loriaan 19.01.05, 12:34 Znalazłam torby, októre kidyś któraś z was pytała www.needleart.pl/kat.php?kat_id=29 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_listek Re: ---------TORBY BAWEŁNIANE--------- 19.01.05, 12:41 Hm, z cenami niektórych toreb to chyba troche przesadzili? Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
mrouh Re: ---------TORBY BAWEŁNIANE--------- 19.01.05, 12:43 Fakt, torby to jakos z kosmosu! Ale bieznik z paprociami podoba mi się szalenczo... ze aż... chyba się rzucę na krzyżyki! Odpowiedz Link
kjkk dlaczegooo.... 19.01.05, 12:47 ...zajrzałam do tego wątku? obrazki krzyzykowe mnie powaliły, ale ich ceny tez. (choc pocieszam sie, ze to chyba malo tworcze, bo rozumiem, ze wzory sa nadrukowane na ta kanwe, tak? ) tak bym chciala siedziec sobie w domu i wytwarzac rozne sliczne rzeczy ... i brac na to pieniazki nie_wiadomo_skąd... kurcze, chyba powinnam zostac zona sw.MIkolaja i mieszkac w tych calorocznych fabrykach prezentow ;D Odpowiedz Link
carlacarla Re: ale ceny! 19.01.05, 13:40 Ceny powalajace. Bardziej sie opłaca samemu uszyc. Odpowiedz Link
dczeraniuk Re: ---------TORBY BAWEŁNIANE--------- ceny 19.01.05, 14:16 Widzialam tansze w Empiku w Poznaniu, chyba za 7,90 czy jakos tak. W tym dziale z farbami dla hobbystow. Odpowiedz Link
moniczka72 Re: ---------TORBY BAWEŁNIANE--------- 19.01.05, 15:28 Matko! Ceny obledne, nawet jesli one sa szyte z kanwy do wyszywania to i tak przesada. Zwykle bawelniane torby (fakt ze tylko kolor ecru - surowka bawelniana chyba) takie akurat na zakupy, w sklepie spolem duzym widzialam za niecale 5 zl, jedne byly z nadrukiem, ale wiekszosc byla bez zadnych nadrukow. Jakos mi sie tez wydaje ze ostatnio w jakims supermarkecie byly. Musze zwrocic uwage nastepnym razem. Monia (olsztyn) Odpowiedz Link
carolinuss Re: ---------TORBY BAWEŁNIANE--------- 19.01.05, 18:14 ceny potworne, ale przynajmniej wiadomo, ze gdzies juiż można je dostać. Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
qlka_79 Sorter 20.01.05, 22:59 A co to jest? Bo już tyle lat sobie wyszywam, a zawsze się bez tego czegos obchodziłam... Odpowiedz Link
qlka_79 Re: ---------TORBY BAWEŁNIANE--------- 20.01.05, 23:01 I też byka walnęli: www.needleart.pl/art.php?art_id=132 No chyba, że jedna z bohaterek ma na imię Misia (Michalina) i to jej rodzina Odpowiedz Link