annqaa 25.10.07, 14:33 hej dziewczyny, moze pobawimy sie w mikolaja? i powysylamy do siebie kartki swiateczne? jak sadzicie? przy okazji poznamy sie:) i techniki kartkowe:) pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiakonwalia Re: wymiana karteczek na swieta 25.10.07, 22:41 albo, jakby sie nam nie chcialo calych kartek wysylac, to by mozna takie probki - np umowic sie, ze kartki maja byc 8x8 cm, albo jakos tak... albo w ogole w ateciakowym rozmiarze? chetnie bym zobaczyla (i dotknela) co inne karciarki robia :) Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: wymiana karteczek na swieta 26.10.07, 05:44 :D ktos jeszcze ma jakies propozycje? tak tez kasiu moze byc, ale osobiscie chcialabym wiekszosci twoich kartek dotknac:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: wymiana karteczek na swieta 26.10.07, 17:52 alez jesli wiekszosc ustali, ze chce zwykle kartki, to nie ma sprawy :) konwalia sie podporzadkuje. I fabryka wyprodukuje dodatkowe egzemplarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: wymiana karteczek na swieta 26.10.07, 19:43 Może faktycznie zdecydujemy się na jeden rozmiar, jak o mnie chodzi to może być 8x8cm. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: wymiana karteczek na swieta 29.10.07, 07:58 takie malutkie? ale jak dobrze rozumie to otwierane:D oczwiscie ze jeszcze zyczenia musza sie zmiescic:D aha kasiakonwalia- kiedy dokladnie bedziesz w Polsce? i jeszcze ile bedziesz miec czasu na spotkanie- bo sadze ze bedziesz wszystkich odwiedzac:) proponuje wpisywac sie tu kto jest chetny i proponuje aby kazda kazdej wyslala karteczke:) sadze ze dzieki temu nie bylo by dyskryminacji. oczywiscie jesli jest mozliwosc mozna podarowac do rak wlasnych:) wiec oglaszam ze technika moze byc dowolna- tematyka swiateczna. kartka musi zawierac zyczenia:)milej bedzie sie czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa LISTA otwarta 29.10.07, 08:02 prosze chetnych o wpisywanie sie: 1.annqaa chetnym po zamknieciu listy wysle na gazetowy, moj adres korespondencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: LISTA otwarta 29.10.07, 13:37 heh wyskoczylam z tym 8x8 i tak sie jakos przyjelo... moje karteczki maja zwykle wymiar ok 14.5 x 11 cm (po zlozeniu), bo taka jest cwiartka tutejszego papieru zblizonego do A4. Ale jak chcemy troche powiekszyc, to moze byc 10x10... albo sie mozemy umowic, ze robimy kwadratowe kartki, w jakimkolwiek wymiarze... po prostu kusi mnie, zeby wsadzic jakies takie "wyzwanie" :) W Polsce bede 16-26 listopada... moze najlepiej sie bedzie zemailowac albo zdzwonic :) I oczywiscie zapisuje sie na kartkowa liste. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: LISTA otwarta 29.10.07, 16:22 W takim razie ja wpisuję sie na pozycję nr 3. Podejmę się wyzwania tylko ustalmy wymiar. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: wymiana karteczek na swieta 29.10.07, 17:06 dobrze:) karteczki beda miec wymiary 10x10 (coc nowego dla mnie:) ) wiec mamy liste narazie 3 osoby (dwie kasie i ja). chetnych prosze o wpisywanie sie:) przeciez wiem ze jest tu wiecej obserwatorow, ja jestem poczatkujaca i nie boje sie:) najwyzej komus sie kartka nie spodoba:P ale zawsze najwazniejsza jest dobra zabawa:) wiec prosze sie nie bac:) pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: wymiana karteczek na swieta 30.10.07, 10:22 rudlis, bardzo sie ciesze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: wymiana karteczek na swieta 30.10.07, 15:38 az sie boje wyskoczyc jeszcze z jakims pomyslem... ale moze wygodniej byloby wyslac adresy pocztowe do jednej osoby (kiedy zdecydujemy, ze lista jest juz zamknieta), razem z preferowanymi adresami emailowymi, i potem ta jedna osoba by wyslala cala liste do wszystkich? Jakby annqaa nie miala ochoty, to ja moge zebrac i rozeslac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Do wszystkich zainteresowanych wymianą 30.10.07, 19:17 Annqaa podejmie sie stworzenia listy adresowej i roześle ją uczestniczką zabawy. Prośba wysyłajcie jej swoje zgłoszenia wraz z adresem i ewentualnie alternatywnym e-mailem na gazetowy. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa kiedy zamykamy Liste? 31.10.07, 07:42 dobrze kochaniutkie to teraz od nas wszystkich zalezy kiedy kiedy bedziemy zamykac liste. sadze ze najlepiej kartki wysylac w terminie przed Bożym Narodzeniem, jak sadzicie? wiec moze do 1 grudnia mozna sie zapisywać? chodzi oczywiscie o to aby kazda z nas wiedziala ile karteczek ma zrobic:) pozdrawiam i czekam na odzew. ps, aha ma ktos kontakt z baszalota? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: kiedy zamykamy Liste? 31.10.07, 14:50 jestem za! 1 grudnia bedzie w sam raz - nawet ode mnie powinny dojsc na czas :D Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: kiedy zamykamy Liste? 31.10.07, 16:07 a przeciez kasiu mozesz wyslac z polski:) hmmm ok to ja proponuje jednak liste zamknac 11 listopada. do tego czasu dowiemy sie ile kartek trzeba zrobic. choc sadze ze nasz lista bedzie ograniczona. malutka... narazie sa cztery osoby chetne:) pozdrawiam, aha prosze sie nie denerwowac na zamieszanie- ale to pierwszy raz i problem jest z terminami:) mam tez na mysli Kasie, moze z Polski wyslesz karteczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
annax1 Re: wymiana karteczek na swieta 02.11.07, 19:21 Hej Ja dopiero zaczynam, ale chętnie dopisze się do listy jeśli można. Pozdrawiam :) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: wymiana karteczek na swieta 02.11.07, 22:28 mozna mozna i ciesze sie, ze sie dołączasz:D witaj w gronie milo zakreconych kartkowiczek:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 05.11.07, 07:39 hej dziewczyny!!! czekam na wasze maile z adresami, bo to wlasnie one sa dowodem na to ze chcecie wziac udzial w wymianie kartek na swieta:) jak dostane wszystkie dopiero wtedy wysle wam:) dzieki temu dowiemy sie ile kartek mamy wysłać. prosze o to jak najszybciej, o to ktore mam: 1 moj mam 2 kasi.z mam Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 06.11.07, 13:17 ok dziewczyny mam 5 adresow: 1.ja 2.kasia.z 3.kasiakonwalia 4.rudlis 5.kasia026 wiec kazda z nas robi jak narazie 4 karteczki:) moze jeszcze ktos sie zglosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 07.11.07, 11:13 dołaczyła jeszcze szosta osoba: 6.annax1 ps. kasiu026 dostalam maila od ciebie ale tylko kopie mojego listu. nie wiem co zamierzasz:) odpisz prosze jeszcze raz:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kakamimi Re: ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 07.11.07, 17:56 To ja też się dołaczam :) i mam nadzieje ze uda mi sie coś fajnego stworzyc jako poczatkujacej :) pozdrawiam k. Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 08.11.07, 08:49 mamy juz siedem osob:) 7.kakamimi Ps. annax1 napisalam do Ciebie maila w waznej sprawie, sprawdz i odpisz najlepiej na maila wp- jest powyzej w ktorejs odpowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 09.11.07, 22:12 Z pewną nieśmiałością odzywam się tutaj, bo kartkowiczką jestem początkującą i dzieł wybitnych nie stworzyłam, ale chętnie wzięłabym udział w akcji karteczkowej, tylko problem mam z formatem karteczek bo 10x10 miałyby być (czy nieuważnie czytałam?) a co z kopertami? trzeba by je chyba samodzelnie zrobić, a kopert nigdy nie robilam i niekoniecznie mam na to ochotę? To czy zbrodnią byłyby karteczki w "normalnym" formacie? / Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 10.11.07, 03:04 nie jestem tu kierownikiem, wiec nie wiem, co Zarzad powie na zadane pytanie... ale nie zamierzalam, szczerze mowiac, robic kopert :) myslalam o wyslaniu w zwyklych, chociaz sa za duze. Chocby dlatego, ze po mojej stronie wielkiej wody za wyslanie kwadratowej koperty placi sie dodatkowo (ze niby maszyny w urzedzie pocztowym nie sa przystosowane i ze sortowanie sie musi odbywac recznie itp). Ewentualnie mozna przyciac kartonik tak, zeby wypelnil koperte, a kartke 10x10 wrzucic obok. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 10.11.07, 09:44 Ja też jestem za wysyłaniem kartek w zwykłych kopertach. Mam wątpliwości czy w takich małych dotrą do adresata :(. Jako że kilka z nas spotka sie na Jarmarku Rzeczy Ładnych w Chorzowie, karteczki wymienimy osobiście i do nich zamierzam dorobić koperty na wymiar. pozostałe wyśle w zwykłych nie rzucających się w oczy. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 Re: ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 10.11.07, 11:27 Witajcie, Dziś pierwszy raz zajrzałam na to forum. Pomysł jest ekstra. I ja sę dopisuję do listy. Tylko ten adres gazetowy jest taki niepewny. Ja już od 3 tygodni nie mogę nic odebrać i wysłać. Gdzie i komu wysłać moje namiary? Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 10.11.07, 16:28 Witaj. Adresy zbiera annqaa. Jeśli masz problem z gazetowym wyślij jej dane na annquaa2@wp.pl Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 Re: ADRESY OBOWIĄZKOWO!! 10.11.07, 18:09 Napiszcie do mnie, bo wróciło mi pocztę na wskazany adres z dwóch różnych kont. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: a adres to gdzie? 10.11.07, 19:34 To wyślij do mnie, a ja przekaże Ani. U mnie gazetowy działa bez problemu. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: :P 11.11.07, 09:11 Za wprowadzanie w błąd przepraszam, ale u mnie w książce adresowej jest z 2 i z tego co wiem poczta dochodzi ? Kasia PS. Dane basiak49 już Ani przesłałam na gadu Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa ZAMYKAMY LISTE 11.11.07, 18:46 kasiu juz wszystko wyjasnione:) mam taki nick z 2 ale chodzi o to ze zle przepisalas:D pozdrawiam OK DZIEWCZYNY DZISIAJ ZAMYKAMY LISTE:) JEST NAS W SUMIE 9: 1 annqaa 2 kasia.z 3 kasiakonwalia 4 rudlis 5 kasia026 6 annax1 7 kakamimi 8 dorota-zam 9 basiak49 kolejnosc przypadkowa albo kolejnosc zgloszen ;P jutro wysle wszystkim grupowa liste z adresami:) milej nocki aha, byl problem z paroma rzeczami: 1. jesli ktos ma juz kartki w innym formacie niz 10x10 to przeciez moze takie przeslac:)- liczy sie chec podarowania:) 2. sama nie planowalam kopert- choc roznie to byla. proponuje jednak tak, sa osoby ktore wysylaja poczta- wtedy najlepiej aby zewnetrzna koperta gdzie bedzie znaczek i zdres byla zwykla, biala- wtedy nikogo nie kusi. i jak ktos chce zrobic koperte specjalna to moze wlozyc do srodka:) to zalezy od was dziewczyny PS nie chce nikogo organizowac:) ale my z okolic malopolski i slaska oraz z USA spotykamy sie aby osobiscie wreczyc karteczki. moze gdzies indziej to tez sie uda:) pozdrawiam i nie pozostalo mi nic wiecej jak - milego kartowania:) czekam na lisciki:) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 Re: ZAMYKAMY LISTE 11.11.07, 19:53 Bardzo żałuję, że nie mieszkam blisko Was... Chętnie spotkałabym się z Wami i osobiście wręczyła kartki. Muszę zadowolić się poczta. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
artpasja Świetny pomysł 23.11.07, 20:14 Chętnie się dołączam, robię kartki 10,5-11/14,5-15 lub 15/15cm. ArtPasja.pl ul. Książąt Opolskich 8 lok.9 45-006 Opole Pozdrawiam ciepło Emilka Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: Świetny pomysł 26.11.07, 10:23 wlasnie wyslalam ci na gazetowa maila z adresami pozostalych dziewczyn:) co do wymiarow, ja robilam i kilka dziewczyn od ktorych juz mam karteczki tez 10x10. ale dostalam wiadomosc ostatnio ze inna dziewczyna robi normalne wymiary, wiec powiem jedno. do ciebie nalezy wybor wymiaru. rob taki jak robie jest wygodnie:) i sadze ze wszystkie dziewczyny sie ze mna zgodza. pozdrawiam Ania pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rudlis Re: wymiana karteczek na swieta 26.11.07, 20:21 Pierwsza wymiana karteczek na święta już się odbyła:) Dobrze, że była możliwość poznania się! A może kiedyś zrobimy zjazd forumowych koleżanek-kartkujących i wymienimy się doświadczeniami i pomysłami? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: wymiana karteczek na swieta 27.11.07, 08:11 W temacie zjazdu ja jestem za. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: wymiana karteczek na swieta 27.11.07, 09:39 podpisuje sie pod pomyslem dwoma rekami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa kto wysłał, kto otrzymał 27.11.07, 14:58 prosze pisać czy paczuszki doszly i kto juz wyslal i otrzymal. dzisiaj albo jutro wysle listy do dzieczyn z daleka:) a kasiakonwalia, kasia.z i rudlis maja juz ode mnie karteczki. ja od nich tez:) mam jeszcze karteczki dla annax1- prosze odezwij sie. jak przebiega wysylanie karteczek? wszystkie juz maja gotowe kartki? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia026 Re: kto wysłał, kto otrzymał 28.11.07, 06:30 przecież mają być na święta ... chyba nie wierzycie w pocztę :D Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: kto wysłał, kto otrzymał 28.11.07, 09:35 haha a ja wierze w polska poczte:) no wlasnie, nie wiem czemu ja sie tak spiesze. moze juz nie moge sie doczekac karteczek:D haha Odpowiedz Link Zgłoś
rudlis kto wysłał, kto otrzymał 11.12.07, 07:22 Dziewczyny piszcie, która już otrzymała kartkę (no wiadomo, że wymiana karteczek w Chorzowie nastąpiła). Zostało niewiele czasu do świąt.... Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 Re: kto wysłał, kto otrzymał 11.12.07, 12:10 Część już wysłałam, w najbliższych dniach pójdzie reszta. Żadnej jeszcze nie otrzymałam. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: kto wysłał, kto otrzymał 11.12.07, 13:49 zgadza sie :> ode mnie jeszcze nie dostalas bo nie wyslalam, ale zaraz za kilka dni polece na poczte ze wszystkimi karteczkami:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 Re: kto wysłał, kto otrzymał 11.12.07, 21:44 Spokojnie kobitki. Swięta są za dwa tygodnie i uważam, że jeszce jest trochę czasu. Z powodu jednej przesyłki do Stanów musiałam trochę przyspieszyć. Ale na reszę mam jeszcze chwilkę, prawda? Mnie się nie spieszy. Przecież tych kartek nikomu nie będę wysyłać. Jedyne na co mam ochotę, to otrzymać je przed świętami. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: kto wysłał, kto otrzymał 12.12.07, 17:50 Ja melduję, że wszystkie wysłałam w poniedziałek! Aż się boję! Tylko nie krytykujcie za bardzo tych moich "wypocin", ja jestem początkująca i talentu plastycznego zero! Jak patrzę na te Wasze cuda, to zżera mnie zazdrość! Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 też melduję, że wczoraj wysłałam resztę kartek 15.12.07, 20:05 Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
annax1 Re: kto wysłał, kto otrzymał 16.12.07, 21:52 Ja jeszcze niestety nie wysłałam wszystkich karteczek. A dokładnie to poszły dopiero trzy. Wysłałam karteczki do następujących osób: kasiakonwalia, rudlis, dorota-zam. Resztę postaram się wysłać jutro po pracy. Ja nie otrzymałam żadnych karteczek. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kakamimi Re: kto wysłał, kto otrzymał 17.12.07, 12:12 Js dostałam w piątek od Doroty :) Ale niestety jeszcze nie wsyłałam żadnych ale zrobie to jutro. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: kto wysłał, kto otrzymał 17.12.07, 12:14 Melduję, iż ostatnią partię kartek wrzuciłam do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: kto wysłał, kto otrzymał 17.12.07, 16:06 Dostałam też dzisiaj kartkę od Doroty. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 Re: kto wysłał, kto otrzymał 18.12.07, 10:42 Ja też wczoraj dostałam pierwszą kartkę - od Doroty. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
annax1 Re: kto wysłał, kto otrzymał 20.12.07, 14:25 Ja otrzymałam karteczki od Basi, Doroty i Kasi. Ja też wysłałam już wszystkie. Mam nadzieję, ze dojdą do Was przed świętami (choróbska pokrzyżowały mi plany i stąd opóźnienie). Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: kto wysłał, kto otrzymał 20.12.07, 16:19 Ja dzisiaj dostałam pierwszą - od Ani (annax1). Odpowiedz Link Zgłoś
rudlis kto wysłał, kto otrzymał 20.12.07, 16:44 A ja wysłałam we wtorek wszystkie-ale jeszcze nic nie dostałam:(. Ale w końcu Nowy Rok to też święto i pewnie wszystkie kartki dojdą do adresatek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: kto wysłał, kto otrzymał 20.12.07, 17:21 Kolejna, która do mnie dotarła jest od kasi026 Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: kto wysłał, kto otrzymał 20.12.07, 23:06 No to dziwnie idą, bo ja wszystkie razem w poniedziałek 11 wrzuciłam i byłam pewna, że wszystkie doszły. Może na piechotę idą? Ciekawa jestem czy do kakamimi dotarła, bo to w końcu jedno miasto to pewnie najdłużej będzie szło? Pozdrawiam i mam nadzieję, że jednak dojdą na Święta (byle nie przyszłoroczne)! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: kto wysłał, kto otrzymał 22.12.07, 21:33 Ja od Kasi026 w piątek dostałam, czyli razem dwie. U mnie listonosz dziś nie chodził, w Wigilię przypuszczam że też nie, więc resztę pewnie po świętach dojdzie. A wysyłałam oczywiście 10 w poniedziałek a nie 11 jak w poprzednim poście pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kakamimi Re: kto wysłał, kto otrzymał 22.12.07, 22:20 Doroto już kilka postów wyżej pisałam, że Twoja kartka doszła w piątek tydzień temu :) A dziś otrzymałam kartki od Kasikonwali, Kasi026 i od Basiak49 =) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: kto wysłał, kto otrzymał 22.12.07, 22:26 Oj tak Kakamimi, zagapilam się, faktycznide pisałaś, że do Ciebie moja kartka doszła w piątek, biorąc pod uwagę, że to w obrębie jednego miasta, to doprawdy nasza kochana poczta tempo ma zabójcze! Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 otrzymałam kolejne kartki 21.12.07, 18:45 Dziś wyjęłam ze skrzynki kartki od kasi026, kasi.z (chyba)i kasikonwalii. Dziekuję. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
annax1 Re: otrzymałam kolejne kartki 21.12.07, 19:14 Dzisiaj otrzymałam kartkę od kasikonwalii Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kasia026 Re: otrzymałam kolejne kartki 21.12.07, 19:22 ja mam śliczne karteczki od Basi , Irenki i Kasi Z Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: wymiana karteczek na swieta 23.12.07, 12:49 :):) zawiadamiam ze wczoraj przyszly do mnie dwie karteczki:) od Doroty i Kasi026:) dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z PODSUMOWANIE 24.12.07, 12:26 Przeczytałam cały wątek, skrupulatnie notowałam i zrobiłam dla nas małe podsumowanie, kto ile kartek i od kogo dostał. annqaa - 5(kasia.z; kasiakonwalia; rudlis; kasia026; dorota-zam) kasia.z - 6(annqaa; kasiakonwalia; rudlis; kasia026; dorota-zam; basiak49) kasiakonwalia - 2(annqaa; kasia.z) rudlis - 6(annqaa; kasia.z; kasiakonwalia; annax1; dorota-zam; basiak49) kasia026 - 4(kasia.z; rudlis; dorota-zam; basiak49) annax1 - 4(kasiakonwalia; dorota-zam; basiak49; kasia026 lub kasia.z) kakamini - 4(kasiakonwalial; kasia026; dorota-zam; basiak49) dorota-zam - 2(kasia026; annax1) basiak49 - 4(kasia.z; kasiakonwalia; kasia026; dorota-zam) artpasja - 0 Jeśli kogoś pominęłam to z braku informacji. Piszcie dalej co kto dostał to uzupełnię listę. Czy ktoś dostał kartkę od artpasja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: PODSUMOWANIE 24.12.07, 22:25 Ja dzisiaj dostałam karteczkę od Basi, więc mam 3. Dziwi mnie to, jak różnie kartki dochodzą, bo wysłałam wszystkie razem, do kasikonwalii priorytet, więc też już dawno powinna dojść, do Kolonii wysłana tego samego dnia, też priorytetem doszła już po 2 dniach! Do artpasji wysłałam, tak jak było ustalone, od niej nie dostałam! Z podsumowania głównie można wyczytać która poczta jest najgorsza, wychodzi na to że moja! Wesołych świąt wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
rudlis poprawka do podsumowania:) 25.12.07, 11:46 Chciałam zgłosić, że kasiakonwalia powinna dostać 3 kartki (annqaa, kasia.z i rudlis-mam nadzieję, że przekazałyście jej moją również?) A ja mam w domu już 7 kartek (annqaa, kasiakonwalia, kasia.z, annax1, dorota-zam, basiak49, kasia026)-ostatnią dostałam w wigilię. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: poprawka do podsumowania:) 25.12.07, 12:40 Ania przekazała kartki dla kasikonwalii. Podsumowanie zrobiłam, żebyśmy łatwiej mogły sie zorientować do kogo dotarły nasze karteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kakamimi Re: poprawka do podsumowania:) 25.12.07, 12:42 Ja jeszcze wczoraj dostałam od Rudlis. :) Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 Re: poprawka do podsumowania:) 26.12.07, 20:45 Dziś wyjęłam ze skrzynki kartkę od rudlis. Leżała tam napewno od wigilii. Dziękuję. W sumie otrzymałam 5 kartek. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: poprawka do podsumowania:) 27.12.07, 18:15 a ja mam chyba 6 kartek w sumie - bede musiala w domu zajrzec od kogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 Re: poprawka do podsumowania:) 30.12.07, 20:43 Dotarła do mnie również kartka od annax1. Dziękuję. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia026 mam od Ani Z i Emilki- Artpasji:) 28.12.07, 11:14 karteczki śliczne dziękuję bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: mam od Ani Z i Emilki- Artpasji:) 28.12.07, 21:11 A jednak poczta nie zdążyła :( Dzisiaj w skrzynce znalazłam karteczkę oa Ani Ż. Odpowiedz Link Zgłoś
artpasja wysłałam, dostałam, dziękuję 29.12.07, 17:39 Kochane, moje karteczki pofrunęły z opóxnieniem, ale widzę, że dochodzą. Ja dostałam kilka , bardzo dziekuję. Nie spisałam od kogo, bo zostały w biurze pod firmową choinką. Moje klientki się zachwycają. Naprawdę, bardzo, bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że te ode mnie też wszystkie dojdą. Córcia pomagała mi je robić ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa karteczki 30.12.07, 12:52 a ja sadze, ze moje kartki beda u was, juz po nowym roku:( moja poczta jest dziwna buuuuuu.... pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kakamimi Re: karteczki 30.12.07, 19:06 Moje też będa pewnie po nowym roku, bo widze że jeszcze żadna z Was nie dostała ode mnie :( A ostatnio dostałam od Kasi.z i od Annax1. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kicorka Re: karteczki 01.01.08, 13:43 tak mi przykro,że dopiero teraz odkryłam ten wątek,,mam nadzieje,że na Wielkanoc podtrzymacie ten pomysł,,podoba mi się i chętnie do Was dołączę Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: karteczki 01.01.08, 13:57 Też już myslałam nad tym, aby powtórzyć zabawę na wielkanoc :D Odpowiedz Link Zgłoś
rudlis a może foto karteczek? 01.01.08, 14:08 Co Wy na to? Kto juz ma zbiór wszystkich otrzymanych karteczek - pstryka zdjęcie i zamieszcza na naszym fotoforum... ja jeszcze czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: a może foto karteczek? 01.01.08, 17:27 Z moich wyliczeń wynika, że wszystkie jeszcze czekamy na komplet. Do tej pory nie zamieściłam zdjęć moich kartek na forum, żeby nie psuć innym niespodzianki. :D Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa wiadomosc:) 02.01.08, 07:49 Jako organizator zabawy oświadczam, że: 1. Na pewno powtórzymy zabawę, a co sadzicie o WALENTYNKACH??? To czas nie tylko miłości dwojga ludzi, ale czas dobroci i serdeczności zaklętych w sercu. Ja bardzo bym chciała:) 2. Wielkanoc także będzie :D 3. A może ktoś się skusi na zrobienie kartki okolicznościowej z okazji zaręczyn- haha, ale to już chyba przesadziłam :D 4. Apeluje żeby zdjęcia karteczek wstawiać po zamknięciu zabawy:). Aby była pewność ze wszystkie już mamy:) Zdjęcia robią osoby obdarowane, wiec np. ja wszystkim kartkom, jakie od was dostałam z nickiem autora. Teraz tylko do uzgodnienia, czy na jednym zdjęciu mają być wszystkie karteczki czy osobno (pojedynczo)? pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: wiadomosc:) 03.01.08, 20:23 heh niewykluczone, ze niektore kartki od Was dotra do mnie w sam raz na wielkanoc - wczoraj dostalam list polecony z ateciakami, ktory spisalam juz na straty - wyslany byl bowiem piatego listopada. Nie wiadomo, co tam jeszcze tkwi w pocztowych zakamarkach... Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: wiadomosc:) 04.01.08, 05:55 a czy ktos juz dostał ode mnie karteczki droga pocztową?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Mam komplet! 05.01.08, 10:13 Wszystkie 9 karteczek mam już w domu :) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa a moje?? 10.01.08, 11:48 jeszcze poczta nie dotarla z moimi kartkami???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: ja dziś dostałam od Anny Ł :) 10.01.08, 21:41 A ja wczoraj! Mnie tylko jednej już chyba brakuje - o ironio od krajanki! Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: ja dziś dostałam od Anny Ł :) 11.01.08, 10:27 doroto i kasiu:) czyli ode mnie dostalyscie:D Odpowiedz Link Zgłoś
kakamimi Re: a moje?? 14.01.08, 16:26 właśnie a czy ktoś dostał może odemnie bo wiem, że chyba dwie osoby tylko maja:/ DOroto mieszkamy w jednym mnieście ty też jeszcze nie dostałąs odemnie? ostatnio dostałam od artpasji i od Ciebie Anno :) Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: a moje?? 14.01.08, 19:13 szybko biegne uspokoic, teraz jestem daleko od karteczek wiec powiedz: czy twoja karteczka ma te sliczne dzwonki? ja jeszcze nie mam od artpasji:( ale i tak widze ze moje ida jak chca... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: a moje?? 17.01.08, 12:56 Kakamimi, Twojej nie mam! Obawiam się, że już jej nie dostanę, kilka razy zdarzyło mi się znaleźć w mojej skrzynce korespondencję zaadresowaną do bloku obok, ale na ten sam numer mieszkania, ja taka głupia jestem, że jak cudze dostanę to zanoszę do adresata, ale inni pewnie do kosza wyrzucą i już, więc :-((( Chyba pójdę zlinczować listonosza! Kilka razy zglaszałam problem na poczcie, ale jak widać mają to w nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 ja też mam komplet! 12.01.08, 12:57 9 karteczek już jest, wczoraj dotarły od Ani i Emilki. Dziękuję i pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
basiak49 małe sprostowanie 19.01.08, 11:40 Właśnie robiłam zdjęcia kartek, które od Was otrzymałam i okazało się, że mam ich osiem nie dziewięć. Wśród nich policzyłam kartkę od znajomej nie związanej z forum. A zatem dotarły do mnie kartki od: Doroty, kasi 026, Ani Ż, rudlis,Ani z Trzebini, kasikonwalii, jeszcze jednej Kasi i Emilki. Nie mogę znaleźć pliku z adresami więc nie wiem, od kogo brakuje. Jak nie ma kompletu, to nie zamieszczać? Czy zamieszczać? Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
rudlis wymiana karteczek na swieta 17.01.08, 14:04 Brak mi tylko kartki od kakamimi... A czy wszystkie otrzymałyście kartki moje? rudlis Odpowiedz Link Zgłoś
kakamimi Re: wymiana karteczek na swieta 19.01.08, 22:11 widze ze dużo osób nie dostało odemnie kartek:( jest mi z tego powodu bardzo przykro:( kartki wyslalam przed swietami a wiem ze do niektorych osob z rodziny tez nie dotarly... nie wiem czym jest to spowodowane... i sadze ze one raczej juz nie dojda... co mam w tym wypadku zrobic?:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: wymiana karteczek na swieta 20.01.08, 06:40 e, nie przejmuj sie :) Ja tam nie trace nadziei, bo juz chyba napomykalam, ze ostatnio list polecony szedl dwa miesiace. Niestety, polska poczta dziala tak, jak dziala - w wymianach rozmaitych z tuzinem krajow zjadlo mi przesylki tylko wlasnie z Polski. Bu. Wyobrazam sobie, ze w urzedach pocztowych i sortowniach siedza paskudne trolle, ktore czesc przesylek otwieraja w nadziei, ze bedzie sie dalo cos ukrasc, a czesc jest po prostu hurtem wyrzucana, zeby bylo mniej pracy. Szkoda szczegolnie recznie robionych rzeczy - ale coz poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
annqaa Re: wymiana karteczek na swieta 21.01.08, 11:43 dziewczyny nie przejmujcie sie:) mam nadzieje ze dojda:) a zdjecia wstawci, tez postaram zrobic. pozdrawiam z lozeczka:( Odpowiedz Link Zgłoś