katakwas 29.10.07, 16:25 Niestesty obowiązki rodzinne nie pozwoliły mi w tym roku wybrać się do Warszawy. Wiem,że byłyście, lampiony już podziwiałam cudne. Może macie ciekawe zdjęcia. Usycham z ciekawosci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: Tegoroczne KOTE 29.10.07, 23:48 Zdjęć jak zwykle nie mam, ale też liczę na jakieś na fotoforum :) Odpowiedz Link
rudlis Re: Tegoroczne KOTE 31.10.07, 07:14 Mam zdjęcia tylko z warsztatu Sonatinki i paru mandali. Więc jak ktoś jest zainteresowany, to zapraszam: picasaweb.google.com/rudlisenator Odpowiedz Link
allama11 Re: Tegoroczne KOTE 04.11.07, 12:17 46 zdjęć! A gdzie ty je ukrywasz? Na fotoforum tylu nie ma. Odpowiedz Link
katakwas Re: Tegoroczne KOTE 31.10.07, 20:29 Zdjecia cudne. Najbardziej rozczuliły mnie bocianowo bałwankowe mandale. Ale najbardziej uroklowy wydał mi sie wielki zielony wieniec z lisków w holu. Może wiecie jak je zrobić? Bardzo żałuję, że mnie tam nie było. Dziekuję za zdjecia - Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
graz.ka Mandale - warte przypomnienia 24.10.09, 23:35 Przedszkolaki w tym roku z koleżanką jesienną zrobiły :) A i warsztat mandalowy na KOTE był! Odpowiedz Link
graz.ka Re: Mandale - warte przypomnienia 25.10.10, 23:10 Bo to nowy nurt origamkowy, więc podrzucam. Odpowiedz Link
allama11 Re: gdańskie spotkanie 28.10.10, 17:05 co nowego> jak było? gdzie modele? pokażcie prosze Odpowiedz Link
graz.ka Re: gdańskie spotkanie 30.10.10, 13:09 Na zdjecia czekam - wiesz, ze ja kompletrnie nie fotograficzna jestem :) Nie było tym razem tak wielu wystaw - prowadzący warsztaty dojeżdżali, a bez swojego samochodu to ciężko byłoby się zabrać. Ja miałam wszystkiego trzy obrazki, asia trochę brył... Wiozłyśmy gazetki dla wszystkich i materiały na swoje warsztaty, no i każda nocowała, więc osobisty bagaż większy - było tych tobołków trochę. Ale Gdańsk cudowny - pogoda jak z bajki, byłyśmy w Jelitkowie nad morzem, widział pierwszy raz w zyciu nadmorski wschód księzyca :), a niedziela na gdańskiej starówce, muzea, fantastyczny sklepik z toruńskimi piernikami i kawą oraz opowieścią o Koperniku (mieszkał przez jakiś czas w Gdańsku) - polecam! Bardzo odpoczęłam - psychicznie głównie, bo dwie nocki w podróży :) Odpowiedz Link
graz.ka Re: Tegoroczne KOTE 05.11.07, 02:04 Zdjęcia z inauguracji: www.origami.org.pl/Sections-article61-p1.phtml#KOTE_XVIII Odpowiedz Link
graz.ka Re: Tegoroczne KOTE 02.11.08, 20:29 W trzeciej części "Edukacji przez ruch" jest płyta CD z muzyczką zespołu LE CONDOR - tą, przy której składaliśmy kwiat. Odpowiedz Link
graz.ka KOTE - Kwidzyn'2011 06.08.11, 10:31 Prawdopodobnie 1 października - zawirowania wokół dat wyborów powodują, że cały czas dogrywany jest termin. Ale miejsce już pewne :) Odpowiedz Link
graz.ka Re: KOTE - Kwidzyn'2011 08.08.11, 21:46 Tak. Wszystko się przez wybory pokomplikowało, tak mało zostało czasu... Ma być też mośliwość noclegu, ale jeszcze nie znam szczegółów. Odpowiedz Link