marvellous 05.04.05, 16:43 Czy wiecie gdzie w Krakowie jest jakieś miejsce, gdzie mogę kupić ciekawe kolczyki, najlepiej robione przez jakichś projektujących. Oczywiście poza Bijou Brigette czy Światem spinek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Re: kolczyki ! 05.04.05, 17:29 Możesz kupić od Nas, krakowskich kolczykujących ! Odpowiedz Link
amygdala Re: kolczyki ! 05.04.05, 18:00 No właśnie - po co płacić marżę galernikom, skoro możesz się zaopatrzyć bezpośrednio u producentów? Odpowiedz Link
kati_p Re: kolczyki ! 05.04.05, 18:24 Uh! Nie nazwałabym Nas 'producentami' może.. artystki-amatorki? Odpowiedz Link
miska_malcova Re: kolczyki ! 05.04.05, 18:30 polecam kupowanie od "naszych forumowych kolczykoróbek" kupiłam w poniedziałek od jednej dziewczynki z forum i dzisiaj babom w robocie gały wylazły ))))) z zazdrości... Mame namówiłam, koleżanki namówiłam, kuzynki namówiłam... /o prowizji porozmawiamy innym razem/ ))))) Odpowiedz Link
amygdala Re: kolczyki ! 05.04.05, 20:56 ojej, to wyżej było do postu Kati, nie wiem czemu mnie tu wrzuciło... Odpowiedz Link
amygdala Re: kolczyki ! 05.04.05, 20:55 Masz rację. Zresztą słowo producent kojarzy się z jakimś wielkim zapleczem maszynowo-fabrycznym, a u nas to wręcz przeciwnie: tylko łapki, ewentualnie z niewielką pomocą szczypców, obcęg i takich tam. Mnie najbardziej pasuje słowo: rzemieślnik, tylko chyba nikt by mnie do żadnego cechu nie przyjął... pozdr Odpowiedz Link
marvellous Re: kolczyki ! 05.04.05, 22:02 Hmm, a gzdie Was można "dorwać" i gdzie zobaczyć Wasze projekty? A ceny macie wygórowane ?? Odpowiedz Link
miska_malcova Re: kolczyki ! 05.04.05, 22:19 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1111 tu pojawiają sie wątki kolczykowe i nie tylko ze zdjęciami prac Odpowiedz Link
marvellous Re: kolczyki ! 05.04.05, 22:24 Tylko że nie jestem przyzwyczajona zamawiać przez neta, jest jakiś inny sposó kupowania u Was ? Odpowiedz Link
marvellous Re: kolczyki ! 05.04.05, 22:30 Skubane jesteście!! Wlsnie sobie pooglądałam - chce cały zestaw!!! DD Odpowiedz Link
kati_p Re: kolczyki ! 05.04.05, 22:40 > Tylko że nie jestem przyzwyczajona zamawiać przez neta, jest jakiś inny sposó k > upowania u Was ? Ty z Krakowa, my z Krakowa... czyli tzw. odbiór osobisty Spotykamy się i dokonujemy 'transakcji' )) jeśli chodzi o mnie, to po wykonaniu biżuterii wysyłam kupującej zdjęcie do akceptacji, no i potem się umawiamy Odpowiedz Link
miska_malcova Re: kolczyki ! 05.04.05, 23:00 ja tez sie bałam, ale zamówiłam, nosze i jestem zadowolona, a poza tym jak powiedziała kati - odbiór osobisty Odpowiedz Link
basiaf18 Re: kolczyki ! 05.04.05, 23:07 zajrzyj do Galerii Filiżanka (www.filizanka.com )- też jest w Krakowie! Rafał na pewno Ci dobrze doradzi! Odpowiedz Link
rafciu007 o nie, tylko nie ja :) 05.04.05, 23:39 Wolę być doradzcą rodzinnym, tak bezpieczniej Zerknij w link w podpisie Kati_p, zobaczysz jaką biżuterię robi lub zrobiła Odpowiedz Link
marvellous Re: kolczyki ! 06.04.05, 12:17 Jak Wam się chce to mozecie mi czasem coś wysłać na maila, albo napiszcie gdzie umieszczacie projekty))). Odpowiedz Link
magdalczyk www.wylegarnia.com; www.wylegarnia.pl 06.04.05, 12:47 tam część artystek z FORUM wystawia swoje prace.. Odpowiedz Link