Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JW Constructions-promocja

IP: *.iba.waw.pl 14.08.01, 11:15
    Co sądzicie o ich nowej promocji-wplacasz 10% reszta to kredyt w BOS. Troche
    sie boje w to wchodzic ale tylko na takie mieszkanie mnie stac. Interesuje mnie
    TArchomin-Dabrowka Wislana.
    Opinie o JW sa niestety w wiekszosci zle
    Prosze o Wasze glosy.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ania Re: JW Constructions-promocja IP: 212.76.49.* 14.08.01, 18:24
        Dobrze sprawdz wszystkie dokumenty zanim cokolwiek podpiszesz. Niech ci pokaza
        wszystkie wymagane niezbedne dokumenty - nie daj sie nabrac na takie slowka
        jak: pod koniec tygodnia juz powinno byc , za dwa trzy itp
        wroc jak beda mieli papiery do pokazania (komplet)

Powodzenia
        • Gość: Mozais Re: JW Constructions-promocja IP: *.waw.cdp.pl 17.08.01, 15:32
          To samo masz w Dom Development - to sie tam nazywa system Klucz. Moja
          przyjaciolka sie buduje wlasnie tam z DD i jest naprawde zadowolona z obslugi,
          postepu prac i jakosci, bo widziala sasiednie "gotowce".
          Pozdrawiam
      • Gość: Beata Re: JW Constructions-promocja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 20:17
        Ja skorzystałam z ich oferty i nie żałuję. Mnie również wydawało się, że opinii
        krytycznych o JWC jest więcej niz pozytywnych - ale doszłam do wniosku, że
        dotyczy to wczesniejszych budów tej firmy, a nie obecnych. Byłam na terenie
        Dąbrówki Wislanej, podoba mi sie lokalizacja, dogodny ( w miarę) jak na
        Tarchomin dojazd, a przede wszystkim cena tych mieszkań. Żaden deweloper, a juz
        nna pewno nie drogi Dom Dewelopment(wiem, co mówię, bo przez długi czas
        porównywałam oferty) nie zapewni mi mieszkania za 600 dolarów za metr
        mieszkania. Kontakty z pracownikami JWC, a także z BOŚ - wspomianam bez
        zastrzeżeń - byli życzliwi i kompetentni.Moim zdaniem, powinnaś kierowac się
        wyłącznie własnym rozumem - spotkaj sie i pogadaj z ludzmi z JWC, i jeśli
        będziesz mieć podobne wrażenia i doświadczenia jak ja - to chyba niczym nie
        ryzykujesz.Mnie przekonała nie ty;lko oferta BOŚ, alle także fakt, że JWC oddał
        juz 10 tgys, mieszkań. Ludzie nie są głupi - jeśli u nich kupują, tgo znaczy,
        że wiedzą co robią.
        • Gość: ra Re: JW Constructions-promocja IP: 195.94.193.* 23.08.01, 11:25
          Wszystko cacy, ale pozwolenie na budowę mogliby pokazać, prawda? Moj brat o
          malo nie wpadl z JWC, trzy lata temu o budowie przy ul. Łuckiej w Warszawie tez
          mówili , ze pozwolenie bedzie w ....przyszłym tygodniu. Do tej pory tam nic nie
          stoi. Szczegolnie opoznienie prac ma wpływ gdy budujesz wlasnie z kredytu z np.
          odroczonym terminem platnosci, banku nie interesuje, ze developer sie nie
          wywiazuje, umowe kredytową z bankiem podpisujesz ty a nie developer!
          Budowa mieszkania to cholerny wyczyn finansowy dla każdego z nas, zapewnienie
          Pani z JWC, że wszystko jest na najlepszej drodze to stanowczo zbyt małe
          zabezpieczenie. Nie znoszę firm develop., które krecą, powierza im sie zbyt
          duże pieniądze, a w zamian nie dostajesz nawet prawdziwej informacji o
          zaawansowaniu uzgodnien, pozniej robót.
          a propos, na tej budowie przy Łuckiej tez byla promocja. To oczywiste, bo
          zainteresowanie ludzi budową, na którą nie ma pozwolenia bylo mizerne.
          • Gość: Radek Re: JW Constructions-promocja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 14:22
            Na temat Łuckiej mam coś do powiedzenia, jestem klientem i śledzę temat na
            bieżąco. Pozwolenie na budowę - po korzystnym dla JWC wyroku NSA - jest
            prawomocne i budowa znowu ruszyła. Zainteresowanie Łucką w czasie promocji było
            duże mimo braku pozwolenia na budowę w tamtym okresie z uwagi na cenę. W
            granicach 1000 USD/m2 w tym rejonie trudno coś kupić. A tak na marginesie,
            promocja ma to do siebie, że można z niej nie skorzystać i kupić drożej później
            lub gdzie indziej.
        • Gość: Sebastia Re: JW Constructions-promocja IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 05.10.01, 21:34
          Jestem tego samego zdania.Radzę kierować się własnym rozumem i dokładnie
          porównywać oferty, a nie bazowac na gołosownych opiniach szerzonych przez
          tzw. "życzliwych", bo na kilometr jedzie mi to czarnym public relations
          uprawianym przez kinkurencje J.W. Dodajmy, konkurencję, która buduje dużo
          drożej.Opinie na temat J.W. rzeczywiscie bywają rożne, ale jak się wczytać w te
          głosy, to widać, że dotyczą przeszłości, a nie tego co oddają obecnie.Ja
          kupiłem mieszkanie na Osiedlu Jerozolimskim, 630 $ za metr - i wszystko jest
          O.K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka