Gość: gość IP: 83.238.220.* 10.05.08, 06:30 myślę o prezenciku dla osoby, która odchodzi z pracy - coś praktycznego czy pamiątkowy gadżecik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosette_cosette Re: co chcielibyście dostać na odchodne z pracy 10.05.08, 18:04 ja bym chciała nic :) żadnych wzruszających do łez przemówień, żadnych ciastek i takich tam. chciałabym powiedzieć wszystkim "cześć, powodzonka!", zostawić maila i iść dalej :) przecież wraz z końcem pracy nie kończy się nam życie! spotykamy się na browarkach i różnych imprezkach i nie ma co się żegnać! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza trumne, pawulon, sznur IP: *.chello.pl 10.05.08, 21:51 bo jak wiadomo nie ma losu cięższego nad los eneryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: trumne, pawulon, sznur IP: 83.238.220.* 11.05.08, 04:59 więcej optymizmu!!! to jest tylko zmiana pracy a pracownik odchodzący jest w kwiecie wieku no i super gość Odpowiedz Link Zgłoś
kimmie_baby Re: co chcielibyście dostać na odchodne z pracy 12.05.08, 05:04 a myślisz li ty gościk, że ta osoba to by tak chciała was pamiętać czy może by się raczej chciała uśpić niżby pamiętać o vous bo wy to chołota pogańska i taka przerobiona na maniery i takie to usdolnione i śląskie u wos wszystko no ale to ja jestem z Warszawy i nie pływom li se ja do góry brzuchem pod pałacem to się chybo dobrze zachowujem bo to ja mam mieć stopień z zachowania "gryzie", "nie gryzie" ale myję często zęby żeby rany nie były zakażone jak nie wiedzą antybiotyku od Biolage b im to pomaga i plastry sobie teraz kupili i mysilom, że i wyjdom z tego obronnom renkom to bardzo ciekawe dla mnie muszę to koniecznie zobaczyć w telewizji w przyszłości jak przejdę na telepatię i zrobię sobie transfuzję i będę chodzić po Nowym Mieście z maską gruboziarnistą i się macać i oblizywać patrząc na wystawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co chcielibyście dostać na odchodne z pracy IP: 83.238.220.* 13.05.08, 15:48 oj drogi internauta chyba pomylił fora - miał trafić na te co to dotyczą zdrowia psychicznego lub innych odchyłek psychicznych. dziękując nielicznym za wypowiedź, kolektywnie grupka żegnająca postawiła na praktycznosć i na czajnik bezprzewodowy. dzięki za dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuzi Jacek Re: co chcielibyście dostać na odchodne z pracy IP: *.chello.pl 14.05.08, 00:10 może odchody na odchodne ? to takie kobiece ... Odpowiedz Link Zgłoś
kimmie_baby Re: co chcielibyście dostać na odchodne z pracy 14.05.08, 08:35 Pawła wykorzystamy wrzucimy mu coś tam do torby wypie.. kolejkę pod górę co się denerwujesz? partneruj se, co mnie to obchodzi, swoje lata masz i se trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
kimmie_baby ubiłyście mi sąsiada i siedziałam i piłam i zjadła 14.05.08, 08:33 nie ma sprawy spadam do Mamy i mnie ugotuje "na czele Chin do Was przyjadę" nie pamiętaj boś ty z kawy miło to tak było Jarek mnie zaprosić na żabę ale jakoś jeszcze se piszę na klawiaturze sąsiad mi się też po podjeździe Twojej córki dobrze chowa i to w gruncie bo zmarł człowiek naprzeciwko banku i marki nie ma dziękuję i lepiej by jego była żona tego nie widziała co my o czym my tu piszemy bo by się załamała sama Odpowiedz Link Zgłoś