kjkk 30.07.05, 16:39 Kupiłam Lakier bezbarwny akrylowy wodorozcienczalny Domalux do boazerii. tak się zwie. Zadziwił mnie właśnie- strasznie rzadki jest!! Nie wiem, czy taki ma być?! Ma konsystencję mleka... :\ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: dziwny Domalux...? 30.07.05, 18:44 Ano ma... niestety. Skubany ścieka strasznie ;/ Odpowiedz Link
qlka_79 Re: thx. no nic, wkopałam się w całą puchę :( n 30.07.05, 20:39 A jaki jest normalnie? Ja używam i jestem zadowolona. Odpowiedz Link
kjkk Re: thx. no nic, wkopałam się w całą puchę :( n 31.07.05, 13:18 wlasnie nie wiedzialam, jaki powinien byc, do tej pory miałam tylko taki lakier Nerchau, z Creative Hobby i był duużo bardziej gęsty i zachowywał się bdb. Odpowiedz Link
agata781 Re: dziwny Domalux...? 30.07.05, 22:12 Ja też go mam.Nie nabieraj za dużo na pędzel to wszystko będzie ok)) Odpowiedz Link
fantaghiro1 Re: dziwny Domalux...? 31.07.05, 20:41 Ja go bardzo lubię. Używaj oszczędnie a go pokochasz Odpowiedz Link
toxicloki Re: dziwny Domalux...? 01.08.05, 11:08 eee- on taki jest po prostu nabieraj na pedzel oszczednie, zeby nie sciekalo, a go polubisz co prawda jak to z akrylami warstw trzeba sporo (na papier) ale za to schnie szybciutko a mieciutkim pedzlem nakladany w ogole nie robi zaciekow i jest gladki Odpowiedz Link
kjkk Re: dziwny Domalux...? 01.08.05, 11:18 oki, to będę cierpliwa Zabrałąm się do niego z wałkiem i spienił się niemiłosiernie, następnie zaczął ściekać i sie przeraziłam, bo kiedyś kupiłam złotol o konsystencji gumy do żucia i też się bardzo starałam, aby go uzyc. A on był zepsuty Odpowiedz Link