mamand 25.01.05, 11:37 dziewczyny co powiecie na lubelskie spotkanie??? (inne miasta mogą, to my też, a co )))) Na razie proponuje zrobić listę w ramach orientacji ile nas jest i potem ustalimy gdzie się spotkamy i kiedy. Może zrobimy zbiorcze zamówienie na szkatułki??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolaus Re: LUBLIN 25.01.05, 20:08 Fajnie Agatko że rozpoczełaś ten wątek. Ja się dopisuję! Witajcie dziewczyny! Karolina Odpowiedz Link
frenchvanilla Re: LUBLIN 26.01.05, 09:32 no coz, w takiej sytuacji nie pozostaje mi nic innego, tylko sie ujawnic i liczyc na to, ze pozwolicie sie ze soba spotkac Odpowiedz Link
karolaus Up 27.01.05, 22:32 Hej dziewuszki. Co ze spotkankiem. Pasuje sobota np.5 lutego Karolina Odpowiedz Link
mamand gdzie i kiedy 28.01.05, 17:54 ok gdzie: zapraszam do mnie kiedy: termin na 5.02 lub 12.02 (wybierajcie) Odpowiedz Link
agniemat Re: gdzie i kiedy 29.01.05, 09:37 ja wolę 12 lutego!!! Bo 5 jestem w Katowicach i nie dam rady za nic w świecie. Odpowiedz Link
mrouh Re: gdzie i kiedy 29.01.05, 13:14 Hmmm, tak sobie myślę, że mi w sumie jest najbliżej do Lublina chyba (no, jeszcze do Rzeszowa, ale w tych okolicach nie jest nas az tak dużo i spotkanie sie na razie nie kroi) i może tez bym się wybrała... Mogę? Na razie nic nie obiecuję, będę wiedziała bezpośrednio przed wyjazdem tak naprawdę Ale tak na wszelki wypadek- która godzina wchodziłaby w grę? Odpowiedz Link
mamand Re: gdzie i kiedy 29.01.05, 14:58 pewnie, że możesz ;O) ja proponuje 12 (lub 13), a wam o której pasuje? Odpowiedz Link
frenchvanilla Re: gdzie i kiedy 29.01.05, 16:23 w sumie, to mi kazda pora odpowiada, byle nie bladym switem Odpowiedz Link
mrouh Re: gdzie i kiedy 29.01.05, 16:31 Dziękuję Jeśli mi się uda, to pewnie autobusem bym się przyturlała, tak orientacyjnie się pytałam o godzinę. Ta pora mi odpowiada jak najbardziej, bo zdążę obrócić w razie czego Ale proszę się mna nie sugerować, ja na razie takie teoretyczne rozważania prowadzę... Odpowiedz Link
malinka_a Re: LUBLIN 30.01.05, 01:10 Ja też jestem z Lublina, a tym forum zaczytuję się od niedawna. Choć ostatnio miałam malutką przerwę i nie zauważyłam, że Lublin też tutaj działa. Stałam się fanką masy solnej, ale jak znajdę czas chętnie pobawię się z decupagem, bo mnie strasznie zafascynował. A czego dotyczyć będzie to spotkanie? Odpowiedz Link
mamand Re: LUBLIN 30.01.05, 10:30 Najogólniej – pięknych ozdób własnoręcznie ;O)))) zapraszamy Odpowiedz Link
malinka_a Re: LUBLIN 30.01.05, 12:17 Dziękuję za zaproszenie. Jeżeli będę mogła chętnie się z Wami spotkam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
annafox Re: LUBLIN 01.02.05, 08:51 WItajcie dziewczyny, Ja też jestem z Lublina choć pomieszkuję w Warszawie. Chetnie bym się również spotkala. Nie wiem czy zdolam podrzucić komus bobasa ale jeśli tylko mnie przymiecie coś bym obmyślala tylko mi super pasuje 5 luty a jak czytalam to wam mniej. Tak czy siak wiedzcie w Lublinie wiecej nas . Odpowiedz Link
mamand termin 02.02.05, 13:34 5 luty, godz. 12.00 chętnym podam adres na priva do zobaczenia ) Odpowiedz Link
karolaus Re: LUBLIN 04.02.05, 15:23 Kobitki! Jak macie jakieś fajne gazetki (np.casamia) to przynieście jutro na spotkanie. Do zobaczenia Odpowiedz Link
niunia_martunia Re: LUBLIN 04.02.05, 15:26 no i ja bym sie chetnie pisala na forumowe spotkanie bo swidnik to juz prawie lublin tylko ze nie mam jak sie wyrwac bo maturaaaaaaaaaaaa nowaaaa chlip,chlip Odpowiedz Link
malinka_a Re: LUBLIN 04.02.05, 22:31 Strasznie żałuję, że nie mogę przyjść. Rozchorowałam się, ale życzę udanej zabawy. Odpowiedz Link
karolaus Re: LUBLIN 04.02.05, 22:36 Jak to zwykle bywa nie wszystkim pasuje jeden termin. Dlatego należy pomyśleć o następnym spotkaniu i to już wkrótce. Do zobaczenia Karolina Odpowiedz Link