kaska123 29.06.10, 15:29 Czy ktoś może wie gdzie można wyrzucić zepsuty wiatrak, bo taki sprzęt agd to raczej do wyrzucenia do śmietnika się nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figgin1 Re: Gdzie wyrzucić agd 29.06.10, 15:34 Idź do jakiegoś mediamarktu, oni mają obowiązek utylizacji zepsutego sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklina-klimkiewicz Re: Gdzie wyrzucić agd 15.07.10, 22:15 Zadzwoń do swojej gminy. Każda informuje co z tym zrobić, gdzie oddać. W mojej tak jest, to i w innych podobnie.B.Klimkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
glazart Re: Gdzie wyrzucić agd 16.07.10, 11:31 Ja wszystko co postawie koło kubła na śmieci, znika w 15 minut. Złomiarze i innego rodzaju zbieracze zaraz się tym zajmą. Może się komuś przydać, może ktoś sobie naprawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
aekilor Re: Gdzie wyrzucić agd 19.07.10, 12:52 Ja zawsze oddaję taki sprzęt do Leroy Merlin oni go bez problemu przyjmują. Zresztą mają wystawione pojemniki na elektro odpady. Cieszy mnie bardzo wzrastająca wrażliwość i świadomość ekologiczna społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś