Dodaj do ulubionych

MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!!

IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 26.10.03, 10:09
witam
dla wzystkich ktorzy szukaja tanich mebli w warszawie, mam swietna info.
otoz na ulicy grochowskiej 342, rog mińskiej jest sklep z tanimi meblami.
Kupowala sobie caly zestaw tam moja tesciowa, za ktory zaplacila 1500,z tym
ze sama sobie montowala, ale za taka cene!!!
Uzywa meble od lata i wszystko jest ok, ja wlasnie sobie u nich wycenilam
kuchnie i wyszlo mi prawie 2 tys. za 11 szafek. tyle tylko ze tam daja liste
szafek i trzeba sobie dopasowac do wymiarow kuchni,ale przerabiaja tez szafki
wedle potrzeby, np pod zlewozmywak. Moja tesciowa jest bardzo zodowolona, mam
nadzieje ze ja tez bede.
Jedno jest wazne NIGDZIE w w-wie i okolicach nie udalo mi sie znalezc
tanszych mebli!!!!
pozdr
Obserwuj wątek
    • ewik_75 Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! 27.10.03, 10:23
      Moniko - a mozesz podac namiary telefoniczne?
      Bede wdzieczna.

Pozdrawiam,

Ewa
      • Gość: Rafa Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! IP: 195.117.164.* 27.10.03, 12:42
        • Gość: Fly Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 27.10.03, 16:47
          a przywoza te meble, czy odbiera sie samemu?

maja wybor frontow taki jak inne sklepy? kolory, wzory? dodatki typu male
          szufladki? maja stronke www?

i to tyle pytan :)
          dzieki!
          Fly
          • Gość: monika Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 27.10.03, 19:21
            witam podaje numer telefonu 670-42-50, oni sprzedaja fronty i produkty firmy
            BRW mielec
            www.brw. mielec.pl,
            maja spory wybor kolorow i frontow, jak na taka cene, najlepiej jechac i
            zobaczyc,ale moim zdaniem mozna cos wybrac, no i ta cena. transport maja,mojej
            tesciowej przywiezli. moga nawet ci zmontowac!!
            pozdrawiam
            Monika
            • Gość: Fly Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 28.10.03, 10:49
              Dzieki Moniko, napewno tam zajrze - chcialam kupic meble BRW do kuchni, wiec
              moze cos dobiore, tym bardziej, ze kaska z nieba nie leci i kazdy zaoszczedzony
              grosz sie przyda
              pozdrawiam,
              Fly
              • Gość: Ala Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! IP: *.nestle.pl 29.10.03, 17:49
                Ja tam jestem sceptyczna do zupelnie tanich rzeczy. Polecam firme spod Wegrowa,
                ktora jest znacznie tansza od Forte czy BRW, a robi naprawde ladne meble i na
                czas. Sami sprobujcie, ja sie nie zawiodlam. Tel 600354836.
                • Gość: Tesa Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! IP: *.zapora / 217.96.25.* 30.10.03, 16:43
                  Witam wszystkich, dziekuje za wszystkie wskazówki, Moniko, dziekuję za dobra
                  wolę poinformowania obcych ludzi o czyms "fajnym", jestem na etapie urządzania
                  kuchni i wszystkie sugesteie od Waszystkich na pewno przemyslę.
                  Pozdrawiam bardzon serdecznie, wszystkich URZĄDZAJĄCYCH SIE
                • Gość: Tesa Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! IP: *.zapora / 217.96.25.* 04.11.03, 11:12
                  Alu, mam jedno pytanie odnośnie tej firmy z Węgrowa.
                  Zależy mi na firmie, która przyjedzie, wymierzy, zrobi projekt do wyboru np. z
                  oświetleniem, zainstaluje i będzie wszystko grało oczywiście. Czyli wykona
                  usługe kompleksowo??? I po atrakcyjnej cenie... Czy na to mogę liczyć???
      • Gość: monika Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! IP: *.big.pl / 195.94.207.* 28.11.03, 07:33
        witam podaje numer telefonu 670-42-50, oni sprzedaja fronty i produkty firmy
        BRW mielec
        www.brw. mielec.pl,
        maja spory wybor kolorow i frontow, jak na taka cene, najlepiej jechac i
        zobaczyc,ale moim zdaniem mozna cos wybrac, no i ta cena. transport maja,mojej
        tesciowej przywiezli. moga nawet ci zmontowac!!
        pozdrawiam
        Monika
    • Gość: lilka Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / *.mos.gov.pl 27.11.03, 17:00
      A ja zaproponuję firmę ze strony: www.extrameble.com
      Ta stronka jest bardzo skromna – nie pokazują tam teraz mebli (choć jeszcze w
      lipcu br. tak było) - dlatego warto wybrać się pod jeden z podawanych tam
      adresów.
      I DOBRA RADA : najlepiej przed tą wizytą przygotować sobie wymiary kuchni i
      jakieś wstępne zapotrzebowanie - resztę [łącznie z wyceną] zaproponują już w
      czasie wstępnej - nie zobowiązującej - rozmowy. Dziś byłam właśnie w jednym z
      tych sklepów na ul.Górczewskiej 43 [wcześniej także na Mokotowie]. I już się na
      nią zdecydowałam.
      Ilość oferowanych wzorów jest duża i - co najważniejsze - ceny są niskie w
      porównaniu z innymi firmami, które odwiedzam już od roku, przemierzając całą
      Warszawę i jej peryferia > to nie żart, bo zależy mi na dobrych meblach i
      oczywiście przystępnej cenie. Właśnie w ten sposób korzystam z doświadczeń
      moich znajomych, którzy sprawdzili, że za te same meble niektóre firmy potrafią
      wyciągnąć od klienta nawet podwójną ich wartość.
      A z tego co się zorientowałam, większość firm i sklepów meblowych korzysta z
      półfabrykatów lub gotowych mebli wspomnianej tu fabryki z Biłgoraja : Black Red
      White, czyli w skrócie BRW, która od wielu lat prowadzi w rankingu najczęściej
      kupowanych mebli w Polsce - adres: www.brw.com.pl
      Oczywiście odpowiednio je dopasowują do swoich celów i prezentują klientowi w
      uważanej za bardzo „atrakcyjną” formie komputerowego projektu, biorąc za to
      dodatkowo niezłą kasę > oczywiście za opracowanie projektu.
      Polecam więc tę firmę - radzę ją odwiedzić i zrobić sobie taki odręczny
      projekt / kosztorys - przynajmniej dla orientacji i porównania z innymi
      ofertami. To już bardzo dużo dla liczących się z groszem.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia!

• busstop Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! 28.11.03, 11:36
        www.meblewach.com.pl

Tam kupiłem i jestem b. zadowolony. Przyjeżdżają, robią pomiary, przywożą. Są
        bardzo konkurencyjni. Polecam!
        • Gość: limba Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / *.mos.gov.pl 28.11.03, 16:31
          W witrynie jest podany adres firmy, niestety to Radomsko.
          Czy wykonują też kuchnie w Warszawie?
          • busstop Re: MEBLE KUCHENNE TANIO!!!!!!!!!!! 28.11.03, 18:11
            Na całym Śląsku tak, a do Warszawy mają chyba nawet bliżej.

Przypuszczam, że bez problemu. Zapytaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka