wronie 26.04.10, 13:13 buduje maly dom na lato - trzeba mi projekt i wykonawcow - moim znajomi znaja tylko "blokowe zlote raczki" a mi przyda sie rada, gdzie szukac - dzieki za kazda podpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: buduje dom 26.04.10, 13:26 Pszcółki Górne? Warcisław? Warszawa? Bąoboniec? skąd chcesz tę ekipę... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: buduje dom IP: *.benhauer.petroinform.net 24.05.10, 11:53 no właśnie moi znajomi z nimi budowali i fajnie im wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b2 architekci Re: buduje dom IP: 193.59.73.* 28.04.10, 10:31 Polecamy swoje usługi w przygotowaniu projektu. Pracujemy na terenie Dolnego i Górnego Śląska. biuro@b2architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wronie Re: buduje dom 28.04.10, 14:08 pod Wrocławiem taki parterowy domek - ale jeśli ekipa miałaby robić na dojezdne to dla mnie nie problem jak się dogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
olgakunc Re: buduje dom 29.04.10, 20:39 to tak z własnego doświadczenia mogę podesłać cię do budwesta.pl tam spokojnie dowiesz się wszystkiego i powodzenia w budowie Odpowiedz Link Zgłoś
kserim Re: buduje dom 15.06.10, 13:14 Szczerze to wątpię czy tutaj poznasz odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
rp_partner Re: buduje dom 16.06.10, 16:56 pasowałoby żebyś napisał gdzie będzie ten domek. Jak w mazowieckim, świętokrzyskim lub małopolskim to mogę Ci pomóc. flawio@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
creamm Re: buduje dom 21.06.10, 17:14 wronie napisał: > buduje maly dom na lato - trzeba mi projekt i wykonawcow - moim znajomi znaja > tylko "blokowe zlote raczki" a mi przyda sie rada, gdzie szukac - dzieki za > kazda podpowiedz :) Witam! Mogę polecić parę projektów: www.mtmstyl.pl/projekt-gwarek/ www.mtmstyl.pl/projekt-szyper_7/ Odpowiedz Link Zgłoś
skrzypek_pl Re: buduje dom 05.07.10, 17:53 To zależy co cię konkretnie interesuje. Np. jeśli bierzesz pod uwagę nieruchomosci bielsko, to polecam solidną firmę konkret. Możesz się z nimi skontaktować, możliwe ze zaoferują ci coś godnego uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś