Gość: aqeel IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 15:55 Witajcie co sądzicie o możliwości budowy domu wielorodzinnego bez udziału developera?? (nie nie mam na myśli bliźniaka:]) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
21ciekawy Re: Dom bez developera 17.11.09, 12:51 To są ogromne koszty. Dla kogo i po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Dom bez developera 17.11.09, 13:12 ogromne koszty? bez przesady - jednostkowa cena metra jest nizsza niz w budownictwie jednorodzinnym a marze developerów drakonskie... dla kogo? np dla siebie po co? np żeby wynajmować jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domtom Re: Dom bez developera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.09, 23:34 pomysł ciekawy ale wykonanie nierealne, nie znajdą się chętni na zainwestowanie pieniędzy w wirtualny projekt przynajmniej na pocza tku,nawet jeśli cena bedzie znacznie niższa. może gdyby chodziło o 5- 6 osób które są w stanie na dzieńdobry sfinansować za gotówkę działkę to jest szanse, większy temat - niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
quange Re: Dom bez developera 14.12.09, 09:02 Raczej zabudowa segmentowa jest mozliwa bez większych klopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viccy Re: Dom bez developera IP: 62.148.80.* 14.12.09, 10:28 Ja myślę, że jeśli dysponujesz odpowiednią gotówką lub odpowiednim dochodem i przez to możliwością wzięcia dużego kredytu to to jest bardzo mądry pomysł. Ja bym nawet się nie zastanawiała! Odpowiedz Link Zgłoś
23kobieta b2b - moze się przyda 22.12.09, 10:41 portal biznesowy. www.biznes2biznes.com//index.php?strona=ogloszenia&typ_id=19 Odpowiedz Link Zgłoś