ania198 26.10.09, 12:05 Mieszkam od niedawna w Zg i nie orientuję się co gdzie i jak .. Moje dziecko ma zabawę w przedszkolu - Halloween i nie wiem gdzie dostanę taki strój?. Pomóżcie proszę :) będę też wdzięczna za orientacyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyszły trup Re: Halloween -śwęto dla idiotów IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.09, 13:40 Oszczędz dziecku tej wątpliwej przyjemności.Małpiszoneria ,to tylko nabijanie kasy głupszym od Ciebie.Wywołujesz temat który ma szansę na kontynuację ponieważ w ZG tak jak wszędzie jest paru idiotów którzy uważają że to "fajna zabawa' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Halloween -śwęto dla idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 17:53 dziwię się rodzicom, którzy zgadzają się na taką zabawę w przedszkolu... Po co to komu i czemu ma służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Halloween -śwęto dla idiotów IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.09, 21:17 Wypożyczalnia strojów przy ul. Wrocławskiej "U Kamili" czy jakoś tak, naprzeciwko byłego NETTO, całe dzieciństwo tam się przebierałam na różnorakie okazje przedszkolne, szkolne. Ceny- z tego co wiem to 15-20zł . Wiem też,że jest wypożyczalnia przy ul. chyba Podgórnej, naprzeciwko pizzeri "Dagrasso",obok drogerii, ale nie wiem jak tam jest ze strojami. Choć ze strony ulicy wyląda na małe pomieszczenie, więc może być tam mniejszy wybór, ale nie chcę nakierowywać, można zobaczyć i samemu się przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: Halloween -śwęto dla idiotów IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.10, 21:33 żebyś się k**rw pyatał zyebie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś