karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 07:28 zamknięty Dziewczyny właśnie się dowiedziałam ,że dzisiaj jest Dzień Kota Wszystkim kociakom długiego szczęśliwego żywota życzę Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 08:42 zamknięty Witam Syrenki. Karmo Znowu nie mogłaś dzisiaj spać bidulko. Aga dzięki za rymowane podziękowania. Widzę, że wena twórcza Cię nie opuszcza i tak trzymać. Dziewczyny jak tam po tłustym czwartku. Ja jem pączki tylko w tłusty czwartek, wczoraj tak się objadłam, że na cały rok wystarczy. Zapraszam na poranną kawkę. Życzę Wam cudownego dnia. Jutro weekend. Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 09:51 zamknięty Witam i wszystkich serdecznie pozdrawiam Jak dzień kota to trzeba wyciągnąć kocie przysmaki i sierściucha uraczyć. Musi mieć dziś labę U mnie ciągle coś się plecie i plecie...Już teraz życzę udanego weekendu, ponieważ jutro spodziewam się gości i nie będę mogła tu zajrzeć. Buziaczki Link Zgłoś
mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 09:57 zamknięty Witajcie syrenki Całą nockę snily mi się jakies takie hocki klocki . Póżniej wcale nie spałam . Oczy mam śine ,że hej Ale teraz pije z Wami dddddddddddobrą kawkę Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:33 zamknięty Dzień dobry Kobietki Mmajka ja właśnie też dołączam się do Was z kawką Bea jak ja się cieszę z tego wolnego weekendu szkoda ,że mam na popołudnie Eli uściski kochanie i miłego weekendu Karmusiu żeby tak można było podarować Ci spokojny sen...odstąpiłabym Ci go na parę nocek Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:33 zamknięty Witam Was Bulbinko, Karmo, Bea, Eli i Majeczko i też z przyjemnościa dołączę sie do kawy. Za oknem u mnie śnieg sypie, wiaterek hula, a ja czekam na pogodę żeby w końcu umyć okna. Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:36 zamknięty Ja Majeczko ostatnio to wogóle dziwne sny miewam, czsami budzę się zalana łzami czasem przerażona brrrrr, a dziś to śniło mi się, że mam małe dziecko, choć to niemozżiwe a i sen o dziecku podobno też dobrze nie wróży. Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:46 zamknięty Mam dziś święto???????? to zapraszam wszystkich na moją imprezkę Sam zajadm wątróbeczkę. Pycha, tego Wam nie dam, ale resztą sie podzielę P.s....... to nie Ania pisała, tylko ja - jej wspaniały kot Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:58 zamknięty Aneczko buziole Iola mnie się dziś śniło ,że w pracy dali mi laptopa i powiedzieli ,że w przerwach mogę pisać sobie z Wami Czyż to nie jest uzależnienie ??? Posiadaczki Kotów wszystkiego dobrego dla Waszych pupili Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:04 zamknięty Wszystkim kotkom i kocurkom w dniu ich święta dużo miłości od właścicieli życzę Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:08 zamknięty Muszę uciekać do pracy ,do wieczoraka Pozdrowienia dla wszystkich Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:06 zamknięty nie pytajcie nawet gdzie moja pani............. Łazi gdzieś z moim durnym psem po śniegu Oboje są stunięci - taż tam zimno jest . Teraz ja siedzę na kompie moje kochane Panie i nikt mnie stąd nie ruszy!! A moja właścicielka zajrzy tu w poniedziałek, o ile się na to zgodzę . Buziaki podpis: Czaki, kot Ani Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:18 zamknięty Jeszcze wpadłam, żeby Wam podrzucić wywiad z Zorką Tekst linka Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:46 zamknięty No dobra Olik ale czy te Twoje koty muszą się tak drzec w moje święto?? Wywiad z Zorką juz pooglądałem, Adze dziękuję za wierszyk o mojej pani, Bulbinkę kazała ucałować za całokształt i w ogóle, wszystkie Was kazała ściskać i przytulać.Dla kota Eli i Łezki odpalam troszkę wątrobki z dobrego serca. i dla Ore chociaż..... ona lubi tylko czarne koty A teraz idę szaleć Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:50 zamknięty mmajka kciuki trzymam baaardzo mocno. Link Zgłoś
mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:56 zamknięty Wyniki mi przywiezie koleżanka ,która mieszka w Białogardzie ( Tam miałam operacje ) Miała być w tych godzinach 11-13 Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 12:08 zamknięty Majuśka, to wspólnie zaczekamy aż do skutku Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 12:31 zamknięty Czekam razem z Toba Majeczko, nie zapomnij się podzielić wiadomością Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 12:49 zamknięty Mmaju ja też ściskam palce za dobre wieści Chciałam jeszcze coś napisać ,ale tak ogłupiałam po przeczytaniu posta od M w innym wątku,że zapomniałam...Sorki ... Link Zgłoś
jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:09 zamknięty MMajeczko tez czekam z Toba i zaciskam kciuki Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:31 zamknięty Dziewczyny, to w oczekiwaniu na wyniki moze kawkę wypijemy wspólnie? Zapraszam Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:32 zamknięty uuuups - przepraszam - przesadzilam z tą kawą... Przyduża jest.... Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:37 zamknięty Layla, przynajmniej starczy dla wszystkich. Ja chętnie skorzystam, choć z doskoku bo obiadek kończę, ale zaglądam co tam i czy są wyniki. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:40 zamknięty Hahaha...Layla im więcej tym lepiej,bo nas tu sporo,a jak się zrobi pospolite ruszenie,to będzie jak znalazł Dzięki Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:51 zamknięty Ja również skorzystam.Laylo jak widzisz jest nas duzo więc się nie zmarnuje. Link Zgłoś
jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 13:58 zamknięty Ja tez sie chetnie kawy napije Majeczka juz wyniki ma, pisala w swoim watku, ale nie umi ich odczytac, ja niestety nie potrafie jej pomoc Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:02 zamknięty Juleczko dostała linka...pewnie teraz sobie czyta Link Zgłoś
jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:09 zamknięty Karmus juz doczytalam, ze pobieglas Majce pomoc Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:21 zamknięty akurat na linii frontu byłam Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:22 zamknięty Or-e buziaki Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:23 zamknięty Mmajeczko no teraz tylko się cieszyć Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:24 zamknięty Mmaju chyba byłaby adnotacja,że należy jak najszybciej zgłosić się do lekarza... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:26 zamknięty Nic się nie kołuj tylko spokojnie...,bo tam nic złego nie ma...poczekaj na wizytę u lekarza Link Zgłoś
mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:21 zamknięty Chyba wyniki są dobre Jest opisane to co było pobrane Link Zgłoś
mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:22 zamknięty Jak myślicie jak by było zle to by cos więcej by bylo opisane ?? Link Zgłoś
mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:24 zamknięty skołowana jestem!!!! Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:42 zamknięty Majeczko spokojnie, ale powinno być napisane konkretnie, ze np. coś tam coś tam bez zmian jakichśtam... Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 15:01 zamknięty Majka, jestem pewna że jest ok, bo z tego co wiem to od razu każą sie natychmiast kontaktowac z doktorkiem. Jula dzięki za pyszny obiadek , zabieram troche dla mojego głodomorai uciekam skoro złe zażegnane. Link Zgłoś
or-e Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 15:47 zamknięty Mmajka jeżeli wyniki są nieprawidłowe, to szpital sam dzwoni do pacjenta, aby ten się jak najszybciej skontaktował z lekarzem. Wpisz sobie Twój wynik w Google i wyskoczy Ci jakieś tłumaczenie. U mnie była taka sytuacja, kiedy przed operacją marker CA 125 wyszedł przekroczony, zaraz w tym samym dniu dzwonili po mnie z przychodni . Karma buziaczki Oliku teraz kopałam w necie kiedy można składać wniosek do sanatorium i nie ma żadnego przepisu kiedy należy składać wniosek. Jest natomiast przepis, który mówi , że nie możemy korzystać z leczenia uzdrowiskowego częściej niż raz na 18 miesięcy, wyłączając z tego szpital uzdrowiskowy. Licząc czas oczekiwania na rozpatrzenie wniosku 12-18 miesięcy, moim zdaniem składanie wniosku pół roku po przyjeździe z leczenia uzdrowiskowego jest zasadne. Co o tym sądzisz? Link Zgłoś
jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:25 zamknięty Zapraszam na obiadek Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:27 zamknięty Jaki apetyczny...Dzięki Juluś Link Zgłoś
jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 14:32 zamknięty Majka ja tez mysle, ze jakby bylo cos nie tak, to by Ci dali znac, ze musisz jak najszybciej skonsultowas sie ze swim lekarzem. Napewno jest wszystko ok. Nie martw sie kochana Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:54 zamknięty A jednak nie mogę Was zostawić Mmajeczko czekam razem z Tobą Laylo spodziewałam się, że Twoje spóźnione nieco życzenia będą niezwykłe Dobrze, że jesteś Kocie Ani, czyżbyś wiedział o czymś czego nie wiem ? Nie słyszłam, żeby Łezka miała kota ??? No chyba, że to Twoja sprawka A niby dlaczego nie podobają Ci moja koty śpiewające ??? Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 16:07 zamknięty Zorkooooo - wielkie wielkie gratulacje Hmmm tylko dlaczego nie dziwi mnie Twa wygrana? Ja po prostu wiedziałam, ze zasługujesz na tryumf - BRAWOOOOOOO!!!! Link Zgłoś
mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 16:33 zamknięty DZIĘKUJE WAM MOJE DROGIE !!! Mam nadzieje ,że będzie ok !!!Zadzwoniłam do gabinetu mam wizytę 27 lutego Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 16:42 zamknięty A ja przekonana, ze na pewno będzie dobrze Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 16:47 zamknięty Nie wiem jak to robicie, ale ja ciągle muszę tu zaglądać, i tak latam jak oszołomka pomiędzy garnkami, deska do prasowania i kompem Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 16:52 zamknięty Iolu normalka Maju będzie OKI Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 18:00 zamknięty Musze znikać, miłego weekendu życzę, i coś dla kocurków też po imprezkach dnia dzisiejszego Link Zgłoś
alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 18:03 zamknięty Witajcie kochane. Dopiero teraz mogłam wejść na kompa. czekałam aż mój mąż wróci,, bo mi mój komputerek nie chce działać, tzn. działa ale tak wolno, że nie miałam siły czytać, zawiesza się i nie wiem dlaczego. Pół godziny siedzenia i nie mogę przejść na inną stronę nic nie mogę poczytać!!! Teraz udało mi sie wejść mam nadzieje, że to się zapisze Muszę oddać go w ręce męża może go mi naprawi. Jak mu się uda to zaraz tu wejdę Narazie, Pa wszystkim ( nawet nie mogłam odczytać dzisiejszego dnia co u Was bo mi sie nie przesuwa) Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 18:58 zamknięty Hej dziewczyny Widzę, że dziś ostro wspierałyście Mmajeczkę oczekującą na wyniki i M którą zbywa szpital i lekarz nie dając dalszego zwolnienia ... w dodatku skrajnie inne mają zdanie na temat tego, czy można krwawić po łyżeczkowaniu czy nie, i czy CYCLONAMINE pomaga zatrzymać krwawienie czy nie Ręce opadają kiedy słyszy się takie rzeczy Mmajeczko i M życzę Wam dobrych wyników i dobrych lekarzy Iola ja też nie wiem jak one to robią, ale i ja muszę tu zaglądać co i rusz Obiadki za Bulbinkę serwujesz prima sort Bulbinko i jak Twoje nóżki po tygodniowym typtaniu do pracy ? Mam nadzieję że już sie przyzwyczaiły Miło, że masz dla nas czas Or-e wiem z własnego doświadczenia, że trzeba odczekać rok. Jesienią poszłam z prośbą o wniosek, na co pani doktor ( nie moja , bo tej nie było od kilku miesięcy ) uświadomiła mnie, że nie wolno im przed upływem roku sporządzać wniosku. No moje pytanie dlaczego, przecież i tak jeszcze ze dwa lata przyjdzie mi czekać odrzekła: do sanatorium kieruje się w celu poprawienia stanu zdrowia pacjenta. Jeżeli po kilku miesiącach tenże wraca po wniosek to znaczy, że leczenie nie przyniosło rezultatu, więc nie ma sensu wysyłać go na ponowne leczenie. Podobno takie mają zalecenie z NFZ. Nie mam pojęcia czy wytyczne mają na papierze, czy tylko na gębę Dopytam mojej pani doktor, która już wróciła i w marcu w tym celu do niej się pofatyguję. Alicjo co to za złośliwy bunt komputera mam nadzieję, że mąż go odczaruje A Tessni i Zicke nadal nie widać Karmo masz tego ptaka złodzieja dla Agi ? Ja już go znalazłam, ale to Twoja ptica, więc będę się nią rozporządzać Laylo nic nie mówisz co u Ciebie ... jak się poukładało w pracy ? Elu miłego weekendu z bliskimi Luleczko a co Ciebie ? Jak Zuzi zdróweczko ? Widziałam dziś jej słodką kocią buzinkę To mama tak ładnie ją ustroiła ? Nasz wnuś od poniedziałku znowu zaczął przygodę z przedszkolem i odpukać, tydzień minął bez choroby Prośba do Czaki - czy możesz nie łazić po laptopie Twojej Pani ? Już raz przez ciebie miała zepsutą klawiaturę jak w poniedziałek nie będzie Ani, to dostaniesz w ucho Miłego wieczoru Kobietki Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 19:05 zamknięty Ale narobiłam literówek wybaczcie, ostatnio zdarza mi się to coraz częściej, ale co na to poradzę, jak widzę je dopiero wtedy jak już są na forum Sprawdzałam wcześniej i nie widziałam - zawsze tak mam Karmo miało być oczywiście, że "nie będę się nią rozporządzać " ... znaczy pticą Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 19:29 zamknięty Późno dziś do Was zawitałam, ale jakoś tak mi w tym tygodniu nic nie idzie Komputer a raczej modem strajkuje i załącza się kiedy chce-nowy leży od wczoraj ale nie ma komu mi zmienić i zainstalować. Brzuszek mnie pobolewa , bo przez ten śnieg musiałam się dziś łopatować w dzień , bo moje dziecko nie dotarło by do domku. I jeszcze jakby mało tego było wczoraj, spacerując miedzy sklepami i robiąc zakupy zmarzłam i dziś pobolewa mnie gardziołko. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 19:42 zamknięty Witaj Kasieńko Ten niedobry tydzień własnie się kończy, więc ufam, że nowy już będzie zdecydowanie lepszy i tego Ci życzę z całego serca To odśnieżanie raczej nie było wskazane zdecydowanie za wcześnie na taką gimnastykę Poczytałaś jak Aga się urządziła ... a jest już rok po operacji .... Powinnaś się wystrzegać takich zajęć, a do tego masz bolące gardziołko Może przez weekend ktoś się znajdzie, żeby zrobić porządek z modemem, więc trzeba wierzyć, że będzie lepiej i ze zdrówkiem i z internetem Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 19:42 zamknięty Widzę , że teraz tak cichutko się zrobiło w forumkowie. Pewnie kolacje dla swoich rodzin szykujecie. Ja też się oddale i przygotuje kolacje dla swoich chłopaków. Link Zgłoś
mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:06 zamknięty Dzisiaj mamy na kolacje twarożek i cieplutkim kakao mniam Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:09 zamknięty Smacznego Mmajeczko Link Zgłoś
jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:39 zamknięty Dziekuje Oliczku Zuzia zdrowa, juz od zeszlej srody chodzi do przedszkola, kotka na jej buzi wymalowalam wlasnorecznie, wczoraj byl w przedszkolu bal przebierancow Zlecial mi ten tydzien okropnie szybko, a ten weekend zapowiada sie u mnie wyjatkowo pracowicie i tak jak zawsze mialam werbe do tej pracy tak teraz mi sie nie chce Tak wiec moje Drogie Syrenki pozegnam sie juz z Wami zyczac wspanialego weekendu, przeciez to ostatkowy weekend, bawcie sie dobrze Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:52 zamknięty Karmo w taki razie jak Aga wpadnie i się upomni o pticę to ją przyprowadzę Śpij dobrze Juleczko cieszę się , że Zuzia nadal zdrowa i że ma tak zdolną mamę Nasz wnuś na balu był rycerzem Może też wrzucę fotkę Życzę Ci zadowolenia z weekendowej pracy Witaj Bulbinko , miło że jesteś Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:58 zamknięty Hej Oliczku Nogi dokuczają nadal ,moczę smaruję itp . A od dziś jeszcze doszło nam zastępstwo ,bo koleżanka na L-4 Cóż trzeba sobie jakoś radzić .Jestem szczęśliwa,że mam 2 dni wolnego Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 21:02 zamknięty No to wypoczywaj przez weekend Nie musisz stać w kuchni , bo masz zapasy w zamrażarce, więc poleż z nóżkami do góry i relaksik Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 21:16 zamknięty Oliczku no nie wiem czy mi się uda takie wypoczywanie Kolorowych snów Kobietki Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 21:23 zamknięty Dobrej nocki Bulbinko, śpij słodko Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 22:23 zamknięty I Kasia już przytuliła się do podusi, więc pora też na olikkka Życzę Wam wszystkim spokojnej nocki Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 23:16 zamknięty Hej dziewczyny.Pewnie jak zwykle już wszystkie w łóżeczkach. Ja też jestem dzisiaj zmęczona, a jutro mam w planie sprzątanie, pieczenie faworków i róż karnawałowych, więc chyba też już udam się na spoczynek. Życzę Wam spokojnej i przespanej (Karmo) nocy. Miłego weekendu. Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 00:01 zamknięty Ale się dziś narobiłam... Laylo jesteś kolejną niedoścignioną forumową poetką . Wszystkim życzę przespanej (Karmo), spokojnej nocy. Anka bombowe było Twoje dzisiejsze wejście . Pozdrowienia od Szarusia dla Czaki Dobranoc i miłych snów. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 08:30 zamknięty Dziękuję kochane Dziewczyny za życzenia przespanej nocy No więc...eee...nie będę ściemniać...godzinę spałam z pewnością Aga oczywiście się nie pojawiła,a ptica chciała koniecznie na wolność się wyrwać,no to ją wypuściłam Życzę Wszystkim Superowego Ostatkowego Weekendu Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 08:36 zamknięty Syrenki...jako ,że sobota ostatkowa ,to trzeba... tany tany Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:25 zamknięty Oj tak dziewczęta przywdziejmy nasze piórka i w rytmie samby bawmy się Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:29 zamknięty Ale przed tańcami wygibańcami trzeba coś zjeść więc na śniadanko moje drogie zwołuję Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:43 zamknięty No ale zabawa zabawą ale najpierw obowiązki, muszę gdzieś na zakupy wyskoczyć . Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:55 zamknięty Widzę, że nie marnujecie ostatniej soboty karnawału Jasne, trzeba wykorzystać okazję A skoro dziś na wesoło, to podrzucę Wam coś, co dostałam od pewnej syrenki Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 10:02 zamknięty Cmokam wszystkie i bardzo się cieszę Laylo, że poradziłaś sobie z pracowymi kłopotami Córci życzę udanego występu, mamie wielu wzruszeń i miłego rodzinnego weekendu Tego ostatniego życzę wszystkim naszym Syrenkom i kandydatkom Karmo Twoja ptica nie chce mi się pokazać Czy tylko ja jej nie widzę ? Może spróbuję ją też wstawić ? Ptak złodziej Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:49 zamknięty Witam Syrenki weekendowo Najpierw dziękuję Wam za miłe słowa i spieszę powiedzieć, że pracowe kłopoty były duuuze, chyba poradziłam sobie z nimi skutecznie, bo akurat w tym przypadku brak wiadomości to dobra wiadomość No w każdym razie jakoś tam wychodzę na prostą chyba. W kwestii spraw życiowych, hmmmm same wiecie pewnie jak to jest - troszkę z górki i zaraz pod górkę i tak w kółko... Ale jakoś daję radę - lepiej - gorzej, różnie... W tłusty Czwartek udało mi się popełnić pączki i przyznam się, że Rodzina uznała, że jadalne i, że poproszą o węcej Dzisiaj oprócz tradycyjnego odgruzowania chatki będzie dla mnie bardzo przyjemne wydarzenie, ponieważ moja dziewczynka wystąpi na konkursie wokalnym i niezależnie od tego czy zajmie wysoką lokatę czy też nie - to będzie znów dla mnie święto po prostu i pewnie pochlipię wzruszona gdy ją zobaczę i usłyszę na scenie.... już nogami przebieram i nie mogę się doczekać normalnie... i spać nie mogłam z tego wszystkiego... Tak wiem, że jestem zwariowana okropniście ale co poradzić... Jutro dzień domowo się zapowiada, co lubię bardzo bardzo bardzo A Wam życzę udanego weekendu i oddalę się do kuchni Buziaki Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:52 zamknięty Witaj Layla trzymam kciuki za występy. Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:58 zamknięty Hura, wlaśnie moi mężczyźni zaoferowali się, że zrobią zakupy więc mi pozostaje sprzątanie, ale przynajmniej bedę sama to szybciej zrobię, nie lubię jak mi się ktoś kręci pod nogami. Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:59 zamknięty Hi hi dobre Oliczku Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 09:59 zamknięty Dziękiiiiii iolu Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 12:03 zamknięty Olik nietoperze są super Layla miłego rodzinnego weekendu Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 12:34 zamknięty Dziewczyny tak w nawiązaniu do nietoperzy własnie mialam w domu super historię, hi hi mnie i chłopaków rozbawiła do łez. A więc wrócili z zakupów i jak już sie rozsiedli to zorientowali się, że jeszcze jakis tam drobny pakunek został no i pytanie kto pójdzie? ja niewiele myśląc mówię :ja nie mam macicy i nie moge się przemęczać, oni popatrzyli na siebie i chórem na to my też nie mamy , zaczeliśmy się śmiać i wychodzi na to że trzeba by zatrudnić zdrową gosposię. Może to tak tu nie brzmi śmiesznie ale sytuacyjnie naprawdę wyszło super. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 12:45 zamknięty Iola To Cię chłopcy skontrowali hi hi Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 12:57 zamknięty Iola mnie rozbawił do łez mają chłopaki poczucie humoru Witam kolejne Syrenki Zakupy zrobione, zupka gotowa, zostało to czego nie lubię najbardziej - odkurzacz i mop Idę się nimi troszkę zaprzyjaźnić Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:03 zamknięty Oliczku zrobię to za Ciebie ale ,,,odstąpię Ci moje prasowanie Co do moich nieszczęsnych nóg ,to zamiast u góry to są cały czas po biurkiem Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:06 zamknięty Bulbinko, bardzo chętnie zamienię się z Tobą, zdecydowanie bardziej wolę prasować Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:07 zamknięty Hej Bulbinko hehe fajnie wyszło Olikkku Ty jesteś normalnie napędzana jakąś dodatkową energią( z kosmosu? ).,a może ,to ja jakaś niemrawa nad niemrawymi?Jeny ,u mnie wszystko odłogiem leży ,a ja czekam aż samo się posprząta... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:08 zamknięty to hehe...,to do Ioli... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:17 zamknięty Karmusiu Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:22 zamknięty Karmo nie jestem niestety nakręcona przeciwnie, ale samo się nie posprząta ... dziś w domu obsada jednoosobowa, nie mam więc złudzeń, dlatego już zmykam Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:31 zamknięty Wskoczyłam na chwilkę, żeby się przywitać z Wami.Później jak ogarnę to co zaczęłam to wskoczę do Was na smaczna kawkę. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:53 zamknięty Miałam tylko przywitać się i znikać, no ale oczywiście tak tylko"na szybko" musiałam przejrzeć co się dziś działo w forumkowie bo by mnie skręciło , a i tak mam zaległości Layla trzymam paluchy za występ. Na pewno będzie bardzo udany. Olikk super te Twoje nietoperki i jak idealnie do Nas pasują Iola po przeczytaniu Twojej opowieści z chłopakami stwierdzam, że u nas w domu również trzeba zatrudnić gosposię, bo żaden z domowników nie ma macicy A teraz to już naprawdę daję nogę do obowiązków, bo mnie zlinczują jak obiadku nie dostaną. Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 14:07 zamknięty Dzień dobry Syrenki. Słoneczko zawitało. Może na spacerek? Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:32 zamknięty Hehehe, czyli wyszło ,że ja niemrawa nad niemrawymi Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:36 zamknięty No tak Was coraz wiecej, coraz tu weselej a ja muszę się chyba pożegnać, bo moje chłopaki chcą ,zebym z nimi siedziała. Totez i znikam Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 13:45 zamknięty Na to czekałam i było warto, Bulbinko jesteś nieoceniona mniam, teraz mogę odejść. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 14:14 zamknięty Hej kolejna turo Syrenek...KLAWIATURA MI ZWARIOWALA!!! LEZKO HEHE...RACJA LEPIEJ NA SWIEZE POWIETRZE WYJSC...A NIE SIEDZIEC NA TYLKU I GLUPOTY PISAC...BUZIAKI... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 15:02 zamknięty Hej , witam południową zmianę Człowiekowi to jednak można wszystko wmówić Karmo jak powiedziałaś że jestem napędzana jakąś dodatkową energią, to dostałam takiej energii, że w trimiga umyłam połowę okien w domu, firanki już kończą się prać , a wcale nie miałam takich planów, więc sama jestem w szoku i mów mi tak dalej Łezko spacerek krótki miałam po zakupy, ale niestety taka chlapa, że samochody chciały mnie zalać obrzydliwym brudem, a spodnie utytłane w błocie Słoneczko więc wykorzystałam do umycia okien Jak się czujesz po brutalnym powrocie do pracy ? Mam nadzieję, że nie odebrali Ci tej pozytywnej energii jaką zostałaś ostatnio naładowana Kasiu cieszę się, że Twoje gardziołko już odpuściło Bulbinko trafiłam akurat na Twój obiadek w odpowiednim czasie podjadłam i mogę dalej sprzątać Iola u mnie też wszyscy bez macicy dlatego udaję się do dalszych obowiązków Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:17 zamknięty Kobietki życzycie udanej imprezki itp ,a Wy gdzie się bawicie ? U nas w pracy na dziś zorganizowali zabawę ale .....cena nie do przyjęcia jak na moją kieszeń No i powtórka z rozrywki ....imprezka na białej sali Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:23 zamknięty Bulbinko ja się bawię z oknami Własnie skończyłam z ostatnim, więc wpadłam na kawusię i co widzę, czeka razem z ciachem - dzięki zawsze jesteś we właściwym czasie Łykami i zmykam wieszać firany Wpadnę na kolację Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:31 zamknięty Oliczku ale Cię wzięło ... faktycznie Karma wysłała Ci jakąś energię z kosmosu Może uwiń się z robotą i zorganizujmy jakąś imprezkę Hello Karma gdzie jesteś??? Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:36 zamknięty Bulbinko to już zaczynajcie imprezowanie, a ja jeszcze uwinę się z porzędkami i dołączę Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:41 zamknięty Ostatnio tu królują zwierzaczki to może jeszcze jeden na imprezkę Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:59 zamknięty Olik hi,hi świnki i nawalone chomiki...czy myszy ? Supr Ja zobowiązuję się do wykarmienia wszystkich i ewentualnie trunkami Karma a może jakiś chłoptaś? Dziewczyny zapraszamy [img]https://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/desery/ Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:01 zamknięty Zagryzka, aby nikomu nie zaszumiała za szybko Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:04 zamknięty Kasieńko Gdzie się wybierasz? Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:09 zamknięty Bulbinko moje plany na wieczór to: a na koniec tej szalonej imprezy Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:12 zamknięty Powolutku sie rozkręcam tylko boję się że skończy się tak Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:33 zamknięty Kasieńko to tak jak u mnie ...ale zamiast wanny (której Ci zazdroszczę ) prysznic Dopiero dochodzi 18-nasta ,a ja już jestem taka -jakaś nie do życia Starość nie radość Jednak walczę nadal w kuchni ,przygotowuję na jutrzejszy obiadek Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 17:36 zamknięty Jeszcze młoda godzina to tak lajtowo Link Zgłoś
alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:24 zamknięty Hej wszystkim. Mój komputer padł. Synek wyszedł więc weszłam na jego. Mój komp rozebrany do części pierwszych. Ale dziewczyny rozrabiacie. Ja dziś w planie też małą imprezkę szykuję, w końcu to ostatki. Mój mąż mi to dziś uświadomił. Aż się wierzyć nie chce jak ten czas leci. Niedawno szaleństwo karnawałowe, pamiętacie, a tu koniec już się zbliża. Olikkk nie rozumiałam o co Wam chodziło z tą pticą, więc czytam i czytam aż wreszcie zrozumiałam, aż w głos się zaczęłam śmiać jak to zobaczyłam. Niezły numer Iolu a Ty z tą macicą to wymyśliłaś, u mnie też nikogo takiego nie ma (nawet pies) dobry pomysł z tą gosposią idę zajrzeć co w innych wątkach się działo, narazie Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:08 zamknięty Hello Kobietki U mnie energii do sprzątania zabrakło -w przeciwieństwie do Oliczka ale z wiadomych przyczyn co nie Oliczku ?Pewnie mnie rozumiesz,bo co za dużo to nie zdrowo Layla czekamy na relacje z występu Łezko słoneczko mi zaglądało do okien ....ale tak jakoś niemrawo Czyli czas na mycie okien Odpoczywać trzeba jednak się nauczyć ...mnie to nie wychodzi .Ja dziś zrobiłam trzy rodzaje śledzików ;,ale Karma ,ala basik w pomadorach i hekele te ostatnie ...to byłam zmuszona ,bo .....za długo trzymałam w zalewie hi hi i do niczego innego się nie nadawały U mnie też wszyscy bez macicy ...ale lepiej nie będę ich jeszcze uświadamiała Niech sobie popracuję jeszcze trochę za mnie Kasiu jak tam walka z kurzami ? 40usunięcie macicy cięcie poprzeczne 17 10 2011 Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 16:13 zamknięty Syrenki zapraszam Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:44 zamknięty Dobry wieczór Kobietki Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 20:09 zamknięty Cześć Kochane ...ja po kolacji Kasiu kuruj gardziołko i nie łopatuj więcej ...sąsiada poproś Smacznej kolacji Olikkku hahaha...nie zauważyłam literówki Mam pticę,ale Agi nie ma ,to nie pokazuję,a tak poza tym,to jaka ona moja? Nasza ona Możesz sobie nią rozporządzać Czekałam na Agę,ale już dłużej nie mogę Moje drogie Kolorowych Snów Wam życzę Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:08 zamknięty Coś mi się dziś skrócił poranek Wczoraj sobie poszłam, a tu jeszcze Ela, Aga i Bulbinka urzędowały Aguś ja przeczytałam blog Zorki od deski do deski, dawkowałam sobie porcjami, ale nie mogłam odpuścić. Sporo można się z tej lektury nauczyć Witam dzisiejszą obsadę Forumkowa Karma, Bea, Eli, Mmajeczka, Bulbinka, Iola, Ania i kota Ani oraz Eli Kocurom życzę, żeby były kochane prze swoje pańcie i nie tylko A skoro kociaki mają świto to zapraszam na imprezkę Singlolcat A mnie się śniło oczywiście nasze forum Jesteście ze mną 24 godziny na dobę Podobnie jak Bulbinka chętnie oddam kilka nocek naszym niedosypiającym Syrenkom Coś długo nie widać Tessuni Mam nadzieję, że dziś już wróci ze szpitala Zycke Ranek mam skrócony, więc muszę Was opuścić, bo kuchnia wzywa Tymczasem wszystkich pozdrawiam i życzę udanego dnia Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:21 zamknięty Witam Was Ajajaaaaaj narozrabiałam.... Ale już się poprawiam Nie wchodziłam na forum i mam za swoje - przegapiłam takie ważne wydarzenie... Aga bliźniaczko - wybaaaacz Sis, Jubilatko kochana, Martwię się dziś już od rana! Bo oto odkryłam, Że gafę strzeliłam I życzeń Ci swych nie wpisałam... Mam jednak nadzieję, Że choć się zaśmiejesz Gdy samokrytykę tak strzelę... Bo szczerze się wstydzę, Że czasem nie widzę, Gdy coś tak ważnego się dzieje... Agusiu ma droga, Tyś jest tak pożoga Dowcipu, humoru i siły! I nic to, że smutki, Że dzień znów za krótki W dodatku kłopoty przybyły... Uśmiechaj się często Wszak wielkie to męstwo Na przekór wszystkiemu się nie dać! Miej w nosie złych ludzi A kto Ci marudzi Niech precz idzie i nie ma przebacz... Więc życzę Ci miła, Byś w zdrowiu wciąż była, A w sercu Twym niech maj zakwita! Niech precz pójdą smęty - Hen w morskie odmęty Bo z Ciebie morowa kobita I niech Ci się zdarzy, To co się zamarzy Rodzina zaś niech Cię doceni Boś Ty jej podporą – Przyznaję z pokorą - I nic tego faktu nie zmieni! Wybaczysz siostro? Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:28 zamknięty Olikkku wooooow co ja widzę Nasza Nowa Stronkaaa suuuper - gratulację i piękne podziękowania!!! Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:30 zamknięty Wszystkim Syrenkom życzę dobrego dnia - wszak mamy piąteczek czyli naszą małą sobotę Link Zgłoś
mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:29 zamknięty Ojej stracha mam !!!! Zaraz przywiozą mi badanie hp !!!! Aż mnie brzuch rozbolał !!! Trzymajcie kciuki !!!! PROSZĘ Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:30 zamknięty Majuś - spokojnie, nie jesteś sama - razem damy radę Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:33 zamknięty Majeczko - każda z nas przeżywała katusze zanim nie dostała do rąk pożądanego wyniku... To zrozumiałe i naturalne Skarbie Jestem tutaj i nie wyjdę dopóki nie napiszesz co i jak Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:39 zamknięty ja też czekam na wyniki z Tobą Majeczko Link Zgłoś
mmajka65 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:39 zamknięty E mocje osiągają poziom zenitu !!! dzięki ,ze jesteście ze mną Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 11:44 zamknięty Majuniu - jak długo musisz trwać w niepewnosci? Za ile czasu mniej więcej będziesz miała wyniki? Link Zgłoś
jula1023 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 10:57 zamknięty Agus biegne z najlepszymi zyczeniami zdrowka przepraszam przegapilam Twoj jubileusz, wybacz. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 17.02.12, 15:43 zamknięty Majeczko jeszcze walczysz z tłumaczeniem?Wiesz ja znalazłam swój wynik ...On jest podzielony można powiedzieć na dwa człony...pierwszy,to "wynik badania"- wszystko w języku polskim-co zostało pobrane i w jakim jest stanie..., a drugi,to badanie "mikroskopowo"- i tu już łacina jak leci...Na koniec jeszcze jakiś dopisek po polsku i tyle...Jeśli nie ma u Ciebie żadnej informacji ,że należy szybko zgłosić się z wynikiem do lekarza,to niczego się nie obawiaj Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 10:06 zamknięty Dzień Dobry Dziewczyny ,które niedawno przybyły ... Olikkk hihihi... nie mogę pisać...hihi... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 10:09 zamknięty u mnie ją widać,ale widać w konia mnie latawica jedna robi Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 10:28 zamknięty I ja zmykam do sobotnich obowiązków, więc do miłego zobaczenia za czas jakiś Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 11:33 zamknięty Dzień dobry Nie źle tu dajecie z samego rana Tancerki śmigają ,ptice latają Iola śniadanko super Karma Twój ptak nie chce mi się pokazać, ale Oliczek zadbała abyśmy wszystkie go ujrzały Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 14:48 zamknięty Słońce rzeczywiście i u mnie w okna zagląda i zaprasza na zewnątrz,ale ja nie...nie mogę ...kurz za bardzo w słoneczku się uwidacznia Trzeba najpierw z nim porządek zrobić Bawcie się kochane upojnie w noc ostatkową i Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:00 zamknięty ale już nikto nie je doma? Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:07 zamknięty no to se sama potańczę...hehe. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:09 zamknięty Karmusiu ja cały czas tu wpadam Zorganizujesz nam chłoptasia czy nie .... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:10 zamknięty idę "wyrwać" jakiegoś...zaraz... Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:11 zamknięty Karmo, dawaj jakiegoś przystojniaka. Niech nas poprowadzi... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:22 zamknięty ha..i co... ja z poświęceniem chłopaczka ciągnę ,a Wy gdzie? Sama mam z nim pić ?... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:25 zamknięty no dobrze...jeden za mało,to przygnałam więcej,ale już nie mam siły ...ufff!!! Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:29 zamknięty Bulbinka aleś Ty wybredna,ja zamiast na imprze ,to w pogoni za chłopami czas spędzę... dobra ,to już ostatni Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:29 zamknięty Karmuś jesteś niemożliwa, tym Swoim chłoptasiem i jego wątrobą doprowadziłaś mnie do takiego śmiechu, że siedzę i za brzuchol się trzymam Mój dziesięcioletni syn wpadł do pokoju z zapytaniem co mi się stało,więc na prętce wymyśliłam, że coś mi się przypomniało bo przecież nie pokarze mu chłoptasia z uszkodzoną wątrobą. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:16 zamknięty musiałam mu ręce związać...,bo nie chciał iść skubany jacie...tylko Wy nie myślcie ,że jakaś "zboczona" jestem,co ja zrobię ,że same takie chłopaczki mi się trafiają Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:18 zamknięty chyba mu się wątroba trochę przemieściła,pewnie dlatego ,że go poturbowałam nieco Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:22 zamknięty Łezka super ,że wpadłaś kochanie Karma to faktycznie miałaś przeprawy z chłoptasiem hi hi a jak kogoś posądzą o zboczenie to pewnie mnie ,bo Cię do tego namawiałam A ja chcę tamtego ....był fajniejszy Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:30 zamknięty Karma super !!!! Alicja zapraszamy na impre Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:34 zamknięty Łezko tamtemu niech naprawia ....ale teraz to je to... KARMUSIU !!! Już nam starczy he,he ...Dobrze,że małż patrzy na mecz bo by mi tu zaraz,- dał koncert życzeń Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:36 zamknięty Łezko co lub kto Cię wyrzuca ? Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:39 zamknięty Bulbinko, tylko sieć Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:41 zamknięty Łezko ufff a już się bałam ,że chłoptasie Ci się nie spodobali Karma teraz ja się ze śmiechu popłakałam nie musisz już teraz go naprawiać ha,ha Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:43 zamknięty No nie, wszyscy czadowi!!! A ten śpiewa do tańca: www.youtube.com/watch?v=gvHldngHGXI&feature=related Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:48 zamknięty Łezko a więc, dajemy czadu he,he Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:52 zamknięty Łezka chłopaczek cud malina,ale ja bym tak choć jednego ząbka mu usunęła,żeby taki idealny nie był Wow ...,to teraz tańcujemy przy muzyczce ... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:55 zamknięty Po tańcach zawsze burczy mi w brzuszku Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:01 zamknięty Łezka kurczaczki pieczone, ja to chyba wymiękam, jeszcze takiej kondycji nie złapałam, żeby wywijać jak te laski Po takich tańcach na pewno rozeszłabym się w szwach i mój mąż musiałby pogotowie wzywać Link Zgłoś
alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:51 zamknięty Lezko aż mi się siedzenie kiwa, he he Link Zgłoś
alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:56 zamknięty A co powiecie na tego? Link Zgłoś
alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:59 zamknięty Wiecie co się stało????? mój syn (starszy) obciął włosy, normalnie nie mogę uwierzyć. On miał kucyk, takiego do ramion, nosił go ho, ho odkąd pamiętam miał długie włosy, no i dzisiaj ściął. Ale jestem w szoku, właśnie mi pokazał. Muszę ochłonąć. Ciekawe co na to jego dziewczyna powie Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:31 zamknięty Bulbinko, , wyrzuca mnie. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:37 zamknięty Łezka co Cię wyrzucaaa??? ja temu czemuś dam... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:39 zamknięty No masz i jeszcze mi każecie z uszkodzonym siedzieć i naprawiać,ale z Was kumpele... Hahaha...u mnie też wszyscy bez macicy ...nawet suczka Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:28 zamknięty Bulbinko, zostawimy go Karmie? Niech z nim zrobi porządek i naprawi mu wątrobę. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:56 zamknięty najmocniej sory...,ale moja piesa nie poczeka niestety...musimy na spacer... Łezka nie gniewaj się o tego ząbka...ja coś dzisiaj mam wenę niszczycielską... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 18:57 zamknięty ooooo idziemy na całego Alicja uwaga na małża Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:01 zamknięty Karmuś, www.youtube.com/watch?vNhVBHZ5AMk&feature=related Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:09 zamknięty Łezka fajoskie chłopaczki na końcu też Teraz uciekam ,ale zamierzam wrócić Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:17 zamknięty Kasiu, damy radę. Link Zgłoś
alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:18 zamknięty Ja szykuję się na ostatki, muszę jakieś zakąseczki zrobić, bawcie się dobrze, szalone Pa Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:21 zamknięty Hello jakie chłopaczki ? Ja widzę tylko kobietkę i leci muza Alicja jak ściął włosy całkiem krótko ?Na męsko ? Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:48 zamknięty Syrenki czkamy na Was !!! 40usunięcie macicy cięcie poprzeczne 17 10 2011 Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:50 zamknięty He,he CZEKAMY 40usunięcie macicy cięcie poprzeczne 17 10 2011 Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 19:53 zamknięty No dziewczyny, ale dałyście czadu ja motam się z odkurzaczem i mopem, a tu widzę impreza na całego Macie mistrzostwo świata, nawet Łezkę udało się Wam zwerbować na balangę Ciekawe kto jeszcze do nas dołączy Coś mi się wydaje, że dziś zaczniemy kolejny wątek jak pójdziemy w tany Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:01 zamknięty Alicjo myślisz, że syn obciął włosy bez porozumienia z dziewczyną ? To faktycznie miałaby niespodziankę, pewnie większą niż Ty Bulbinko podobno bolały Cię nóżki, a teraz tak zgrabnie wywijasz ? cóż tak Ci pomogło, czyży chłoptasie Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:03 zamknięty Bulbinko wołałaś, wzywałaś a jak pzyszłam to wszystkie zniknęły to co sama mam tańcować ? Podjem sobie tych apetycznych przekąsek zanim ktoś się pojawi Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:09 zamknięty Jestem ja Hej Olikkku goście się bawią ,dołączmy do nich Bulbinko niedokładnie wysłuchałaś , bo na końcu dwa chłopaki się pokazały...zobacz jeszcze raz Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:11 zamknięty Łezka Kasia gdzie Was wywiało, o Bulbinkę nie pytam ,bo pewnie w kuchni wałówkę szykuje Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:15 zamknięty Przepiękny Arab ...i rytmy super... Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:09 zamknięty Dziewczyny, zobaczcie jaki ten piękny!!! : www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=1NC3eh7a9BQ Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:12 zamknięty A ten? www.youtube.com/watch?v=-N4hRGk5ZK8&feature=related o takim marzę. Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:16 zamknięty Karmo, wstrzeliłyśmy się równolegle w sieć. Posłałam Wam dwóch przystojniaków. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:20 zamknięty Łezko witaj Gdzie Ty wynalazłaś takich przystojniaków i ta muza - super Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:22 zamknięty Widzę Łezko ...oba są wspaniałe ...niewiele miałam z końmi do czynienia,ale są piękne... Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:24 zamknięty Witaj Olikku Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:28 zamknięty Miło Cię widzieć znowu i od razu na imprezie - super Nasza Iwon też powinna się lada moment pojawić, bo dziś wracała do domciu. Ciekawe czy też tak będzie zadowolona jak Ty Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:33 zamknięty Na pewno tak Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:37 zamknięty Bawcie się, a ja na trochę muszę się znowu oddalić Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:48 zamknięty Łezka super Oliczku fajnie ,że wpadłaś Karma jak TY mnie znasz hi hi robię jabłka na szarlotkę ala Olik ,ale piec będę jutro no i do małża musiałam trochę przysiąść Wpadnę jeszcze ,ale na razie się oddalę ... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:55 zamknięty Bulbinko haha...ma się tę intuicję Kochane bawcie się dobrze ...ja muszę spróbować podlizać się Morfeuszowi ,żeby mnie przytulił dzisiaj Kolorowych Senków Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:58 zamknięty Słodkich snów. Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 21:08 zamknięty Jeszcze jeden fajny kawałek chociaż tekst trochę boli: www.youtube.com/watch?v=9Kd92zkbDA8&feature=related Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 09:06 zamknięty Łezko ogromnie lubię ten kawałek,choć bardziej do oryginału jestem przywiązana...moja mało zadowalająca znajomość języka wykonawcy mimo wszystko pozwala potwierdzić bolesność słów.Fajna ta wersja Link Zgłoś
layla01 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 21:17 zamknięty Witam Was wieczorkiem Wpadłam na chwilkę i widzę, że niezła impreza trwa Super, że humory dopisują Powiem Wam, że jak zwykle moja córeńka zorganizowała mi swoim występem święto i dała mi i wzruszenie i radość i nie wiem co jeszcze - całe mnóstwo emocji woooow Wyniki festiwalu zostaną ogłoszone w poniedziałek - ale niezależnie od nich dla mnie i tak moje maleństwo (ponad 170 cm hi hi hi) zawsze jest na pierwszym miejscu w sercu Uwielbiam wspólne pobyty na konkursach, dyskusje, analizowanie, refleksje, plaplanie rozmaite, długo by wymieniać aaach..... Bawcie się dobrze babeczki - ja zmykam, bo chatka nie zdążyła się odgruzować niestety i cokolwiek mus zrobić jeszcze przed snem Buziaki dla Was wszystkich A skoro tak tutaj się bawicie, to dorzucam piosenkę Jennifer Hudson o silnej, wspaniałej mądrej i dumnej kobiecie... Jennifer Hudson - Spotlight I z tym utworem zaprezentowało się moje maleństwo... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 21:42 zamknięty Layla miło słyszeć ,że wspaniale się bawiłaś ,ja trzymam kciuki za córcię ,pomimo ,że i tak ma miejsce pierwsze w Twoim serduszku Pozdrawiam cieplutko Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 21:45 zamknięty Moje Kochane Kobietki o 22 leci mój film ,więc znikam ,bo i tak jakoś się pochowałyście . Dziękuję ,za wspaniałą imprezkę i miłe towarzystwo Kolorowych snów Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 21:58 zamknięty Hej, wpadłam do Was w przerwie na reklamy, bo też coś tam oglądamy w TV Odsłuchałam Łezko Twojej propozycji muzycznej, a że tekst nie był przy mnie pisany, to nie zabolał Bulbinko smacznej szarlotki Laylo cudnie, że Twoje maleństwo daje Ci tyle wspaniałych wzruszeń Czy pokażesz nam wykonanie córci ? Fajnie byłoby posłuchać i zobaczyć M poobserwowała nasze szaleństwo i poszła dalej oglądać film, więc i ja idę zobaczyć co dalej się dzieje w moim filmie Poszłyście spać to ja też zmykam Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:20 zamknięty Oooo samba gorąca, a niedługo wiosnaaaa...i nie będzie chlapy... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 20:12 zamknięty To jeszcze trochę gorących rytmów na rozgrzewkę Bellini - Samba de Janeiro (videoclip) Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 23:50 zamknięty Oliczkku słuchaj, proszę Cię bardzo, bardzo o namiary na dobrego ginekologa gdzieś w pobliżu, a Ty jesteś z Rybnika, chcę jeszcze raz skonsultować się z innym lekarzem i porozmawiać. Będę miała wyniki z czyszczenia i cytologii to je zabiorę ze sobą i pojadę. Bo potem to już za wiele czasu nie będę miała. Chcę się upewnić jeszcze raz, bo im bliżej tym bardziej się boję i chcę wszystko wiedzieć od solidnego fachowca)))) Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 18.02.12, 23:51 zamknięty .... prywatne namiary Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 11:15 zamknięty Witajcie Kobietki Julciu mogę Ci polecić mojego lekarza. Co prawda ja do niego chodzę tylko do przychodni, ale mam namiary na gabinet prywatny, na wszelki wypadek. Przyjmuje w Rybniku, ulica Na Górze. To jest kamienica zaraz za budynkiem, w którym są również gabinety prywatne innych specjalistów. Podam Ci numer telefonu do rejestracji prywatnego gabinetu w godz. od 9-12 608 427 139 . Przyjmuje tam w środy i piątki od 17:00. Tylko tam też trzeba będzie pewnie poczekać kilka dni. Nazywa się Ryszard Michalik i jest moim lekarzem od roku 2002. On robił mi łyżeczkowanie i operację, po których nie miałam najmniejszych problemów Młode kobietki z mojej rodziny, również do niego chodzą Karmo miło słyszeć, że dziś już lepiej spałaś i oby tak dalej Kobietki kochane, życzę Wam miłego dnia Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 11:47 zamknięty Oliczku ,Karmusiu Wszystkim Kobietką życzę miłej niedzieli Julciu powodzenia Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 12:04 zamknięty 40usunięcie macicy cięcie poprzeczne 17 10 2011 Link Zgłoś
alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 12:14 zamknięty Hej wszystkim. Skorzystałam, że synek do kościoła poszedł no i przyszłam się przywitać. Mam nadzieję, że mój mąż naprawi mi kompa muszę czekać. Fajnie wczoraj było. Widzę, że Bulbinka właśnie zajrzała pozdrawiam Cię Zajrzę jeszcze, teraz idę ugniatać kluski Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 13:01 zamknięty Witam Was wszystkie Przepraszam,że wczoraj tak znikłam bez pożegnania, ale przyjechali do nas znajomi bez zapowiedzi i na pewno wiecie jaki mętlik zachodzi w takiej sytuacji- szok...... wariactwo.... wszystko robi się na raz Małż w autko i po brakujące drobiazgi do sklepu musiał gnać. Eh nie lubie czegos takiego, bo po takim stracie impreza była dla mnie bardzo męcząca Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 13:35 zamknięty Witaj Alicja Dzięki za pamięć kochanie Kulej te kloski ,bo tu jakoś cicho No i pogoń ukochanego z tym kompem Kasieńko rozumiem Cię doskonale też nie lubię takich nalotów bez zapowiedzi Ostatnio ...w ogóle nie lubię jak ktoś przychodzi i ja nie lubię chodzić ... Nie wiem ,ale jakoś wolę teraz siąść do kompa i z Wami pobyć 4 miesiące L-4 otwarły mi też oczy na dużo spraw.... ufff jakaś dziś sentymentalna zaczynam się robić ....lepiej będzie ,jak za dużo nie będę się rozkręcać na ten temat Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:03 zamknięty Kobietki dziś ful wypas ,bo w tygodniu nie będę miała takich możliwości Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:05 zamknięty Bulbinko dzięki za deserek Pychota Olikkku dziękuję ,że cieszysz się razem ze mną ... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:08 zamknięty Ledwie deserek wmłóciłam, a tu obiadek ...,ale zjem... już drugi dzisiejszego dnia , w tygodniu pogłoduję Dzięki Bulbi Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:09 zamknięty Witam. Szok! w tym sanatorium nauczyli mnie jeść obiadki i musiałam coś upitrasić. Były m.in. dwie kluski. Gotowe. Kupione w sklepie ale surówkę zrobiłam sama. Miłego popołudnia. Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:10 zamknięty Aaaa. Byłam w kościółku na rowerku. Has ha! Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:11 zamknięty Julcia! To nasze towarzystwo. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:21 zamknięty Łezka po wpisie wnioskuję ,że pogodne masz ładną.U mnie wieje i pada "coś" ni to śnieg ni to deszcz Ale mimo tak wstrętnej pogody muszę wyjść z domku i jechać do mojego tatki na cmentarz. Karmuś mam pytanko do Ciebie, bo widzę że Ty w tym samym programie robisz napisy co i ja, tylko że Twoje widać a moich nie W jakim formacie je zapisujesz bo ja juz całkiem sie zakręciłam. Miłego popołudnia Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:50 zamknięty Hej Łezko Meliskę popijałam,ale ja chyba odporna jestem ,chociaż ostatnio próbuję tabletki ziołowe na sen i one zdaje się w składzie mają przyjaciółkę Morfeuszka Dzisiejszej nocy spałam( żeby tylko nie zapeszyć!!!) Kasiu a o jakim programie piszesz?, bo ja z kilku generatorów tekstu korzystam... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:54 zamknięty A skąd ja będę wiedziała ,że wątek się skończył ???? Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:57 zamknięty Bulbinko, bo nie będziesz mogła wysłać posta i będą Ci kazali założyć nowy, w tedy czmychniesz do tego Tekst linka Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 15:20 zamknięty Oliczku oki dzięki To chyba przeze mnie co? Tyle tych obrazków wklejam .... Czy to jest problem ?Zakładanie następnego wątku? Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 17:32 zamknięty Już dotarłam do domku.Wieje straszliwie i chlapa niemiłosierna Zanim doczłapaliśmy z samochodu do grobu tatki ,trochę odgarnęliśmy śnieg z pomnika i zapaliliśmy lampki i wróciliśmy z powrotem do autka to wyglądaliśmy jak trzy bałwany. Karmuś chodzi mi o COOL TEXT Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 18:01 zamknięty Bea nie zamartwiaj się co ma być ,to i tak się wydarzy,bo na to raczej wpływu nie masz...,ale ja Ci życzę ,żeby wyszło dobrze dla Ciebie Kasiu kurcze tak pomyślałam i nie wiem czy jestem w stanie Ci wytłumaczyć...poruszam się tam jak dziecko we mgle, ale spróbuję...jak wymyślam tekst,to go później generuję i kopiuję kod html...i wklejam w post ,ale nie bezpośrednio ,a przez img.Też miałam z nim problemy i klikałam na co popadnie...nie pamiętam Kasiu na co...przepraszam, musisz próbować do skutku. Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 18:07 zamknięty Karmo . Masz rację nie mam żadnego wpływu. Mogę się tylko zastanawiać czy podpisać aneks czy nie co jest równoznaczne z szukaniem nowej pracy. Link Zgłoś
alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 18:33 zamknięty Witajcie znowu wpadłam, kradnę kompa synkowi jak go nie ma. Choć teraz właściwie jest ale dalej chory wczoraj było już dobrze i po tygodniowej chorobie poszedł na krótki spacer, bo jutro do szkoły a tu dziś nie wiadomo dlaczego od popołudnia jest mu źle, wymiotywał i nie wiem już co jest grane czyżby jakieś zatrucie? My czujemy się dobrze, a on padnięty. Źle bo zaległości w szkole coraz większe a nie wiem czy jutro go puszczę. Och. Bea życzę aby Ci się wszystko w pracy ułożyło. Ja kochana już od 2 tyg. szukam roboty, wysłałam tyle CV i nic. Już jestem wściekła i podłamana. Lepiej podpisać ten aneks, bo z pracą teraz krucho wierz mi. A co ciekawe jak już coś konkretnego znajdę to okazuje się że chcą tylko osoby niepełnosprawne, no można oszaleć, co mam sobie rękę uciachać? Dobra idę zrobić herbatkę synusiowi. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:01 zamknięty Dobry wieczór kochane kobietki już wróciłam...baaardzo mi Was brakowało,a tu nowe osóbki...i tyle się u Was dzieje...a ja miałam oderwanie się od dnia codziennego przez całe trzy tygodnie..ufff...jak dla mnie to już wystarczy...siły zregenerowane..reset całkowity...zawiaski wzmocnione...gorąco Was pozdrawiam i zostawiam.. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:02 zamknięty Bea czy dadzą Ci czas do namysłu? Dobrze by było z kimś to przedyskutować,ale decyzja i tak należy do Ciebie.Powodzenia Bea Kasia jak "walka" z generatorem? Kolorowych Snów Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:07 zamknięty Karmuś nadal zacięcie walcze Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:12 zamknięty Kasiu teraz uciekam szykować się do snu,ale jeśli masz jakieś pytania ,to pisz ,a ja postaram się jutro przeczytać i pomóc Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:43 zamknięty A jednak jeszcze Was zastałam w starym wątku Witajcie wieczorkiem Bulbinko Twoje obiadki chętnie wyciągnęłabym z tego komputerka Ostatnio widziałam film o najnowszych gadżetach w dziedzinie komputerowej i chyba jesteśmy już o krok od takiej możliwości, oj byłoby super Tylko nie wiem, czy powinnam oczekiwać na takie możliwości, bo nawet od tych wirtualnych dobroci przybrałam już tyle przez zimę, że ledwo mieszczę się w spodniach, które miałam zawsze sporo za luźne Nic to, zaczyna się niebawem post, to do Wielkanocy powinnam osiągnąć moją normalną wagę Bulbinko, czy mi się wydaje czy nas troszkę lubisz Śnisz o laptopie, żeby mieć do nas dostęp w pracy, w domku podobnie To miłe Bulbinko chyba nie ma znaczenia ile obrazków jest w wątku, zwykle mniej więcej limit się przekroczy jak jest 2496 postów lub nieco więcej Założenie nowego wątku nie jest wielkim problemem, ale czasem zwłaszcza nowe osoby troszkę są zagubione w tym momencie, dlatego wolałam wyprzedzić fakty Kasieńko jak tam dzisiejszy dzień ? spokojny, czy kolejny nalot Mam podobnie ja Ty i Karma jeżeli chodzi o niezapowiedzianych gości, wręcz mam koszmary z tym związane Być może ma to wiązek z pewnym traumatycznym przeżyciem sprzed laty .... Za czasów komuny jeszcze, kiedy miałam małe dzieci, pewnego dnia, gdy w domu była rewolucja totalna ( wzięło mnie na generalne porządki prawdo podobnie było to przed świętami ) okna, firany, zdjęta pościel, wszystko porozrzucane po katach i jestem sama, tylko z dziećmi. Puk, puk - otwieram drzwi, a za nimi moja koleżanka z rodzinką, której nie widziałam przez lata, ponieważ wyjechała za granicę ... Myślałam, że umrę i zapadnę się pod ziemię ... do tego jak można się domyśleć w lodówce pusto, w barku również .... Niestety telefonów wtedy nie było, sklepu pod nosem też więc totalna kicha i wstyd jak stąd do Paryża ... No i teraz mam koszmary w tym własnie stylu .... Czy Twój tatko ma dziś rocznicę śmierci ? W piątek podobną rocznicę obchodziła Zicke ... Julciu, mam nadzieję że mój lekarz przypadnie Ci do gustu - oby, bo nie chcę dostać po uszach od Ciebie Czyżbyś była zawiedziona tym, że się dobrze czujesz ostatnio Tylko się cieszyć Julciu , może obejdzie się bez operacji Łezko Twój rumak z pewnością bardzo się stęsknił za Tobą przez ostatnie trzy tygodnie U nas niestety warunki drogowe i pogoda zdecydowanie nie rowerowa Bardzo się cieszę, że sanatoryjne lekcje poprawnego odżywianie zmobilizowały Cię do pitraszenia Tylko utrzymuj tą mobilizacje na stałe Ten rumak, o którym marzysz jest niezły Może kiedyś ? kto wie Karmo, czy testuje jeszcze raz te same tabletki ziołowe, co wcześniej ? Oby dały oczekiwane rezultaty Bea, trzymam kciuki za to, żeby to co znajdziesz w aneksie do umowy nie było takie złe Alicjo nie zazdroszczę synowi, ani Tobie Zdrówka mu życzę, a Tobie sprawnego komputera i powodzenia w poszukiwaniu dobrej pracy Iwon, no wreszcie jesteś Witaj Cieszę się, że wszystko zregenerowałaś jak należy No i jak dom ? cały i wszyscy żyją ? Mam nadzieję, że z pomocą ciotuni nie czuli się zaniedbani Dziękuję za pozdrowienia, ale ufam, że zostawiłaś nas tylko na troszkę Czekamy na szczegóły jak się ze wszystkim już ogarniesz po powrocie Buziole od olikkka Piszę tu i piszę, a Wy w tym czasie powoli ewakuujecie się do łózek jak widzę, Karmo dobranoc Ja się jeszcze nie żegnam, licząc ktoś jeszcze mi potowarzyszy Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:59 zamknięty Oliczku dziś spokojnie, bez nalotów Nie,mój tatko zmarł 4 października. Jak jeszcze żył to co niedziela jeździliśmy do niego na obiadki-mieszkał 18 km ode mnie. Więc teraz , w miarę możliwości staramy się jeździć do niego dalej na te niedzielne obiadki Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 21:02 zamknięty To bardzo miłe Kasiu Nie wszyscy tak pamiętają o swoich bliskich, ale jednak sporo podobnych do Was można na cmentarzu spotkać Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 21:17 zamknięty Iwon nareście jesteś kochanie Bea trzymam kciuki , przy podejmowaniu decyzji pamiętaj ,że wszędzie dobrze .. Ja też narzekam ,ale nie wiem co mnie może spotkać gdzieś indziej Oliczku cóż to za pytanie ?????????? Chyba nie wątpisz moje uczucia i dziewczyna też-mam nadzieję Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 21:03 zamknięty Karmo dobranoc, życzę, Ci spokojnej i przespanej nocki. Olikkku już niedługo dowiem się co zawiera aneks, chciałabym, żeby nie był aż taki zły, ale jak głoszą plotki to nic dobrego nie będzie. Dzięki za trzymanie kciuków. Dam Wam znać co i jak. Dziewczyny ja też bardzo nie lubię niezapowiedzianych gości. Na szczęście rzadko się tacy zdarzają. W erze komputerów i internetu każdy z moich znajomych i rodziny raczej się zapowiada, w obawie, że może zastać zamknięte drzwi. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 21:18 zamknięty Gdyby ktoś nas szukał , to jesteśmy już w nowym wątku gdzie serdecznie zapraszam Tekst linka Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:47 zamknięty Iwon witamy po powrocie z sanatorium. Super, że jesteś jak nowo narodzona, siły zregenerowane. Karmo liczę, że dadzą mi czas do namysłu. Ale sama nie wiem co zrobić. Rozglądałam się tu i ówdzie, ale niestety jest tak jak pisze Alicja wszędzie albo też zwalniają, albo nie ma przyjęć. Wiecznie muszą być jakieś problemy. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 20:56 zamknięty Olikku kochany u mnie w domciu wszystko ok,wszyscy zdrowi i odżywieni,tak więc chyba od mojego gderania,też odpoczęli.. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 21:00 zamknięty No widzisz, a wydawało Ci się, że nie dadzą sobie rady bez Ciebie przez trzy tygodnie Taka przerwa z pewnością dobrze robi od czasu do czasu Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 17:39 zamknięty Witajcie w niedzielne popołudnie. Super imprezę wczoraj urządziłyście, szkoda, że mnie ominęła. U mnie dzisiaj też pada, nie wiem czy ciśnienie spada, czy co , ale czuję się jakoś słabo, nic mi się nie chce, czuję się jakaś rozbita. Niedziela powoli mija , a tydzień nie zapowiada się ciekawie. Ruszyła sprawa reorganizacji u mnie w pracy i prawdopodobnie w tym tygodniu dostaniemy aneksy do umowy zmieniające nam wynagrodzenie. Wszyscy są z tego powodu poddenerwowani i ogólnie atmosfera w pracy jest ciężka. Na samą myśl o poniedziałku wszystkiego mi się odechciewa. Ale póki co mamy jeszcze niedzielę. Może kawka. Zapraszam. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 08:18 zamknięty Julciu Witaj Olikkk niedługo tu zajrzy i pomoże...życzę Ci wszystkiego Dobrego He...impreza coś prędko się zakończyła Zazdrośni mężowie zadziałali? Dziewczyny ja miałam farta...udało mi się Morfeuszka przekabacić Nawet chyba parę godzin przespałam Kochane odpoczywajcie spokojnie i Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 09:33 zamknięty nie mam prawa dziwić się ,że jeszcze sobie śpicie Mnie pozostało oddalić się do klitki kuchennej Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 10:28 zamknięty Dziewczyny ,to dla Tych ,które nie lubią piłki nożnej...jej nowe oblicze mnie się podoba a tan język...jest ...no super Golden Goal - Boblefotball - Bubble football/soccer (w/English subs) Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:02 zamknięty Buziaki dla Tych Syrenek ,których nie widziałam... Kasia też wpadam w panikę jak mi się taki niespodziewany zjazd przydarzy...myślę ,że to dlatego ,że mam kompleks gospodyni w normalnych warunkach ciężko mi się zorganizować w kuchni ...,a co dopiero w razie najazdu Co nie znaczy ,że Ciebie posądzam o to samo Syrenki... obiadek już z młodym skonsumowaliśmy i teraz czas na kulturę...film będziemy oglądać Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:10 zamknięty Dziękuję Oliczkku i serdecznie pozdrawiam wszystkie wspaniałe syrenki !!!!!!!!!!!!! Kurcze jakoś za dobrze się ostatnio czuję, nie wiem o co chodzi, nawet miesiączkę mam lżejszą, nie brałam hormonów. Piję od miesiąca wprawdzie sok Noni, ale czyżby to on )))))) Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:15 zamknięty Karma hi hi uważaj ,bo nie długo będziesz wyglądała jak ja Julcia to nic tylko się cieszyć A co to za sok Noni ? Łezka dwie kluski ??? Chyba takie mutanty Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:20 zamknięty Bulbinko, była też ryba i kopa surówy! Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:22 zamknięty O-re, przetarłaś szlaki w Beskidach? Moja siostra buduje dom w Twardorzeczce. Będziemy niejako sąsiadkami. Znajdę Cię. Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:24 zamknięty Kasiu, pogoda nie najgorsza, w sam raz żeby przewietrzyć mojego rumaka (narazie nie Araba). Link Zgłoś
lezka40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:41 zamknięty Karmo,, pij systematycznie meliskę. Ona zaprzyjaźni Cię z Morfeuszkiem. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:51 zamknięty Łezko ufff aż mi ulżyło ,bo już myślałam ,że masz jakąś dietę .... Nie cierpię diet Kasiu u mnie też leje ...nawet nie zauważyłam i wypuściłam mojego piesa na ogródek , przyszedł mokry jak szczurek Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 2 :):) 19.02.12, 14:47 zamknięty Witajcie moje Kobietki tak licznie tu dziś zgromadzone Bardzo chciałabym z Wami tu posiedzieć, ale popołudnie przeznaczam dziś dla małżonka, który idzie do pracy na 18, a ponadto za moment pojawią się nie zapowiadani goście ( nie będzie na szczęście takiego popłochu jak u Ciebie Kasiu ), ale jednak nieco pokrzyżują się moje plany i pewnie wpadnę tu później niż planowałam , ale wpadnę z pewnością Tymczasem pozdrawiam Was cieplutko i życzę miłego popołudnia Ponieważ jesteście dość rozmowne, więc niebawem skończy się tem watek, dlatego założyłam Wam już kolejny - Porozmawiajmy - 3 gdzie zapraszam Was bardzo serdecznie i pewnie już tam będziecie jak przyjdę tu wieczorem Czyli do miłego Link Zgłoś