Dodaj do ulubionych

kurs decoupage w Blue City

06.02.06, 13:19
a dokladnie w pasmanterii na przeciwko Piotra i Pawła...

wiecie coś na ten temat..??
warto?
może ktoś był??

chcę się zapisać (właściwie już to zrobiłam...) ale jestem ciekwa czy coś
wiecie na ich temat...

pozdr,
G
Obserwuj wątek
    • andzia84 Re: kurs decoupage w Blue City 06.02.06, 14:38
      kiedy i gdzie? jak można się zapisać? Chętnie pójdę ale pierwosz słyszę?
      • gracuuja Re: kurs decoupage w Blue City 06.02.06, 14:45
        smile
        możesz zadzwonic do sklepu bezporednio 22 311 71 46
        ja wiem głównie tyle, że jest 4 marca 10-16.00 i kosztuje 120 zl
        w tym opczywiście materiały i przerwa na obiad.

to jest kurs dla początkujących.
        przed wpłaca się zaliczkę. (podobno 50zł)
        ale w najbliższym czasie mają wogle 4 różne kursy decoup... ale nie wiem
        dokładnie co i kiedy...
    • sylwka35 Re: kurs decoupage w Blue City 07.02.06, 20:39
      no cóż na szkoleniu tam nie byłam, raz tylko robiłam jakieś drobne zakupy, ale
      jeśli chodzi o kursy, to zdecydowanie polecam kursy u greglis na Wilczej ,
      efekt murowany (poszukajcie w galerii prac dziewczyn po kursach u greglis,
      niejedna chwali się swoimi pierwszymi pracami - cudeńka), poza tym atmosfera u
      Kasi super, ja tam bywam na Piątkowych Przyjemnościach i aż żal stamtąd
      wychodzić. Poza tym możecie tam zrobić super zakupy, ogromny wybór papierów,
      przedmiotów do zdobienia, lakierów krackle i wszystkich innych akcesoriów. Znam
      dziewczyny, które robią u niej wszystkie kursy po kolei, bo tak im się podoba.
      Cena taka, jak w tej pasmanterii, o której piszecie, a wszytskie szczegóły
      znajdziecie na stronie www.carta.com.pl
      • gracuuja Re: kurs decoupage w Blue City 08.02.06, 15:20
        ...nie wiem czemu, ale... jakoś się boję... znam z tego forum greglis i Wilczą
        i nieraz byłam na stronce www... ale jakoś... to mnie onieśmiela... więc
        wolałabym "nauczyś" się czegoś wogle i ewent na Wilczą trafić już z conajmniej
        bladym pojęciem... smile)
        nie wiem czemu tak jest... smile
        • sylwka35 Re: kurs decoupage w Blue City 08.02.06, 15:32
          nie masz czego się bać, ja poszłam do Kasi zupełnie zielona, a ona jest tak
          miła, że praca z nią to sama przyjemność - nie wywyższa się ze swoją wiedzą i
          umiejętnościami, chętnie i cierpliwie przekazuje to co wie o decu i nie
          tylko... - ja zadałam niejedno głupie (mogłoby się wydawać wink))) pytanie i
          zawsze otrzymywałam wyczerpującą odpowiedź tak od Kasi, jak i od jej uczennic,
          których na tym forum nie brakuje. Poza tym panująca u niej atmosfera zachęca do
          pracy i twórczych poszukiwań, co widać po dziełach dziewczyn, które z decu
          zetknęły się pierwszy raz u greglis. Głowa do góry, Tobie na pewno też się uda
          zgłębić tajniki tej arcyciekawej dziedziny zdobniczej.
          • gracuuja Re: kurs decoupage w Blue City 08.02.06, 20:55
            smile
    • mamoon1 Re: kurs decoupage w Blue City 07.02.06, 20:54
      Kursy w Blue City prowadzi Mrs. Wendy - znana postać w światku decoupage. Są
      tłumaczone na polski. W planach mają decu podstawowy, złocenia m.in. na szlke i
      inne . informacje też na ich stronie www.pasja.waw.pl
      • joamor Re: kurs decoupage w Blue City 08.02.06, 06:54
        A tu strona pani Wendy, można zobaczyć jej prace jak ktoś jest zainteresowany.
        www.decoupage.waw.pl/pl_main.htm
        • gracuuja Re: kurs decoupage w Blue City 08.02.06, 15:18
          Dzięki!!
          hmm teraz nie pozostaje nic innego jak spróbopwać na własnej skórze! smile
    • gohat Re: kurs decoupage w Blue City 10.02.06, 19:23

Z tego co wiem kursy w Pasji są rozpoczną się jakiś czas po zakończeniu
      wszystkich terminów związanych z feriami.
      A trzeba pamiętać, że wiele obecnych mistrzyń swoje początki miały właśnie u
      Wendii. Więc nie ma się czego bać tylko się szkolić, ćwiczyć i szukać swojego
      stylu.

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka