Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    13.05.02, 15:25
    Jak znaleźć pracę, jesli jest się kobietą z dwójką dzieci (10 i 6 lat),studia
    skończyło się 10 lat temu, nigdy nie oracowało zawodowo i w dodatku kierunek
    studiów nigdy nie cieszył się popularnoscią. ? Czy ktoś mógłby podpowiedzieć
    jakieś kursy zawodowe, jakies szkolenie z zakresu poszukiwania pracy (jak pisac
    cv, list motywacyjny, jak się przygotować do rozmów).
    Z góry bardzo dziękuję
    AgaT
    Obserwuj wątek
      • agat1 Re: praca 16.05.02, 14:01
        Bardzo proszę o odpowiedź. Naprawdę chciałabym znaleźć pracę, ale nawet nie
        wiem, jak się do tego zabrać. Skończyłam studia filologiczne, znam angielski,
        ale to chyba koniec moich umiejętności. Poza tym jestem osobą uporządkowaną,
        solidną, dokładną. Od czego powinnam zacząć ?
        AgaT
        • adam_brzozowski Re: praca 16.05.02, 15:37
          Zdążyłem już odpowiedzieć na Pani poprzednie pytanie pod kolejnym założonym
          przez Panią wątkiem...
          ...powtórzę: powinna Pani zacząć od ustalenia tego co Panią zawodowo interesuje
          lub co chciałaby Pani robić - tego nawet najlepszy ekspert Pani nie podpowie...

Pozdrawiam

Adam Brzozowski
      • cb1 Re: praca 04.07.02, 13:16
        Wiem, ze opinie nt. urzedow pracy sa nieciekawe, ale np. w w-wie przy urzedzie
        pracy wlasnie istnieje centrum ksztaltowania kariery zawodowej, czy jaka tego
        typu nazwa. Panie naprawde sa genialne, mozna zrobic testy preferencji
        zawodowych, wlasnych mozliwosci, sa bardzo ciekawe warsztaty. Goraca polecam,
        sama korzystalam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka