tej pozytywnej energii jaką zostałaś ostatnio naładowana kiss

Kasiu cieszę się, że Twoje gardziołko już odpuściło kiss

Bulbinko trafiłam akurat na Twój obiadek w odpowiednim czasie smile podjadłam i mogę dalej sprzątać kiss

Iola u mnie też wszyscy bez macicy big_grin dlatego udaję się do dalszych obowiązków wink
                                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 15:11
                                                    zamknięty
                                                    https://r20.cooltext.com/rendered/cooltext646955889.png
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:17
                                                    zamknięty
                                                    Kobietki życzycie udanej imprezki itp ,a Wy gdzie się bawicie ?
                                                    U nas w pracy na dziś zorganizowali zabawę ale .....cena nie do przyjęcia jak na moją kieszeń uncertain
                                                    No i powtórka z rozrywki ....imprezka na białej sali wink
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:23
                                                    zamknięty
                                                    Bulbinko ja się bawię z oknami big_grin Własnie skończyłam z ostatnim, więc wpadłam na kawusię i co widzę, czeka razem z ciachem - dzięki kiss zawsze jesteś we właściwym czasie smile Łykami i zmykam wieszać firany smile Wpadnę na kolację wink
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:31
                                                    zamknięty
                                                    Oliczku ale Cię wzięło ... faktycznie Karma wysłała Ci jakąś energię z kosmosu wink Może uwiń się z robotą i zorganizujmy jakąś imprezkę smile
                                                    Hello Karma gdzie jesteś???
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:36
                                                    zamknięty
                                                    Bulbinko to już zaczynajcie imprezowanie, a ja jeszcze uwinę się z porzędkami i dołączę wink

https://streemo.pl/Image/11233_m.jpg
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:41
                                                    zamknięty
                                                    Ostatnio tu królują zwierzaczki to może jeszcze jeden na imprezkę wink

https://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo046.gif
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:59
                                                    zamknięty
                                                    Olik hi,hi świnki i nawalone chomiki...czy myszy ? Supr big_grin
                                                    Ja zobowiązuję się do wykarmienia wszystkich i ewentualnie trunkami wink
                                                    Karma a może jakiś chłoptaś?
                                                    Dziewczyny zapraszamy smile

https://images01.olx.pl/ui/7/04/64/1285762241_124920064_1-Mobilny-Drink-Bar-Bemowo-1285762241.jpg
                                                    [img]https://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/desery/
                                                    https://files.students.ch/uploads/a/2011/04/18/drinki.png.png
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:01
                                                    zamknięty
                                                    Zagryzka, aby nikomu nie zaszumiała za szybko wink

https://x.garnek.pl/ga8503/0573ea42423d6a10111174a3/koreczki.jpg
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:03
                                                    zamknięty
                                                    https://img.superdomek.pl/zdjecia/przepisy2/4191_yi_1287774093.jpg
                                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:02
                                                    zamknięty
                                                    https://r17.cooltext.com/d.php?renderid=647004834&extension=gif
                                                    https://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo010.gif
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:04
                                                    zamknięty
                                                    Kasieńko kiss
                                                    Gdzie się wybierasz?
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:06
                                                    zamknięty

• kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:09
                                                    zamknięty
                                                    Bulbinko moje plany na wieczór to:https://emoty.blox.pl/resource/bath1.gifhttps://emoty.blox.pl/resource/tv.gif a na koniec tej szalonej imprezyhttps://emoty.blox.pl/resource/4_8_2v.gif
                                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:12
                                                    zamknięty
                                                    Powolutku sie rozkręcamhttps://emoty.blox.pl/resource/party.gifhttps://emoty.blox.pl/resource/champagne.gif tylko boję się że skończy się takhttps://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gifhttps://emoty.blox.pl/resource/BlurryDrunk.gif
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:33
                                                    zamknięty
                                                    Kasieńko big_grin to tak jak u mnie ...ale zamiast wanny (której Ci zazdroszczęwink ) prysznic smile
                                                    Dopiero dochodzi 18-nasta ,a ja już jestem taka -jakaś nie do życia sad Starość nie radośćwink
                                                    Jednak walczę nadal w kuchni ,przygotowuję na jutrzejszy obiadek wink
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:36
                                                    zamknięty
                                                    Jeszcze młoda godzina to tak lajtowo wink

https://virtuellife.v.i.pic.centerblog.net/1cf74d93.gif
                                                  • alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:24
                                                    zamknięty
                                                    Hej wszystkim.
                                                    Mój komputer padł. Synek wyszedł więc weszłam na jego. Mój komp rozebrany do części pierwszych. sad
                                                    Ale dziewczyny rozrabiacie. Ja dziś w planie też małą imprezkę szykuję, w końcu to ostatki. Mój mąż mi to dziś uświadomił. Aż się wierzyć nie chce jak ten czas leci. Niedawno szaleństwo karnawałowe, pamiętacie, a tu koniec już się zbliża.
                                                    Olikkk nie rozumiałam o co Wam chodziło z tą pticą, więc czytam i czytam aż wreszcie zrozumiałam, aż w głos się zaczęłam śmiać jak to zobaczyłam. Niezły numer smile
                                                    Iolu a Ty z tą macicą to wymyśliłaś, u mnie też nikogo takiego nie ma (nawet pies) smile dobry pomysł z tą gosposią smile
                                                    idę zajrzeć co w innych wątkach się działo, narazie
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:08
                                                    zamknięty
                                                    Hello Kobietki
                                                    U mnie energii do sprzątania zabrakło -w przeciwieństwie do Oliczka wink ale z wiadomych przyczyn co nie Oliczku ?Pewnie mnie rozumiesz,bo co za dużo to nie zdrowo wink
                                                    Layla czekamy na relacje z występu smile
                                                    Łezko słoneczko mi zaglądało do okien ....ale tak jakoś niemrawo sad Czyli czas na mycie okienwink
                                                    Odpoczywać trzeba jednak się nauczyć ...mnie to nie wychodzi .Ja dziś zrobiłam trzy rodzaje śledzików ;,ale Karma ,ala basik w pomadorachwink i hekele smile te ostatnie ...to byłam zmuszona ,bo .....za długo trzymałam w zalewie hi hi i do niczego innego się nie nadawały smile
                                                    U mnie też wszyscy bez macicy ...ale lepiej nie będę ich jeszcze uświadamiała big_grin
                                                    Niech sobie popracuję jeszcze trochę za mnie wink
                                                    Kasiu jak tam walka z kurzami ?
                                                    https://img50.imageshack.us/img50/5058/43rx1.gif 40usunięcie macicy cięcie poprzeczne 17 10 2011https://img50.imageshack.us/img50/5058/43rx1.gif
                                                    https://img396.imageshack.us/img396/3965/2wi8.gif
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:13
                                                    zamknięty
                                                    https://img.webme.com/pic/p/przykominku/kawa.jpg

https://kucharzeniejagny.blox.pl/resource/aromatyczny_tort.JPG

Syrenki zapraszam smile
                                        • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:44
                                          zamknięty
                                          Dobry wieczór Kobietki smile
                                    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:09
                                      zamknięty
                                      Cześć Kochane ...ja po kolacji smile
                                      Kasiu kuruj gardziołko i nie łopatuj więcej ...sąsiada poproś winkSmacznej kolacji kiss
                                      Olikkku hahaha...nie zauważyłam literówki big_grin Mam pticę,ale Agi nie ma ,to nie pokazuję,a tak poza tym,to jaka ona moja? Nasza ona wink Możesz sobie nią rozporządzać big_grin kiss
                                      Czekałam na Agę,ale już dłużej nie mogęsad
                                      Moje drogie Kolorowych Snów Wam życzę kiss

https://76.74.156.72/images/5c2/5c2f05440bf264bd5c778437ebddc275acd90874.png
          • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:08
            zamknięty
            https://moje.glitery.pl/text/47/106/2-Witam-piknie--3388.gif

Coś mi się dziś skrócił poranek wink
            Wczoraj sobie poszłam, a tu jeszcze Ela, Aga i Bulbinka urzędowały smile
            Aguś ja przeczytałam blog Zorki od deski do deski, dawkowałam sobie porcjami, ale nie mogłam odpuścić. Sporo można się z tej lektury nauczyć smile

Witam dzisiejszą obsadę Forumkowa smile Karma, Bea, Eli, Mmajeczka, Bulbinka, Iola, Ania i kota Ani oraz Eli kiss
            Kocurom życzę, żeby były kochane prze swoje pańcie i nie tylko smile

A skoro kociaki mają świto to zapraszam na imprezkę smile

A mnie się śniło oczywiście nasze forum big_grin
            Jesteście ze mną 24 godziny na dobę smile
            Podobnie jak Bulbinka chętnie oddam kilka nocek naszym niedosypiającym Syrenkom smile

Coś długo nie widać Tessuni sad
            Mam nadzieję, że dziś już wróci ze szpitala Zycke smile
            Ranek mam skrócony, więc muszę Was opuścić, bo kuchnia wzywa wink
            Tymczasem wszystkich pozdrawiam i życzę udanego dnia smile

https://moje.glitery.pl/text/47/107/2-Miego-pitku--6686.gif
            • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:21
              zamknięty
              Witam Was
              Ajajaaaaaj narozrabiałam.... Ale już się poprawiam smile

Nie wchodziłam na forum i mam za swoje - przegapiłam takie ważne wydarzenie... Aga
              bliźniaczko - wybaaaacz kiss

Sis, Jubilatko kochana,
              Martwię się dziś już od rana!
              Bo oto odkryłam,
              Że gafę strzeliłam
              I życzeń Ci swych nie wpisałam...

Mam jednak nadzieję,
              Że choć się zaśmiejesz
              Gdy samokrytykę tak strzelę...
              Bo szczerze się wstydzę,
              Że czasem nie widzę,
              Gdy coś tak ważnego się dzieje...

Agusiu ma droga,
              Tyś jest tak pożoga
              Dowcipu, humoru i siły!
              I nic to, że smutki,
              Że dzień znów za krótki
              W dodatku kłopoty przybyły...

Uśmiechaj się często
              Wszak wielkie to męstwo
              Na przekór wszystkiemu się nie dać!
              Miej w nosie złych ludzi
              A kto Ci marudzi
              Niech precz idzie i nie ma przebacz...

Więc życzę Ci miła,
              Byś w zdrowiu wciąż była,
              A w sercu Twym niech maj zakwita!
              Niech precz pójdą smęty -
              Hen w morskie odmęty
              Bo z Ciebie morowa kobita wink

I niech Ci się zdarzy,
              To co się zamarzy
              Rodzina zaś niech Cię doceni
              Boś Ty jej podporą –
              Przyznaję z pokorą -
              I nic tego faktu nie zmieni!

https://spiewajmy-panu.pl/forum/attachment.php?aid=148

Wybaczysz siostro? wink
              • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:28
                zamknięty
                Olikkku wooooow co ja widzę Nasza Nowa Stronkaaa suuuper - gratulację i piękne podziękowania!!! smile
                • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:30
                  zamknięty
                  Wszystkim Syrenkom życzę dobrego dnia - wszak mamy piąteczek czyli naszą małą sobotę big_grin
              • mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:29
                zamknięty
                Ojej stracha mam !!!! Zaraz przywiozą mi badanie hp !!!! Aż mnie brzuch rozbolał !!! Trzymajcie kciuki !!!! PROSZĘ smile
                • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:30
                  zamknięty
                  Majuś - spokojnie, nie jesteś sama - razem damy radę kisskisskiss
                • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:33
                  zamknięty
                  Majeczko - każda z nas przeżywała katusze zanim nie dostała do rąk pożądanego wyniku... To zrozumiałe i naturalne Skarbie kiss Jestem tutaj i nie wyjdę dopóki nie napiszesz co i jak kisskisskiss
                  • iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:39
                    zamknięty
                    ja też czekam na wyniki z Tobą Majeczko
                  • mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:39
                    zamknięty
                    E mocje osiągają poziom zenitu !!! dzięki ,ze jesteście ze mną smile
                    • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:44
                      zamknięty
                      Majuniu - jak długo musisz trwać w niepewnosci? Za ile czasu mniej więcej będziesz miała wyniki?
        • jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:57
          zamknięty
          https://moje.glitery.pl/text/5/106/3-Dzien-Dobry-Kochane-724.gif
          Agus biegne z najlepszymi zyczeniami zdrowkakiss przepraszam przegapilam Twoj jubileusz, wybacz.
    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 15:43
      zamknięty
      Majeczko jeszcze walczysz z tłumaczeniem?Wiesz ja znalazłam swój wynik ...On jest podzielony można powiedzieć na dwa człony...pierwszy,to "wynik badania"- wszystko w języku polskim-co zostało pobrane i w jakim jest stanie..., a drugi,to badanie "mikroskopowo"- i tu już łacina jak leci...Na koniec jeszcze jakiś dopisek po polsku i tyle...Jeśli nie ma u Ciebie żadnej informacji ,że należy szybko zgłosić się z wynikiem do lekarza,to niczego się nie obawiaj kiss
    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 10:06
      zamknięty
      Dzień Dobry Dziewczyny smile,które niedawno przybyły ...

Olikkk hihihi...big_grin nie mogę pisać...hihi...
      • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 10:09
        zamknięty
        u mnie ją widać,ale widać w konia mnie latawica jedna robi big_grin
        • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 10:28
          zamknięty
          I ja zmykam do sobotnich obowiązków, więc do miłego zobaczenia za czas jakiś kiss

https://moje.glitery.pl/text/48/106/2-Miej-soboty--172.gif
          • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 11:33
            zamknięty
            Dzień dobry smile
            Nie źle tu dajecie z samego rana wink Tancerki śmigają ,ptice latają big_grin
            Iola śniadanko super kiss
            Karma Twój ptak nie chce mi się pokazać, ale Oliczek zadbała abyśmy wszystkie go ujrzały smile
    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 14:48
      zamknięty
      Słońce rzeczywiście i u mnie w okna zagląda i zaprasza na zewnątrz,ale ja nie...nie mogę ...kurz za bardzo w słoneczku się uwidacznia wink Trzeba najpierw z nim porządek zrobić smile
      Bawcie się kochane upojnie w noc ostatkową i

https://76.74.156.72/images/958/95825a91f53bc42cf804d3db216a6b736246e8eb.png
    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:00
      zamknięty
      https://textspace.net/img/1329584310_ec0b1e46_1329584310.gif

ale już nikto nie je doma?
      • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:07
        zamknięty
        no to se sama potańczę...hehe.

https://www.njara.it/images/65ballerini1.gif
        • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:09
          zamknięty
          Karmusiu ja cały czas tu wpadam big_grin
          Zorganizujesz nam chłoptasia czy nie ....sad
          • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:10
            zamknięty
            idę "wyrwać" jakiegoś...zaraz...
            • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:11
              zamknięty
              Karmo, dawaj jakiegoś przystojniaka. Niech nas poprowadzi...
            • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:14
              zamknięty
              https://www.vinisfera.pl/upload/Image/2008/Moet_chan.JPG
              • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:22
                zamknięty
                ha..i co... ja z poświęceniem chłopaczka ciągnę ,a Wy gdzie? Sama mam z nim pić ?...
                • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:25
                  zamknięty
                  no dobrze...jeden za mało,to przygnałam więcej,ale już nie mam siły ...ufff!!!

https://dl4.glitter-graphics.net/pub/54/54794t2ce0spdyz.gif
                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:29
                    zamknięty
                    Bulbinka aleś Ty wybredna,ja zamiast na imprze ,to w pogoni za chłopami czas spędzę...
                    dobra ,to już ostatni wink

https://dl9.glitter-graphics.net/pub/180/180569lel6kwbde5.gif
                • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:29
                  zamknięty
                  Karmuś jesteś niemożliwa, tym Swoim chłoptasiem i jego wątrobą doprowadziłaś mnie do takiego śmiechu, że siedzę i za brzuchol się trzymamhttps://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif
                  Mój dziesięcioletni syn wpadł do pokoju z zapytaniem co mi się stało,więc na prętce wymyśliłam, że coś mi się przypomniało bo przecież nie pokarze mu chłoptasia z uszkodzoną wątrobą.https://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif
            • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:16
              zamknięty
              musiałam mu ręce związać...,bo nie chciał iść skubany big_grin

https://dl9.glitter-graphics.net/pub/226/226689r40l58nshg.gif

jacie...tylko Wy nie myślcie ,że jakaś "zboczona" jestem,co ja zrobię ,że same takie chłopaczki mi się trafiają wink
            • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:18
              zamknięty
              chyba mu się wątroba trochę przemieściła,pewnie dlatego ,że go poturbowałam nieco big_grin
              • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:22
                zamknięty
                Łezka super ,że wpadłaś kochanie kiss
                Karma big_grin big_grin to faktycznie miałaś przeprawy z chłoptasiem hi hi
                a jak kogoś posądzą o zboczenie to pewnie mnie ,bo Cię do tego namawiałam wink
                A ja chcę tamtego ....był fajniejszy big_grin
                • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:28
                  zamknięty

• bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:30
                    zamknięty
                    Karma big_grin super !!!!
                    Alicja zapraszamy na imprewink
                    • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:34
                      zamknięty
                      Łezko tamtemu niech naprawia ....ale teraz to je to...wink KARMUSIU !!!
                      Już nam starczy he,he ...Dobrze,że małż patrzy na mecz wink bo by mi tu zaraz,- dał koncert życzeń big_grin
                      • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:36
                        zamknięty
                        Łezko co lub kto Cię wyrzuca ? sad
                        • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:39
                          zamknięty
                          Bulbinko, tylko sieć wink
                          • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:41
                            zamknięty
                            Łezko ufff a już się bałam ,że chłoptasie Ci się nie spodobali big_grin
                            Karma teraz ja się ze śmiechu popłakałam big_grin nie musisz już teraz go naprawiać ha,ha
                            • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:43
                              zamknięty
                              No nie, wszyscy czadowi!!! A ten śpiewa do tańca:
                              www.youtube.com/watch?v=gvHldngHGXI&feature=related
                              • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:48
                                zamknięty
                                Łezko a więc, dajemy czadu he,he
                                • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:52
                                  zamknięty
                                  Łezka chłopaczek cud malina,ale ja bym tak choć jednego ząbka mu usunęła,żeby taki idealny nie był big_grin Wow ...,to teraz tańcujemy przy muzyczce ...
                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:55
                                    zamknięty
                                    Po tańcach zawsze burczy mi w brzuszku wink

https://www.eng.catering-poland.eu/upload/Image/kan_dekoracyjne.JPG
                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:01
                                    zamknięty
                                    Łezka kurczaczki pieczone, ja to chyba wymiękam, jeszcze takiej kondycji nie złapałam, żeby wywijać jak te laskihttps://emoty.blox.pl/resource/zaba.gif
                                    Po takich tańcach na pewno rozeszłabym się w szwach i mój mąż musiałby pogotowie wzywaćhttps://emoty.blox.pl/resource/nosze.gif
                              • alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:51
                                zamknięty
                                Lezko aż mi się siedzenie kiwa, he he
                                • alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:56
                                  zamknięty
                                  https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxzujl4OWeYgbY5jT6CPdw0TzDviX4u2lgQWvIUAP-eKL3PNw0r2VOCtSI

A co powiecie na tego? smile
                                  • alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:59
                                    zamknięty
                                    Wiecie co się stało????? mój syn (starszy) obciął włosy, normalnie nie mogę uwierzyć. On miał kucyk, takiego do ramion, nosił go ho, ho odkąd pamiętam miał długie włosy, no i dzisiaj ściął. Ale jestem w szoku, właśnie mi pokazał. Muszę ochłonąć. Ciekawe co na to jego dziewczyna powie
                  • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:31
                    zamknięty
                    Bulbinko, , wyrzuca mnie.
                    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:37
                      zamknięty
                      Łezka co Cię wyrzucaaa??? ja temu czemuś dam...
                      • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:39
                        zamknięty
                        No masz i jeszcze mi każecie z uszkodzonym siedzieć i naprawiać,ale z Was kumpele...

Hahaha...u mnie też wszyscy bez macicy ...nawet suczka wink
                • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:28
                  zamknięty
                  Bulbinko, zostawimy go Karmie? Niech z nim zrobi porządek i naprawi mu wątrobę. wink
    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:56
      zamknięty
      najmocniej sory...,ale moja piesa nie poczeka niestety...musimy na spacer...
      Łezka nie gniewaj się o tego ząbka...ja coś dzisiaj mam wenę niszczycielską...
      • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:57
        zamknięty
        ooooo idziemy na całego big_grin Alicja uwaga na małża wink
      • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:01
        zamknięty
        Karmuś, wink
        www.youtube.com/watch?vshockNhVBHZ5AMk&feature=related
        • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:09
          zamknięty
          Łezka fajoskie kiss chłopaczki na końcu też wink
          Teraz uciekam ,ale zamierzam wrócić wink
          • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:17
            zamknięty
            Kasiu, damy radę. smile
          • alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:18
            zamknięty
            Ja szykuję się na ostatki, muszę jakieś zakąseczki zrobić, bawcie się dobrze, szalone smile
            Pa
          • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:21
            zamknięty
            Hello jakie chłopaczki ? Ja widzę tylko kobietkę i leci muza uncertain
            Alicja jak ściął włosy całkiem krótko ?Na męsko ?
            • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:48
              zamknięty
              Syrenki czkamy na Was !!!

https://img50.imageshack.us/img50/5058/43rx1.gif 40usunięcie macicy cięcie poprzeczne 17 10 2011https://img50.imageshack.us/img50/5058/43rx1.gif
              • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:50
                zamknięty
                He,he CZEKAMY

• olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:53
              zamknięty
              No dziewczyny, ale dałyście czadu shock ja motam się z odkurzaczem i mopem, a tu widzę impreza na całego big_grin
              Macie mistrzostwo świata, nawet Łezkę udało się Wam zwerbować na balangę big_grin
              Ciekawe kto jeszcze do nas dołączy smile
              Coś mi się wydaje, że dziś zaczniemy kolejny wątek jak pójdziemy w tany big_grin
              • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:01
                zamknięty
                Alicjo myślisz, że syn obciął włosy bez porozumienia z dziewczyną ? To faktycznie miałaby niespodziankę, pewnie większą niż Ty smile
                Bulbinko podobno bolały Cię nóżki, a teraz tak zgrabnie wywijasz ? cóż tak Ci pomogło, czyży chłoptasie wink
                • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:03
                  zamknięty
                  Bulbinko wołałaś, wzywałaś a jak pzyszłam to wszystkie zniknęły uncertain to co sama mam tańcować ? suspicious Podjem sobie tych apetycznych przekąsek zanim ktoś się pojawi wink
                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:09
                    zamknięty
                    Jestem ja smile Hej Olikkku goście się bawią ,dołączmy do nich wink
                    Bulbinko niedokładnie wysłuchałaś , bo na końcu dwa chłopaki się pokazały...zobacz jeszcze raz smile
                    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:11
                      zamknięty
                      Łezka Kasia gdzie Was wywiało, o Bulbinkę nie pytam ,bo pewnie w kuchni wałówkę szykuje big_grin
                      • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:15
                        zamknięty
                        Przepiękny Arab ...i rytmy super...smile
                  • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:09
                    zamknięty
                    Dziewczyny, zobaczcie jaki ten piękny!!! :
                    www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=1NC3eh7a9BQ
                    • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:12
                      zamknięty
                      A ten?
                      www.youtube.com/watch?v=-N4hRGk5ZK8&feature=related
                      o takim marzę.
                      • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:16
                        zamknięty
                        Karmo, wstrzeliłyśmy się równolegle w sieć. Posłałam Wam dwóch przystojniaków. smile
                        • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:20
                          zamknięty
                          Łezko witaj kiss Gdzie Ty wynalazłaś takich przystojniaków i ta muza - super smile
                        • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:22
                          zamknięty
                          Widzę Łezko ...oba są wspaniałe ...niewiele miałam z końmi do czynienia,ale są piękne...
                          • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:24
                            zamknięty
                            Witaj Olikku kiss
                            • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:28
                              zamknięty
                              Miło Cię widzieć znowu i od razu na imprezie - super smile Nasza Iwon też powinna się lada moment pojawić, bo dziś wracała do domciu. Ciekawe czy też tak będzie zadowolona jak Ty smile
                              • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:33
                                zamknięty
                                Na pewno tak smile
                                • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:37
                                  zamknięty
                                  Bawcie się, a ja na trochę muszę się znowu oddalić wink
                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:48
                                    zamknięty
                                    Łezka super smile
                                    Oliczku fajnie ,że wpadłaś kiss
                                    Karma jak TY mnie znasz hi hi robię jabłka na szarlotkę ala Olik ,ale piec będę jutro smile
                                    no i do małża musiałam trochę przysiąść wink
                                    Wpadnę jeszcze ,ale na razie się oddalę ...
                                    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:55
                                      zamknięty
                                      Bulbinko haha...ma się tę intuicję wink
                                      Kochane bawcie się dobrze ...ja muszę spróbować podlizać się Morfeuszowi ,żeby mnie przytulił dzisiaj wink
                                      Kolorowych Senkówkiss

https://textspace.net/img/1329594445_7b6c91ab_1329594446.gif
                                      • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:58
                                        zamknięty
                                        Słodkich snów. smile
                                        • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 21:08
                                          zamknięty
                                          Jeszcze jeden fajny kawałek chociaż tekst trochę boli:
                                          www.youtube.com/watch?v=9Kd92zkbDA8&feature=related
                                          • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 09:06
                                            zamknięty
                                            Łezko ogromnie lubię ten kawałek,choć bardziej do oryginału jestem przywiązana...moja mało zadowalająca znajomość języka wykonawcy mimo wszystko pozwala potwierdzić bolesność słów.Fajna ta wersja kiss
                                        • layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 21:17
                                          zamknięty
                                          Witam Was wieczorkiem smile
                                          Wpadłam na chwilkę i widzę, że niezła impreza trwa big_grin Super, że humory dopisują smile

Powiem Wam, że jak zwykle moja córeńka zorganizowała mi swoim występem święto i dała mi i wzruszenie i radość i nie wiem co jeszcze - całe mnóstwo emocji woooow smile
                                          Wyniki festiwalu zostaną ogłoszone w poniedziałek - ale niezależnie od nich dla mnie i tak moje maleństwo (ponad 170 cm hi hi hi) zawsze jest na pierwszym miejscu w sercu big_grin
                                          Uwielbiam wspólne pobyty na konkursach, dyskusje, analizowanie, refleksje, plaplanie rozmaite, długo by wymieniać aaach.....

Bawcie się dobrze babeczki - ja zmykam, bo chatka nie zdążyła się odgruzować niestety i cokolwiek mus zrobić jeszcze przed snem smile

Buziaki dla Was wszystkichkisskisskisskiss

A skoro tak tutaj się bawicie, to dorzucam piosenkę Jennifer Hudson o silnej, wspaniałej mądrej i dumnej kobiecie...

I z tym utworem zaprezentowało się moje maleństwo... smile
                                          • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 21:42
                                            zamknięty
                                            Layla miło słyszeć ,że wspaniale się bawiłaś ,ja trzymam kciuki za córcię ,pomimo ,że i tak ma miejsce pierwsze w Twoim serduszku smile
                                            Pozdrawiam cieplutkokiss
                                            • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 21:45
                                              zamknięty
                                              Moje Kochane Kobietki o 22 leci mój film ,więc znikam ,bo i tak jakoś się pochowałyście .
                                              Dziękuję ,za wspaniałą imprezkę i miłe towarzystwo kiss
                                              Kolorowych snów kiss
                                          • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 21:58
                                            zamknięty
                                            Hej, wpadłam do Was w przerwie na reklamy, bo też coś tam oglądamy w TV smile
                                            Odsłuchałam Łezko Twojej propozycji muzycznej, a że tekst nie był przy mnie pisany, to nie zabolał wink

Bulbinko smacznej szarlotki smile

Laylo cudnie, że Twoje maleństwo daje Ci tyle wspaniałych wzruszeń smile
                                            Czy pokażesz nam wykonanie córci ? Fajnie byłoby posłuchać i zobaczyć smile

M poobserwowała nasze szaleństwo i poszła dalej oglądać film, więc i ja idę zobaczyć co dalej się dzieje w moim filmie smile

Poszłyście spać to ja też zmykam smile

https://moje.glitery.pl/obrazki/211/95/2-dobranoc--5567.jpg
                      • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:20
                        zamknięty
                        Oooo samba gorąca, a niedługo wiosnaaaa...i nie będzie chlapy...
                    • julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 23:50
                      zamknięty
                      Oliczkku słuchaj, proszę Cię bardzo, bardzo o namiary na dobrego ginekologa gdzieś w pobliżu, a Ty jesteś z Rybnika, chcę jeszcze raz skonsultować się z innym lekarzem i porozmawiać. Będę miała wyniki z czyszczenia i cytologii to je zabiorę ze sobą i pojadę. Bo potem to już za wiele czasu nie będę miała. Chcę się upewnić jeszcze raz, bo im bliżej tym bardziej się boję i chcę wszystko wiedzieć od solidnego fachowcasmile))))
                      • julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 23:51
                        zamknięty
                        .... prywatne namiarysmile
                      • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 11:15
                        zamknięty
                        https://moje.glitery.pl/text/49/107/2-Dzie-dobry--2783.gif
                        Witajcie Kobietki smile

Julciu mogę Ci polecić mojego lekarza. Co prawda ja do niego chodzę tylko do przychodni, ale mam namiary na gabinet prywatny, na wszelki wypadek.
                        Przyjmuje w Rybniku, ulica Na Górze. To jest kamienica zaraz za budynkiem, w którym są również gabinety prywatne innych specjalistów.
                        Podam Ci numer telefonu do rejestracji prywatnego gabinetu w godz. od 9-12 608 427 139 . Przyjmuje tam w środy i piątki od 17:00. Tylko tam też trzeba będzie pewnie poczekać kilka dni. Nazywa się Ryszard Michalik i jest moim lekarzem od roku 2002. On robił mi łyżeczkowanie i operację, po których nie miałam najmniejszych problemów smile
                        Młode kobietki z mojej rodziny, również do niego chodzą smile

Karmo miło słyszeć, że dziś już lepiej spałaś i oby tak dalej kiss

Kobietki kochane, życzę Wam miłego dnia kiss

https://moje.glitery.pl/text/49/107/2-Miej-niedzieli--9394.gif
                        • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 11:47
                          zamknięty
                          https://moje.glitery.pl/text/36/110/4-Dzie-dobryKobietki--5409.gif

Oliczku ,Karmusiu kiss
                          Wszystkim Kobietką życzę miłej niedzieli kiss
                          Julciu powodzenia kiss
                          • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 12:04
                            zamknięty
                            https://moje.glitery.pl/obrazki/49/108/3-glitery_pl-bulbinka536-8865.jpg
                            • alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 12:14
                              zamknięty
                              Hej wszystkim.
                              Skorzystałam, że synek do kościoła poszedł no i przyszłam się przywitać. Mam nadzieję, że mój mąż naprawi mi kompa sad muszę czekać.
                              Fajnie wczoraj było. Widzę, że Bulbinka właśnie zajrzała pozdrawiam Cię smile
                              Zajrzę jeszcze, teraz idę ugniatać kluski smile
                              • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 13:01
                                zamknięty
                                https://www.familylobby.com/common/tt8227009fltt.gif
                                Witam Was wszystkiehttps://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif
                                Przepraszam,że wczoraj tak znikłam bez pożegnania, ale przyjechali do nas znajomi bez zapowiedzi i na pewno wiecie jaki mętlik zachodzi w takiej sytuacji- szokhttps://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif...... wariactwo.... wszystko robi się na razhttps://emoty.blox.pl/resource/th_0girlactive.gif
                                Małż w autkohttps://emoty.blox.pl/resource/drivingauto.gif i po brakujące drobiazgi do sklepu musiał gnać.
                                Eh nie lubie czegos takiego, bo po takim stracie impreza była dla mnie bardzo męczącahttps://emoty.blox.pl/resource/smutek.gif
                                • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 13:35
                                  zamknięty
                                  Witaj Alicja kiss Dzięki za pamięć kochanie kiss Kulej te kloski ,bo tu jakoś cichosad
                                  No i pogoń ukochanego z tym kompem wink
                                  Kasieńko rozumiem Cię doskonale wink też nie lubię takich nalotów bez zapowiedzi uncertain
                                  Ostatnio ...w ogóle nie lubię jak ktoś przychodzi i ja nie lubię chodzić ...
                                  Nie wiem ,ale jakoś wolę teraz siąść do kompa i z Wami pobyć smile
                                  4 miesiące L-4 otwarły mi też oczy na dużo spraw....
                                  ufff jakaś dziś sentymentalna zaczynam się robić ....lepiej będzie ,jak za dużo nie będę się rozkręcać na ten tematwink
                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:03
                                    zamknięty
                                    Kobietki dziś ful wypas ,bo w tygodniu nie będę miała takich możliwości wink

https://moje.glitery.pl/obrazki/49/109/3-Obiadek--0-141.jpg

https://moje.glitery.pl/obrazki/49/110/3-glitery_pl-bulbinka536-0-7.jpg
                            • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:05
                              zamknięty
                              Bulbinko dzięki za deserek kiss Pychota smile
                              Olikkku dziękuję ,że cieszysz się razem ze mną ...kiss
                              • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:08
                                zamknięty
                                Ledwie deserek wmłóciłam, a tu obiadek ...,ale zjem... już drugi dzisiejszego dnia , w tygodniu pogłoduję big_grin Dzięki Bulbi kiss
                              • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:09
                                zamknięty
                                Witam. Szok! w tym sanatorium nauczyli mnie jeść obiadki i musiałam coś upitrasić.
                                Były m.in. dwie kluski. Gotowe. Kupione w sklepie ale surówkę zrobiłam sama. smile
                                Miłego popołudnia.
                                • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:10
                                  zamknięty
                                  Aaaa. Byłam w kościółku na rowerku. Has ha!
                                  • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:11
                                    zamknięty
                                    Julcia! To nasze towarzystwo. wink
                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:21
                                    zamknięty
                                    Łezka po wpisie wnioskuję ,że pogodne masz ładną.U mnie wieje i pada "coś" ni to śnieg ni to deszczsad Ale mimo tak wstrętnej pogody muszę wyjść z domku i jechać do mojego tatki na cmentarz.

Karmuś mam pytanko do Ciebie, bo widzę że Ty w tym samym programie robisz napisy co i ja, tylko że Twoje widać a moich niesad W jakim formacie je zapisujesz bo ja juz całkiem sie zakręciłam.

Miłego popołudniakiss
                                    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:50
                                      zamknięty
                                      Hej Łezko smile Meliskę popijałam,ale ja chyba odporna jestem ,chociaż ostatnio próbuję tabletki ziołowe na sen i one zdaje się w składzie mają przyjaciółkę Morfeuszka wink Dzisiejszej nocy spałam( żeby tylko nie zapeszyć!!!) kiss
                                      Kasiu a o jakim programie piszesz?, bo ja z kilku generatorów tekstu korzystam...
                                      • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:54
                                        zamknięty
                                        A skąd ja będę wiedziała ,że wątek się skończył ????
                                        • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:57
                                          zamknięty
                                          Bulbinko, bo nie będziesz mogła wysłać posta i będą Ci kazali założyć nowy, w tedy czmychniesz do tego Tekst linka wink
                                          • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 15:20
                                            zamknięty
                                            Oliczku oki dzięki kiss
                                            To chyba przeze mnie co? Tyle tych obrazków wklejam ....
                                            Czy to jest problem ?Zakładanie następnego wątku?
                                            • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 17:32
                                              zamknięty
                                              Już dotarłam do domku.Wieje straszliwie i chlapa niemiłosiernasad
                                              Zanim doczłapaliśmy z samochodu do grobu tatki ,trochę odgarnęliśmy śnieg z pomnika i zapaliliśmy lampki i wróciliśmy z powrotem do autka to wyglądaliśmy jak trzy bałwany.
                                              Karmuś chodzi mi o COOL TEXT
                                              • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 18:01
                                                zamknięty
                                                Bea nie zamartwiaj się kissco ma być ,to i tak się wydarzy,bo na to raczej wpływu nie masz...,ale ja Ci życzę ,żeby wyszło dobrze dla Ciebie smile
                                                Kasiu kurcze tak pomyślałam i nie wiem czy jestem w stanie Ci wytłumaczyć...poruszam się tam jak dziecko we mgle, ale spróbuję...jak wymyślam tekst,to go później generuję i kopiuję kod html...i wklejam w post ,ale nie bezpośrednio ,a przez img.Też miałam z nim problemy i klikałam na co popadnie...nie pamiętam Kasiu na co...przepraszam, musisz próbować do skutku.kiss
                                                • beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 18:07
                                                  zamknięty
                                                  Karmo kiss. Masz rację nie mam żadnego wpływu. Mogę się tylko zastanawiać czy podpisać aneks czy nie co jest równoznaczne z szukaniem nowej pracy.
                                                  • alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 18:33
                                                    zamknięty
                                                    Witajcie smile znowu wpadłam, kradnę kompa synkowi jak go nie ma. Choć teraz właściwie jest ale dalej chory sad wczoraj było już dobrze i po tygodniowej chorobie poszedł na krótki spacer, bo jutro do szkoły a tu dziś nie wiadomo dlaczego od popołudnia jest mu źle, wymiotywał i nie wiem już co jest grane sad czyżby jakieś zatrucie? My czujemy się dobrze, a on padnięty. Źle bo zaległości w szkole coraz większe a nie wiem czy jutro go puszczę. Och.
                                                    Bea życzę aby Ci się wszystko w pracy ułożyło. Ja kochana już od 2 tyg. szukam roboty, wysłałam tyle CV i nic. Już jestem wściekła i podłamana. Lepiej podpisać ten aneks, bo z pracą teraz krucho wierz mi. A co ciekawe jak już coś konkretnego znajdę to okazuje się że chcą tylko osoby niepełnosprawne, no można oszaleć, co mam sobie rękę uciachać?
                                                    Dobra idę zrobić herbatkę synusiowi.
                                                  • iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:01
                                                    zamknięty
                                                    Dobry wieczór kochane kobietki już wróciłam...baaardzo mi Was brakowało,a tu nowe osóbki...i tyle się u Was dzieje...a ja miałam oderwanie się od dnia codziennego przez całe trzy tygodnie..ufff...jak dla mnie to już wystarczy...siły zregenerowane..reset całkowity...zawiaski wzmocnione...gorąco Was pozdrawiam i kisskisskisszostawiam..
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:02
                                                    zamknięty
                                                    Bea czy dadzą Ci czas do namysłu? Dobrze by było z kimś to przedyskutować,ale decyzja i tak należy do Ciebie.Powodzenia Bea kiss
                                                    Kasia jak "walka" z generatorem?
                                                    Kolorowych Snówkiss

https://textspace.net/img/1329678034_5ab0993d_1329678034.gif
                                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:07
                                                    zamknięty
                                                    Karmuś nadal zacięcie walcze winkhttps://emoty.blox.pl/resource/compbang.gif
                                                  • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:12
                                                    zamknięty
                                                    Kasiu teraz uciekam szykować się do snu,ale jeśli masz jakieś pytania ,to pisz ,a ja postaram się jutro przeczytać i pomóc kiss
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:43
                                                    zamknięty
                                                    A jednak jeszcze Was zastałam w starym wątku smile Witajcie wieczorkiem smile

Bulbinko Twoje obiadki chętnie wyciągnęłabym z tego komputerka wink Ostatnio widziałam film o najnowszych gadżetach w dziedzinie komputerowej i chyba jesteśmy już o krok od takiej możliwości, oj byłoby super smile Tylko nie wiem, czy powinnam oczekiwać na takie możliwości, bo nawet od tych wirtualnych dobroci przybrałam już tyle przez zimę, że ledwo mieszczę się w spodniach, które miałam zawsze sporo za luźne uncertain Nic to, zaczyna się niebawem post, to do Wielkanocy powinnam osiągnąć moją normalną wagę smile
                                                    Bulbinko, czy mi się wydaje czy nas troszkę lubisz wink Śnisz o laptopie, żeby mieć do nas dostęp w pracy, w domku podobnie wink To miłe kiss
                                                    Bulbinko chyba nie ma znaczenia ile obrazków jest w wątku, zwykle mniej więcej limit się przekroczy jak jest 2496 postów lub nieco więcej smile
                                                    Założenie nowego wątku nie jest wielkim problemem, ale czasem zwłaszcza nowe osoby troszkę są zagubione w tym momencie, dlatego wolałam wyprzedzić fakty smile

Kasieńko jak tam dzisiejszy dzień ? spokojny, czy kolejny nalot wink
                                                    Mam podobnie ja Ty i Karma jeżeli chodzi o niezapowiedzianych gości, wręcz mam koszmary z tym związane uncertain Być może ma to wiązek z pewnym traumatycznym przeżyciem sprzed laty ....
                                                    Za czasów komuny jeszcze, kiedy miałam małe dzieci, pewnego dnia, gdy w domu była rewolucja totalna ( wzięło mnie na generalne porządki prawdo podobnie było to przed świętami ) okna, firany, zdjęta pościel, wszystko porozrzucane po katach i jestem sama, tylko z dziećmi. Puk, puk - otwieram drzwi, a za nimi moja koleżanka z rodzinką, której nie widziałam przez lata, ponieważ wyjechała za granicę ...
                                                    Myślałam, że umrę i zapadnę się pod ziemię ... do tego jak można się domyśleć w lodówce pusto, w barku również .... Niestety telefonów wtedy nie było, sklepu pod nosem też więc totalna kicha i wstyd jak stąd do Paryża ...
                                                    No i teraz mam koszmary w tym własnie stylu ....
                                                    Czy Twój tatko ma dziś rocznicę śmierci ? W piątek podobną rocznicę obchodziła Zicke ...

Julciu, mam nadzieję że mój lekarz przypadnie Ci do gustu - oby, bo nie chcę dostać po uszach od Ciebie wink
                                                    Czyżbyś była zawiedziona tym, że się dobrze czujesz ostatnio wink Tylko się cieszyć Julciu , może obejdzie się bez operacji smile

Łezko Twój rumak z pewnością bardzo się stęsknił za Tobą przez ostatnie trzy tygodnie smile U nas niestety warunki drogowe i pogoda zdecydowanie nie rowerowa sad
                                                    Bardzo się cieszę, że sanatoryjne lekcje poprawnego odżywianie zmobilizowały Cię do pitraszenia wink Tylko utrzymuj tą mobilizacje na stałe smile
                                                    Ten rumak, o którym marzysz jest niezły smile Może kiedyś ? kto wie wink

Karmo, czy testuje jeszcze raz te same tabletki ziołowe, co wcześniej ? Oby dały oczekiwane rezultaty smile

Bea, trzymam kciuki za to, żeby to co znajdziesz w aneksie do umowy nie było takie złe kiss

Alicjo nie zazdroszczę synowi, ani Tobie sad Zdrówka mu życzę, a Tobie sprawnego komputera i powodzenia w poszukiwaniu dobrej pracy kiss

Iwon, no wreszcie jesteś big_grin Witaj kiss Cieszę się, że wszystko zregenerowałaś jak należy smile No i jak dom ? cały i wszyscy żyją ? wink Mam nadzieję, że z pomocą ciotuni nie czuli się zaniedbani smile Dziękuję za pozdrowienia, ale ufam, że zostawiłaś nas tylko na troszkę wink Czekamy na szczegóły jak się ze wszystkim już ogarniesz po powrocie smile Buziole od olikkka kiss

Piszę tu i piszę, a Wy w tym czasie powoli ewakuujecie się do łózek jak widzę, Karmo dobranoc kiss
                                                    Ja się jeszcze nie żegnam, licząc ktoś jeszcze mi potowarzyszy smile
                                                  • kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:59
                                                    zamknięty
                                                    Oliczku dziś spokojnie, bez nalotówsmile
                                                    Nie,mój tatko zmarł 4 października.
                                                    Jak jeszcze żył to co niedziela jeździliśmy do niego na obiadki-mieszkał 18 km ode mnie.
                                                    Więc teraz , w miarę możliwości staramy się jeździć do niego dalej na te niedzielne obiadkismile
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 21:02
                                                    zamknięty
                                                    To bardzo miłe Kasiu smile Nie wszyscy tak pamiętają o swoich bliskich, ale jednak sporo podobnych do Was można na cmentarzu spotkać smile
                                                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 21:17
                                                    zamknięty
                                                    Iwon nareście jesteś kochanie kiss kiss
                                                    Bea trzymam kciuki , przy podejmowaniu decyzji pamiętaj ,że wszędzie dobrze ..
                                                    Ja też narzekam ,ale nie wiem co mnie może spotkać gdzieś indziejuncertain
                                                    Oliczku cóż to za pytanie ?????????? sad Chyba nie wątpisz moje uczucia wink
                                                    i dziewczyna też-mam nadzieję smile
                                                  • beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 21:03
                                                    zamknięty
                                                    Karmo dobranoc, życzę, Ci spokojnej i przespanej nocki. kiss
                                                    Olikkku już niedługo dowiem się co zawiera aneks, chciałabym, żeby nie był aż taki zły, ale jak głoszą plotki to nic dobrego nie będzie. Dzięki za trzymanie kciuków. Dam Wam znać co i jak. Dziewczyny ja też bardzo nie lubię niezapowiedzianych gości. Na szczęście rzadko się tacy zdarzają. W erze komputerów i internetu każdy z moich znajomych i rodziny raczej się zapowiada, w obawie, że może zastać zamknięte drzwi.
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 21:18
                                                    zamknięty
                                                    Gdyby ktoś nas szukał , to jesteśmy już w nowym wątku gdzie serdecznie zapraszam smile Tekst linka
                                                  • beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:47
                                                    zamknięty
                                                    Iwon witamy po powrocie z sanatorium. Super, że jesteś jak nowo narodzona, siły zregenerowane.
                                                    Karmo liczę, że dadzą mi czas do namysłu. Ale sama nie wiem co zrobić. Rozglądałam się tu i ówdzie, ale niestety jest tak jak pisze Alicja wszędzie albo też zwalniają, albo nie ma przyjęć. Wiecznie muszą być jakieś problemy. sad
                                                  • iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:56
                                                    zamknięty
                                                    Olikku kochany u mnie w domciu wszystko ok,wszyscy zdrowi i odżywieni,tak więc chyba od mojego gderania,też odpoczęli..wink
                                                  • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 21:00
                                                    zamknięty
                                                    No widzisz, a wydawało Ci się, że nie dadzą sobie rady bez Ciebie przez trzy tygodnie smile
                                                    Taka przerwa z pewnością dobrze robi od czasu do czasu wink
                                            • beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 17:39
                                              zamknięty
                                              Witajcie w niedzielne popołudnie. kiss kiss
                                              Super imprezę wczoraj urządziłyście, szkoda, że mnie ominęła. sad
                                              U mnie dzisiaj też pada, nie wiem czy ciśnienie spada, czy co , ale czuję się jakoś słabo, nic mi się nie chce, czuję się jakaś rozbita. Niedziela powoli mija , a tydzień nie zapowiada się ciekawie. Ruszyła sprawa reorganizacji u mnie w pracy i prawdopodobnie w tym tygodniu dostaniemy aneksy do umowy zmieniające nam wynagrodzenie. Wszyscy są z tego powodu poddenerwowani i ogólnie atmosfera w pracy jest ciężka. Na samą myśl o poniedziałku wszystkiego mi się odechciewa. Ale póki co mamy jeszcze niedzielę. Może kawka.
                                              Zapraszam.

https://x.garnek.pl/ga2599/a798fe6cc84edfa5406766a3/nie_ma_to_jak_dobra_kawa.jpg
    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 08:18
      zamknięty
      https://76.74.156.72/images/5ed/5edbb6b523e8d10f5495e6e7758cd95fd9f3a3f8.png

Julciu Witaj smile Olikkk niedługo tu zajrzy i pomoże...życzę Ci wszystkiego Dobrego kiss

He...impreza coś prędko się zakończyłatongue_out Zazdrośni mężowie zadziałali? wink
      Dziewczyny ja miałam farta...udało mi się Morfeuszka przekabacićwink Nawet chyba parę godzin przespałamsmile

Kochane odpoczywajcie spokojnie i

https://textspace.net/img/1329635857_c1d7664c_1329635857.gif
    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 09:33
      zamknięty
      nie mam prawa dziwić się ,że jeszcze sobie śpicie smile Mnie pozostało oddalić się do klitki kuchennej wink

https://www.htmate.com/glitter/styles/style45/style45_files/n.gifhttps://www.htmate.com/glitter/styles/style45/style45_files/a.gifhttps://www.htmate.com/glitter/styles/style45/style45_files/r.gifhttps://www.htmate.com/glitter/styles/style45/style45_files/k.gifhttps://www.htmate.com/glitter/styles/style45/style45_files/a.gif
    • karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:02
      zamknięty
      Buziaki kiss dla Tych Syrenek ,których nie widziałam...
      Kasia też wpadam w panikę jak mi się taki niespodziewany zjazd przydarzy...myślę ,że to dlatego ,że mam kompleks gospodyni wink w normalnych warunkach ciężko mi się zorganizować w kuchni ...,a co dopiero w razie najazdu wink Co nie znaczy ,że Ciebie posądzam o to samo kiss

Syrenki... obiadek już z młodym skonsumowaliśmy i teraz czas na kulturę...film będziemy oglądać big_grin

https://76.74.156.72/images/c5b/c5bfe20ad56937193b11fe8c98a6707b83b50578.png
      • julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:10
        zamknięty
        Dziękuję Oliczkku i serdecznie pozdrawiam wszystkie wspaniałe syrenki !!!!!!!!!!!!!
        Kurcze jakoś za dobrze się ostatnio czuję, nie wiem o co chodzi, nawet miesiączkę mam lżejszą, nie brałam hormonów. Piję od miesiąca wprawdzie sok Noni, ale czyżby to on smile))))))
        • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:15
          zamknięty
          Karma hi hi uważaj ,bo nie długo będziesz wyglądała jak ja big_grin
          Julcia to nic tylko się cieszyć wink A co to za sok Noni ?
          Łezka dwie kluski ??? Chyba takie mutanty big_grin
          • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:20
            zamknięty
            Bulbinko, była też ryba i kopa surówy!
            • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:22
              zamknięty
              O-re, przetarłaś szlaki w Beskidach? Moja siostra buduje dom w Twardorzeczce. Będziemy niejako sąsiadkami. Znajdę Cię. wink
              • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:24
                zamknięty
                Kasiu, pogoda nie najgorsza, w sam raz żeby przewietrzyć mojego rumaka (narazie nie Araba).
                • lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:41
                  zamknięty
                  Karmo,, pij systematycznie meliskę. Ona zaprzyjaźni Cię z Morfeuszkiem.
                  • bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:51
                    zamknięty
                    Łezko ufff aż mi ulżyło ,bo już myślałam ,że masz jakąś dietę ....uncertain
                    Nie cierpię diet wink
                    Kasiu u mnie też leje ...nawet nie zauważyłam i wypuściłam mojego piesa na ogródek ,
                    przyszedł mokry jak szczurek wink
              • olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:47
                zamknięty
                Witajcie moje Kobietki tak licznie tu dziś zgromadzone kiss
                Bardzo chciałabym z Wami tu posiedzieć, ale popołudnie przeznaczam dziś dla małżonka, który idzie do pracy na 18, a ponadto za moment pojawią się nie zapowiadani goście ( nie będzie na szczęście takiego popłochu jak u Ciebie Kasiu wink ), ale jednak nieco pokrzyżują się moje plany i pewnie wpadnę tu później niż planowałam uncertain , ale wpadnę z pewnością smile
                Tymczasem pozdrawiam Was cieplutko i życzę miłego popołudnia kiss

Ponieważ jesteście dość rozmowne, więc niebawem skończy się tem watek, dlatego założyłam Wam już kolejny - Porozmawiajmy - 3 gdzie zapraszam Was bardzo serdecznie i pewnie już tam będziecie jak przyjdę tu wieczorem smile
                Czyli do miłego kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka