catherinekar 27.03.13, 15:24 Witajcie. Zapraszam na polskiehandmade.blogspot.com/ Mamy dla Was całą masę inspiracji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13renata Re: polskie handmade 28.03.13, 20:07 My z kolei mamy materiały aby wykonać te cuda www.anpoli.pl Odpowiedz Link
kuku-na-muniu8 Re: polskie handmade 29.03.13, 10:52 Fajny blog, duża ilość różnorodnych prac Odpowiedz Link
justmadeart Re: polskie handmade 05.08.15, 17:33 Także zapraszam na bloga zajmującego się rękodziełem: justmadeart.blogspot.com/ Odpowiedz Link
mietowy-rower Re: polskie handmade 14.01.16, 10:01 moja strona z rękodziełem: mietowyrower.pl/ Odpowiedz Link
jacrum Re: polskie handmade 07.02.16, 22:51 Tu jest prawdziwe, polskie hand made [img]https://fotoforum.gazeta.pl/p Odpowiedz Link
pipkawkropki Re: polskie handmade 26.03.17, 07:11 Hej bardzo fajne stronki polecacie Ja z kolei znalazłam bardzo fajną dziewczynę tutaj jerominsfactory.pl Byłam w szoku, że jedna osoba umie zrobic takie fajne rzeczy <3 Odpowiedz Link
karolinka981 Re: polskie handmade 18.05.17, 21:24 Teraz w modzie są koronki. Na unique-user.com/ mają sporo takich handmadowych ubrań, w sumie to całe kolekcje poszczególnych elementów garderoby zrobionych z koronki, głównie sukienki, bardzo oryginalne i idealne na specjalne okazje. Ja sama nabyłam jedną na uroczystość komunijną mojego siostrzeńca. Leży rewelacyjnie a do tego czuje się w niej bardzo wygodnie. Odpowiedz Link