Dodaj do ulubionych

poszukuję kuchenki-mniejszej niż standardowe-60cm

IP: 193.201.167.* 24.03.04, 14:04
poszukuję kuchenki gazowo-elektrycznej do zabudowy i nie miałabym z tym
żadnego problemu gdyby nie rozmiar..otóż standardowe 60cm to dla mnie zbyt
wiele
czy ktoś mógłby mi polecić mniejszą, pasujacą do nowoczesnych(ale nie
kosmicznych) mebli?

pozdrawiam
iwona
Obserwuj wątek
    • Gość: bekes1 Re: poszukuję kuchenki-mniejszej niż standardowe- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 14:27
      Sa jeszcze kuchenki o szer. 50cm do nabycia w KAZDYM sklepie AGD
      • Gość: iwona Re: poszukuję kuchenki-mniejszej niż standardowe- IP: 193.201.167.* 24.03.04, 14:47
        próbowałam, ale w większosci spotykalam się z rozkładaniem rąk...
    • asia.su Re: poszukuję kuchenki-mniejszej niż standardowe- 24.03.04, 17:00
      kiedyś były o szer. 50 cm. Kiedy jednak 6 lat temu robiłam remont kuchni
      dostępne (teoretycznie bo nie sprawdzałam) były tylko 2 modele o bardzo słabym
      wyposażeniu a większość producentów nie miała takich kuchenek w ogóle w swojej
      ofercie. Zdecydowałam się na 60 cm.
      Nie żałuję. Dodatkowo mogę powiedzieć, że 60 cm kuchenka do zabudowy
      praktycznie zabiera niewiele więcej miejsca niż 50 cm wolnostojaca.
      Proponuję więc "ubrać" te parę cm i zdecydować się na 60 cm.
      • asia.su Re: poszukuję kuchenki-mniejszej niż standardowe- 24.03.04, 17:17
        "ubrać " innej szafce oczywiście
        • Gość: Phooryz Re: poszukuję kuchenki-mniejszej niż standardowe- IP: 62.87.130.* 24.03.04, 19:13
          Tu masz linki do stroni 50-centymetrowej szerokosci kuchenek pod zabudowe
          Mastercooka:
          www.wrozamet.com.pl/produkty_szczegoly.php?productID=246
          www.wrozamet.com.pl/produkty_szczegoly.php?productID=230
          I sprawdz w sklepach internetowych, czy ja maja:
          www.agdrtv.com.pl
          www.agdrtv.pl
          www.topmarket.pl
          www.euroagd.pl
          www.centrum2000.pl
          Pozdrawiam
          • Gość: Phooryz Re: poszukuję kuchenki-mniejszej niż standardowe- IP: 62.87.130.* 24.03.04, 19:17
            Poprawka: nie www.agdrtv.pl, tylko www.agdrtv.com . Sorry :)

Aha, no i oczywiscie w sklepach internetowyvch kupisz sprzet taniej...
          • Gość: iremos Re: poszukuję kuchenki-mniejszej niż standardowe- IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 23:24
            Mam od 5 lat takiego Mastercooka w inoxie i jestem b. zadowolona.
            • Gość: iwona do wszystkich IP: 193.201.167.* 25.03.04, 09:08
              dzięki bardzo za podpowiedzi
              rozpoczynam poszukiwania
              dla mnie te 10 cm to naprawde sporo, a dlaczego...otóz mam ścianę o dł.280 cm
              na której chcę zmieścić lodówkę, kuchenkę , zlew i mieć jeszcze blat roboczy
              minimum 70cm:)
              jak się nie uda,będę musiala postawić lodówę po drugiej ścianie, a
              baaaaaaaaaaaaaardzo chcę tego uniknąć
              pozdrawiam

• Gość: agami Re: do wszystkich IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.03.04, 09:37
                Nie wiem, czego Ty dokładnie szukasz - czy sprzętu pod zabudowę (płyta +
                piekarnik) czy kuchenki. Jeżeli tego drugiego, to polecam Ci kuchenkę gorenje,
                nie pamiętam teraz symbolu. Szerokość 50 cm, dobry piekarnik, dużo funkcji no i
                cena - ok. 1000 - 1200 zł max. Mam taką od pół roku i jestem bardzo zadowolona.
                • Gość: iwona Re: piekarnik+plyta do zabudowy IP: 193.201.167.* 25.03.04, 09:51
                  w temacie usciśliłam:)
                  głównie zależy mi na tym aby płyta gazowa była 4 palnikowa i jak najmniejsza
                  (wydaje mi się, że 50-ka to minimum jakie powinno być przy owych 4.palnikach)
                  podobmie z lodówką i zlewem- szukam rozmiarów dla krasnolódków:)-jeśli chodzi o
                  szerokośc oczywiście

• Gość: Phooryz Re: do wszystkich IP: 195.117.40.* 26.03.04, 11:39
                  Mam do Ciebie wielka prosbe: znajdz symbol tej kuchenki do zabudowy Gorenje,
                  ktora kupilas. To dla mnie bardzo wazna sprawa!!!
                  Pozdrawiam
    • Gość: mk Re: poszukuję kuchenki-mniejszej niż standardowe- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 21:22
      Miałam ten sam problem. Skoro szukasz piekarnika i płyty do zabudowy - 50 cm -
      to nie znajdziesz. Jedyne o takich wymiarach - ma Mastercook (Wrozamet), a
      piekarnik mimo że ma szerokość 50cm, to należy go montować do szafki 60. Nie
      znam się na tym, ale to mi pachnie słabym chłodzeniem obudowy, więc bałabym się
      tego rozwiązania. Ja ostatecznie zdecydowałam się na płytę i piekarnik Nardi -
      szerokość 45 cm - piekarnik elektryczny, płyta gazowa 3-palnikowa.(Jedyne o
      takich wymiarach na rynku). Nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie, bo nie są
      najtańsze, firma chyba mało popularna, więc nie wiem czy nie będzie problemu z
      serwisem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka