max_r 15.02.07, 11:49 Znalazłam również wczoraj ciekawy wieszaczek na biżuterię - ten jest malowany ręcznie, ale myślę że decoupagezystki mogłyby przygotować coś jeszcze piękniejszego. Link dla inspiracji www.pinkthething.pl/?p=160 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_z_poddasza Re: inspiracja decu 15.02.07, 12:25 wieszaczek jest ładniusi Moja znajoma zrobiła sobie coś podobnego z tym że obiła plansze korkową materiałem i zaczepiła tam duże ozdobne szpilki.Z tym że nie polecam takiego przechowywania srebra, będzie ciemnieć. Odpowiedz Link
loriaan Re: inspiracja decu 15.02.07, 13:23 Ha! dokladnie na taki sam pomysł wpadla jedna dziewczyna, która kupiła u mnie deseczke pod "kalednarz adewntowy" troche inny kształt i 24haczyki nie próbowałam robic ale może warto..w sumie bardzo praktyczne i bardzo ozdobne Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: inspiracja decu 15.02.07, 19:28 chyba zamieszkam na tej stronie. wlasnie przejzalam cala, wpadlam w depresje i chyba zaraz cos pojde wytworzyc;> Odpowiedz Link
balsaminka Re: inspiracja decu 16.02.07, 07:57 Nie podoba mi sie ten pomysl...za duzo wszystkiego...albo podziwiac deseczke, albo bizuterie, ktora na niej wisi... Nie podchodzi mi to. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: inspiracja decu 16.02.07, 09:41 bo to jest deseczka na bizu zeby bizu na niej nie wisiala ale na stronie jest duzo fantastycznych rzeczy.. na przyklad foremki do lodow w ksztalcie lego;> Odpowiedz Link