sonatinka 01.05.06, 22:32 V Plener w Porębie przeszedł do historii. Mają czego żałować nieobecni. Wszystko było super i rekompensowało brak pogody. Potrzebne większe mieszkanie na nowe modele. Pozdrawiam wszystkich. Agnieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: Poręba 01.05.06, 22:38 Fajnie, że jesteś - no to i większy samochód, bo jak nam pokażesz? :))) Odpowiedz Link
molla7 Re: Poręba 01.05.06, 23:27 Ide płakac z żalu ze ne pojechałam. Za rok musowo jade! Odpowiedz Link
rudlis Re: Poręba 02.05.06, 10:21 molla nie płacz pewnie większość modeli, które pokazywano w Porębie Agnieszka Was nauczy, muszę przyznać, że była bardzo pilną uczennicą ale również sama uczyła innych. Ja niestety w tym roku trochę "leniuchowałam" z powodu ciągłego bólu głowy (to przez to ciśnienie). Ale mimo tego jestem zadowolona z pobytu - było super. Irena Odpowiedz Link
bialakawka77 Re: Poręba 05.05.06, 20:44 Dodam tylko, że oprócz typowego origami, była również pokazana technika decoupage, w której ja osobiście się zakochałam ;) i zaraz po powrocie do domu udałam się na zakupy po odpowiedni asortyment ;)) pozdrawiam wszystkich uczestnikow Odpowiedz Link
sonatinka Re: Poręba 05.05.06, 21:43 I były to jedyne "modele", które nie pogniotły mi się w podrózy. Technika świetna!! Odpowiedz Link
molla7 Re: Poręba 16.04.07, 09:28 a kto w tym roku się wybiera? ja czekam, by móc zabrać Rozalkę:) Odpowiedz Link
rudlis Re: Poręba 16.04.07, 16:09 Ja:))) I Sonatinka też :)))) Czekamy na następnych. Irena Odpowiedz Link
gimar Re: Poręba 02.05.06, 11:23 Ja też się cieszę że tam byłem. szkoda tylko że nie mogłem być przez cały czas. Super imprezka i bardzo pouczająca. Odpowiedz Link
rudlis Re: Poręba 26.04.07, 21:44 Już od soboty wielkie składanie w Porębie:) dobry początek długiego majowego weeekendu. Pozdrawiam Irena Odpowiedz Link
sonatinka Re: Poręba 04.05.07, 19:05 Relacja w Radio Kraków www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/zest_audycje_Radio_Ty_i_Ja#sci Odpowiedz Link