yeenna 11.08.10, 09:19 Witam, Będę wdzięczna za podpowiedz gdzie we Wroclawiu mozna kupic dobre zasłony , firnany itp. Byłam w Domarze i rzeczywiście wybór olbrzymi ale ceny nei na moja kieszeń . Proszę o podpowiedz. dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewapaw5 Re: zasłony, firany Wrocław 13.08.10, 22:29 To zalezy jakie pani szuka,czy nowoczesne ,laczone ,szyte na zamowienie te beda drogie ,duzy wybor jest w w markecie budowlanym przy Auchan i na Legnickiej blizej Kauflandu (bialy pawilon typu budka),mozna zajrzec do Praktikera na Krakowskiej ,Castorama na Granicznej tez ma firany i zaslony ,Obi na Dlugiej tez tam mozna cos wyszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOREX Re: zasłony, firany Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:51 www.storex.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aliante Re: zasłony, firany Wrocław IP: *.96.80.3.telemedia.pl 14.08.10, 01:24 Smiało polecam wyprawe na Bruknera...Do Swiata Firan w sklepie Tomala-Firany Polonia.Tuz obok Jyska.Na przeciwnko Blek red wihte. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
imo-nka Re: zasłony, firany Wrocław 20.09.10, 14:40 a ja polecam zakupy przez internet. można wyszukać śliczne zasłony i do tego zamówić je na swój wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś