olkatl123 04.01.10, 21:13 GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA KUPIĆ SKŁADOWE DO DOMOWEJ PRODUKCJI KOLCZYKÓW? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_1011 Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA KUPIĆ... 09.01.10, 20:18 olkatl123 napisała: > GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA KUPIĆ SKŁADOWE DO DOMOWEJ PRODUKCJI > KOLCZYKÓW? np tu: www.royal-stone.pl/ i na Allegro Odpowiedz Link
agdar.srebro Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA KUPIĆ... 10.01.10, 11:13 Jest bardzo dużo sklepów.Jesli chodzi o srebro i elementy srebrne to na orlej i elektoralnej.Również kamienie można tam kupic .koraliki i rózne tam ................ Odpowiedz Link
kn_4 Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA KUPIĆ... 04.12.10, 11:53 Polecam półfabrykaty na www.silrex.waw.pl/polfabrykaty.html W przypadku zapotrzebowania na inne "składowe" proszę o kontakt mailowy silrex@onet.pl Odpowiedz Link
dorotaniejest Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA KUPIĆ... 25.01.11, 12:31 a czemu nie kupujesz w necie? też byłam zwolenniczką "dotykowego" kupowania, ale przekonałam się, że żadna ekspedientka nie jest tak cierpliwa jak internetowa przeglądarka ;-) trochę się obawiałam na początku problemów typu: będę długo czekać na przesyłkę, dostanę nie to co chcę albo kiepskiej jakości... ale mogę się przecież uczyć na błędach innych ;-) poszperałam w necie, poczytałam różne narzekania i drogą eliminacji zrezygnowałam z tych sklepów, które miały sporo niefajnych opinii. w końcu wybrałam Qnszt.pl i jestem zadowolona. mają dobry i różnorodny towar, bezpiecznie go pakują i sprawnie wysyłają, do tego nie migają się od odpowiedzi na pytania ;-) koszty przesyłki też nie są wyrzucone - bo przecież do "normalnego" sklepu muszę dojechać, zaparkować, a tu wszystko z poziomu biureczka, spokojnego namysłu i paru kliknięć ;-) taa, wiem, leniwa jestem, ale jak patrze za okno na tę breję, to lubię to swoje lenistwo ;-) Odpowiedz Link
panipuff Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA KUPIĆ... 19.02.11, 22:44 Polecam Kuźnie koralików www.kuznia-koralikow.pl/ jest to najlepszy sklep z koralikami, pół fabrykantami i innymi ciekawymi materiałami do wyrobu biżuterii! Ogromny wybór! Byłam tam dzisiaj i jest to wspaniałe miejsce! Znajduje się w samym centrum więc łatwo tam trafić! Polecam :) Odpowiedz Link
siedzesobie Re: GDZIE W WARSZAWIE MOŻNA KUPIĆ... 25.02.11, 14:40 Jeżli szukasz szkła, ceramiki, tworzywa też polecam Kuźnię Koralikow na Nowogrodzkiej. Wybór taki, że nie można się zdecydować. W Empiku jest trochę gadżetów, ale ceny w większości mało zachęcające. Odpowiedz Link