Gość: Alina IP: *.lodz.msk.pl 15.03.06, 18:23 Czy ktos wie cos na temat pracy w Great Open House? Jaka atmosfera, warunki finansowe itp? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wicia Re: Great Open House IP: 62.233.165.* 20.03.06, 10:07 Przeczytaj uważnie :) Atmosferka fantastyczna. Wszystko po to aby zatuszować inne sprawu np. finansowe. Płaca minimum i na tyle bedziesz zarejestrowana. Resztę dostaniesz w kopercie, jeśli uznają że ci się należy... Zawsze najważniejsi są account. Ty pracujesz dla nich. Jesli cos nie pojdzie tak jak trzeba zawsze oberwiesz ty. Jesli chodzi o fair play to u nich napewno tego nie doswidczysz. Ale z zewnątrz wygląda wszystko pięknie. Popracujesz to zobaczysz jak jest. Pozdrawiam. PS. Sam fakt że cały HR się rozwalił, wszyscy uciekli już o czymś świadczy. Ale o tym wie niewiele osób. Dobrze by było gdybyś miała jakąś znajomą osobę tam to by Ci wszystko opowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Great Open House IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:31 Wicia, Dziekuje za szczera opinie. Moim glownym probelem jest to czy zmieniac obecna p- race, z ktorej jestem dosc zadowolona... ale teraz widze ze nie ma sensu tak ryzykowac. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: Great Open House IP: 80.51.232.* 20.03.06, 11:18 kiedys wyslalem do nich cv na supervisora, jakis koles dzwonil do mnie pewnego dnia o 19.00 ze mam rozmowe jutro w sprawie pracy o 10.45,, swiadczy to fatalnie o nich jako pracodawcy, oczywiscie nie zjawilem sie na spotkaniu, jako osoba pracujaca nie moge z dnia na dzien zjawic sie na tym spotkaniu Odpowiedz Link Zgłoś