przygoda1988 07.06.10, 16:53 zazyczyli sobie 6660zł duzo to czy mało? bez grzejników i bez kotłowni, ciepła, zimna woda i instalcja c.o? wydaje mi sie troche sporo jak na taki domek, od punktu brali 120 złoty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owieecka20 Re: robocizna hydraulicy 09.08.10, 07:01 Na przyszłość polecam sprawdzonego fachowca, który robił już u mnie i różne drobiazgi i większy remont, a także poleciłam go znajomym. :-)Tani , solidny, kompetentny. (Warszawa i okolice) tel. 509 243 634 Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: robocizna hydraulicy 09.08.10, 12:53 przy budowie domu polecam zebrac choc ze trzy wyceny, poszukac fachowcow po znajmoych, ktorym robil dany fachowiec! mozna sie zorientowac w cenach na danym rynku! jesli fachowiec jest dobry, solidny, rzetelny, polecany, to czasem warto zaplacic wiecej... co do ceny nie ustosunkuje sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: robocizna hydraulicy IP: *.chello.pl 23.09.10, 21:03 Polecam do hydrauliki p.Jurek 500648117 Nie pijący solidny i szybki przede wszystkim ponad 20lat doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remont Re: robocizna hydraulicy IP: *.adsl.alicedsl.de 23.10.10, 16:59 ...ze zapytam, ten pan Jurek to skad? Warszawa, Szczecin, Lublin? pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
hebdzia81 Re: robocizna hydraulicy 02.11.10, 12:47 wydaje mi się że troszkę dużo sobie zażyczyli ale pytanie w jakim to jest rejonie, jednak jeżeli są sprawdzeni i nie robią głupot to zawsze lepiej wziąć droższych a dobrych moi teściowie wzięli tańszą ekipę do roboty i spartolili właściwie wszystko co robili ;( Odpowiedz Link Zgłoś