Dodaj do ulubionych

Wrocław i Poznań

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.08, 16:30
orientujecie się może ile osób było na jedno miejsce na Uniwerek do
Wrocławia lub Poznania kierunek: biologia (tylko nie na wydziale
pedagogicznym:P) i ochrona środowiska

może ktoś tam studiuje? jakie są te studia?? jest po nich praca??
Obserwuj wątek
    • Gość: niktonemdannna Re: Wrocław i Poznań IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.08, 21:19
      naprawde nikt nie wie??
      • Gość: ja Re: Wrocław i Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 14:31
        a skad mamy to wiedziec?
      • Gość: biologia na UAM Re: Wrocław i Poznań IP: 195.117.1.* 17.05.08, 15:20
        też myślę o biologii-tylko nie mogę nigdzie znależć ile pkt należało mieć by się
        dostac wiem że liczy sie bio, pol i język i jest tam jakis przelicznik.zdawałam
        mature w 2007, miałam 52% z polskiego pod, 48%z ang pod:( i 52% z bio roz.nie
        wiem czy na dzienne starczy...a wie ktoś ile kosztuje zaoczna bio i czy zaoczna
        bio bardzo odbiega od dziennej jesli chodzi o program,czy rzeczywiście jest
        "gorsza" ???bede wdzieczna za jkie kolwiek info na temat biologii:)!!z góry dzieki
        • dib00 Re: Wrocław i Poznań 17.05.08, 18:30
          Nie znam ostatecznego progu na biologię na UAMie, dlatego nie jestem pewna, czy
          z taką ilością punktów dostałabyś się na dzienne studia.
          Zaoczna biologia nieznacznie odbiega materiałem od dziennej. Egzaminy mamy
          praktycznie identyczne, poziom i tu i tu jest dość wysoki. Może troszkę niższy
          jest na studiach niestacjonarnych.
          • Gość: do <dib00☺ > Re: Wrocław i Poznań IP: 195.117.1.* 25.05.08, 10:52
            Studiujesz biologię na UAM w Poznaniu??dziennie czy zaocznie?? mam jeszcze takie
            pytanie-studiując zaocznie jeżdzi sie w weekendy tak??-średnio co
            2tygodnie.Czytałam gdzieś że z pewnością specjalizacje są bardzo okrojone jeśli
            chodzi o możliwość wyboru-wie ktoś jakie w takim razie są możliwosci
            specjalizacji??? i co by mnie jeszcze interesowało to koszt zaocznych
        • Gość: bez Re: Wrocław i Poznań IP: *.stk.vectranet.pl 22.05.08, 20:57
          ja myślę o biologii na uam
          i zastanawiam sie czy sie dostanę
          byłabym wdzięczna za informację-jak było w zaszłym roku
          miałam 80% polski podst, 94 ang podst, 70% biol rozsz
    • Gość: diboo:) Re: Wrocław i Poznań IP: *.infoglob.com.pl 15.05.08, 22:45
      Na UAMie w Poznaniu całkiem niewiele (mówię o biologii). Z kilka może. A na
      początku października ze 160 zrobiło się nas 140. Jednakże ostrzegam, że poziom
      studiów nie jest wcale niski i sporo studentów ma co najmniej jeden warunek (a
      kilkanaście zrezygnowało po 1 semestrze).
      Ale mimo wszystko polecam :)
    • ktranquility Re: Wrocław i Poznań 17.05.08, 17:46
      sama jestem ciekawa też nie mogę tego znaleźć tylko mnie jeszcze
      dodatko winteresuje psychologia, socjologia, europeistyka:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka