iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 13:42 zamknięty mariatydka obiadek pyszniutki,ja mam przesyt jedzonka,po wczorajszym dniu...spadam na pieszczoty Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 13:51 zamknięty Iwonko pieszczoty rzecz jak najbardziej pożądana i wskazana , więc spadaj Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 14:46 zamknięty Wpadam w biegu i ściskam wszystkie choruteńkie , zdrowiuteńkie ,zapracowane i leniuchujące , zziębnięte i rozgrzane i ogólnie Wszyściutkie Syrenki i uciekam życząc Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 15:41 zamknięty czesc wszystkim julcia - chora zdecydowanie nie mozesz byc... umow sie jutro na odleeegły termin Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 15:50 zamknięty Tosiu - jutro to ja nie pojadę taka chora nawet, zobaczę w środę...Pani - jakaś pielęgniarka z oddziału powiedziała mi dziś, że do piątku , do godz 8.00 mam być, kiedy mi pasuje. A potem to ja mam na sobotę okres planowany, także pojadę na pewno na te konsultacje w tym tygodniu, ale operacja na pewno będzie teraz, a po okresie, znowu czekanie, ale ja już nie planuje nic, nie myślę nawet wcale, więc co będzie to będzie....no faktem jest to, że muszę się wyleczyć Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 15:56 zamknięty bo ja sie doczytałam o tym kaszlu przy swiezych szwach O.o Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 16:03 zamknięty och, tez sie boje operacji... ale jak pomysle ze potem wezme zelazo i moge miec hemoglobine koło 12...jak dawniej.... Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 16:26 zamknięty Widzisz kochanieńka,są plusy takiej operacji Więc nie zamartwiaj się Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 16:30 zamknięty Tosiu wszystko będzie dobrze . Każdy się w jakiś sposób boi operacji , ale gdy jest już po i wraca do zdrowia , patrzy na to z innej perspektywy .Twoja hemoglobina z pewnością wróci do normy. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 15:57 zamknięty Julciu ,Tosia ma rację.....nie zoperują cie jeżeli będziesz chora, zbyt duże ryzyko powikłań. Eli witaj cieszę się ,że wróciłaś i dziękuję Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 15:59 zamknięty Tosieńko kaszel, kichanie, śmiech,dmuchanie w chusteczkę-to są wrogowie numer jeden po operacji-doprowadzają człowieka do łez Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 17:20 zamknięty Oliczku...Serdeczności dla Męża Kasiu dopiero Twoje zdjęcia dojrzałam...Piękny kominek i wszystko piękne Antosiu dasz radę...nie bój nic Julciu zdrówka Ci życzę Kochane więcej nie będę wymieniała, bo mój mózg już limit na pamięć wyczerpał Sorki . ale całuję Was Wszystkie Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 17:42 zamknięty mózg już limit na pamięć wyczerpał a w podpisie masz 6 ludzikow Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 18:00 zamknięty Odebrałam grupę krwi, mam tę, której można dać każdą krew. Mam tez badania krwi i moczu, prócz zaniżonych krwinek czerwonych (norma - 4,3 a u mnie 4,09) no i hematokryt lekko zaniżony, hemoglobina 12,4. Czuje się kiepsko, no ale co ja mam zrobić, chciałam zahaczyć przy odbiorze wyników o moją lekarkę rodzinną, ale dziś była rano. Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 18:02 zamknięty to niby masz AB? moj syn ma taką...szukalismy dawcy tygodniami Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 18:12 zamknięty Tosiu -błagam nie załamuj mnie.... Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 18:15 zamknięty oj...przeciez mieli w zapasie krew tej grupy, tylko on był wczesniak, taki mniej niz kilo, no Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 18:34 zamknięty Dziewczynki ja sobie tutaj będę zerkać, ale teraz idę pod kołderkę, tak mnie boli gardło, że normalnie nie daje rady......... Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 18:52 zamknięty Hello kobietki wieczorkiem,wpadłam zobaczyć co tam u Was przy poniedziałku,a tu chorutkie biedactwo Julcia,Tosiu operacja ,jak każda ingerencja w organizm.hmmm... zobacz tu każda z nas się bała,tylko teraz to takie chojraczki jesteśmy....prawda Karmuś...??? Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 20:15 zamknięty Poubierana jestem jak na mróz , bo coś mnie zimno trzęsie po dzisiejszej wyprawie do hipermarketów , więc też wskakuję do wanny i dolo łóżeczka . Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 20:24 zamknięty Witam wieczorkiem Dziękuję wszystkim za wsparcie Jestem dziś bardzo padnięta ,dlatego wpadłam życzyć Wam Kobietki spokojnych snów Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 21:24 zamknięty Dobranoc Syrenki Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 21:48 zamknięty Ale się zapóźniałam Plany się troszkę pokrzyżowały i wcześniej się nie dało A co tu u Was ? Mariatydo dziękuję za życzenia i pozdrawiam z nadzieją, że to zimno które Tobą trzęsie nie wróży jakiegoś przeziębienia Iwon pewnie teraz częściej będzie Cię ciągnęło do ciotuni Jak po pierwszych zabiegach ? Mam nadzieję, że nie będzie dużo gorzej, bo często tak się dzieje w pierwszych dniach, żeby potem odczuć poprawę Elu jak miło Cię widzieć Witam Cię po moim urlopie i Twoim weekendzie Dziękuję Ci bardzo za pamięć i smski, za przekazywane pozdrowienia na forum i za zaproszenie, z którego tym razem nie udało mi się skorzystać Życie samo układało scenariusze, ściśle związane z prozą życia w rodzinie i dla moich planów nie była miejsca Przepraszam raz jeszcze Cieszę się natomiast z tego, że udało Ci się odpocząć na udanym urlopie, a sprawy trudne, które zaprzątały Twoją główkę, potoczyły się dobrymi torami Oby tak dalej życzę Ci z całego serducha Tym razem życzenia dla Ciebie osobiście, aby badanie USG potwierdziło, że wszystko jest ok Julciu, jak widzę dołączyłaś jednak do gromadki Kobietek, które z powodu choroby, muszą znowu odłożyć termin operacji Szkoda, bo lepiej mieć to już z głowy, ale jednak najważniejsze, żeby na operację udać się w dobrej formie z wielu względów, więc nie spiesz się, dopóki nie będziesz całkiem zdrowa Wobec tego, na czas jakiś zmienię stronę tytułową Karmo przebiegasz przez forum jak struś pędziwiatr ale miło, że jesteś Tosieńko jestem pod wrażeniem, tyle wpisów w dniu dzisiejszym cieszę się że coraz częściej jesteś z nami Wyniki po operacji będą jak malowanie, więc niczego się nie obawiaj Bulbi chyba jesteś naprawdę padnięta, bo tak króciutko ... śpij dobrze, jutro będzie lepiej U mnie dzionek był zagoniony, ale miły Wnusio bardzo dzielnie i odpowiedzialnie podszedł do obowiązków i pomagał mi we wszystkim, żeby przygotować urodzinki dla swojego ukochanego dziadziusia Pomagał w sprzątaniu i przygotowaniu tortu z czego był bardzo dumny i nawet nie zerknął w stronę telewizora z bajkami Nakrywał z babcią stół do kolacji, zapalał świeczki na torciku, które również sam zdmuchnął, bo to przecież największa atrakcja Urodzinki skromne, ale bardzo sympatyczne Wszystkim Wam dziękuję za życzenia dla męża Widzę, że już wszystkie chyba się pożegnałyście, więc i mnie wypada się oddalić i życzyć Wam spokojnej nocki Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 00:03 zamknięty Pewnie już lulacie, ale to nic skrobnę parę słów i też wezmę z Was przykład Kasiu a ja się cieszę, że Ty się cieszysz Bulbi czy udało Ci się dziś zrealizować ambitny plan ? Olikkk dziękuję bardzo za tyle dużo słów do mnie skierowanych . Nic się nie przejmuj. Wszystko rozumiem. Tak bywa, kiedy jesteśmy uzależnieni od reszty rodziny. Może jeszcze kiedyś się zobaczymy ponownie Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 05:23 zamknięty Syrenki Drogie Elu ja również życzę Ci ,żeby badanie było tylko formalnością Olikkku wiatr mnie popycha , to przelatuję jak ten pędziwiatr Moje Kochane Cudnego Dzionka Wam życzę i zostawiam coś na miłe przebudzenie Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 07:59 zamknięty Dzień dobry Karmusiu Miłego dnia Wam życzę dziewczyny Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 08:16 zamknięty Witam Syrenki Was ciepło, przeziębiona jestem dalej niestety .... Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 08:37 zamknięty Tobie Beciu też wszystkiego dobrego na dzisiejszy ( i nie tylko ) dzień Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:01 zamknięty W końcu do Was przypęłzłam EliPodzielam zdanie dziewczyn - badanko będzie Karmuś Ty nasz wspaniały pędziwietrze , ja nadal czekam na Twoje dłuższe zakotwiczenie Sprzedam Ci swój patent na duży wiatr-po cegle w każda kieszeń i już czuje się bezpiecznie Bulbinkojestem przy Tobie kochanieńka, mocno wspieram Cię i robię tuli tuli-czujesz te moje kostuszki? Mariatydo dziękuje za śniadanko Baciu, Julciu, Oliczku,Tessuniu miłego dzionka życzę i tego żeby wszystkie choróbska omijały Was wielgachnym kołem. Słonka co prawda u mnie nie mam ale mimo to liczę na milusi i cieplusi dzionek, czego i Wam życzę. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:06 zamknięty Sister dzięki kochanie Wszystko mnie okrutnie boli ,każda kość i nogi i ...wszystko ...i włosy Ha ha , najlepiej jest jak śpię Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:31 zamknięty Witaj Kasiulko Dobrze , że Ci się udało przypełznąć . U nas też dzionek bez słonka , ponoć od piątku będzie lepiej - może Twoje kosteczki też dadzą Ci spokój ? Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:37 zamknięty Mariatydko czekam z utęsknieniem na ciepełko, ale nie gorąc-bo to też mnie wykańcza Szczerze mówiąc nie sądziłam,że tak szybko po operacji będę narzekała na kosteczki....a jednak, powoli zaczynam Zawiaski-jak to mówią dziewuszki - zaczynają dokuczać troszeczkę. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:46 zamknięty Kobietki, znikam do obowiązków, będę do Was zaglądać w miarę możliwości. Miłego dnia życzę Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 10:03 zamknięty Mariatydko do pracy trzeba iść ,więc nie ma łóżeczka W sumie dosyć się ostatnio należałam Koleżanka zachorowała, jestem teraz sama na zmianie Teraz idę dokończyć obiadek i szykować się do pracy Kobietki wspaniałego dnia Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 10:44 zamknięty Elu, Karmo, Beciu, Julciu, Mariatydo, Tessuniu, Kasieńko, Bulbinko - witam Was cieplutko Życzę zdrówka wszystkim chorutkim, a wybierającym się na wszelkie badania - dobrych wyników, zapracowanym więcej wolnego czasu na odpoczynek, zmarzniętym - ciepełka, zatroskanym - pociechy, realizującym trudne zadania i postanowienia - wytrwania i powodzenia w wysiłkach Bulbi - gratuluję Zaczynam odliczanie - jeden dzień dzielnie zaliczony Zastanawiam się nad nagroda dla Ciebie ... a może wspólnie coś wymyślimy, żeby dodać Bulbi siły i motywacji do wytrwania w silnym postanowieniu ? Aniołki z Forumkowa potrafią sporo zdziałać Czas nagli jak zwykle, więc muszę się oddalić do obowiązków, a tymczasem życzę Wam miłego dnia Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 10:45 zamknięty Bulbinko, ja też właśnie mykam do pracy i też jestem sama na zmianie, na rano zastępstwo musieli dać, ściągać koleżanki z innych stanowisk...co u nas nie jest mile widziane niestety Ale cóż, takie życie....Też będę zerkać Syrenki. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 10:58 zamknięty Julcia oby nam szybko zleciało Oliczku w niedzielę o 16-tej był ostatni dymek Czyli dziś o 16-tej będzie 48 godzin DWIE DOBY Teraz naprawdę muszę już lecieć narka ,może potem z telefoniku napiszę Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 11:50 zamknięty Witajcie wczoraj miałam jakiś psychicznie ciężki dzień! Dzisiaj siedzę nerwowo bo mój ślubny wraca z saksów chmielowych a ja nie znoszę okresu jak jedzie autkiem. To tylko 1300 km ale na dzisiejszych drogach różnie bywa...Będzie mnie nosiło aż stanie w progu. Mnie na szczęście przeziębienia omijają ale pozostałe choróbska chętnie się przyczepiają. Zawiasy szwankują a te sztuczne przy takich szaleństwach pogodowych dają znać. Podziwiam postanowienie naszych kopciuchów, bo ja jeszcze nie zaczęłam palić. Teraz przez 12 dni trzymałam dietę coby schudnąć a tu 1 kg mniej! Cholerna tarczyca!!! i po co było się męczyć? Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 12:28 zamknięty Zaglądam jak obiecałam Pranko wywieszone, kopytka zrobione, sosik już na ukończeniu,podłogi posprzątane, zlewozmywak w kuchni popsuty czekam na części a teraz przerwa na dzierganie i oczekiwanie na moje głodomory. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 12:56 zamknięty to Żeś się uwinęła Kasik Vika ja ten "nerw" , to co dwa tygodnie przeżywam...masakra, ale tego nie przeskoczę Trzymaj się Wszystkim niedomagającym zdrówka życzę i znowu znikam życząc Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 13:22 zamknięty Dzień dobry kobietki dopiero południe ,a tu już tyle naskrobałyście..Bulbi, ,nie choruj,trzymaj się cieplutko,Julcia,Bulbi co by Wam szybko dzionek w pracy minął,ja teraz skrócony czas pracy,bo wymykam na rehabilitację,mam trzy zabiegi na nadgarstki i na stopy,tak na zmianę.. Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 13:25 zamknięty Vikuś zajmij łapki czymś wymagającym uwagi , wtedy wyobraźnia nie będzie podsuwać Ci czarnych obrazów - wszystko będzie dobrze . Kasiulka to Ty taka pracowita jesteś dziewczynka - obiadek , dzierganie . Ja też czasem - jak mnie najdzie - łapię za szydełko , ale ostatnio nie mam natchnienia Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 15:53 zamknięty ufff....wreszcie po pracy witam serdecznie Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 16:22 zamknięty Witaj Tosieńko, ja do 19 Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 16:26 zamknięty ale uja od 8 :p Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 16:26 zamknięty ale ja od 8 :p Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 16:32 zamknięty no domyślam się, ja od 11, więc dlatego do 19, Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 18:31 zamknięty Hello Kobietki Ja jeszcze w pracy Dziś nogi bolą mnie okrutnie . . .ciekawe dlaczego Iwon ,oby te zabiegi Ci kochana pomogły Jakoś dziś was mało ooo ....i obiadku nikt nie zaserwował czy może nie widziałam ? 71r. usunięcie macicy cięcie poprzeczne 18. 10 .2011 woj.śląskie Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 18:39 zamknięty Bulbinko, a nóżki może na zmianę pogody, oby było cieplej, bo zimno strasznie u nas Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 18:42 zamknięty Bulbinko kochana , faktycznie mało nas i dziś bez obiadku , chyba wszyscy zapomnieli . Ja poleciałam do fryzjera zrobić trochę porządku z włosami , bo wyglądałam zarośnięta jak pies z reklamy Dulux . A może na ciepło naleśniki? Szybko , słodko i smacznie? Górny Śląsk ,57 lat - 20 kwietnia 2012 usunięcie macicy przez pochwę plastyka pochwy i krocza Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 19:21 zamknięty Witajcie Kobietki powracające z pracy i oderwane już od całodziennej gonitwy I ja wreszcie mogę z Wami zasiąść na małą pogawędkę, a widzę że tu co poniektóre już poszły sapać, rozbawiając pozostające jeszcze w przytomności istoty Julciu jak minął dzionek w minimalnej obsadzie i niedyspozycji ? Wygląda na to, że nie możesz sobie pozwolić na zwolnienie I jak tu wyzdrowieć w szybkim tempie Życzę Ci zdrówka Bulbi to znaczy, że mogę ogłosić rozpoczęcie trzeciej doby Dasz radę, wierzę w Ciebie, bo poradziłaś sobie już w życiu z wieloma trudniejszymi wyzwaniami Kosteczki też się uspokoją, tylko pogoda się poprawi Widzę, że problemy zawiaskowe dopadają nas coraz liczniej U mnie te same miejsca co u Ciebie Iwon , a na urlop wzięłam malutko leków i potem musiałam ograniczać dawkowanie, co niestety też troszę dało mi popalić Viko, Karmo, mam ten sam problem co Wy kiedy podróżują moi najbliżsi , ale staram się z tym walczyć z coraz lepszym skutkiem Mariatydo no i się ujawniłaś to i TY jesteś szydełkująca ? Witamy w klubie Teraz już Ci nie odpuszczę i będę wypatrywała Twoich cudeniek w naszym robótkowym wątku A myślę, że właśnie teraz jest najlepszy czas na odnalezieni natchnienia, więc zachęcam Tosiu witam Cię w domciu po pracy Elu głowa do góry, jak jest lepiej to tylko się cieszyć i dalej obserwować jak zalecają Widzę, że dziś dzień fryzjerowy, bo i ja dziś z wnusiem byłam u fryzjera Kasiu udanej imprezki u Zosi, a ja też muszę jeszcze zadzwonić do wnusi z życzeniami, bo to też Zosieńka Życzę więc miłego wieczoru i wpadnę po rozmowie z wnusią Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 18:49 zamknięty Tosiu, Karmuś, Bulbinko witam wieczorową porom. Bulbinko właśnie nikt dziś obiadku nie zaserwował Jak wyruszyłam z domku-tak na szybkiego z Juniorem do fryzjera-tak niedawno wróciliśmy. Deszczyk nie padał wiec spacerowaliśmy po sklepach.....całe szczęście ,że dużo kasy nie brałam bo dziś jakiś rozrzutny dzionek miałam Teraz troszkę pomieszkam w domku i będę oczekiwała na powrót męża, a później ruszamy do naszej Zosieńki Ależ będzie zdziwiona...hihihi....ona jest rowerzystka-tylko zdrówko już nie to, wiec żeby odciążyć jej nóżkom troszeczkę pedałowanie do pracy, zakupiliśmy silniczek do roweru i właśnie przyszedł kurierem. Tak wiec Zosieńka dostanie silniczek, bieżniczek i laurkę od wnusia Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 18:54 zamknięty Mariatydo ależ smaka narobiłaś tymi naleśnikami Eli Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 18:57 zamknięty Miłej imprezki Kasiu . Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 19:00 zamknięty Nie wiem czy uda mi sie do Was jeszcze dziś wskoczyć, więc dla wszelkiego ale.... Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 20:29 zamknięty Oj chyba sie spóżniłam na pogawędki i wszystkie Aniołki sie gdzies pochowały... Mariatydo nalesniki palce lizać,ale chyba obejdę sie smakiem,bo za późno jak dla mne na takie kalorie Bulbinko kochana strasznie mi przykro,że tak się dzis męczysz z tym bólem życzę Ci,żeby jutro było Tobie lżej Buziaki zostawiam wszystkim kobietkom i spokojnej nocki życzę...oby poranek przyniósł Wam ukojenie trudów dnia dzisiejszego. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 20:37 zamknięty Hej Beciu już jestem Złożyłam wnusi życzenia i wróciłam do Was Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 18:59 zamknięty Udanej imprezki Kasieńko . Myślę , że solenizantka będzie super zadowolona z prezentu - a swoją drogą pomysłowi jesteście Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 18:34 zamknięty Witam serdecznie choć późnawo Dziś cały dzień chodzony i jeżdżony. Najpierw badanie. I tu nie wiem jak mam myśleć . Niby jest lepiej, ale doszły dodatkowe zmiany. I trzeba je bacznie kontrolować. Wizytę mam dopiero 12-go czerwca i wtedy specjalista się wypowie...Bardzo dziękuję dziewczyny za pozytywną energię Poza tym woziłam naszego niesfornego kota do strzyżenia.Wariował jak zwykle. Był jeden wśród kilku psów...ufff. Teraz po chwili odsapki trzeba coś porobić w domu. I jeszcze jedno...wczoraj ugotowałam zupę pokrzywową. Jest dobra i zdrowa Bulbi pamiętaj nie możesz zawieść siebie i trzymających kciuki...jak dzisiaj ? Udanego wieczoru wszystkim życzę... Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:06 zamknięty Mariatydo dziekuję a sniadanko przepyszne Julciu zdrowiej kochana,odpisałam juz Tobie Tesuniu witaj Dzisiaj taki pochmurny dzień,więc bedę do Was częściej zaglądać... Bulbinko Skarbie mam nadzieję,że wpadniesz tutaj dzisiaj Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:10 zamknięty Beciu jestem Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:17 zamknięty Bulbi kochana co z Twoim zdrówkiem? bo chyba coś przeoczyłam.... Czyżby jakis wirusek Cie dopadł? Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 08:19 zamknięty Karmusiu kochana , dzięki za kawkę , uważaj na siebie i nie daj się wiatrowi . Oliczku] to chyba tylko zwykłe przemarznięcie ,na szczęście ! Eli wizyta z pewnością będzie czysto formalna . Kochane Syrenki podrzucam coś na śniadanko Życzę wszystkim miłego dnia Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 08:30 zamknięty Beciu kochana - odpisałam Ci na pocztę, dziękuje za troskę Link Zgłoś
tessunia49 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 08:33 zamknięty Witajcie ranne ptaszki W dobrym czasie tu wpadłam bo już pyszna kawka zaparzona, kanapeczki przygotowane, ach... jak dobrze Pozdrawiam Was kochane kobietki i życzę spokojnego dnia Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 08:51 zamknięty Witaj Tessuniu Ty pewnie znowu pracowicie spędzisz dzień . Niech Ci minie szybciutko i spokojnie i wracaj do nas szybko Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:02 zamknięty Karmusiu ,Mariatydko dzięki za poczęstunek Eli trzymam kciuki ,aby wszystko było oki Dzięki jak na razie czuję się ja powyżej ale ...trzymam się Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:11 zamknięty Bulbinko widzę teraz ,ze już jesteś jak tam kochana Twoje postanowienia mam nadzieję,że ok Kasiu Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:14 zamknięty Beciu dzięki na razie nie złamałam postanowienia ale nie wiem co będzie dalej Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:20 zamknięty to trzymam mocno kciuki Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:16 zamknięty Bulbinko- siostrzyczko Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 09:24 zamknięty Witaj Bulbinko Smutno , że kiepsko się czujesz . Wskakuj do łóżeczka i prześpij to draństwo . Ja Ci życzę duuużo zdrówka Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 18:46 zamknięty hahaha...Antośka ...fakt sześć ,ale zobacz jakie te ludziki głupie miny mają ...czy ich mózgi normalnie pracują ? Cieszę się ,że coraz częściej zaglądasz Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 19:19 zamknięty Święta prawda Iwonko wszystkie miałyśmy stracha ...ale ponownie napiszę jak ta zdarta płyta,że strach ma wielkie oczy ...tylko ...oczy Kochane moje Dziewczyny...ja już znikam...lecę grzać się w wannie( tak ładnie słońce świeci, ale w chałupce zimno). Kolorowych Senków Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 14.05.12, 19:31 zamknięty Julci,Tosia ze strachem ,adrenaliną i aniołami z forumkowa to wszystko można pokonać,wiem,że się boicie,ale macie ten komfort ,że dotarłyście tutaj przed operacją i możecie się wiele dowiedzieć,ja byłam zieleniutka i zestrachana jak szłam do szpitala na krojonko Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 18:25 zamknięty Cześć Kobietki Tosiu witaj i odpoczywaj po pracy Ciśnienie chyba spadło na łeb na szyję, bo głowa sama mi opada ...a może chce całkiem odpaść i właściciela zmienić Głupoty piszę z powodu nieużywania tejże Wpadłam życzyć Wam Kolorowych Snów Śpijcie spokojnie , zdrowiejcie i odpoczywajcie Dziewczęta Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 18:34 zamknięty Karmagulko, do łez mnie rozbawiasz czasem, ja padnę ze śmiechu chyba kiedyś przez Ciebie to miłe....nie padnąć, ale uśmiać się do łez Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 20:52 zamknięty Kończę dzisiejsze pogaduchy , bo przede mną dwa ciekawe filmy . Oliczku leniwa jestem , ale może coś do wątku wrzucę , tylko nie wiem , jak się ten wątek nazywa . Kolorowych snów Kobietki Link Zgłoś
tessunia49 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 20:58 zamknięty Witam forumkowe kobietki Olikkk jesteś tu jeszcze ? Jak się skontaktować z Mapą i Agą ? Czy mają uaktywnioną pocztę gazetową bo na pogaduchy nie zaglądają a mam specjalne pytanie do nich. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 21:06 zamknięty Tessunia jestem Zaraz Ci podam na poczcie namiary do nich Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 21:18 zamknięty Tessuniu poszło Mariatydo lenistwo i robótki ? U mnie zawsze były na pierwszym miejscu, jak jeszcze miałam zdrowe łapki i czas A wątek o którym mówiłam jest tutaj Tekst linka Czekam Link Zgłoś
tessunia49 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 21:26 zamknięty Dziękuję Olikkk Już doszło i już odpisuję Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 21:30 zamknięty My mamy jakiś nowy wątek???? Olliczku odpisałam na pocztę u mnie ciut lepiej ze zdrówkiem, w pracy jakoś sobie radzę, choć dziś trochę krzyczałam na młodzież ale troszkę tylko troszkę.... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 21:38 zamknięty Nie Julciu nie mamy nowego wątku, tylko podrzuciłam Mariatydzie link do naszych robótek Cieszę się, że radziłaś sobie w pracy, a jak młodzież zasłużyła, to niech słucha jak krzyczysz Ktoś musi młodych wychowywać Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:12 zamknięty Mam pytanie dotyczące Darusi2012 , czy któraś z Was ma z nią kontakt ? Nie ma poczty aktywnej i nie pojawia się już od dłuższego czasu, a ciekawa jestem jak sobie radzi Chciałam też pozdrowić milczące ostatnio Beaplus, Alicję, Iolę, Fgosię, Anię, Morgi, Manię, Łezkę, Bożenkę, Mapkę, Agusię, Or-e, Laylę, Basię, i wszystkie pozostałe drogie mi Kobietki, które były nieco mniej aktywne na forum, ale odwiedzały nas co jakiś czas Mam nadziej, że macie się dobrze, czego Wam życzę z całego serca Plusiku, czy już choć o drobinkę poprawiły się Twoje sprawy ? Podczas mojego urlopu zapytałaś, czy jeszcze Cię pamiętamy no wiesz, jak możesz tak pytać pamiętam cały czas i czekam z nadzieją, że wpadniesz pochwalić się dobrymi wiadomościami Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko Alicjo chciałabym też od Ciebie usłyszeć, że z tatą i baratem jest już lepiej A swoją drogą ciekawa jestem jakie efekty przyniosła bratu Wasza stronka internetowa Buziaczki Alusiu Ilou, Ty już chyba zupełnie nas opuściłaś Jak zaczęłaś remont i odcięli Ci internet, nie byłaś tu chyba ani razu Czy nadal walczysz z mieszkaniem, czy z dostawcą internetu, a może z nowym szefem Przytula Cię mono Maniu droga, jak pamiętam niedawno Twj mąż miła mieć długo wyczekiwaną operację . Czy już jest po wszystkim ? Mam nadzieję, że zarówno on ja i Ty macie się dobrze, czego Wam mocno życzę Morgi zdaje się, że razem przebywałyśmy na długim urlopie Mam nadzieję, że wypoczęłaś z rodzinką, podobnie jak ja Pozdrawiam Cię zdolna Kobietko Całuski też dla nasze Kochanej Łezki, która tak dawno już nie zaproponowała nam nic ciekawego do posłuchania i pooglądania Może masz coś w zanadrzu dla nas ściskam Cię moja kochana drobineczko Or-e jak tam Twoje remonty po zimie na działeczce Mam nadzieję, że początek pięknego maja spędziłaś w górach Buziole od olikkka Wszystkich chyba nie dam rady wypytać co porabiają i jak się czują, ale o wszystkich pamiętam i ciepluteńko pozdrawiam A teraz już chyba pora obrać kierunek - łazienka i do łóżeczka Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:27 zamknięty mozliwe, ze sie spozniłam ....? Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:27 zamknięty Kurcze... trochę się niepokoję tą swoją tarczycą...ech. Jeszcze muszę miesiąc czekać w niepewności. Bulbi nogi to rozumiem, że mogą boleć od pracy. Ale włosy to chyba od braku witaminy N...... ALE TAK ŁATWO NIE DAWAJ SIĘ Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:30 zamknięty Tosiu nie jeszcze ja jestem na razie. Co tam u Ciebie ? Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:32 zamknięty Bulbi to wcinaj pestki. I tak trzymaj. Kiedyś memoriały pisałam na ten temat na innym forum i nawet komuś pomogło. Ale jak to odnaleźć...??? Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:34 zamknięty Sama nie wiem czy oki to się okaże, bo radiolog jakoś dziwnie gadał... Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:34 zamknięty żeby tu było widac jak na innych forach wszystko na biezaco...bez przewijania... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:30 zamknięty To jeszcze ja Kobietki Dopiero teraz się wyrobiłam aby do Was zaglądnąć ,a tu już cisza...... Mariatydko naleśniki mniammmm....dzięki Kasieńka mnie tam chyba umieściła z tym kapiącym jęzorem Eli widocznie wszystko jest oki z wynikami ,jak wizyta dopiero w czerwcu ,więc nie martw się kochana na zapas Dziękuję Eli za kciuki ,wszystkim Kobietką dzięki Jeszcze się nie złamałam Ale cały czas jem Oliczku podsumowania rewelacyjne Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:32 zamknięty Eli hmmm coś źle przeczytałam ? myślałam ,że oki .... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:33 zamknięty Tosiu ja też tu jestem Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:35 zamknięty Eli a czy Ty kiedyś też kopciłaś ? Czy tylko teoria Jem słonecznik ,landryny i co popadnie Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:37 zamknięty Może nie kopciłam ale podpalałam Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:38 zamknięty Landryny odpuść sobie...koniecznie Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:40 zamknięty Czuję się dobrze...więc powinno być dobrze... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:42 zamknięty U mnie w pracy jeszcze dwie dziewczyny próbują od poniedziałku ,ale podpalają a ,ja jak na razie nic Pociągam od czasu do czasu sztucznego Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:44 zamknięty Julcia może jakąś herbatkę łyknij Tessunia dzięki Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:46 zamknięty Tosia jak będę miała troszkę czasu to zajrzę ,może coś ciekawego znajdę Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:51 zamknięty Ale wysyp Elu, Bulbi, Tosiu, Tessuniu, Julciu witam nocne Marki na nocnej zmianie Bulbi - szacun Elu - pozytywne myślenie - pamiętasz ? Tosiu a zrobiłaś sobie ustawienia jakie proponowałam tutaj Tekst linka w pierwszym poście ? Powinno pomóc Twoje forum , bo jesteś założycielką, czy uczestniczką ? Julciu to zbliżający się termin pewnie tak działa Tessuniu dla Ciebie też a kolejny poszedł na pocztę Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:53 zamknięty Oliczek Kochanie miło ,że jesteś i dzieki Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:54 zamknięty tak olik, ale wejdz na chwile na tamto forum, to zobaczysz jaka jest roznica Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:19 zamknięty Tosiu to jet kwestia przyzwyczajenia Znam takie fora, bo buszowałam na rożnych robótkowych, które były podobne do tamtego Dla mnie łatwiejsze w poruszaniu jest to forum, ale na takim bywam już prawie 10 lat to może dlatego mi pasuje Miałam propozycję, żeby nasze forum tak wyglądało jak Twoje, ale musiałybyśmy wszystko zaczynać od nowa, a tu już włożyłyśmy tyle pracy i szkoda tego zmarnować Czy zrobiłaś sobie takie ustawieni o jakich wspominałam ? Kobietki skoro zmykacie do łóżeczek, to ja też zmykam i trzyma kciuki za wszystkie, które jutro mają ciężki dzionek DOBRANOC Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:24 zamknięty zrobiłam jak radziłas, i już nie marudze...przywykne dobranoc Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:28 zamknięty Tosieńko możesz pomarudzić Może jakoś Ci podpowiemy jak ułatwić buszowanie po Forumkowie Dobrej nocki Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:47 zamknięty Przepraszam, ale ulotniłam się, aby pogadać chwilę z połowicą. Co racja to racja. To jest forum antydepresyjne . I niech tak będzie. Pamiętam Olikkk I już przywołuję się do porządku Bulbi uwierz w siebie, bo ja w Ciebie wierzę Iwon podobno najtrudniejszy jest pierwszy etap. W moim przypadku jedna seria zabiegów to było za mało. Pomogła dopiero druga. Ale u mnie chodziło o ostrogi. Dobrej nocy kochane koleżaneczki Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 15:39 zamknięty czesc pewnie ze tu tez jest forum antydepresyjne, mi chodziło tylko o strone formalna juz mowiłam olik Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 17:37 zamknięty Wywiało mnie na amen ale już wróciłam Pogoda paskudna i nic się nie chce robić. Czerwone Gitary - Ciągle pada (HD) Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 17:42 zamknięty A na rozruszanie zastałych kosteczek i na przekór pogodzie Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA ... Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 17:52 zamknięty I może jeszcze kawusia? Kabaret Mumio - Kawa.flv Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 17:55 zamknięty Bulbinko ja jestem !!!!!!!!!! I poszła sobie Ma za mały telefonik i mnie nie zobaczyła Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 18:24 zamknięty Ha, ha, ha...oj Kasieńko Kasieńko Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 19:25 zamknięty Sister jestem kochanie Mały i do tego mułowaty ten telefonik i piosenek Twoich mi nie chciał odtworzyć Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 19:31 zamknięty Kasieńko pisała do mnie nasza Sister przesyła dla Ciebie SPECJALNE uściski ,buziaczki i cieszy się ,że wyniki są oki Kobietki oczywiście pozdrowienia dla wszystkich od Ioli ,która nadal nie ma netu do tej pory trwa remont wygoniła jedną firmę teraz ma następną Prosi abyśmy o niej nie zapomniały Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 19:33 zamknięty Kasieńko ... znowu oj niedobrze Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 19:37 zamknięty Oliczku bidulko, po tym urlopiku wskoczyłaś widzę na głęboką wodę ...i nie masz czasu Mam nadzieję ,że mocno się nie zaharowujesz 71r. usunięcie macicy cięcie poprzeczne 18. 10 .2011 woj.śląskie Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 19:38 zamknięty Bulbinko dziękuję za pozdrowionka i przekaż proszę Ioli ,że jak i ta ekipa nawali to ja do niej i Oliczku witaj Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 19:45 zamknięty He he tak też pomyślałam możemy obie polecieć Zaaplikowałaś już cosik Juniorkowi ? Kasieńko o której łykasz swoje cukiereczki i ile ? Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:04 zamknięty Junior dostał dawkę Ibufenu, a ja swoje cukiereczki łyknęłam o 18 ale tego na sen nie- poszedł w odstawkę-używam w sytuacjach kryzysowych. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:06 zamknięty Jestem, jestem ............Junior sie przebudził i dzioba do papusiania nadstawił-bananem zapchałam pysiola Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:09 zamknięty Nie umiem otworzyć gg Hmmm...na mnie jakoś nie działa Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 19:30 zamknięty I już po moim dobrym humorze Juniora znowu coś rozbiera 38,7 i poszedł już spać Mąż w pracy a ja znowu na posterunku Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 19:31 zamknięty Bulbinko,Julciu Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 19:32 zamknięty Witajcie Kobietki No nareszcie mogę do Was dołączyć Dziadek dziś poza zasięgiem, dzieci mocno spóźnione wróciły z pracy po bobasa a czas lecie, leci ... ale już jestem i zobaczę co u Was słychać Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:09 zamknięty Elu cieszę się, że nasze forum stanowi "dwa w jednym" i jest poradnikiem ginekologiczno-psychologicznym W czerwcu też potrzymamy kciuki Dzięki za to "podsumowanie" Trochę to trwa zanim naskrobię, ale staram się Iwon u mnie ostatnio pierwszy tydzień zabiegów zadziałał odwrotnie, ale po kolejnym już były wyraźne efekty Mam nadzieję, że Tobie też pomoże Karmo Ty też przeziębiona ? Oj słabą masz odporność jak widzę Z tym wzorem to troszkę przekombinowałaś Beciu pięknie i poetycko nas dziś przywitałaś Mam nadzieję, że masz się coraz lepiej Bulbi mam nadzieję, że mogę ogłosić rozpoczęcie czwarte doby Twojego sukcesu Zobacz ile tu przykładów zwycięstwa nad nałogiem i z dumą będziesz mogła powiedzieć, że dołączyłaś do nich Może się okaże, że będziemy jeszcze wspierać walczących z nałogami i będzie trzy w jednym Dzięki za pozdrowienia od Ioli, za którą tez się już bardzo stęskniłam Jak można tak długo nie mieć internetu ? Kasienko rozweseliłaś mnie muzyczka i kawką, ale za chwilę mina mi zrzedła jak przeczytałam o synku Oby to nie było nic poważnego Julciu podobnie jak Karma chciałam Ci już wcześniej powiedzieć, że Twoje obrazeczkowe pozdrowienia są superanckie Plusiku jak się cieszę, że znowu jesteś i chyba w nieco lepszym nastroju, oby tak dalej Bulbi nic mnie nie wywiało, ale tworzę "streszczenie" dla tych u których krucho z czasem cdn Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:20 zamknięty Tosieńko mam nadzieję, że nasze forum choć mniej doskonałe pod względem technicznym to będzie Ci jednak pomocne w różnych dziedzinach Bulbi domyślam się, że pozdrowienia są też od Juleńki Ja również ją serdecznie pozdrawiam A co do Ioli, to wydawało mi się, że ekipę miała mieć sprawdzoną a tu taki klops Skąd ja to znam ... najciekawsze, że wzięłam fachowca, który kilka lat wcześniej spisał się na medal, ale nie miałam pojęcia, że w międzyczasie bardziej się zaprzyjaźnił z butelka niż z remontem Też musiałam pogonić i skończyliśmy sami. Bulbi, nie żeby zaraz harówka guzdrała jestem i tyle i nie wyrabiam Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:23 zamknięty Dziękuję Olliczku i Karmagulciu. Idę wziąć gorącą kąpiel, bo jutro wybrać się chcę na tę konsultację, potem mam znowu miesiączkę i mnie nie zbadają, jakby chcieli )) ale to jeszcze zależy jak rano o 6 się będę czuła. Kosteczki mnie bolą .... Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:26 zamknięty Tosiu - a co do forum - to ja już je obcykałam, jak ustawisz sobie to, o czym pisał nasz Ollik to będzie szybko i łatwo dotzreć do anszych wiadomości Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:27 zamknięty sorrki za błędy, to przez szybkie pisanie Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:35 zamknięty Julciu przyjemnej kąpieli A jutro czekam na wieści Oliczku jak na razie nie złamałam się Będzie wstyd jak nie wytrzymam ale ... z całą pewnością nie będę kłamała W taki sposób ,to człowiek sam siebie oszukuje Widzisz jedna pani w pracy niby nie pali ...a widziałam ...że tak więc takie coś nie ma sensu ...dla mnie tego nie robi, tylko dla siebie . Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:42 zamknięty Bulbi czy zafundowałaś sobie skarbonkę, do której będziesz wrzucała zaoszczędzone pieniążki ? Mój szwagier postanowił, że to co zaoszczędzi przeznaczy na wycieczki z żoną i od kilku lat to działa Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:40 zamknięty Hello Kobietki poczytałam co u Was ,pieszczoty zaliczyłam,zrobiłam dla męża obiadek i mogę zmykać lulu,bo ostatnio , nie mogę dospać i dzisiaj jakaś przemarznięta jestem..brr...spokojnej nocki Wam życzę ...pa.. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:29 zamknięty Juciu miłej kąpieli. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:35 zamknięty Oliczku mi tez mina zrzedła jak weszłam do sypialni i zobaczyłam, że Junior śpi- myślałam że tak się zaoglądał -a jeszcze bardziej mnie telepnęło jak go dotknęłam. Kurcze miesiąc nawet nie minął -oby nic się nie działo chce odpocząć od lekarzy i szpitali Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:39 zamknięty Siostrzyczko dobrze gadasz , nie ma sensu kłamać bo co to komu da. Mam koleżankę , która rzuca palenie-od 3 miesięcy nie kupuje papierosów, ale jak spotka kogoś kto pali to jakby mogła to 20 sztuk w dzioba by wsadziła Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:31 zamknięty psychiatra mi zmieniła leki Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:38 zamknięty Tosiu czy te leki mają wpływ na opinie o naszym forum Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:44 zamknięty Oliczku w tym tygodniu Julka nie dzwoniła ,ale w zeszłym i pisałam o pozdrowieniach Tosiu dlaczego zmienił ? Źle się po nich czułaś ? , Kasieńko bądźmy dobrej myśli .... a ta pogoda to też swoje robi W szkole mnóstwo chorych dzieci Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:46 zamknięty tamte po paru latach widac przestały działac bulbinko Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:48 zamknięty Iwon spokojnych snów Oliczku wrzucam pieniążki ale jak długo one tam poleżą Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:53 zamknięty Julcia z pewnością Cię nie wyrzucą Tosiu oby nowe leki Ci kochanie pomagały To fakt ,trzeba zmienić co jakiś czas by organizm się nie przyzwyczaił Kasiu to ta koleżanka ,,wali na sępa '' Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 21:03 zamknięty Hello Kobietki czy idziemy już spać ??? Znowu jakoś ucichło Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 21:11 zamknięty Bulbi skrobałam na poczcie ale jestem Wrzucaj tak długo, aż się uzbiera na coś konkretnego i zrobisz sobie jakiś fajny prezent na tę okoliczność Tosiu żartowałam Iwon śpij dobrze po tych pieszczotach Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 21:17 zamknięty Bulbinko - czy Ty jesteś nauczycielką? jeśli to nie tajemnica Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 21:20 zamknięty Bo ja...... Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 21:44 zamknięty Kobietki,znikam już, bo nie wiem co noc przyniesie-oby była spokojna. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 21:53 zamknięty Kasiu życzę Ci w takim razie spokojnej nocki i zdrówka juniorowi Ja pewnie też się oddalę, bo mam braki w spaniu, a jutro od świtu znowu kolejka do rejestracji i może uda się nam już przygotować wnioski do sanatorium, bo wyniki badań już mamy Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 21:53 zamknięty Dobranoc Kasieńko, będzie dobrze śpij słodko. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 22:00 zamknięty Dobranoc Syrenki, do jutra Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 05:59 zamknięty Byłam widzę ostatnia, jestem pierwsza, oj syrenki poszły spać z kurami Link Zgłoś
peti330 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 07:23 zamknięty witam.Mam tyle do napiasnia ale nie wiem nawet jak.2 dzieci rak szyjki macicy,Po wizycie w miejskim szpitalu i konsultacji gin operacja na koniec maja. W opisie usg nienaciekajace na siany pchwy ani prztmacicza naciekow.Mowili ze pozostawia janiki bol rozpacz to narawde malo powiedzane co czuje.Postanowilam jeszcze zkonsultwac i dostala sie do CO.Tam dostalam sierowanie na tomografie kom i reonans mag.Dzis wlasnie jade robic te bad.Ten lekarz z CO po zbadaniu mnie napisal IB2 - IIB2 ? wiem ze IIb2 nie kwalifikuje sie do operaacjii.Mam w glowie metlik niewiem dlaczego w moim szpitalu nie kazali robic mi tych dodatkowych bad.Odrazu operacja z pozostawieniem jajnikowW CO znow mowili ze lepiej jest usunac jajniki le ze naraie to niewiadomo czy ja sie wogole do tej operacji kwalifikuje. Miedzy badaniem u mnie a w CO minelo zaledwie 4 dni a wiec chyba to za malo czasu na jakies duze zmiany??? nie wiem co robic gdzie sie ratowac.W co mam byc z bad za tydzien w srode a na piatek mam tu polanowana operacje. blagam napiszcie jak mam teraz zyc. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 07:36 zamknięty Peti żyj i zrób wszystko,żeby chorobę zwalczyć...nie załamuj , bo rak ,to nie jest wyrok, a żeby moje słowa nie wydawały się bezpodstawne, to podaję Ci link do wątkiuzałożonego właśnie dla dziewczyn z Twoim rozpoznaniem Tekst linka .Poczytaj spokojnie, napisz ...dziewczyny się odezwą. Bądź pełna nadziei i dobrych myśli...Ściskam Cię serdecznie i POWODZENIA Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 07:38 zamknięty przepraszam za byki ,ale to z pośpiechu... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 08:55 zamknięty Julcia powodzenia A nauczycielką nie jestem Karmusiu witaj słonko mam nadzieję,że czujesz się troszkę lepiej Dzięki nadal jestem ,,czysta'' Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 09:09 zamknięty Bulbi jestem z Ciebie dumna no ...załapałam się na śniadanko pyszne i płyny ...dzięki Czuję się zdecydowanie lepiej po zaaplikowaniu bomby witaminowej i neo-angin Dzięki Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 09:18 zamknięty Karmusiu to dobrze ,ale nie szalej Dalej grzej się w wyrku Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 09:29 zamknięty Witam cieplutko choć u nas zimniutko i mokrutko Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 09:35 zamknięty Eluniu witaj U nas przebija się jakieś markotne słonko hmmm ale co z tego wyniknie... Oddalam się teraz do kuchni ,przygotować obiadek ,ale jeszcze postaram się wpaść narka Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 09:46 zamknięty Bulbi witaj . Coś jednak udało mi się oszukać dla Ciebie w sprawie witaminy N... Jeśli chcesz to Ci prześlę... Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 09:47 zamknięty Witam kobietki. U mnie też przebija się słoneczko, ale temperatura brrrr. Mam nadzieję, że to już ostatnie tak chłodne dni, a właśnie w radiu powiedzieli, że w Tatrach spadł śnieg. Karmo fajnie, że czujesz się już trochę lepiej, ale kuruj się dalej. Bulbinko trzymam dalej kciuki, żeby Ci się udało. Dzięki za pyszne śniadanko. Julciu trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą konsultację, aby wypadła dobrze. Miłego dnia życzę wszystkim. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 09:48 zamknięty Julciu, Karmo, Bulbinko, Peti, Eli witajcie W sposób szczególny witam Peti z nadzieją, że znajdziesz u nas wsparcie i pomoc kobietek, dzięki którym odzyskasz siłę i wiarę, że pokonasz chorobę i tego Ci życzę z całego serca Wiara czyni cuda , więc bądź dobrej myśli Bulbi gratuluję silnej woli i trzymam nadal kciuki Karmo zdrówka Ci życzę Julciu dla Ciebie również zdrówka i czekan na Twój powrót z konsultacji Elu witaj U nas ziąb ale słonko zagląda do okien i Tobie też go życzę Kolejkę do rejestracji już mamy zaliczoną i za moment idziemy do lekarza, więc odmeldowuję się na kilka godzin, a Wam życzę miłego dnia Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 09:52 zamknięty ja też uciekam Kochane moje ...całuję wszystkie jeszcze nie ucałowane , dziękuje za wsparcie i zmykam biegusiem do ciepełka Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 10:05 zamknięty Jestem Syrenki, uf... więcej napiszę z pracy, bo nie zdążę, a chcę jeszcze zjeść Termin operacji to 28 maja, na 8 na czczo mam być w szpitalu. Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 10:12 zamknięty Witam wszystkie pojawiające się osóbki Oj ... co ja Ci Bulbi napisałam . Nie oszukać a ODSZUKAĆ mi się udało . Dzięki za pozdrowienia od Ioli i wzajemnie. U mnie też monterzy chyba dają ciała, bo wyczekujemy ich już od pewnego czasu i ciągle przesuwają termin Julcia pomyślnych konsultacji życzę Kasiu dużo zdrówka Juniorowi Daj mu coś na odporność może. Jutro tradycyjnie wybywam, więc muszę się trochę przygotować. Na razie. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 10:38 zamknięty Eli domyśliłam się Oczywiście prześlij proszę Wszystkie rady mile widziane Julcia no i teraz to już poleci z górki Miłej pracy kochanie Kasieńko pewnie poszłaś z Juniorkiem do lekarza ..... zaglądnę w pracy jakie wieści Oliczku miłego dnia i obyś wszystko pozałatwiała Karmusiu kuruj się i wracaj do nas Beaplusiku dziękuję miłej pracy Ja kończę obiadek i szykuję się do wyjścia ,ale jakoś dziś wybitnie mi się nie chce Zostawiam buziaki dla Dziewczyn ,które jeszcze tu wpadną Mariatydko a Ty gdzie nam się schowałaś ? Mam nadzieję,że wszystko u Ciebie jest oki ? Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 11:06 zamknięty Julcia to powodzenia i będzie trzymanko Bulbi już i trzymaj się nadal dzielnie Olikkk pomyślnego załatwienia formalności Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 11:58 zamknięty Witam, jeden dzień zaległości a tyle czytania. Małżonek szczęśliwie dojechał- z Bawarii w 12 godzin!! Ciekawe ile przyjdzie mandatów? Mnie co prawda przeziębienie nie dopadło ale strasznie mnie bolą nogi, jakbym miała połamane. Zwalam to na pogodę ale jak nie minie to będę musiała zaliczyć doktora a tego nie cierpię! Mam to szczęście, że u mnie ciągle grzeją więc w domu nie zamarzam Mam jeszcze pytanie z innej beczki-czy usunięta siedem lat temu prostata może odrosnąć? Nie wiem czy opis USG ojca traktować jako dowcip? Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 12:49 zamknięty Dzionek dziś rozpoczęłam bardzo późno, a to za sprawą nocnych wędrówek między pokojami-Junior marudził okrutnie, a jeszcze jakby mało tego było w nocy zabrali światło i wędrowałam z latarką, aż około 4 poddałam się i zakotwiczyłam u Juniora w łóżeczku. Teraz chodzę jakby mnie ktoś kijem zlał Bulbinko do lekarza jak na razie nie pojechałam, bo oprócz gorączki nic się nie dzieje, nic go nie boli. To dla Was wszystkich-nie będę wymieniała bo jestem zakręcona jak byk na wrotkach i mogę kogoś pominąć, a nie chcę A teraz znikam na jakiś czas, bo dzień taki kruciutki się zrobił a obiadek trzeba zrobić. Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 14:29 zamknięty Wczoraj trochę wybyłam do rodzinki , a dziś też będę tylko " w porywach" , a - póki co - witam Was wszystkie bardzo cieplutko. Bulbinko kochana trzymam za Ciebie kciuki , ja z witaminą N uporałam się 12 lat temu. Nie popalałam , tylko kopciłam jak smok . Zrobiłam to radykalnie , nie korzystałam ze wspomagaczy i choć było baaardzo ciężko - wytrwałam . Przez długi czas były momenty , że rozglądałam się za papierosem , zwłaszcza gdy uporałam się z jakąś robotą i zasiadałam z kawką lub gdy coś mnie wyprowadziło z równowagi . Dasz radę ! Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 16:07 zamknięty ja tez 14 lat temu radykalnie Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 16:25 zamknięty Witam popołudniową zmianę Dziękuję za obiadek. W ramach rewanżu podaje kawusię Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 16:36 zamknięty Uff Syrenki..., trochę czasu znalazłam, więc wskoczyłam do Was , na konsultacjach troszkę się zmartwiłam, bo nie było doktora, który ma mnie operować, wszelkie jego prace przejęła zastępca pani doktor. Ponoć chwilowo. Same baby tam były... na tym obchodzie, no ani jednego faceta....Mina mi trochę zrzedła, bo chciałam aby on był, ale jak pani doktor do siebie mnie wzięła to zaraz zmieniałam zdanie -była "człowiecza" i przesympatyczna Zobaczyła moje wszystkie badania, zadzwoniła( chyba do pana doktora) i zapytała kiedy bym chciała przyjść. To powiedziałam, że jak najszybciej ale mam mieć dziś/jutro miesiączkę, więc optymalnie podałam datę 28 maja.i tyle.. Zapomniałam wejść do dyżurki zapytać co mam zabrać, oprócz termometru, ręczników papierowych i chusteczek, bo już przez telefon kiedyś pielęgniarka zaczęła wymieniać mi, ale przerwałam jej mówią,że jak będę na konsultacjach to wejdę zapytać. No i co...i zapomniałam... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 17:06 zamknięty Ufff ... Zamotałam się między wątkami, żeby kobietki się nie pogubiły w tematach, tyko nie wiem, czy nie zrobiłam większego "misz masz" Julciu , co zabrać to przecież wyczytasz u nas Tekst linka , czyżbyś jeszcze nie czytała ? Cieszę się, że pani doktor była "człowiecza" i wszystko załatwiła jak należy Datę zapisałam w kajeciku i zaczynamy odliczanie Tosieńko, Mariatydo to Wy silne Kobiety jesteście skoro nie wróciłyście do z nałogu Kasiu buziaki niewyspana istotko i zdrówka dla synusia Viki cieszę się, że mąż szczęśliwie wrócił do domciu, ale że nóżki bolą , to już nie bardzo Co do Twojego pytania to nie znam odpowiedzi Eli czyli tak już będzie calutki roczek, aż do zimy - czwartek i Eli pakuje się na wieś No to miłego wypoczynku Bulbi minęła 16:00 i zaczęłam odliczać piątą dobę, bo jestem pewna, że trzymasz się nadal dzielnie Plusiku piękna przyroda - miło, że jesteś Karmo za Twoją owocną poranną obecność na forum Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 17:15 zamknięty Oczywiście ,że czytałam Oliczkku, ale coś mi się zdaje, że ona coś jeszcze mówiła przez ten telefon, o czym ja nie miałam pojęcia, po prostu tam zadzwonię w któryś dzień, no płynu na zrosty za 700 zł to ja nie kupię niestety Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 17:19 zamknięty Julciu tego płynu to raczej zdecydowana większość z nas nie kupi ale jak kogoś stać to czemu nie Masz jeszcze czas to dopytasz, tylko oby zdróweczko dopisało Link Zgłoś
babette11 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 17:28 zamknięty Julciu, ten płyn na zrosty to nie jest mus ja kupiłam bo faktycznie musiałam - miałam zrosty po pierwszej laparotomii 2008 (wyłuszczenie 17 mięśniaków) a potem po CC w 2010 (także z wyłuszczeniem kilku mięśniaków) moim zdaniem taki płyn antyzrostowy to powinien być standard finansowany przez NFZ a nie luksus Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 17:37 zamknięty Babette jestem tego samego zdania, tak powinno być Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 17:41 zamknięty a nie wystarcza tu masc na blizny? cepan tani jest Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 17:45 zamknięty Tosieńko, Cepan stosuje się do smarowania blizny, a płynu na zrosty używa się podczas operacji wewnątrz, żeby zapobiec zrostom jakie często powstają po operacji Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 17:50 zamknięty Tosieńko wspominałyśmy o tym w tym wątku Tekst linka olikkk 10.01.12, 21:12 i babette11 17.04.12, 07:32 Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 19:31 zamknięty Junior na temperaturowe wzloty i upadki, juz sama nie wiem co o tym myślećOgólnie to nie widać po nim choroby- a na termometrze wsakzuje 39 . Zajrzałam do Was i lecę do Postaram odezwać się później. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 17:47 zamknięty No tak, dopytam na pewno, no rzeczywiście jak ktoś miał więcej operacji to już ciężej i czasem trzeba, ale pomimo tego bardzo drogi jest A mnie jest lepiej już, znaczy się lepiej się czuję, jest katarek i kaszel ale w miarę Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 10:37 zamknięty Droga Peti - nie zamartwiaj się na zapas, z tego co piszesz to nie jest tragicznie. Porób te badania co Ci kazano i potem będzie coś więcej wiadomo. Pozdrawiam Cię serdecznie i ściskam mocno Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:44 zamknięty olikkk napisała: > Tosiu czy te leki mają wpływ na opinie o naszym forum nie./..no co ty Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:35 zamknięty Julciu to wyśpij się dobrze, żebyś rano była w dobrej dyspozycji i żeby kapiący nosek, nie był przeszkodą w kontakcie z konsultantem Czekam na dobre i konkretne informacje od Ciebie Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 20:44 zamknięty Dziewczynki - A z konsultacji mogą mnie wyrzucić jak zobaczą że jestem trochę chora??? I tak nie zooperują mnie na dniach, bo jescze mam mieć ten okres, może już przejdzie te przeziębienie. Tosiu, to źle że Ci leki zmienili? Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 17:49 zamknięty Julcia ja tez kochanie w pracy Tosia ,a Ty pewnie już po Iwon dzięki za obiadek Jakoś dziś przy takiej fatalnej pogodzie, nie ma kobietek Spróbuję potem do Was wpaść narka Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:53 zamknięty Dobry wieczór kobietki,coś spać nie możecie,tylko na gadulec Wam się zebrało...Bulbi po maleńku dasz radę,a opcja podjadania minie,znam to z własnego doświadczenia,Elu jak by było coś źle to lekarz by pewnie zasugerował,Tosiu to forum zdecydowanie lepsze..powinno się nazywa antydepresyjne..Olikku Twoje podsumowania bezcenne... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:55 zamknięty Iwon jak kończynki czujesz już jakąś poprawę ? Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:03 zamknięty Bulbi kochana,moje kończynki są bardzo oporne na poprawę,na razie to na tę pogodę to dodatkowo zarąbiaście szczykają jak mogą,ale myślę że po tych dwóch tygodniach będą jakieś ,chociaż niewielkie efekty poprawy..i nie będzie takiego buntu.....jak teraz... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:08 zamknięty Iwon przykro mi bidulko Dziewczynki uciekam leżakować ,zimno mi tu Kolorowych snów Link Zgłoś
tessunia49 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:10 zamknięty Dziewczynki kochane i ja uciekam. Jutro mam ciężki dzień Życzę spokojnej nocki i cieplutkiej środy Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:12 zamknięty Bulbi dzięki ,dam radę,ja z kosteczkami ...a Ty uodpornisz się na "balkonik" ...spadam też lulu,bo padnięta jestem i ślepia na zapałkach Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:13 zamknięty Tessunia.....spokojnej nocki...i dzięki.. Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 06:59 zamknięty Witajcie kochanieńkie chyba jestem dzisiaj pierwsza więc wierszyk Wam zostawiam Kiedy rano świt Cię zbudzi to uśmiechem witaj ludzi. Bo on goi wszelkie ranny no i zawsze jest mile widziany... Nawet gdy słońce na niebie nie świeci - uśmiech radość wszędzie wznieci. Milutkiego całego dnia , mnóstwa przyjemności i radości życzę.... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 07:14 zamknięty Hejka Beciu cudny wierszyk i kawka Zmykam już ...sorki Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 08:19 zamknięty Bulbi kochana to przemęczenie Jak masz witaminki to łykaj od razu i herbatkę z cytrynką i miodzikiem... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 08:25 zamknięty Beciu dzięki kochanie Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 08:34 zamknięty a co z głodkiem nikotynowym ? mam nadzieje,że dajesz radę Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 08:40 zamknięty Bardzo ciężko Beciu ale jak dotąd trzymam się W sumie z jednej strony dobrze ,że teraz jestem sama w pracy na zmianie Nic mnie nie kusi Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 08:43 zamknięty Witam się z Wami i zaraz wezmę się za czytanie wczorajszych zaległości Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 08:46 zamknięty Witaj Kasieńko Mam nadzieję ,że prezencik podobał się Muszę oddalić się ....może jeszcze zajrzę przed pracą Narka Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 08:49 zamknięty Wiem kochana ,ze to trudne,ale jak sama wiesz,nic nie przychodzi bez trudu....ale jak pokonasz ten paskudny nałóg to odetchniesz z ulgą chyba,że sie nie uda ale bądzmy dobrej mysli Kasieńko witaj Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 08:59 zamknięty hej hej zaglądam sobie i buziakuję Bulbi Kasię i Julcię ,których wcześniej nie miałam okazji przywitać Bulbinko dziękuję i "grzeję " się w wyrku Julcia już wcześniej zauważyłam , tylko zapomniałam wspomnieć ...śliczne te obrazki wstawiasz No to uciekam do "ciepełka" Papapa Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 09:03 zamknięty Oj Karmagulciu - ja Ci zazdroszczę, też bym poleżała sobie w ciepełku, bo to przeziębienie mi opornie przechodzi, ale jutro uparłam się, aby pojechać na tę konsultację w końcu, już tak nie widać że jestem "zasmarkana" to może mnie nie wyrzucą Tymczasem miłego Dnia dla wszystkich, bo do pracy na 11, a muszę kilka spraw załatwić jeszcze. Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 09:08 zamknięty Witaj Julciu jak zdrówko? Karmusiu więc życzę Ci baaaardzo duzo ciepełka i zdrowiej szybciuteńko Bulbinko duzo sił kochana Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 09:14 zamknięty Beciu - ze zdrówkiem sama nie wiem, noo...może ciut lepiej, ale mam nadzieję ,że w końcu przejdzie Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 09:08 zamknięty Witajcie kobietki Lekturka z wczoraj przeczytana ale się rozpisałyście .....hoho....dawno takich plotów o tej porze nie było w forumkowie Eli nie smutaskuj sie kochana. Wydaje mi się, że gdyby było coś nie tak to kazali by szybciej umówić się na wizytkę a nie czekać. Bulbinko jestem z Ciebie dumna. W moim przypadku ten okres "balkonikowy" był dla mnie przełomowy-bo właśnie wychodziłam ze szpitala i było....palić albo nie palić- dostęp swobodny-pozostało nie palić i jest mi z tym zajefajnie Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 09:09 zamknięty Karmuś, Julciu i wszystkie chorybzdy zdrówczka Wam życzę Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 09:14 zamknięty Aha......prezent 3w1 zrobił furorę...........mina teściowej nie do opisania i to jest właśnie to dlaczego uwielbiam dawać prezenty Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 09:21 zamknięty Julciu odpisałam Ci na pocztę Kasiu no to jestes mistrzynią w robieniu wspaniałych niespodzianek moje gratulacje! Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 09:30 zamknięty Beciu staraliśmy się z chłopakami najmocniej jak mogliśmy Poranna kawusia zbliża się ku końcowi. Zaraz znikam na jakiś czas.........do kotłowni rozpalić, bo zimnica okropna. Na dworze leje a około 6 burza przyszła Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 09:50 zamknięty Kasiu najważniejsze,że sie udało! U mnie w domku też zimno strasznie i tez zaczęło trochę padać,niestety sezon grzewczy już sie skończył pozostaje tylko ciepła kołderka...więc zazdroszczę Ci tego ogrzewania... Ja tez będę juz zmykać ,trzeba zacząc coś działać ,przynajmniej tak sie rozgrzeję Miłego dnia..... Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 10:00 zamknięty Witam serdelecznie Wczoraj większość dnia byłam poza domem i nie było za wiele czasu na prace domowe, a dziś zobaczymy.... Jesteście takie miłe i ciągle dodajecie otuchy. Czasem tego właśnie człowiekowi brakuje. W sumie to myślę podobnie jak Wy. Powinnam jeszcze wkrótce udać się na przegląd do gina, ale na razie nie mam na to ochoty ...Może za jakiś czas mi się odmieni. A w czerwcu to będę prosiła chyba ze dwa razy o kciuki Karmo zdróweczka życzę Kasiu gratuluję po raz nie wiem już który udanych pomysłów Julcia musi być ok Bulbi trzymaj się Beciu dzięki za miłe powitanie Ściskam wszystkie i życzę udanego dnia. Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 10:08 zamknięty Bea kochana doskonale Cię rozumiem. I podziwiam, że jednak mimo wszystko zaglądasz na forum. Buziaczki Olikkk podsumowania super, ale jak Ty to robisz...??? Normalnie głowa mała . Wielki gratul Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 11:02 zamknięty Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za paluchy Może komuś wyda to się głupie ....ale mnie pomaga Kasiu wiedziałam ,że prezent będzie się podobał Eli ,Bea ściskam Was ,bo jeszcze dziś tego nie robiłam Buzi dla Kobietek które się pojawią Proszę dziś mnie zastąpić z obiadkiem Czas w domu tak szybko ucieka ... muszę zmykać ,pa pa 71r. usunięcie macicy cięcie poprzeczne 18. 10 .2011 woj.śląskie Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 11:03 zamknięty Julcia miłej pracy Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 11:08 zamknięty Kobietki Kochane sorki wielkie, ale dziś tylko dam radę się przywitać, wycmokać Was i życzyć udanego dnia, bo więcej nie dam rady Postaram się nadrobić to wieczorkiem Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 11:51 zamknięty Bulbineczko Tobie też miłej, no chyba,że masz dziś wolne, bo ja już w pracy jestem sobie Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 12:30 zamknięty Dzień dobry kobietki zerkam w biegu ,co tam u Was ,czy bakcylki wygonione, jak samopoczucie...Bulbi w zastępstwie podrzucam Wam obiadek. -- usunięta macica 1 marca 2011, łódzkie 1965r Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 09:46 zamknięty Witam wszystkich i przesyłam Przepraszam, że mnie tu ostatnio mało, ale nie wiem czy czas się skrócił, czy może ja się tak postarzałam, że wszystko idzie mi wolniej. Po prostu cierpię na chroniczny brak czasu. Oliczku cieszę się, że nie zapomniałyście o mnie, bo ja mam Was zawsze w pamięci. U mnie troszkę się ustabilizowała sytuacje na ile to możliwe, ale niestety muszę trzy razy w tygodniu jeździć do mamy. W pracy też taka gonitwa ciągła, coraz więcej nowych obowiązków, że nie mam nawet chwili, aby spokojnie napić się kawy , nie mówiąc już o zaglądaniu na forum. Bulbinko gratuluję decyzji pierwszy krok zrobiłaś, a to już dużo. Trzymam za Ciebie kciuki, aby Ci się udało. Jesteś silna więc musi Ci się udać. Wszystkim choróbkom życzę szybkiego pokonania wirusów i powrotu do formy. Elu nie martw się będzie dobrze. Pogoda dzisiaj u mnie strasznie przygnębiająca, nie dość, że nie ma słońca to jeszcze chłodno. Życzę wszystkim miłego dnia, zdrówka, pokonania przeciwności i wielu wspaniałych chwil. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:13 zamknięty Tosiu - jestem pełna podziwu dla Ciebie. A ja wezmę przytulę się do mojej stauszki psinki i może mi przejdzie czasem tak mam, to jeszcze z przeszłości chyba Oliczku, a nie przed operacją, przez zabiegiem to jeszcze mnie chyba czeka....... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 23:05 zamknięty O jest jeszcze Iwon witaj Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:38 zamknięty Eli hmmm...będzie dobrze -musi spróbuj ,tymczasem źle nie myśleć Tosia ja w sumie ,nie wiem jak jest na innych forach Link Zgłoś
tessunia49 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:39 zamknięty Ja też na chwilę do Was dołączam Bulbinko Tosiu Eli Link Zgłoś
tessunia49 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:40 zamknięty Bulbinko gratuluje i trzymam kciuki Dasz rade Luty 2012 Usunięta macica, plastyka pochwy i krocza, 49 lat, Dolny Śląsk Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:41 zamknięty www.depresja.ws o...to moje forum witajcie wszystkie Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 15.05.12, 22:40 zamknięty Ja też jeszcze zerkam, jakoś dziwnie się dziś czuję, jakbym się bała czegoś, jakiś wewnętrzny niepokój, którego nie lubię....brrrr Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 16.05.12, 07:12 zamknięty Ależ się działo w nocy Nie nadrobię ...nie dzisiaj ...Gaduły Julciu jeśli choć na moment uśmiałaś się z mojej winy , to ja jestem ogromnie zadowolona Śmiech to zdrowie ... Bulbi Ty wiesz ,że ja stale trzymam paluchy Oliczku Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem...nie muszę pisać w czym ,bo wiadomo Mnie przeziębienie "rozłożyło " na łopatki...gardło boli , łepetyna jak bunkier powojenny...ale co się dziwować , jeśli w chałupce lodownia...Uciekam ...wykurować się muszę , bo w piątek - przegląd ( coś mnie taki mały "cosik" łapie, a do tej pory tak sobie na luzie tam pomykałam...) Eli radiolog jakiś niedouczony był i dlatego głupio gadał... Wszystko musi być dobrze i będzie Muszę uciekać do łóża Trzymajcie się Wszystkie cieplutko i Cudnego Dzionka życzę i zostawiam Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 07:27 zamknięty Chcę serdecznie podziękować za życzenia zdrówka No jakoś ta odporność mi spadła po odstawieniu htz, ale nie ma tragedii...Oliczku nic nie przekombinowałam Julciu mam nadzieję ,że powrócisz usatysfakcjonowana z konsultacji Bulbi TRZYMAJ SIĘ Kochane Cudnego Dnia Wam życzę i całego Weekendu Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 19:57 zamknięty Wpadłam na chwilkę i zaraz znikam , może znajdę wolniejszą chwilę po kolacji . Oliku bo my z Tosią takie stanowcze jesteśmy , choć - przynajmniej mnie -pokusy dopadały często . Tosiu a jak u Ciebie było z wagą , bo ja dość dużo przytyłam , no ale udało mi się ten nadbagaż na szczęście zrzucić . Kasiulko może dziś będziesz miała spokojniejszą nockę . Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 20:25 zamknięty Ogarnęłam troszkę mieszkanko, nastawiłam cosik na jutrzejszy obiadek ( coby jutro znowu nie golić ) i myk do Was Kasieńko czyli wciąż nie wiadomo co małemu Mariatydo teraz widzę, że jest tu więcej takich stanowczych i dzielnych Kobietek Dla Bulbinki to duża podpora jak się domyślam, bo daje nadzieję, że jest to możliwe Znam tez kilka osób, które z powodzeniem zerwały z nałogiem z dnia na dzień, więc się da jak widać Miałam szczęście, że nigdy nawet nie próbowałam i dzięki Bogu, bo nie wiem, czy miałabym wystarczająco silnej woli, żeby przerwać Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 20:36 zamknięty Sory nie chodziło golenie, tylko o gonienie Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 20:41 zamknięty Oliczku a ja tym razem nie zajarzyłam ha ha myślę co za golenie hmmmm pewnie czegoś nie dowidziała dobre Link Zgłoś
mortimerka46 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 20:43 zamknięty Ja jestem takim przykładem rzucania palenia z dnia na dzień. A muszę przyznać, że uwielbiałam papieroski i paliłam duuużo :Ui Achhh... ten dymek w płucka, a potem błogi spokój... No i na odchudzanie były dobre Sama bym nie rzuciła, gdyby nie silne przeziębienie... Nijak nie mogłam kopcić Obrzydzenie jakoweś się pojawiło i ochota na palenie sama odeszła... #-) Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 20:48 zamknięty Mortimerko hmmm...szkoda,że mnie nie chce dopaść takie obrzydzenie Link Zgłoś
mortimerka46 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 20:54 zamknięty Muszę przyznać, że do dzisiaj jestem ogromnie zdziwiona, że przestałam palić A wtedy coś mi się właśnie w oskrzelach zagnieździło i jak tylko próbowałam zapalić miałam wrażenie, że robię się zielona... Mój organizm spłatał mi niezłego figla. LOL Ale, choć minęło już wiele lat, to do dzisiaj nie raz mam ochotę na dymka... Myslałam już o e-papierosie, ale wiem, że niechybnie znów popadnę w nałóg, a niepalenie jest takie wygodne ) Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:01 zamknięty No proszę , kolejna osoba która wygramoliła się o swoich siłach z nałogu Mortimerko, nie tylko wygodne, a jak zdrowe i oszczędne Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 20:54 zamknięty Mariatydko no to jestem takim smokiem jak Ty byłaś Idę teraz pod prysznic i naszykować rzeczy do pracy ,bo jutro mam na rano i .... weekend narka ,jeszcze wpadnę Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:01 zamknięty Hello kobietki wieczorkiem,ojj widzę,że dzisiaj na tapecie "nie palenie"..jeśli Bulbi coś pomorze to ja dopisuje się do Mariatydki i nie palę już 1 lipca będzie 13 lat i rzuciłam z dnia na dzień,a paliłam jak stara lokomotywa 2 paczki Goldenów na dzień ,tak więc Bulbi dasz radę.. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:15 zamknięty ..hmm..no tak.. jak mam chwile dla Forumkowa ,to ani,ani..nikogusieńko Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:17 zamknięty No proszę Iwon Ty też ? No cudnie, to czekamy na kolejną zwyciężczynię A potem zmobilizujemy pozostające jeszcze w szponach nikotyny Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:22 zamknięty Olikk buziaczki,jak miło że jesteś.. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:24 zamknięty Olikk tak bym chciała pogadać z Wami w realu...coś musimy zorganizować kochana Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:30 zamknięty Kasiulka ale fajnie przywitałaś nasze palaczki A zespół nie mój tez nie słyszałam o takowym Iwon ja jak zwykle bardzo chętnie, więc czekam na propozycję Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:35 zamknięty Oliczku cały Śląsk Wasz,więc ja jestem za Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:36 zamknięty Z przyjemnością przekazuję gorące pozdrowienia od Alicji dla całego Forumkowa, zwłaszcza dla Bulbi, Eli i Karmy A ja dziś mam powód do wielkiej radości, bo wnuś miał testy alergiczne i w zasadzie może już wszystko jeść ale babcia się cieszy, bo koniec główkowania z posiłkami Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:46 zamknięty Oliczku dziękuje za pozdrowienia od Alicji -pozdrawiam ja bardzo serdecznie i mam nadzieje że wszystko u niej w porządku. Znikam chwytać każda chwilkę snu jaką mam. Aha......gdyby zjawiła się Eli życzę jej udanego wypoczynku Sister mam nadzieje ,że jutro w końcu będzie nam dane poplociuchować jak przestało na Bielicka i spółkę Papapapa do jutra. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:52 zamknięty Kasienko u Alicji bez zmian a pozdrowienia przekażę - dzięki Zmykaj do łóżeczka nadrabiać zaległości i spokojnej nocki Ci życzę Iwon poczekam na kolejna propozycję Syrenek, teraz ja się dostosuję do terminu i miejsca Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:54 zamknięty to wy się spotykacie? Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:03 zamknięty Tosia nie które z nas miały tę przyjemność "pomacać się " w realu.. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:07 zamknięty Tak Tosiu, ja miałam tą przyjemność "pomacać" i ucałować już 11 Syrenek Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:11 zamknięty a ja się boję nawet zadzwonic Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:16 zamknięty Tosia no co Ty,nasze Anioły przez telefon nie gryzą....one są taakie słodziutkie i milutkie..a Olikk to cukierteczek...i wierz mi nie cukruję Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:18 zamknięty mariatydko ...jak minął dzionek???...ojj masz racę najlepiej z dnia na dzień,bo ja podejść miałam,że ho..ho.. Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 08:40 zamknięty Podrzucam śniadanko i życzę pięknego dnia tym , co w pracy i tym , co w domu . Iwonko kochana jakoś tak się mijamy na forum , a może dziś na siebie trafimy?Kasiulko jak minęła nocka? Bulbinko jesteś w pracy czy jeszcze w domu? Oliczkumy sanatorium mamy już przyznane - jedziemy za rok . Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:22 zamknięty Iwon Ciebie jeszcze nie uściskałam Ale na pociechę popatrzę sobie na Twoje fotki i już mi lepiej Mariatydo - słodkich snów Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:17 zamknięty Tosieńko no co Ty wiesz jak jest fajniście Trzeba się odważyć Wiesz jaka ja kiedyś byłam nieśmiała ? Dziś trudno mi w to uwierzyć, że tak bardzo się zmieniłam A przebywane na forum, zmieniło mnie nie do poznania Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:26 zamknięty Oj Syrenki, biegam dziś i biegam....aż się zmęczyłam Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:29 zamknięty Oliczku trudno,ale teraz to już nie odpuszczę, jak się spotkamy..ojj to będziemy się ściskały,że ho..ho Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:38 zamknięty Julciu mogę powiedzieć, że niektórych nie znam, bo większość stałych bywalczyń znam choćby z NK jak nie z reala Trzymam kciuki za maturzystę W mojej rodzinie też kilku maturzystów Iwon trzymam za słowo a teraz już sobie pójdę, żebyście mogły się wyspać, bo jutro do pracy idziecie Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:40 zamknięty Jestem Iwon dzięki za szczerość Kasieńko wyśpij się słonko Oliczku dziękuję za pozdrowienia od Alicji Wysyłam jej buziaczki Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:43 zamknięty zapomniałam Oliczku cieszę się ,że wnusio już zdrowy Julcia trzymam paluchy za synusia Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:47 zamknięty Bulbi dzięki Wyśpij się dobrze, żeby jutro mieć lepszy humor A na następnym spotkaniu już nie będziesz nas zostawiała co kilka minut Musimy jeszcze popracować nad Twoją towarzyszką, bo nie będzie przecież sama wychodzić na dymka Dobrej nocki Bulbi - dzielna Kobietko Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:53 zamknięty Ooo....jeszcze jesteście . A ja dopiero mogę zajrzeć do kompa. Dziś był u mnie dzień obfity w wydarzenia. Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:55 zamknięty Urodziny mamy, msza za ciocię i niespodziewana kolacja w gronie rodziny. Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 23:02 zamknięty Bulbi oj tam... oj tam... przesłałam to co odnalazłam w jakiejś części, abyś miała pełniejszy obraz, a nie wyrwane z kontekstu zdania i mocno wierzę w to, że będziesz tak trzymała jak dotychczas Bardzo dziękuję za pozdrowienia od Alicji, którą ciągle mam w swoim serduchu i również pozdrawiam gorąco Kasiu dzięki Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 23:12 zamknięty Eli za co ? Dzionek bogaty, a teraz pora na bogaty weekend Pogoda zapowiada się ładna, wiec będzie super i tego Ci życzę Wybieram się i wybieram i wybrać nie mogę, jak sójka za morze Ale już ciekam paaa Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 23:24 zamknięty Olikkk za życzenia weekendowe . Ale u mnie te weekendowe wyjazdy to nie tylko wypoczynek Link Zgłoś
darusia2012 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 23:28 zamknięty Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było... jak już napisałam na innym wątku od kiedy stałam się sprawna to ciągle jestem w biegu, a wieczorem myślę tylko o łóżeczku. Mała w nocy lubi sobie pojeść więc mam pobudki. A rano trzeba wstać i starszą do szkoły wyprawić i zaprowadzić. Minęły już ponad dwa miesiące od operacji i już można powiedzieć odbiłam się, wyniki morfologii mam bardzo dobre, rana na kikucie po macicy zagojona i teraz czekam na rozpuszczenie się szwów brzusznych (jeszcze mam ten wałek nad cięciem). Oczywiście jakieś tam kłucia i dolegliwości mam, ale potrzeba jeszcze czasu. Dzisiaj przyjechała do pomocy moja mama (wymieniła teściową) i jakoś sobie radzimy. Mój ginekolog stwierdził, że już mogę dźwigać, ale nie będę stosować się do jego rad w tej kwestii i poczekam z dźwiganiem jeszcze co najmniej do końca lipca (to już będzie 5 miesięcy). Ciekawe czy swojej żonie pozwoliłby dźwigać 2,5 miesiąca po operacji-hmmm. Pozdrawiam was wszystkie Miłej nocy Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 23:39 zamknięty Darusiu pozdrawiam Cię serdecznie. Oczywiście, że najbezpieczniej jest oszczędzać się z dźwiganiem i to nie tylko po 2 czy 4 miesiącach po operacji ale przez o wiele dłuższy czas. Dobranoc kobietki i spokojnych snów Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 06:05 zamknięty Syrenki Dzielne Dzisiaj szybciutko wpadam i muszę przygotować się na "przegląd". Przepraszam ,że nic nie napiszę w innych wątkach , ale naprawdę nie zdążę, jeśli tylko mi się uda nadrobię zaległości Zdrowa już jestem fizycznie ...Dzięki jeszcze raz za życzenia Oliczku Nie dziękuj , bo Wiesz co i jak Bulbi nadal Trzymam Paluchy !!! Kasiu zdrówka dla Juniorka Julciu to teraz czekanie na wyniki nas czeka...mój młody wczoraj ostatni egzamin zdawał...trochę nerwów zjedliśmy, ale żyję nadzieją Kochane Cudnego Dnia Wam życzę i Zostawiam płynek pobudzający Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 07:23 zamknięty Dzień dobry Kobietki Szybciutko wpadłam się z Wami przywitać i życzyć wspaniałego dnia ,a Dziewczyną wybywającym udanego,słonecznego weekendu Karmusiu dzięki A ja trzymam kciuki,żebyś nie musiała się stresować Darusia bardzo fajne masz podejście do sprawy Zgadzam się z Tobą Czasem tak mówią kobiety ginki ,że możesz podnosić i wówczas rozwala mnie to totalnie Życzę Ci dużo zdrówka Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 07:40 zamknięty Dzień Dobry Syenki.... Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 07:44 zamknięty Och...wstałam z ogromnym bólem głowy, na razie więc muszę to opanować, aby migrena mocniej się nie rozwinęła,złożyło się na nią wyjątkowo kilka rzeczy, to ból przeogromny, Wam życzę cudnego początku Dnia i pięknej pogody, bo u mnie słonko wali do okna od rana, co dziś bardzo mi przeszkadza Link Zgłoś
darusia2012 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 08:40 zamknięty Witam z rana! Kilka porannych ptaszków widzę Mnie mała dała pospać do 7, a teraz już spiłam kawkę i trzeba zabrać się do działań Bulbi myślę, że jak nie ginekologa brzuch to ma w nosie co się będzie działo z pacjentką. Podczas jednej rozmowy gin mówi mi, że może się zdarzyć z wiekiem obniżenie narządu, a potem mówi, że mam normalnie żyć (z tym akurat się zgadzam ) i dźwigać małą, pchać wózek (co daje ok. 20 kg do pchania) itp. To są jakieś rady od czapy, szczególnie że pielęgniarki na jego oddziale przez 2 miesiące zabraniały nosić czegokolwiek cięższego. Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 08:46 zamknięty Darusiu trafiłaś na jakiegoś rzeźnika . Mnie powiedziano , że przez 2 tygodnie mogę podnosić tyle co w kubeczku , do miesiąca nie więcej niż 1 kg , do 3 miesięcy do 3 kg , a do pół roku do 5 kg - niczego nie pchać . A po pół roku też nie szaleć - ostrożnie Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 08:42 zamknięty Witam wszystkich. Piąteczek mój ulubiony dzień, jeszcze troszkę i wolne hurrra. Wszystkim wyjeżdżającym na weekend życzę udanego wypoczynku i mnóstwo Karmo udanego przeglądu bez stresu. Mnie to czeka w czerwcu i już teraz proszę Was o trzymanie kciuków. Bulbinko dalej trzymam za Ciebie kciuki. Miłej pracy bez nerwów. Wszystkim choróbkom zdrówka. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 08:49 zamknięty Nocka minęła spokojnie-kryzys chyba mamy za sobą-Junior wstał wypoczęty. Za oknem , w łazience bo przez te deszcze zaległości w praniu. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 09:02 zamknięty Ależ jestem powolna jak Zanim skończyła swojego posta to wskoczyło tyle innych Witam Was kobietki. Karmuś spokojnego i niestresującego przeglądu , wszystko na pewno jest ok. Darusia super ,że się odezwałaś po dłuższej przerwie-z dźwiganiem uważaj,nie ma sensu ryzykować, tym bardziej że masz pomoc. Mariatydo dziękuje za bogate śniadanko Juleńko oby główka przestała szybciutko boleć-bidulko, wiem co znaczy migrena -wstręt na światło, dźwięki, drętwienie rąk i twarzy-dawno mnie nie dopadło...i oby tak zostało. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 09:12 zamknięty Eli podczas wyjazdów życzę Ci więcej odpoczynku,mniej pracy-jak wypad za miasto to "cała gębą"-chociaż wiem ,że jak robi się coś dla siebie, a jeszcze widać efekty to przyjemność-chętnie bym Ci pomogła,ale... Słonka Ci życzę... Oliczku ciesze się ,że wnusio dostał zielone światełko na papusianie wszystkiego to duża ulga dla Was Bea, Bulbinko i wszystkie pracujące Syrenki życzę Wam oby za chwilkę wybiła godzina końca Waszej pracy i rozpoczął się dla Was weekend, na który z pewnością czekacie Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 09:21 zamknięty Znikam bo obowiązki czekają -następne-będzie jeszcze 2, bo męża muszę uprać a on przecież i jeszcze a na zakończenie jak będę miała jeszcze siłę Tak bym chciała,żeby wszystko robiło się tak szybko jak szybko wstawia się te obrazki-niestety. Miłego dnia wszystkim życzę zajrzę jeszcze Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 09:32 zamknięty Witam słonecznie Tyle piszecie, że czasami nie nadążam , a już czas się szykować . Ale tak na szybkiego... Życzę jak najlepszych wyników Waszym maturzystom. Pomyślnych syrenich przeglądów ( moja gin twierdzi, że kobiety nie są stworzone do dźwigania, ale życie to trochę weryfikuje niestety ) Zdrówka niedomagającym Bulbi wytrwałości Kasieńce dziękuję za dobre chęci Ale tych prac jest tyle, że końca nie widać i dlatego rozkładamy je w czasie. Wszystkim życzę udanego weekendu Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 09:41 zamknięty Eli kochana ja też nie nadąząm za tą naszą gromadką Życzę Ci duzo sił i wytrwałości ,pomalutku do przodu i wszystko w swoim czasie ,najważniejsze jest przecież Twoje zdrówko i nie zapominaj o tym Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 11:21 zamknięty Zacznę jeszcze od nocnej zmiany, bo jak widać działa dość długo Elu wiem, że na działeczce sporo też pracy, ale zawsze to wieś i jakiś odpoczynek od miejskiego gwaru, więc po raz kolejny - miłego weekendu Darusiu bardzo się cieszę, że nas odwiedziłaś Próbowałam złapać z Tobą kontakt, bo dawno nie zaglądałaś do nas, a jak widzisz trafiły tu kobietki z problemami podobnymi do Twoich Cieszę się, że coraz lepiej się czujesz, że radzisz sobie z obowiązkami i masz ciągle pomoc najbliższych Pomoc kochającej rodzinki jest nieoceniona Jesteś bardzo rozsądna i dobrze, że nie posłuchałaś lekarza Karmo jak dobrze, że czuwasz tu od świtu, bo nie każda jest w stanie zerkać od rana, a jak widać o każdej porze ktoś czeka na pomoc Jesteś kochana Skoro maturzysta i u Ciebie, więc trzyma kciuki również za jego dobre wyniki, podobnie jak za Twój przegląd Bulbinko spokoju dziś w pracy Ci życzę, żeby życie nikogo nie było zagrożone Może mianujemy Cię prezesem Klubu Anty Nikotynowego na naszym forum, skoro tak dobrze Ci idzie Pomagać może na kilka frontów Juliciu witaj z kolejnymi świetnymi pozdrowieniami Wypędzam od Ciebie wstrętną migrenę, która potrafi obrzydzić nawet to cudne niebieściutkie niebo ze słonkiem Mariatydo ale śniadanko Mój wniosek już skompletowany i pewnie czekania ponad półtora roku jak znam życie, ale może nas zaskoczą jak ostatnio i byłoby super Pozostaje czekać na decyzję i obserwować numerek w kolejce Plusiku witam Cię serdecznie i życzę żeby Twój ulubiony dzionek był udany Kasiu bardzo się cieszę, że nocka już była spokojna, a junior zdrowszy U mnie w łazience to samo Piorę już cały tydzień po troszku, bo tak jak u Ciebie nie schnie Rośnie gromadka do prasowania i czeka na natchnienie olikkka Kasiu Ty żółwik ? Zdecydowanie zaprzeczam żeby się zmobilizować do szybszej pracy, myślę o Tobie i biorę przykład Kasiu masz rację duża ulga, bo w dodatku bobas może teraz jeść obiadki w przedszkolu i wracać o godzinę później, więc i dla Was mam więcej czasu A ja o dziwo już dziś zdążyłam zrobić dla niego obiadek Zwykle choć jadał w przedszkolu, to i tak jeszcze z nami zasiadał, bo tam mu jakoś nie szło Beciu cieszę, że jesteś Martwiłam się jak wczoraj do nas nie zerknęłaś Teraz wszystko rozumiem i życzę Ci, żeby leki pomogły i zdrówko wróciło Oj ranek taki był bogaty z Waszą obecnością, że już się sporo napracowałam ale udało się chyba wszystko ogarnąć Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę udanego dnia początkującego kolejny weekend Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 11:51 zamknięty Oliczku kochana jestem pełna podziwu dla Twojej małej ,jak i zarazem ogromnej głowki,ja nie jestem w stanie ogarnąc wszystkich wiadomości od dziewczyn Ale taka jest niezastąpiona rola naszej kochanej Szefowej I powiem Ci,że dzisiaj pomaleńku odczuwam ulgę....jest lepiej niż wczoraj,hurra! chyba nareszcie cos się zmienia ku lepszemu Choć nocka dzisiaj troszke nie przespana,to jednak jestem pełna nadziei Jesli chodzi o Twojego wnusia, to wydaje mi sie,że stanowczo smakują mu babcine obiadki i trudno mu się dziwić Super,że masz teraz więcej czasu dla siebie ,więc zrelaksuj sie choć troszeczkę Ja zmykam narazie,ale jeszcze tutaj wpadnę Link Zgłoś
darusia2012 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 11:51 zamknięty Oliku a jak mogę podesłać tobie jakieś namiary? Aktywowałam swój profil, ale tam nie ma miejsca na nr gg? Jak zrobić ten tekst z linijką pod każdą wypowiedzią- ja to niekumata jestem w tym temacie A i nienowoczesna, bo konta na fejsie nie mam Link Zgłoś
darusia2012 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 11:54 zamknięty Ja też chylę czoła przed Olikiem, bo tez bym nie spamiętała wszystkiego. Szczególnie, że w podglądzie widzę tylko ostatni wpis. Czy można to jakoś zmienić. Ułatwiłoby mi to pisanie-odpisywanie. Czy mogę coś dopisać do swojego posta, czy tak jak teraz jeden po drugim mój musi być? Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 12:13 zamknięty Dziewczynki - mój syn zdał polski ustny na 100 %, jakże cieszę się ogromnie, bo tego najbardziej się obawiał, dziękuję za te paluchy Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 12:26 zamknięty Julciu gratulacje dla syna ! pewnie jestes bardzo dumna z niego Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 12:35 zamknięty To za wasze paluszki, bo syrenki maja moc wielką, oj mają ją mają Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 12:42 zamknięty Julcia gratuluję synkowi i mamusi,ze ma takiego zdolnego synalka I miło mi ,że chociaż troszeczkę przyczyniam się do poprawienia Twojego samopoczuciaŻebym miała jakis sposób to wszystkie Was,bym pozarażała tym swoim nastawieniem do życia- oczywiście tym lepszym, nie tym co siedzi gdzieś cichutko w zakamarku i z czasu wyskakuje z nienackai robi chwilowe spustoszenie . Darusiu jeżeli chcesz podesłać swój namiar inny niż forumkowy to najprościej będzie wysłać do tego kogoś wiadomość na pocztę, skoro takową już aktywowałaś-np.kasia7915c@gazeta.pl-to co podkreśliłam to jest miejsce w którym wpisujesz nick do kogo chcesz wysłać a reszta bez zmian-np.Olikkk@gazeta.pl itp Bulbinko ja nic nie piszę ale wiesz kochana ,że jestem z Tobą i przy Tobie .Cały czas Ci kibicuję Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 12:51 zamknięty W imieniu moje Sister która ciężko pracuje, a z racji tego ,że ja nic nie robię....serwuje obiadek na posilenia strudzonych i głodnych brzuszków i jeszcze "popychacz" jak to mój Junior mówi SMACZNEGO!!!!! A sama znikam dalej do "nic nie robienia " Link Zgłoś
beaplus Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 13:14 zamknięty Właśnie zaglądam do Was , a tu takie pyszności. Kasiu wielkie dzięki, że w tym nic nierobieniu znalazłaś chwilę, żeby ugotować nam obiadek. Julciu gratulacje dla syna, nie wiem kto bardziej szczęśliwy on czy mama. Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 14:28 zamknięty Gratulacje dla maturzysty!! Mój syn był pierwszym rokiem nowej reformy a i matury,nigdy do końca nic pewnego nie było. U mnie matury dwójki pociech. potem studia-każda sesja i u mnie w strachu-potem prace inżynierskie, magisterskie. teraz już tylko magisterka /za rok/ u córci, inżynierki.Skończą się nerwy szkolne zaczną inne. Taka dola rodzica. Wróciłam właśnie z badań oczu, no i trzeba nowe szybki zafundować. Zachęcają do progresywnych ale skąd brać kasę?! Narobiłyście smaku z obiadkiem- Ja zakupiłam i zrobię go z grilla, z pieczonym ziemniaczkiem Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 14:35 zamknięty Po tym okuliście bzdury piszę. Na obiad kupiłam pstrąga!!! Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 14:59 zamknięty Beciu, Darusiu na ogarniecie wszystkiego są sposoby, o których już pisałam, ale podpowiem chętnie raz jeszcze Proszę zerknąć do wątku Tekst linka i w pierwszym poście olikkk 19.12.10, 19:24 odnajdziecie rozwiązanie zagadki Darusiu sygnaturkę o której piszesz można zrobić w ustawieniach Tekst linka , w tych samych o których pisałam w wątku, o którym wcześniej wspominałam Swoje namiary możesz napisać do mnie na adres poczty gazetowej, który już podała Ci Kasia Na fejsie też nie "mieszkam", a podobno jak kogoś tam nie mam to nie żyje Jesteśmy przykładem na to, że są w błędzie Julciu bardzo Ci współczuję migreny Mnie dopada bardzo rzadko, ale wtedy jestem nieżywa i zaszywam się w łóżku z zaciemnionymi oknami i czekam aż ożyję, a z domu nie byłabym w stanie wyjść Gratulacje dla zdolnego syna , widać te trzy godziny wczorajsze z mamą nie poszły na marne Beciu masz świetną sygnaturkę Kasieńko ja całymi łapami czerpię z Twojej radości życia, za co Ci ogromnie dziękuję Plusiku jakie wesołe odwiedzinki Vikuś u mnie było podobnie i prawie się skończyło, a przeżywałam egzaminów masę dzieci, zięcia i synowej Zostały jeszcze kciuki za podyplomowe studia córki, które zakończą się w czerwcu i doktorat synowej, być może pod koniec roku A tak niedawno była moja matura Czy to możliwe ? Zmykam powiesić pranie, a potem znowu tu zerknę Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 15:46 zamknięty 2 tryptany, 3 tabletki przeciwbólowe, wymioty tylko raz...powolutku schodzi ból .... Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 15:53 zamknięty Julciu mnie neurolog migrenę leczyła 10 lat.A miałam tak,że wymiotowałam, byłam sina i leżałam po cztery dni w ciemnym pokoju. "Uleczyła" mnie operacja kręgosłupa szyjnego, bo się okazało,że były to uciski wypadniętych dysków.Tobie tego nie życzę ale może warto zdiagnozować szyjkę? Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 15:57 zamknięty Vikusiu, u nas to rodzinne, moja babcia tak miała, moja mama, to pokolenie trafiło na mnie niestety...mam je od 19 roku życia, z wiekiem coraz gorsze, no bo gospodarka hormonalna ulega zmianie...i tak w kółko.. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 17:31 zamknięty To jest paskudztwo Moja siostra męczy się z tym całe życie Chyba jeszcze nie czas na Syrenki To lecę poprasować Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 17:33 zamknięty Aaaa, Bulbi - zaczęłam odliczać 6 DOBĘ od 16:00 Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 17:36 zamknięty czesc, wrociłam z konsultacji będę się musiała wczesniej urwac z sanatorium Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 17:43 zamknięty Dlaczego Tosiu, terminu nie mogłaś mieć po sanatorium???? Napisz co lekarz powiedział.... Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 17:44 zamknięty Oliczku ja jestem Już wróciłam do domku. Po obiadku,zapakowałam Juniora do autka i wyruszyłam na spacerek samochodowy-najpierw zawiozłam teście na wizytę do doktorka,a po drodze obiadek mężowi podrzuciłam do pracusi.Jak juz wypakowałam teścia i obiadek , pojechałam do tatki na cmentarz sprawdzić czy lampeczki się świecą i chciałam zapytać ludzików tam pracujących kiedy mogliby mojego tatkę na tablicę do babci dopisać, ale jak na złość nikogo nie było Pojechałam połazikować po sklepach. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 17:48 zamknięty Bulbinko Hehehe.....dobry sposób na odzyskanie władzy nad kompem. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 18:00 zamknięty Kasieńko witaj * Ja teraz idę zrobić coś do papu ,ale wrócę Narka Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 17:44 zamknięty Melduję się na posterunku Nadal czysta Tyle dziś spłodziłyście ,że szok Julcia tak bardzo mi przykro słonko ,że tak cierpisz Gratuluję dumna mamusiu Teraz trzymam za synusia Karmy i za dobre wieści z przeglądu Sister kochanie moje wspaniały obiadek dzięki No ,a z tym nic nierobieniem to przesadziłaś Fajnie ,że młody zdrowszy rozumiem,że obyło się bez lekarza ? Beciu najpierw specjalne przytulaski nio Super stopka kochanie Ja też wierzę ,że będzie coraz lepiej Plusiku cieszysz się już wolnością Dziękuję za paluchy Mariatydko śniadanko było pyszne Vika poproszę pstrąga z grilla Oliczku czuję tutaj podstęp hmmmm...pewnie myślisz intensywnie cio ? Czym tego ,,kurzoka ''jeszcze można zmobilizować Jak faktycznie uda mi się to możesz mnie nominować Dziś małż był przy kompie ,a ja wróciłam ze sklepu i na głos wołam syna ....aby przyniósł mi papierosy z siatki ,bo jest weekend i mamusia teraz zrelaksuje się przy Redd-siku malinowym i dymku ha ,ha ..ale szybko zerwał się z kompa Pomyślał ,że znowu skapitulowałam Idę teraz poczytać kogo pominęłam Jak co to wszystkie Was buziaczkuję Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 17:47 zamknięty Dzięki Kobietki za paluchy Oliczku Ty to masz pamięć dzięki kochanie Tosia no właśnie ...szkoda byś przerywała Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 17:54 zamknięty tylko 2 dni wczesniej musimy wrocic, ale zawsze mi szkoda Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 18:06 zamknięty Oj muszę zmienić opis widzę, bo ja nie mam podanego terminu operacji zaraz to więc uczynię. Też Was buziakam - jak Kasiońka. A glowa lepiej, lepiej..aż zaraz żyć się chce..póki co...bo ból wraca. Ale tak jak pisałam wcześniej bez tryptanów 4 dni na urlopie jak placek bym leżała, a w moim wieku to tak czasem co tydzień już lubi się powtarzać. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 18:08 zamknięty Przepraszam jak Bulbinka, ale Kasiońka też często buziaczkuje Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 19:24 zamknięty Julcia oooo....jaka konkretna stópka Tosia a Ty gdzie uciekłaś Vika jak tam Twoje nogi ? Bolą Cię jeszcze ? Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 20:15 zamknięty ja przysnełam po tej podrozy dzisiejszej Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 20:17 zamknięty Ależ się zawieruszyłam Przyjechał majster-ten od mebelków i przywiózł mi jeszcze takie tam pierdoły które sobie wydumałam, a ja w tym czasie szalałam w łazience-likwidowałam półkę -słupek,ten co jakiś czas temu malowałam Rafał jak wszedł i zobaczył co ja robię,zaczął się śmiać ,że chyba niedługo kolejna robota mu się szykuję-odpowiedziałam,że całkiem możliwe, jak na razie muszę nacieszyć się przestrzenią jaką teraz mam w łazience Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 20:23 zamknięty Hej Dziewczęta Dopiero w chałupce wylądowałam...szmyrgnęłam biegusiem do Syrenkowa , żeby podziękować za kciuki i za mnie i za synusiaUstne ma wszystkie zaliczone, tylko na wyniki pisemnych czekamy Przegląd wypadł oki, choć muszę już zacząć zapobiegać osteoporozie- mam osteopenię i pani doktor bardzo by chciała ( z resztą ja też) kontynuować htz ( malutkie dawki) , ale muszę poczekać na mammografię, jej wynik i rozmowę z panią onkolog...może wyrazi zgodę...Dostałam nowe leki na spanko...może dzisiaj będę spała ? Oliczku ja tak wcześnie na forum ,bo nie śpię ...jaka ja tam kochana...raczej niewyspana Okrutnie zmęczona jestem , bo wrażeń dzisiaj miałam mnóstwo . Pobieżnie przejrzałam posty i dlatego nie jestem w stanie odnieść się do każdego i pewnie jak zwykle pominę coś ważnego za co ogromniaście SORKI Kochane życzę Wam Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 20:45 zamknięty No i proszę, tylko odeszłam do żelazka, to się pojawiło towarzystwo Nic to, przynajmniej opróżniłam kosz z prasowaniem Kolejna partia schnie, a następne tańcuje w pralce :_) Tosieńko 16 czerwca ? Toż to sobota Myślałam, że w soboty nie wykonują planowanych operacji ... przecież mogli przesunąć o te dwa dni na poniedziałek, bo szkoda każdego dnia Daleko podróżowałaś Tosiu na ta konsultację, że tak Cię zmorzyło Brawo Bulbi , a psychologii czasem nie kończyłaś Rozszyfrowałaś męża i olikkka Co się nie robi, żeby pomóc Bulbince Kasiu ale Ty jesteś obrotna Wszystko pozałatwiane i raporty na bieżąco Ty chyba ciągle fruwasz Litości, zostaw choć tą łazienkę w spokoju, bo dobijesz ślubnego A gdzie podziałaś swoje cudeńko odnowione Julciu może po operacji coś się zmieni na lepsze życzę Ci tego słoneczko I niniejszym radośnie weszła nowa sygnaturka Julci Karmo, a może to dlatego, że ktoś raniutko jest tu bardzo potrzebny i wypadło na Ciebie Gdybyś słodko spała to co ? Nie byłoby dyżuru o świcie Jak jest propozycja hormonków, to trzeba będzie poszukać kogoś na zastępstwo, bo Karmuś będzie słodko spać Gratuluję pozytywnego przeglądu i zdanych egzaminów zdolnego synusia Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 21:06 zamknięty Bulbi wczoraj wieczorem to się już czołgałam z bólu nóg bolało wszystko a najbardziej kostka i kolano i to jedna noga. Pooblepiałam ją Capsiplastrem bo tylko to miałam i aż mi obżarło skórę, najadłam się prochów i poszłam spać. Rano wstałam i nic nie boli!! Cud jakiś. Pstrąga teraz zjedliśmy, bo w porze obiadu siedziałam z wystraszoną chorą sąsiadką. Robię tu w bloku za POMOC MEDYCZNĄ bo jestem najmłodsza. Rybka z masełkiem, ziółkami prowansalskimi w folii na grillu elektrycznym. Ślubny zadowolony! Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 21:09 zamknięty Mnie zakwaterowali w szpitalu w piątek -przepustek nie ma.Zabieg w poniedziałek.Julciu u mnie też migreny ponoć genetyczne-od prababki ze strony ojca wszyscy mi znani cierpieli na makówki. Tylko ja wyleczyłam w tak dziwny sposób! Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 21:13 zamknięty No widzisz Vikusiu, a ja chodzę lata do różnych cudotwórców obie systematycznie tomografię też, aby wykluczyć jakieś tętniaki, i nic...coraz gorzej. W sierpniu rezonans mam mieć. Cieszę się że ta makówka (ha,ha,ha) Tobie kochanie przeszła, to wiesz co to znaczy jak nie ma bólu -chce się żyć -prawda Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 21:08 zamknięty Dobranoc kochane dziewczątka. Ból wrócił, za wcześnie się pochwaliłam, Olliczku ja mam nadzieję ,że te migreny trochę zelżą, bynajmniej jak okresu nie będę miała, bo właśnie wtedy przed i w czasie najbardziej atakuje mnie ta migrena Spijcie kochane dobrze, do jutra. Tosieńko niezmiernie się cieszę, że codziennie zaglądasz do nas, coraz pewniej Ja tymczasem biorę opaskę lodową i mykam spać. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 21:11 zamknięty Karmusiu gratulacje dla twojej pociechy, mojemu został jeszcze ustny angielski w poniedziałek. A potem jeszcze w czerwcu egzamin zawodowy, bo to technik informatyk Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 21:15 zamknięty Karmuś Oliczku półeczkę, tak jak i resztę mebelków, oddałam takiej biednej rodzince-im się przyda A ślubny jak na razie spokojnie może spać-zmieściłam się z łazienkowymi klamotami w tym co mam-czyli reasumując, ta półka była niepotrzebna i przez tyle lat miejsce zajmowała Znikam już kochanieńkie, bo jeszcze troszkę muszę "po bałaganić" Jutro -jak zwykle zresztą-zamelduje się. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 21:54 zamknięty Oliczku cieszą mnie bardzo takie sztuczki Wszystkie chwyty dozwolone bo to działa Kasiula ma energii za wszystkich chyba jak ja kiedyś ........ Jestem jakaś ostatnio zmęczona ,apatyczna i do tego wciąż mnie bolą nogi dlatego pytałam Viki czy jej przeszło ... Karmusiu gratuluję synusiowi i cieszę się ,że przegląd był oki Julcia buziaczki w makóweczkę ,żeby to cholerstwo popuściło to już wolę żeby mnie te kopyta bolały Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 22:56 zamknięty Dobry wieczór kobietki..ale dużo plotkujecie ,jeden dzionek przerwy i takie mam zaległości,że ho..ho..coś ostatnio brak mi czasu na wszystko,biegam po południu na tę rehabilitację,zaglądam do cioteczki i do domciu przychodzę padnięta... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 22:03 zamknięty Ups, jestem w lekkim szoku, bo zerkam na listę obecności i widzę 11 osób chyba mistrzostwo świata A niektórych osób nigdy nie widzę na liście czyżby nie zaznaczyły w ustawieniach, że chcą być widoczne ? .... Viki z Ciebie to jakaś druga Iwon Pewnie nóżka przestała boleć, bo dziś miałaś być dyspozycyjna dla sąsiadów Niech już więcej nie boli Dziwi mnie bardzo, że w piątek już Cię zakwaterowali, skoro operacją była dopiero w poniedziałek Chyba są bardzo rozrzutni w tym szpitalu W innych przyjmują nawet tego same dnia co operują ... to tez jest skrajność moi zdaniem, bo dobrze jest być dzień wcześniej, żeby się przygotować i zaaklimatyzować Julciu znowu boli ? Prawdopodobnie ma to związek z miesiączkami, więc jest duża nadzieja, że po operacji będzie lepiej Śpij spokojnie i wstań ze zdrową główką Kasiulka to kamień z serca Dobra z Ciebie Kobietka, zresztą jak wszystkie nasze Syrenki Strasznie opornie mi chodzi komputer i pewnie będę musiała Was pożegnać Troszkę się boję, że jak pojawi się nocna zmiana, to może zabraknąć miejsca w wątku, dlatego na wszelki wypadek powołam do życia nowy i tam zapraszam w razie czego forum.gazeta.pl/forum/w,100789,135987281,135987281,NIE_JESTES_SAMA_POROZMAWIAJMY_5_.html?wv.x=2 Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 07:14 zamknięty Witajcie kochane Wczoraj nie zdazyłam się z Wami pożegnać za to dzisiaj z samiuskiego ranka przytruptałam Was przywitać Wspaniałego dnia Wam zyczę ,duzo słoneczka...za którym ostatnio chyba wszystkie tęsknimy, pracusiom-zwolnienia tempa...chorowitkom -rychłego wyzdrowienia i szybciutkiej dniówki tym które dzisiaj muszą do pracy Ściskam i buziakuję wszystkie bez wyjątku Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 07:35 zamknięty O rany zanim ja naskrobałam ,toBecia zdążyła już uciec ... Hej Beciu Wszystkiego Dobrego Kochana Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 07:48 zamknięty Jestem jeszcze Karmagulciu kochana Dzisiaj obudziłam się wcześniej i postanowiłam poczytać troszkę forumkowo A Ty SŁONCE też masz we krwi poranne wstawanko,tylko,ze ja później bardzo wcześnie jestem padnięta Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 07:58 zamknięty Beciu mnie gałki oczne już o 20-stej się zamykają ,ale niestety szybko się wybudzam i buszuję po nocach ja już wolę rachunków za prąd nie oglądać No już uciekam na serio ,bo słoneczko świeci ,to może na rower wskoczymy? tylko nie wiem jak z ciepłotą na zewnątrz...Narka Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:08 zamknięty Karmusiu skoro jestes taka aktywna w ciągu dnia,to wcale sie nie dziwię ,że "gałki " się Tobie tak wcześnie zamykają....za oknem u mnie niespełna 6 stopni a słoneczko raczej jest jeszcze z ząbkami ,więc albo ubierz się cieplutko,albo poczekaj aż się choć troszkę ociepli,żebyś znów jakiegoś katarku nie załapała W każdym badz razie milutkiego "rowerkowania" Narka.... Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:25 zamknięty Hej Hej to ja! Witam wszystkie moje kochaniutkie Syrenki i całuję mocno. Dziś uciekłam z domu do męża do pracy żeby nie patrzeć na moich remontowych magików i siedzieć w kurzu, choć może powinnam to szybciej by im poszło, ale co tam tu mam neta i mogę coś do Was skrobnąć. Próbowałam nadrobić zaległości ale to jest bez szans, tyle nowości i nowe Syrenki które witam serdecznie i przesyłam myślę, że jak już będę miała w domu neta to się jakoś połapie. Kochane dziś do południa jestem dla Was nic innego nie mam do roboty, aczkolwiek będę trochę mało kolorowa jeśli chodzi o obrazki ale jestem Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:31 zamknięty Bulbinko i Kasieńko moje kochane siostrunie całuję Was mooocno. Kasiu dzięki za oferowaną pomoc ale mam nadzieję, że w końcu uda się dobić do brzegu, światełko w tunelu już widać Oliczku dzięki za pamięć A co do remontu to niestety zabrakło mi specyficznego kamienia na ścianę i nigdzie go nie ma nawet u importera, mówią że może w czerwcu, toteż jadę popołudniu z mężem szukać, tak to jest jak się ciągle coś wymyśla, ale jak już mam taki Sajgon to niech choć efekt będzie. czegoś w zastępstwie, mam nadzieję że znajdziemy Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:36 zamknięty Karmusiu,Beciu,Iola Witam Was kobietki Dzięki za kawusię Karmusiu biegnę po śniadanko Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:42 zamknięty Julcia Czy Ty dziś pracujesz? Jak główka Iola ja Ciebie też ściskam Uffff nie zazdroszczę Ci tego długiego remontu Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:40 zamknięty Oj Beciu i Kargulciu jak zwykle jak rano wskakuję na Forumkowo, to zawsze troszkę się uśmieję i jestem też ciekawa kto dzisiaj wstał z dobrym humorkiem. Dziś przypadło na Was obie, bo rozbawiłam się przy waszej porannej pogawędce. To ja powiem tak: Mój syn Karmagulciu też obawia się pisemnego ustnego, bo ta niby łatwa "Wikipedia" dała mu popalić.Ja tylko się niezmiernie cieszę z tych 100 jego %, bo on myślał, że ustny polski obleje( polskiego nie cierpi, za matematykę uwielbia), a jednak udało mu się i to jak. Także kochana zobaczymy jak to będzie z wynikami z pisemnych, a nie ma co martwić się na zapas, najwyżej zda ją po raz drugi i tyle. Beciuniu kochanie jak twoje zdróweczko, musisz już dotrwać zdrowiutka do tego czerwca, ja mocno w to wierzę. A jeśli chodzi o mój globusik -czyli mą łepetynkę - to bolała mnie do 7 rano, rano tryptan - i znów lekko przechodzi, tak będę miała przez cały okres, początkowe dni bynajmniej. Mam nadzieję, że okres ostatni. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:47 zamknięty Dzień dobry kobietki pięknego dnia Wam życzę ,u mnie sobota zapowiada się piękna,ja dzisiaj mam wolną sobotę ,i dopiero z wyreczka wstałam...rozpusta wielka,ale w planie sadzenie kwiatuszków na balkonie, odgruzowanie chałupki..a po południu ,zatrudniłam się jako osobisty kierowca,..bo wiozę syna na wesele...Jolu z mężem w pracy to jeszcze jakiegoś fachu Cię poduczy... dla Was.. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:53 zamknięty Bulbi dzięki za śniadanko.Karmuś.kawkę też zaliczyłam..biorę się do porządków domowych,ale będę dzisiaj do Was zerkała...pa..pa.. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 09:05 zamknięty Tak na wariata przeleciałam kto , co i jak i.....wylampiłam swoimi ślepiami że pojawiła sie nasza Iola Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 09:11 zamknięty I przybyła nasz energia witaj Kasieńko Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 09:11 zamknięty Kasieńko kochaniutka jak ja tęskniłam , cieszę się że mogę Cię osobiście przytulić i ucałować Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 09:12 zamknięty No i moja Bulbi znowu się pojawiła hurra hura Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:55 zamknięty Witaj Bulbineczko i inne Syrenki, bo tez nie nadążam za wszystkimi, więc zawsze pozdrawiam oczywiście wszystkie. Bulbinko - mój globusik jak napisałam poniżej, a do pracy nie idę dzisiaj. Myknę teraz na zakupy, bo potem jak znowu ten łepek nie da za wygraną to już nic nie zrobię.... Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:55 zamknięty Witajcie dziewczynki Julcia, Iwon, no i moja kochana sister Bulbi No u męża jestem może w budowlance sie pociągnę, on właśnie pojechał do domu bo jakimś magicznym cudem magiki nie potrafia wejść do domu a sami wczoraj montowali drzwi hihi, dobrze, że nam się wyjść udało. Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 08:57 zamknięty Kochana Bulbinko dzięki za pyszne śniadanko dawno takiego nie jadłam i tego mi potrzeba było. Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 09:00 zamknięty Z tego co zauważyłam to mamy tutaj mamy maturzystki, trzymam kciuki za wasze pociechy i za Was moje drogie, ja niedługo będę się stresować magisterka mojego maleństwa . Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 12:11 zamknięty Darusiu ten paseczek jak piszesz można ustawić w ustawieniach w takiej rubryce "sygnaturka" i tam wpisujesz co trzeba A co do reszty ustawień,to tez za bardzo nie kumam,ale Oliczek napewno coś podpowie Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 11:53 zamknięty Dziękuję Syrenki za słowa pocieszenie, kto nie zna takich bólów głowy - jak migrena - czego nikomu nie życzę !( a są przeróżne jej typy) to nie zrozumie jak ona może uprzykrzyć życie. Ale dobrze, że są od kilku lat tańsze zamienniki już tryptanów, bo inaczej już chyba bym się wykończyła) Dziękuję Beciu za wiadomość i za troskę, Kasiuniu a Tobie za twoje śmieszne obrazeczki, które mnie rozbrajają śmiechem, dobrze mieć tak pozytywne nastawienie do życia, czego sobie teraz życzę i oczywiście Wszystkim Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 18.05.12, 09:25 zamknięty Dzień dobry kochane kobietki Wreszcie słoneczko wyjrzało Karmusiu ranny ptaszku,przyjemnego przeglądziku Ci życze i dobrych wieści Bulbinko kochana jak samopoczucie? ja cały czas wierzę w Ciebie i trzymam kciuki za Twoja silna wole Kasiu dużo zdrówka dla synka i cierpliwości dla Ciebie Julciu dziękuję za wiadomość i cieszę się ,że u Ciebie już znacznie lepiej,super,że masz już termin do szpitala,oby tylko zdrówko dopisało,czego Ci z całego serducha życzę WitajDarusiu jesli kogos ominełam,to od razu przepraszam i buziakuję wszystkie Ja moje drogie też byłam wczoraj na przeglądziku,poprostu musiałam po ostatnich antybiotykach nieciekawie podziało się z moimi narządami ale otrzymałam czopusie,tabletki,więc mam nadzieję,że w końcu jakos to będzie,choć lekarka nie była zbyt pozytywnie nastawiona do tego co zobaczyła na monitorku,operacja sie odwleka....a właściwie powinna się odbyć natychmiast Wciąż jednak mam wiarę,że w końcu to nastapi,narazie termin aktualny na 14 czerwiec i tego się trzymam. Oliczku kochana dziękuję za troskę,wczoraj nie zawitałam,bo dzień szybko mi zleciał,rano wyjazd na wizytę,potem troche czasu spędziłam z mamą ,a po powrocie wróciłam padnięta i wylądowałam w łóżeczku... A dzisiaj jestem i postaram sie zaglądać Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:56 zamknięty Eli witaj kochanie jeszcze raz dzięki za przesyłkę Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:57 zamknięty oooo...to urozmaicony dzionek Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:54 zamknięty he he będzie trzeba Oliczku dzięki Wszystkim Kobietkom bardzo dziękuję za wsparcie Naprawdę bardzo ,bardzo dużo to dla mnie znaczy Fakt ...czuję się jakbym uczestniczyła w grupowym odwyku Sister trafiłaś ...ha ha ,,Jestem Bulbi -palę 2 paki na dzień'' czysta piątą dobę Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:56 zamknięty Dobranoc kobietki spadam lulu...do jutra..pa... Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:58 zamknięty Bulbinko dziękuję za paluchy, Oliiczkowi także, Kasieńko mam nadzieję że noc będzie spokojna, życzę zdrówka twojemu Juniorkowi, wszystkim Wam życzę spokojnych snów, bo ja dzis padam.... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 23:01 zamknięty Julcia ,Eli i wszystkie dziewczyny życzę spokojnej nocy Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:31 zamknięty Ja czasem bardzo ciekawa jestem jak wyglądacie, tak jak się pisze z kimś - to czasem są pewne wyobrażenia, wy macie ten komfort, że się znacie niektóre już to super miłe Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:37 zamknięty Wieczór poświeciłam dla syna, jutro zdaje maturę ustną z polskiego, której tak się boi, że coś...słucham go już 3 h, trochę mnie uszy bolą..... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:03 zamknięty Tosieńko no pewnie to Ty nie wiedziałaś ? My jesteśmy ze sobą nie tylko wirtualnie, ale i w realu Wiele z nas zna się osobiście i spotykamy się w różnych składach Najliczniejszy był we wrześniu w Gliwicach - 8 osób Miesiąc temu byłyśmy w Katowicach, a takie w mniejszym składzie odbywają się w Krakowie, w Gliwicach, Rybniku a nawet w Podlaskim Liczymy na kolejne w kolejnych miastach Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 21:23 zamknięty Witam wszystkie byłe kominy,Smoki Wawelskie i lokomotywy U mnie 9 maja minęło pół roku jak nie palę. Rzuciłam z dnia na dzień.............hihihi jesteśmy jak grupa AA tylko że my to AP........... Przyleciałam zobaczyć czy może Peti odezwała się-ale widzę ,że cisza- i życzyć Wam Kumka Olik - Niepoprawnie kolorowych snów Heheheh.........nazwa zespołu to zbieg okoliczności Nawet nie wiedziałam,że taki zespół istnieje...hihihi......... Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:04 zamknięty Witaj Iwonko Prawda , że rzucenie z dnia na dzień to najlepszy sposób? Ważne ,że to już za nami Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 20:29 zamknięty Hello Kobietki Jestem no to po kolei Oliczku dzięki możesz jeszcze odliczać ...dziś miałam ciężki dzień ,wszyscy i wszystko działało mi na nerwy Miałam ochotę gryźć ,kopać i pluć Mariatydko jak Ty byłaś smokiem to ja jestem smoczyskiem dlatego mi tak jest ciężko Mój małż mnie tylko obserwuje .....nawet złazi mi z drogi i stara się bardzo bardzo ...mnie nie wnerwiać Eli bardzo dziękuję widzę ,że byłaś dużym wsparciem No ...piękna sprawa ,może i mnie się uda z Waszą pomocą Kasieńko a już myślałam ,że dziś nockę będziesz miała spokojną ... przytulam Cię słonko * Julcia mnie też powiedzieli przez telefon co mam zabrać do szpitala ,więc dzwoń śmiało Mariatydko wspaniały obiadek czy to szczawiowa zupka była? Mniam...zjadłabym Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 20:34 zamknięty Bulbi musisz sobie przypiąć karteczkę że jesteś pod ochroną i mają Cię nie wnerwiać, bo grozisz wybuchem A ja ponownie gratuluję i już się cieszę, bo niebawem odtrąbimy pierwszy tydzień Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 20:47 zamknięty Bulbinko kochana paliłam dwie paczki dziennie , a nerwowa była w trakcie rzucania tak , że bez kija nie podchodź . Ale to wszystko minie - wytrwasz Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 17.05.12, 22:16 zamknięty Dziewczyny kochane coś sen mnie dziś morzy , oczka kleją się już bardzo , więc będę zmykać do łóżeczka .Kolorowych snów. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 4 :) 19.05.12, 07:33 zamknięty Cześć Dziewczynki łojeja...ja już w życiu na dam rady wszystkiego tu doczytać Olikkku jak Ty to zrobiłaś,że raptem wróciłaś po długiej nieobecności i już Masz wszystko pod kontrolą? ja tak nie umiem...ratunku!!!, a później wychodzi ,że jestem wredna,bo zapominam o połowie Syrenek buuu Wybaczcie mi kochane proszę, ja już normalnie wyrzuty sumienia mam,że się gubię , ale moje wytłumaczenie , to demencja starcza czytać : menopauza Serio ...mam zaniki pamięci... Julciu trzymam kciuki za egzamin Syna,który z pewnością zda znowu na 100% i dzięki za gratki dla mojego, ale to jeszcze nie koniec niestety , bo mnie po głowie pisemne chodzą...co to będzie ? ojojoj Oliczku też dzięki No ja nie wiem czy tak szybko sobie odpuszczę poranne wstawanie dzisiaj mimo tabletek guzik z pętelką spałam...chyba za małą dawkę łyknęłam...Dalej będę jak ten duch straszyć niewinne niczemu istoty , a htz ,to jeszcze sprawa w toku zobaczymy... Kochane Wszystkim ,które gratulowały i palce ściskały ogromnie bardzo , z całego serca DZIĘKUJĘ Jesteście ANIOŁY na ziemi KOFAM WAS teraz jednak się oddalę , bo mnie mąż w tej chwili tylko od tyłu ogląda , a chciałby twarz zobaczyć Życzę Wam jeszcze coś na rozbudzenie Link Zgłoś