aniamimi 08.08.05, 20:52 czy zeby przeniesc sie na inna uczelnie trzeba miecrzeczywiscie super wyniki i zadnych poprawek na koncie? chcialabym przeniesc sie na 4 roku, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwia Re: PRZENIESIENIE NA INNĄ UCZELNIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:11 na 4 roku czy po 3 to juz zadnych problemów nie powinno być.Wiadomo głównym problemem to różnice programowe które po 1 czy 2 roku trzeba wyrównywac czyli zdawać rózne egzaminy przewaznie ,ale juz na 4 takich problemow zwykle nie ma.Powodzenia.Spytaj w dziekanacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniamimi Re: PRZENIESIENIE NA INNĄ UCZELNIĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 15:29 aha,popytam, hm wydaje mi sei ze na 4 roku mimo wszystko musialabym nadrobic roznice :/ czy ktos z was przenosił się z filologii obcej na inny uniwerek? no i niewiem czy jesli chodzi o przeniesienie sie na UJ, czy bylyby duze roznice programowe no i poziom:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PRZENIESIENIE NA INNĄ UCZELNIĘ IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.05, 18:04 A ja mam takie pytanko: Czy na dyplomie magistra (czy tez dyplomie ukonczenia studiow, nie znam sie bo jeszcze nie studiuje ;) ) napisana jest uczelnia, ktora sie ukonczylo? Jesli jest, a przypuszczam ze jest, to czy jak bym sie przeniosl na inna uczelnie to wpisana bedzie tylko ta ktora ukonczylem, czy tez moze obie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: PRZENIESIENIE NA INNĄ UCZELNIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:17 hehe nie niestety nie obie ta która ukończyłeś,jezeli się przeniosłeś to ta na która się przeniosłeś /as Odpowiedz Link Zgłoś