izabelka78 08.03.05, 22:30 Nie wiem o czym piszecie.... Wytłumaczy któraś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ren-ka Re: Pudełka Regaty 08.03.05, 22:48 na forum: zdjęcia jest wątek o tych pudełkach, zreszta przecudnej urody Odpowiedz Link
izabelka78 Re: Pudełka Regaty 09.03.05, 08:05 Reniu, wiem. Tylko o ile pamietam autorem watku o tych pudełkach jest Emilia.... Sądziłam, że "regata" to może jakis rodzaj/firma/producent... ewentualnie motyw jest z jakiejś strony "regata"... Odpowiedz Link
regata7 Regata to ja :-) 09.03.05, 10:25 po prostu zebrałam zamówienia dwudziestu paru dziewczyn (głównie z Warszawy) i złożyłam hurtowe zamówienie na surowe, drewniane pudełka w firmie Kanak. Większość kasetek jest już u dziewczyn i, jak widać na zdjęciach, już zmieniają swój wygląd Odpowiedz Link
kasiaba1 Tłumaczę... 09.03.05, 08:08 Regata7 to taka cudowna kobieta, która zgodziła się zamówić do swojego domu większą ilość pudełek drewnianych, surowych, a potem rozprowadziła je wśród forumowiczek. Już samo zebranie zamówień i dogadanie się z producentem to była ogromna praca, potem dostawa ogromnej ilości towaru, umówienie się z dziewczynami na odbiór itd. Podziwiam ją I tak narodziły się legendarne "pudełka regaty" Odpowiedz Link
izabelka78 Re: Tłumaczę... 09.03.05, 09:10 Dziękuję Juz teraz wszystko jasne )))))))))) Odpowiedz Link
mijja Re: Pudełka Regaty 09.03.05, 09:05 Byłoby SUPER gdyby udało się powtórzyć całą akcję zamawiania pudełek jeszcze raz. Niestety przeczytałam o całej akcji z pudełkami już po złożeniu zamówienia przez Regatę i bardzo żałowałam, że nie mogłam się dołączyć. A może jest jeszcze ktoś chętny do zakupu pudełek, myślę o osobach z Warszawy... Odpowiedz Link
regata7 Re: Pudełka Regaty 09.03.05, 10:27 myślę, że powtórezymy akcję przy okazji "dosłania" nam przez firmę brakujących kasetek. Zabrakło głównie tych większych, z lusterkami - jak dorobią, mają dać znać. I wtedy ogłoszę na fatum tę szczęśliwą nowinę ) Odpowiedz Link
mijja Re: Pudełka Regaty 09.03.05, 10:31 Regata dzięki za info. czekam z niecierpliwością )) Odpowiedz Link