ameliaa5 20.07.06, 10:43 Poszukuję do współpracy dziewczyn, które robią oryginalne torebki. Zainteresowane osoby proszę o zgłaszanie, będę odpowiadać na pytania i wyjaśniać zasady. Reńka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ameliaa5 Re: Torebki ręcznie robione 21.07.06, 11:12 Witam, dzięki za odpowiedź. Prowadzę Galerię w Warszawie, internentową i na żywo. Poszukuję oryginalnych torebek do sprzedaży bezpośredniej i w sklepie internetowym. Na początku mogę zaproponować wstawienie w komis i podpisanie umowy. Poproszę o przesłanie zdjęć na adres email: radamczyk@infinityprosper.pl , w odpowiedzi odeślę szczegółowe warunki współpracy i wzór umowy, którą podpisuję. Możemy się również spotkać u mnie w Galerii, aby omówić wszystkie szczegóły. Pozdrawiam, Reńka Odpowiedz Link
meduska Re: Torebki ręcznie robione 21.07.06, 11:16 Dziergam torebki i torebeczki na drutach lub szydełku, chętnie nawiąże kontakt, a gdzie mieści się galeria? pozdrawiam Odpowiedz Link
ameliaa5 Re: Torebki ręcznie robione 21.07.06, 11:26 Galeria w internecie funkcjonuje od niemal roku, w Warszawie na ul. Białostockiej 4, od 3 tygodni. Poproszę o przesłanie kilku zdjęć, właśnie torebek, torebeczek na maila radamczyk@infinityprosper.pl ewentulanie możemy się spotkać w Galerii, proszę tylko o określenie terminu, gdyż nie zawsze jestem na miejscu. Galerię można sobie obejrzeć na www.galeriasztuki.sklep.pl Reńka Odpowiedz Link